121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Jah. Akkor még a játékipar a jelenéből próbált megélni, nem a múltjából.
  • mucsácsó
    szerintem is szórakoztató volt :D más kérdés, hogy ma már lehet nem ütne akkorát, ezt nem tudom... majd meglátjuk mennyire sikerül remasterelni, vagy esetleg 1-2 apróbb újdonság / új képesség bekerül-e :) szerintem azért bőven több volt egy techdemótól - hozzáteszem, akkor azért tök mások is voltak az igények :P

de igazából ha nem, akkor is érdekel, jó lesz leégetni a GPU-t valamivel :D
  • Ulthanito
    Most sincs térhangzásom, meg ha csak a tévé lenne, abban sincs.

Mondom, más az igényszint. Neked az audio úgymond érzékeny pontod, nekem meg nem. Elhiszem, hogy ezek távol állnak az igazi hangminőségtől, azt is, hogy átbaszás, de nekem nem kell több százezres hangcucc, helyem sincs rá, teljesen felesleges.

Ha engem kérdeznél, hogy vegyél e farmert a H&M-ben, én azt mondanám, hogy ha agyonütnének, se tenném, még a Massimo Duttiban is válogatok, ettől függetlenül sokan járnak H&M-es farmerben, és teljesen jó nekik...
  • Ulthanito
  • darkSectorxxx #104891
    Persze jó lesz a remaster, csak maga a techdemo szerintem nem üt így akkorát azért, anynira nem szép a környezet, viszont simán hihető mint ingame látvány.
  • samsung123
    Hát nekem nagyon bejött annó. Nagyon sok év kellett mire végigvittem, mert folyamatosan lett egyre jobb gépem :D Kölcsön vidikarival egy 8800GTS-el próbáltam ki a demót akkor amikor megjelent.
    A Cryisis alapötlete szerintem zseniális volt: A nanaoruha és annak design-ja és működése mai napig nagyon szórakoztató. Pluszba a következő 6 év legszebb grafikájával/fizikával. Egy FPS-ben túl sok nem kell, a gameplay nagyon jó volt, egy félig nyitott csőszerű játékban. A háttérsztori pedig egy ürügy volt tény, de ez action shooter-ben a játék mechania fontos graf/fizika kombóval. Ebben mind mind jót és kiemelkedőt alkotott, amiről szólnia kell egy akció játéknak: A játékmechnikáról! Csak ezt sokan nemtudták megtapasztalni mert szaggatott mint az állat :D
    Részemről van rá igény.
  • darkSectorxxx #104889
    Crytek tudna még odakúrni, de nem egy remasterrel, ez a remaster szimplán a fanoknak jön csak, teszt az rtx miatt, hogy megy nekik, és majd az új címekbe akkor már rutinnal pakolják ezt. Szerintem legalábbis ezek a felújítások amolyan prototípusok az új engine-el próbálkozásnak jó és eladhatók. Mert csak a látványt kel felhúzni, a többi adott.
  • Evoluti0N
    Ez a Crysis attól volt anno nagy szám, h szép volt a grafikája és minden PC-t megfosatott. Ennyit tudott. Manapság már sok AAA játéknak olyan szép a grafikája, még konzolon is, h nem nagyon lehet már csak erre alapozva sikeres játékot csinálni. Na meg a grafika az egy idő után megkopik és utána nem marad más, mint egy középszerű, anno szép grafikás játék. Sosem értettem a nagy hype-ot a Crysis körül. A grafikát leszámítva nem nyújtott semmi formabontót.
  • darkSectorxxx #104887
    Nem vagyok ettől elájulva annyira.
  • Evoluti0N
    Nekem eddig PC-n laggal nem túl sokszor volt bajom, ahogy queue-val sem, de látszik, h free to play lett és emiatt egyesek nem félnek a bantól. Nem tartozom azok közé, akik minden sarkon cheatert kiáltanak, de valamelyik nap brutális, h mennyire pofátlan csíter bandával hozott minket össze a sors. Mindhármunknak az a perk volt berakva, h elrejtsen az UAV elől, mégis falon keresztül tökéletesen lekövettek és eltaláltak. Rohangáltam össze-vissza és mindig tudták, h hol vagyok. Utána a két társamat és tök ugyanígy kiszedték. Pofátlanság netovábbja.
  • samsung123
    Crysis Remaster Gameplay! Pontosan itt végződött a ma kiadott official teaser. Jó poén a Crytechtől hogy már 2019-ben megmutatták nekünk csak nem gondolta volna senki, hogy ez komoly is és tényleg végigviszik.
  • TomStorm
    Design-al hódítják a piacot ezek a szettek de hangzásba torz,semmitérőek.
    100ezerért.Meg DTS lol milyen DTS hol a multichannel?
    Ilyenkor mondják azt hogy inkább egy jó sztereo mint egy ilyen kamu
  • TomStorm
    Nincs 2 aktív studiómonitornak helyed ez helyett?
    Ez egy átbaszás ez a soundbar.Yamaha meg max középkategoria,se..

Semmi térhangzásod nem lesz de semmi!
    Inkább 2 fasza studiómonitor ami sztereóban képes hangteret képezni és ezerszer szebben szól!!
  • TomStorm
    Ja de nagy királyok lesznek mert megdöntik az Apex Xmillió játékos bázist!
    De hát ez van.Volt szép 4 hónap Codozás.Adom el.
    A mohóság nagy úr már lassan mindenkinél.
    Az egyik nem adja ki a játékát mert most nem vinnék 10millios példányszámba a másik ingyenessé teszi hogy legyen kicsivel több bevétele ezzel szétcseszik a régi játékos bázist.
  • mucsácsó
    egyetértek!!! pont ezt írtam kb szóról szóra haveroméknak...
    nyomtuk most is, kurvajól álltunk, erre disconnect... szétvannak terhelve a kibaszott szerverek, mert minden cigány rámászik - amivel nem is lenne gond, de akkor rakjanak már alá még kakaót, mert olyan szerverlaggok vannak mint az állat, amióta megy ez a fos warzone :(
    mert ezzel így tényleg azok vannak szembeköpve, akik megvették esetleg a játékot...

nem beszélve az állandó többperces queueról hétvégente...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 22:35:08
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem pont az volt a bajom, hogy az FC a tutorialban lopakodást lengetett be, aztán kipróbáltam élesben, és éppen úgy élvezhetetlen volt. Csalt az AI. Mint a Crysisban, amikor láthatatlanul hasalok a házban, és meglátnak a falon át, máskor meg szemből nem tudnak mit kezdeni. Agyonteszteltem, nem én voltam a hülye, hanem a Crytek. Daráldaként kellett volna játszani a nyilván, de nálam így uninstallt kapott az FC1.
  • TomStorm
    Viszont lemezes,úgyhogy..:)
  • TomStorm
    Ez a CoD MW egyre szarabb lesz.
    Rámentek f2p-re ami egy nagy f.s az alapgame meg le van xarva terhelik az egészet a 20ezres alapjátékom is lagol fos f2p miatt!!
  • Seth
    Éreztem, hogy be kellet volna szereznem amikor 4000 körülire süllyedt az ára :)
  • mucsácsó

egész faszán néz ki, kellemes(en fosatós) játék volt :D
  • TDC Geronimo
    Te vetted meg anno fallout 76ot?

Új nagy update kijött NPCkel. Néztem streameket egész jól rendbe rakták. Ha le lesz árazva nyárra szerintem megveszem
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.16. 20:28:20
  • n000rbi
    Ja, beszéltem velük, jövő hét eleje elvileg. Nem baj, így biztos ki fogok menni grillezni az udvarra most hétvégén :D
  • mucsácsó
    én bevallom nem értek hozzá úgy, de ennyiért biztosan nem lősz mellé, ráadásul a Yamaha mindig kurvajó volt hangcuccokból, ez fix :)

nekem egy LG SJ4 van, az kb. feleennyi volt anno, viszont azzal robbantani lehet a panelt, még soha életében nem tudott max hangerőn menni :D irtó brutál cucc már az is, nagyon tiszta a magasa, és dübörög rendesen a mély..
    hát akkor még ez mit tudhat...

Egy 15+ éves Yamaha 5.1 az a szüleimnél van egy családiházban, de azzal is rombolni lehetne, és soha semmi problémája nem volt, pedig minden nap ment szinte, amióta megvan.. :) szóval tuti, hogy nem szarral gurigáznak..

esetleg PH soundbar topic, meg hasonlók :)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 19:46:50
  • TDC Geronimo
    Beszéltél velük? Mikor jön mit mondtak? FFel már várjál :D
  • Voltan
    Ilyen jól megy a szekér? Nem most vettél tévét haccázé? :P
  • Ulthanito
    Hangszakertok, figyelem.

Lecserelnem a soundbaromat. Oke, mi az a soundbar?! Szar, gagyi, az nem hangzas, stb.

De masra nincs se helyem, se igenyem.

Ebbe botlottam bele

99.999 HuF most. Valaki, aki kicsit otthon van hangban mondana rola valamit? Koszi.
  • TDC Geronimo
    glorified techdemo :D

Sose szerettem crysis játékokat
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.16. 18:17:16
  • TDC Geronimo
    Én pont 12 elején hagytam abba. Nekem eddig 9 a kedvencem
  • Tatyla
    Omg FFVII remake 12 fejezet mi durva volt
  • mucsácsó
    +1!
    nagyon jó lenne már valami rombolhatóság, meg olyan szintű innovációzuhatag, mint amik a HL2-vel jöttek be :(
    rombolhatóság az mai napig korlátoltan van megoldva, hiába ott a Battlefield, az még mindig nem az igazi valahogy szerintem...

talán a Control volt az első játék, amire aszontam, hogy NA, ez már így egy lépés a nextgen felé :D

nademajd talán ez a Chaos az UE-ben:
  • Voltan
    Sőt,inkább visszafejlődtek. Emlékszem, a Far Cry-ban az ellenfelek valamennyire együtt dolgoztak, ha tudták, hol vagy, megpróbáltak bekeríteni, adott esetben menekültek, meg ilyesmi. Azonfelül át lehetett lőni pl. a deszkafalon, vagy a hullámbádogon, a falon túl leszedhedted az ellenfelet, meg ilyen apróságok, amiknek manapság marhára nyoma sincs a játékokban. Valóban nem a grafot kéne fejleszteni (amúgy is, hová még?), sokkal inkább az AI-t, meg a fizikát. Jó lenne.
  • n000rbi
    Pontosan. Én örülnék, ha végre nem csak grafbsn fejlődnének a játékok, hanem lenne normális rombolhatóság, AI stb.
  • j0nNyKa
    fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu számtalanszor végigtoltam a Riddicket
    painkillert is nyilván
  • Moby
    Azaz. A Riddick nagy kedvenc volt. A painkiller engem inkább csak fárasztott :)
  • darkSectorxxx #104861
    Jól nézett ki a Riddick, nekem is tetszett régen, de a film nem annyira pl.
  • mucsácsó
    úúúúúúú igen, Riddick mondjuk tényleg vitte a prímet, azt imádtam :)
    Painkiller szintén <3
  • Moby
    Inkább az az örület, hogy az eltelt TIZENHAT év alatt micsoda evolúciós ugrást hajtottak végre a játékok ezen a téren.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Abszolút nullát. Semmit. Zéró.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 15:56:04
  • darkSectorxxx #104858
    én próbáltama többi Far Cry-t a 4-5-öt csak kicsit.
    De egyik se adta azt amit az első hangulata, messze nem.
  • n000rbi
    Ú igen, emlékszem, hogy jókat lehetett fogócskázni a Far Cryban, szerettem is nagyon a játékot. (viszont minden folytatása kimaradt, de nem bánom)
  • Moby
    Ez azért nézőpont kérdése. Azt az AI-t, amit a HL2 (ami nálam benne van minden idők top5-jében) csak belengetett, aztán mint kiderült ordas nagy kamu volt, azt az FC csuklóból túl is teljesítette. Mármint a valóságban, nem a fejlesztői videókon :D