121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
acanthophis #104974 Köszönöm -
acanthophis #104973 Köszönöm -
Akkor jön meg a szembaszó TV-je :) -
Játszani fog. -
Mi lesz akkor? :) -
haha. megéri várni! :) -
Lehetne már hétfő :D -
Na akkor te lassan végére érsz. Én holnap folytatom 12től :) -
Mert nem engedem őket az online játékvilág közelébe. Pláne nem egy ilyen játékkal. -
:D
Vagy Fortnie, az is az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.18. 20:02:39 -
Én nem bántásképpen mondtam. :) -
Jó, nem mindenkit érdekel, én csak azt mondtam melyik a 2 legjobb. :D -
Evoluti0N #104962 Na, most erre kivi vagyok. Miért nem engeded neki a Minecraftot? :D -
Nulla percig érdekelte a fiaimat mindkettő.
Lego City Undercover mindenekfelett. Meg Lego Worlds. Meg a switch exkluzívok. Meg minecraft ha engedném nekik, de azt nem engedem. Az ő generációjukat az ugribugri már absz nem köti le. A mario odyssey is a negyvenmillió felkutatható hold miatt ment nagyot. Vagyis megy még mindig.
Ezek a 15-30 éves játékok rimékjei nekünk tetszenek. Nekik ezek már nem jönnek be.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.18. 19:59:00 -
Atyaég Final Fantasy VII remake 16. fejezet mi brutál durva... -
ne bántsátok, szerintem Mario stílusú játékra gondolt, szal ilyen ugri-bugri platformer :)
de abban igazatok van, Mario az sajnos sosem lesz Playstation-ön, viszont esetleg amit szerintem élveznének a gyerekek (meg szerintem lehet te is :)) ezek esetleg:
Ratchet & Clank, Rayman Legends, Unravel 1-2, LittleBigPlanet 3
..és ahogy írta dark, Crash Bandicoot N Sane Trilogy és Spyro is esetleg szóbajöhet
ezek közül majdnem mindet lehet többen is játszani egy képernyőn, ha esetleg 2 controllered van :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.18. 19:39:43 -
Super Mario csak Nintendo gépekre van.
Max PC-re emulátorokkal.
Gyerekeknek, amit azonnal tudok ajánlani, Crash Bandicoot + Spyro játékok, iszonyat jók.... -
Ha Máriót keresel, akkor eleve rossz konzolt vettél.
-
CptFlint #104956 A playstation store-on belül games és ott kids and family résznél biztos találsz nekik valót. -
acanthophis #104955 Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Most vettem Ps4 pro. Új vagyok a témában sok mindent nem tudok de alakul. Játékokkal kapcsolatban kérdeznék. Milyen játékokat tudnátok ajánlani gyerekeknek? Frozen free fall :snowball fight ehhez hasonló játék van még a store - ban? Nem tudom hogy keressek rá. Super Márió játék van Ps4 re? Előre is köszönöm Krisztián. -
-
Eleve biztos vagyok benne, hogy az összes exet tesztelik, főleg egy olyan játékot, mint a BB. A másik meg az, hogy attól mert valamelyik játékot nem próbálták, attól még simán mehet. Úgy kell ezt is elképzelni, mint most a pronál a PS4 játék supportot. Ott is írja a bosst mode, hogy lehetnek gondok játékoknál, de egyiknél sincs semmi probléma. Az utolsó része a mondatnak meg arra vonatkozik, hogy ahogy tesztelik a többit úgy bővítik a listát -
CptFlint #104952 Nem viccelek. Amúgy ez van most a blog oldalukon. "We recently took a look at the top 100 PS4 titles as ranked by play time, and we’re expecting almost all of them to be playable at launch on PS5. With more than 4000 games published on PS4, we will continue the testing process and expand backwards compatibility coverage over time." "Megnéztük a 100 legjátszottabb ps4 játékot és majdnem mind játszható lesz ps5-ön megjelenéskor. Több mint 4000 játék lett kiadva ps4-en, szóval folytatjuk a tesztelést és bővítjük a visszafele kompatibilitást idővel." A 100 legjátszottabb játékok közt szerintem simán nem fér be a BB. Ilyen összes Cod, BF, Fifa, meg a sok Free2Play shithegyek között szerintem simán van olyan szenárió, hogy az kimarad. -
Réteg??? viccelsz :D
Egyik legjobban felszopott PS ex nem véletlen. Hogyne menne :D
Továbbra se 100 játékot fog támogatni a PS5. Istenem sony meg a fostalicska kommunikációja rakat embert összezavar
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.18. 16:03:09 -
CptFlint #104950 BB1 valószínűleg nem is fog menni ps5-ön. Nem hogy feljavítva, hanem sehogy sem. Kétlem, hogy egy ilyen rétegjáték benne lenne abban a százas listában, ami talán elkészül. -
:D:D:D:D -
Kurva sony ha már nem lesz BB2 soha legalább egy PS5 patch lehetne, mennyiből tartana... de az se lesz.
Szó nélkül nekiállnék megint 4k/60FPS 0 töltési időkkel :( -
Szerintem dobjuk a témát. Csaj ügyekben nem taposnám ki a kis lelketeket, nem szolgáltatok rá. Voltam én is 15 :D
Maradjunk abban, hogy sugárzik róla az aranyosság, egyem a kis szívét :D -
Evoluti0N #104946 Darkkal kell egyetértenem. Kevered a szezont a fazonnal. Az, h valaki cosplay model és milyen képeket készítenek róla, semmit sem jelent azzal kapcsolatban, h milyen a való életben. -
Persze a 2 dolog nem függ össze, de nem kizárt. :D
Ismertem olyat aki fotózkodott, de mellette aranyos ember volt amúgy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.18. 13:46:54 -
Ühüm. Amelyik az interneten lóbálja a kannáit az olyan szok lenni. Aranyos. :D Tolnámpersze, de ehhez nem kell, hogy aranyos legyen. Sőt. :DD -
Nem tudhatod. :) -
Nagyonis. Aranyos lehet.
-
Valamit force-oltak már, kaptuk a Storefront country-t ami semmire nem jó csak arra hogy csorgathatod a nyálad hogy máshol milyen olcsó a játék :) -
'döskurva. -
Papó rakná
-
12es fejezet elején hagytam abba. Majd vasárnap folytatom, de nekem is iszonyatosan tetszik. -
durván jó lesz még később is, zenék, hangulat, képi világ, jó kis harcok, wow
-
Tifa. 
-
No, megvettem a FF7 újrát, a demót persze játszottam, és tetszett is, de a harc akkor nem fogott meg igazán, meg nem mondom miért. Szóval tanakodtam, és végül megvettem, és csak olyan 3-4 órám van benne, de érzem, hogy jó lesz ez. Még csak a slums résznél vagyok, Tifával mászkálok ( hörr ), és egyre jobban tetszik, kezd beszippantani rendesen, egyelőre még a side questeket is élvezem, a harcra pedig egyre inkább ráhangolódom, jó lesz ez! Persze anno én is toltam - pc-n - az eredetit, szerettem is, de soha nem gondoltam rá egy hatalmas monolitként, ahogy sokan, jó volt, fasza volt. És eddig úgy érzem, hogy ez is az, hihetetlen energiát beleöltek, az látszik, a fíling hasít, a zenék ismerősek, és nagyon jók, valamint, miven soha nem voltam fanatikus hívő, a sztori változtatások sem fognak mélyen érinteni.
Ja, igen a textúrákra nem nagyon van mentség, sem a töltési időkre (bazmeg egy mentés is fél perc, anyád), de ezek apróságok, kezd beszippantani :)