121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Nem igazán. Csak meglepő módon nem annyira izgalmas MINDEN EGYES megjelenő játéknál 4x olvasni azt, hogy "EZ is lóbaszóan néz ki a C9-en!" Most már 5x. :P

Elhiszem, hogy fasza, elgondolkodtam én is rajta, de jelenleg nem pálya. Ha a tévét lecserélném, azt úgyis asszony nézné továbbra is, szóval ezzel az erővel nincs értelme, mert én sosem használnám :D Máshová meg nem tudok még egy tévét tenni a lakás teljes átrendezése nélkül, szóval egyelőre nem. Pénz nem lenne gond, de az ár-érték arányról sem vagyok meggyőzve, még a 400 ezres modell esetén sem.

Ennyi.

• Rage47
    néha átmegy tv topikba ez
  • Ulthanito
    Úgy látom, neked nagyon fáj, hogy nincs ilyen tévéd.
  • Moby
    Lehet, hogy C9-en kéne újrajátszanom. Hátha azon ez a játék is játék ODABASZ!
  • darkSectorxxx #105050
    Ja neked ez nem volt értelmes, az egyéni dolog. :)
  • Voltan
    Ja, tényleg Norbi elírtam. Na, OK, neki még lehet, a többiek lépjenek szépen tovább, mer mocsok unalmas. Köszi :P
  • Moby
    MUSZÁJ!!! :D

/és most már jön majd Norbi is ömlengeni!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 13:02:50
  • Voltan
    Akkor még Ulthanito kiömlengi magát a remek új tévé miatt, OK, most vette. De utána is muszáj hetente leírni mindenkinek, hogy "még mindig odabasz"? Fasza tévé, érti mindenki, lehet lapozni mán.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.20. 12:58:05
  • TDC Geronimo
    Jó hamar megjött. Várjuk a véleményeket
  • TDC Geronimo
    Nekem 4 hónapja van meg és ugyanezt érzem minden nap :D
  • Kongy
    AC: Origins-ban még próbálkoztak valami sztorit összerakni, meg összekötni az addigi részekkel, de az Odyssey-ben már ezt is telibe szarták. Nem is nevezte magát assassinnak Alexios / Kassandra. Az Isu mítosszal zsonglőrködtek, ami már az AC2-nél is a leggyengébb sztori elem volt, a jelenbeli Desmond-szállal karöltve. Odyssey-ben inkább ne is beszéljünk a jelenbeli szálakról... skippeltem az összes bullshit modernkori bejátszást ott is, meg Origins-ben is. Leszarom ki hogyan fekszik bele az Animusba százötvenedjére, meg hogy miért....
  • Moby
    Épp tegnapéjjel akartam írni, hogy egy hónap után is pofánbasz minden nap a C9, amikor betolok valamit HDR-ben. Nem volt nehéz, nem is igazán érdem, nem kellett hozzá túl sok ész sem, ezzel együtt a legjobb vétel volt sok évre visszamenőleg. Mármint ami az elégedettségi szintemet illeti :) Ugyanezt kívánom neked is!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 10:26:18
  • Moby
    >Küldik sokkal jobbak.

Pure bullshit. Egy értelmezhető sztorival nem rendelkező játékban milyen küldik lehetnek SOKKAL jobbak, mint bármiben, amiben vannak karakterek ÉS sztori? :D Hagyd már az agyhalált. Volt benne csapkorászás, tehát darksector kompatibilis. Ettől volt SOKKAL jobb, mint bármi, amiben nem volt csapkodás :D
  • darkSectorxxx #105041
    Azért ez nem ilyen egyszerűen történt a játékba, szerintem tök rendben volt a magyarázat a story-ban. :)
  • darkSectorxxx #105040
    A harcrenszer bőven elég.
    Küldik sokkal jobbak.
    Loot rendszer.

Nekem ennyi elég volt.

Amúgy az a ronda csávó Bayek volt. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.20. 09:41:47
  • Ulthanito
    Szerintem az volt a legalja, nem is játszottam végig. Tengerparton magához tér, majd hirtelen asszaszin lesz belőle. Oh my...
  • Ulthanito
    Én mondtam, hogy kibaszott nagy! :-D

Na, most indul a szívremegős összeszerelés!

Azt a két hangfalat arrébb is viheted kicsit. :-D

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.20. 09:22:49
  • n000rbi
    Mother of God...

• n000rbi
    Dehogyis.

• TomStorm
    Én nem azt mondtam hogy ő Eizo megtestesítője vagy az Assassinok őse hanem volt egy jó sztorija,hogy használta fel a leölt Assassint a saját érdekében stb..
    És mint főhős is tetszett
  • TDC Geronimo
    Nekem a syndicate tetszett nagyon.
  • Moby
    Edward Kenway, aki 4 perc alatt lett assassin úgy, hogy "véletlenül" leölt egyet? :DDD
    Legynyomorultabb AC sztori evör. Az egyik legszebb AC volt, de ezen kívül...
  • TDC Geronimo
    VGC: One person with knowledge of Sony’s plans told VGC that the company was recently planning to hold its significant PlayStation 5 reveal in May.
    However, the firm has recently seen the COVID-19 pandemic disrupt its plans, including the release of The Last of Us 2, and so it’s unclear whether it will go ahead with its original marketing plans.
  • TomStorm
    Ha AC nekem mindig Edward Kenway jut eszembe.
    Én imádtam Black Flag-et!
    Most játszom Odyssey-t de csak úgy elvagyok vele.Nem rossz nem is jó de kalandozok.
    Arra viszont jó meg szép!
    Komolytalan mégis van egy varázsa a világnak.
    De hogy Assassin Creed?Semmiképpen sem..

Edwardnak még volt egy jó kis háttérsztorija ami végig is kisérte,itt,semmi nagyon
  • Moby
    Már belőlem sem, csak mint tényt állapítottam meg.

/és nem is öregszik jól. Megvettem töröksztórból xboxra az ezio trilogyt, de áh...ma éz már nem gyerebe.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.19. 23:13:03
  • Zóanagyvarázsló
    Ezio nevére még én is emlékszem. Rajongást vagy nosztalgiát viszont nem tud belőlem kiváltani.
  • TDC Geronimo
    Izgulsz már? :D
  • n000rbi
    Valami Balek, vagy mi... nem tudom, a gépemben olyan fél órát töltött a lemez, engem nem győzött meg a wannabesouls harcrendszere.
  • TDC Geronimo
    "With E3 cancelled, a lot of the planned reveals / announcements have been moved out of that single week.

Some are now much earlier, others much later. Some still during E3 week ofc.

The first proper next gen console/games showcase is much earlier too."
  • Moby
    Az ÖSSZES nagygépes AC-vel játszottam. A nagyrészüket többször is végigjátszottam. De csak egyetlen nevet ismerek a sorozatból kívülről. Vagyis kettőt: Ezio Auditore da Firenze (Desmond Miles).
    De a lényeg, hogy az AC Origins jó! MEGMENTETTE a szériát!

/kár, hogy nem emlékszem a főhős nevére :(((
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.19. 22:31:11
  • TDC Geronimo
    Ja ezio trilógia óta nem volt rendes story meg karakter AC játékba sajnos
  • Moby
    Én nem nagyon értem ezt a origins-el hű de nagyot változott az AC dolgot.
    Mi változott hű de nagyot azon az egyetlen nyomorult elemen kívül(harc)? Az összes, Ezio-n túli AC ugyanaz a séma: szar egybites karakter, szar egybites történet, egyre nagyobb é nagyobb bejárható terület.
    Az mentette meg az AC-t, hogy ugyanaz az egybites szar sztoriban az egybites szar karakter végre tudott már nem egygombharcolni?
    ÉLJEN!
  • Evoluti0N
    Szerintem jobb lett az Origins, mint az Ody. Úgy, h Ody-t nem csak kiplatináztam, de az összes DLC-t is végigvittem és azokban is az összes trophy-t megszereztem. Lehetett volna jobb az Ody, mert a plusz játékmeneti megoldások, mint a még jobban RPG irányba vitel, nagyon tetszettek, de az Origins mégis vhogy jobban összerakott volt. Az Ody-val kapcsolatban nekem többek között az nem tetszett, h túl nagy lett a map és túl sok volt az ismétlődő játékmenet ez miatt, mint pl. a kismillió bázis kipucolása.
  • darkSectorxxx #105021
    Nekem is az összes között az Origins a kedvenc, úgy ever, de még az Ody mellett is.

Ha jól tudom csak 2-3 arany fegyvert nem farmoltam ki a játékba, de minden mást összeszedtem már a játékba, ~450 órám van a játékban.
    1x Hard-on maxoltam a térképet, majd Nightmare-en maxolás és volt egy Nightmare kis speedrun szerűség, amikor 25 órán bellül próbáltam gyors végigjátszani, így is sok szintet átugrottam pár küldetésnél. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.19. 21:14:41
  • Kandurex
    Az összes AC közül csak az Origin ér valamit, a többi hulladék. (BF még talán)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.19. 21:09:09
  • darkSectorxxx #105019
    Valaki pont az Origins miatt fordult el a sorozattól, minden változásnak van aki örül, és van aki nem, nekem konkrétan az AC 2 után az Origins hozta el azt hogy újra visszatérjek a játékba.
  • mucsácsó
    Amúgy én is mindig szidtam az AC-ket, nálam az AC3-4 körül vesztette el magát teljesen a a sorozat meg a formula, hiszen akkor és még utána is évről évre jöttek kvázi futószalagon az új részek meg mellékágak, és tényleg csak kb. egy reskin volt mindig...

viszont az Origins-szel tényleg jó irányba vitték nagyon a szériát (mégha elég durván Witcher 3 copy jópár eleme), és ezt az Ody szvsz még tovább tetézi, de a következő részre megint remélem, hogy picit csavarnak a dolgokon, és mernek valami nagyot újítani, mert egy 3. ugyanilyen stílusú AC már nem biztos, hogy lemenne a torkomon - hiába lesz vikinges rész, és nagyon érdekelne (már ha valóban az lesz..)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.19. 20:58:19
  • darkSectorxxx #105017
    Hát nem tudom hogy hogy tervezik, de én azt tippelem, hogy hamar lesz itten folytatás. :P
    Bár itt van ez a vírus is, becsicskulnak mint a ND is a Last of Us-al és akkor várhatjuk.
  • TDC Geronimo
    Persze, mert ez pont úgy működik, jajj darky
  • darkSectorxxx #105015
    De ott is csak egy kis részen, mert utána a térképen mész a városok , meg fontosabb területek közt, itt ezt nem tudom hogy tudnák kivitelezni.
    De így kiragadva ez ami ebben az egy részben van nekem külön nem éri meg a listaárat.
    Igazából olcsón se amíg nem látom egyben majd az egészet, hogy hogy alakul, átviheted-e a karaktereidet meg ilyenek, nagyon nem mindegy.

Ez szerintem inkáb a FF 13-ra hasonlít.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.19. 19:15:41