121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ment egy pü :) -
Ezt csak most láttam, köszönöm! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ezen már más lesz tolni tsushimat meg last of us 2őt is :) És majd akkor mutatja meg igazán magát a TV, ha jön a PS5 a VRR meg 120fps supportal. -
ja igen netflixen a 4ezres csomag az amiben van 4k meg HDR. -
Persze néztem, de Netflixen még csomagot kell váltanom HD-ről:).
Viszont pl az Appletv+ -on a olyan dolbyvision anyagok vannak, hogy befostam :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.20. 22:48:12 -
FF7et toljad, az is marha szép :D
Hát igen, érdemes visszamenőleg meglesni pár játékot :D
Használd egészséggel. Nem tudom filmet néztél-e vagy sorozatot vagy van-e netflix, de arra is érdemes 1-1 pillantást vetni :) -
Ó, köszi, ezt felrakom majd én is, terveztem újra elővenni amúgy is. -
Na jó, akkor pár szó az új jövevényről:
SDR-mód jó, a fekete kiváló, de ezt leszámítva az előd se szégyenkezhet igazán. Na de a hdr, dolbyvision az, ahol ez a szörnyeteg elkezd élni. Másik dimenzió, az RE3 demónál is az állam kerestem, az FF Remake-ben brutális, ahogy minden effekt ragyog. Egyszerűen ezt látni kell valóban, semmi nem adja vissza. Fontos, hogy a csillivili mellett az összkép is hibátlan, csodás részletek a sötét helyeken is, semmi black crush, ahogy azt kell. A hangját nem hallottam, azonnal ment az erősítőre, hála az égnek hibátlanul működik vele.
Az összeszerelésnél mindenem remegett, annyira törékenynek tűnik ez a vékony panel, mellette meg rohadt nehéz a talppal együtt. A webos-t még szoknom kell, vannak apró bosszantó dolgai: pl. minden bekapcsolásnál a pofámba tolja, hogy állítsam be a set-top boxot, pedig nincs (de még antennakábel és CI modul sincs beledugva). Erre nincs ötletetek?
Rohadt drága volt, de egy percig sem bánom (azt már annál inkább, hogy most azon gondolkozom milyen hdr-t támogató játékot játsszak újra :D) -
ps4en nyomod és imádod a zenéket, vagy ott automatikusan létezik ez a linkelt mod? vagy botfülem van? :D
edit: megnézem a videót, tényleg jobb úgy
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.20. 22:10:43 -
Pécén nyomod? Pécén nyomd. Orchestral overhaul moddal. Az eredeti prünytögés helyett. Sajnos a v3 a japán voice contettel máig nem készült el, de a midi prüntyügést legalább nem kell elszenvedned.
Egyébként a Switch verza a superior, de azod meg nincs asszem.
/nálam most a trials of mana remake van várás alatt. Az is ilyen szerelem első demóra :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 22:01:29 -
köszi ismét a JRPG ajánlásokat, végül a Dragon Quest XI-gyel kezdtem, és imáááááááádom :) kb pont őt kerestem -
De van -
ejjha :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.20. 20:26:28 -
Dehogy. Éhínség van. Hetente max. 2 epizód. -
Na mivan te letoltad már :D -
Nekem van. Nem néztél el valamit ? -
Egy fos! -
Ashlara #105077 Nincs külön hang és felirat nyelv változtatás, csak nyelv változtatás van. 
Final Fantasy XV nem volt ennyire kegyetlen ilyen téren. -
Tényleg? Az elég gáz :D -
Ashlara #105075 Szóval a Final Fantasy VII Remake-ben nincs japán hang + angol felirat kombó. Hát ez csodás................. -
Nyugodtan írd le a véleményed, érdelel engem is ám. -
Auton hagyd. Abban az elérhetető legjobbat fogja tolni (SDR-ben rgb, HDR-ben yuv, 4K esetén).
HDR-ben meg veresd neki 100-on. SDR-ben én is 60-on használom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 19:28:42 -
auto -
Ja még valami:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A ps4 video menüben automatán hagytatok mindent? Vagy manuálisab 2160p rgb vagy yuv? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HDR OLED light MINDIG 100 azt ne variáld, HDRbe contenttől függ milyen a fényerő, az nem azt jelenti, hogy 100on van végig. SDRnél meg 50-60 max, főleg sötétebb szobában, feljebb ne vidd. Ha HDR game modeba van TV, akkor HGIGt kapcsold be dynamic tonemapping résznél és utána állítsd be a PSen a HDRt a video menüben.
Engem azért érdekelne majd a vélemény :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.20. 18:58:28 -
Nem kezdek el semmit, mert nem tv-topik, viszont kérdésem lenne az érintettekhez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokallom a 100-as oled lightot hdr módban. Ti nem? Variáltatok rajta? Az sdr-es 70-80 az még oké. -
Miért? Nekem volt mindkettő. 65-ös OLED és csúcs QLED. A QLED-et tartottam meg végül és nem csak azért, mert a szokásaim miatt max. 1,5 évet bírt volna az OLED... -
Vásárolt itt már valaki kiszállítással a konzolgame-től? A Kresz Géza utcai üzletükben párszor jártam már, most rendeltem tőlük egy NIOH2-t, mer rohadt olcsó náluk, de egy email nem jön tőlük, hogy vették az adást vagy valami :/ -
Az én kommentemre írtad válasznak. -
Nem vagyok cihológus, de simán lehet :) Azzal együtt a szélsőségek eléggé természetes kellékei a meséknek. Mármint a bolygónak ezen a felin is sokszor megjelennek óriások és törpék a mesékben, sokszor együtt is. A meséknek alapvetően jól állnak ezek. -
Sokszor felmerült már bennem, a japók vajon a picurka fütyülőjük miatt szeretnek ilyen nevetségesen túlméretezett fegyvereket ábrázolni az anime cuccaikban? Vagy ugyan mé? -
Te nem nagyon ismered fel, hogy melyik poszt szól neked, és melyik nem, ugye ? :D
-
Ezt olyan emberek találják ki, akiknél ha társasági összejevetel van, akkor a konyhában csak főzésről, nappaliban csak szórakozásról,higiéniás témákban a fürdőszobában eshet szó, és a csoportok vándorolnak esténként.
Gondolom.
-
Nem szükséges odabasznia mindenkinek.
Az hogy neked nem tetszett, nem érezted jobbnak, az nem azt jelenti, hogy rá kell téged beszélni.
Csak mindenki elmondta a véleményét, én csak leírtam, mikre hivatkoztak sokan azok közül akiknek tetszett és ismerem.
Lehet többen utálják mint akik szeretik. Nem azt mondom hogy többen vannak, csak annyit, hogy milyen okok miatt tetszett, nekem, illetve azok a kommentek alapján amiket olvasgattam, vagy közeli ismerőseim mondtak.
A látványk kivéve, mert a látvány új generáción szerintem alap. -
Evoluti0N #105060 Ez történt itt az Eredeti Játékaink topic-kal. Valaki kitalálta, h túl sok az off és csináltak off topicot. Most az off topic az aktív, még a játékokról is odaír a többség, az eredeti meg kb. halott. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.20. 15:25:55 -
Csináljatok inkább cloud kardot kartonból. Ha ki lenne fetsve, nem is nézne ki olyan szarul :)
-
Az miatt azok szoktak rinyálni, akik jellemzően nulla, vagy aközeli olyannal rendelkeznek.
A csöcsöspunánál senki nem háborgott.
Mousewheel.
Ezt a topiknáci attitüdöt meg hagyjuk meg a prohardverre. Elég abból egy is. Ez itt(is) jellemzően csak a topikelhaláshoz vezet, meg az offtopikok felvirágzásához, amikben aztán továbbél az ontopik is. Jó nagy okosságok ezek, akik kitalálják, azok is jó sok embert ismerhetnek :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 15:14:40 -
Vagy on-topik hozzászólások? :D -
Scrollbar. -
Pontosan ezért írtam.