121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jövőre fog jönni más platformra is. Folytatás meg így is garantált hisz feldarabolták. Remélem köv rész nextgen only -
Kicsit sajnálom, h nem minden platformra jelent meg. Még jobb lenne az eladás és garantált következő rész már nextgen-re. Baszna! -
nem csodálom -
Final Fantasy VII Remake sells 3.5 million copies in 3 days -
Szegény OLEDet mindentől óvni kell dehát valamit valamiért :D -
tv topik vol. végtelen
OLED tulajok:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom mennyire ismert itt, de a mai verőfényes napsütés kapcsán jutott eszembe, hogy talán erről még nem volt itt szó: ügyeljetek rá, hogy a panelt ne érje közvetlen napfény! Nagyon csúnyán elbánik vele. -
Evoluti0N #105128 Pedig nincs is jobb időtöltés annál, amikor oldalakon keresztül vitatkozik valakivel az ember és sikertelenül próbálja meggyőzni a másikat a saját igazáról.
-
nem róla van szó és ne csinálj belőle légyszi témát, köszi -
Ki lett tiltva, aztán vissza lett engedve, de nem akar visszajönni egyelőre tudtommal. Legalábbis Imy ezt írta az EJ topikban. (Igaz, ez mostanában volt, nem novemberben.)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.21. 16:11:23 -
Én is általában read only-ban vagyok, és sokszor olvasok olyanokat, hogy ketté áll a fülem, mégsem szólok hozzá, mert egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy magyarázzak szerintem miért és miben téved az adott illető. Elengedem. Van nekem elég dolgom enélkül is. :D -
Máshova jár. De ott is csak olvas. -
btw, Psychonauts 2-t csak én várom innen, mint a messiást? :D elég nagy csönd övezi azt is, eddig is elég hányatott sorsa volt, de már meglepne, ha idén jönne egyáltalán... :( -
Fura ez a read only nekem, én biztos nem bírnám ki, hogy ne szóljak hozzá. Mármint, pont azért olvasom, mert érdekel, de azért is érdekel, mert aktívan részese vagyok azzal, hogy én is beleteszem a magamét.
Csak azért nem olvasgatnám, hogy lássam, mit gondol Darky vagy Norbi. Vagy a bádogember. Na, azért pláne nem. :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!November 5. óta itt sem járt.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.21. 13:57:20 -
Átment readonlyba. -
mindent is probaltam mar, azt is :) marmint tenyleg -
Már napok óta akarom kérdezni, de mindig elfelejtettem: Szlikk Ádámmal mi a vihar van? -
Törölj mindent! Hatékonyság kimaxolva! -
Konzolgame: a webshopjuk csak dísznek van. Ha nem telefonálok oda, el sem küldik. Szal ha onnan akartok rendelni, akkor telefon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.21. 13:38:58 -
deal
-
Zóanagyvarázsló #105115 Van egy jó hírem: mindegy, hogy csinálod, úgyis tesz leszel az alkalmatlan, igazságtalan enyhe kezű/despota, akit szidni kell. Nincs hát miért izgatnod magad :) -
na es akkor ebben az oskaoszban moderaljon hatekonyan az ember
-
Zóanagyvarázsló #105113 Én a Brotherhood PS3-as lepörgése óta folyamatosan lepattanok a Revelationsről. Így rendszeresen látom, hogy még mindig nem vonz, de nem öregedett meg még annyira, hogy legalább a játékgerontofil lelkemnek tetszen. -
Zóanagyvarázsló #105112 Nagyon népes fórumokon, ahol különben minden összefolyna, vagy kisebbeken, ahol lényegében egy közösség a sok téma kapcsán váltogat a sok topik között, jól működik ez (a szálak követhetőségében, az információk visszakereshetőségében sokat segít). Ott, ahol topikok mentén szerveződnek meg a közösségek, nem. Az SG gyakorlata már jó ideje az utóbbi. De azt még "egyközösséges" fórumokon is tapasztaltam, hogy platform szerint is ki tud alakulni közösségszellem offokkal, és éppen az is éppen PS-es volt. A görgős egér óta nem lázadok, csak ha valaki bomlaszt, vagy ami még rosszabb, mobiljátékokról kezd el írni. -
Atyagatya FF7 vége ! Értem miért akadt ki pár ember rá, nyomattak egy Nomura-t :D
Nekem mint nagy FF7 fannak semmi gondom nem volt vele, csak a folytatás ronthatja el, de az nagyon. Kingdom Hearts effektus -
Ha normál nehézségen nyomod, akkor azért nincs ennyi, én önszopató módban játszottam nehezebb ellenfelekkel. 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.21. 11:05:44 -
wtf azzal akkor jovore vegzek -
Nem Bayek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cigógyerek.
-
200+ órám van a DQXI-ben, van még kérdés? :D
Az egy iszonyat jó játék, akkora fordulatokkal 100 óra után is, hogy az arcod leszeded. Nyomasd bátran.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.21. 10:33:28 -
ja akkor siman, en pont ezt a harcrendszert szeretem valamier, nem tudnam megmondani mit eszek rajta
jovan zsir kiderul
ha meg elfogyna (nyarra kb :D), akkor johet a persona 5 -
Kösz még egyszer, felraktam, tényleg sokkal jobb így, az a midi prüntyögés a halálba idegesített, mikor először játszottam vele, szerintem sok köze volt hozzá, hogy félbehagytam 6 óra után, a fejem belezsongott. Viszont ezzel a nagyzenekari aláfestéssel már sokkal-sokkal jobb. Thx.
A játék amúgy cuki nagyon, nem tudom, hogy kitart-e az érdeklődésem végig, de egyelőre rendben van -
A panel és a fícsörök ugyanazok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azaz, kisebb f*sszal is lehet jót kefélni. -
Fuhh, nehéz megmondani. Eleinte elvarázsolt a világa, 25 óra után inkább terhes volt. De ami nálam inkább kiverte a biztosítékot, az a körökre osztott harcrendszer, amit te meg szeretsz. Az egészben a harcot utáltam a legjobban, a sztori érdekelt volna.
Ugyanez volt sajnos a Persona 5-tel is, abban is utáltam a harcot, minden mást szerettem.
Szóval simán lehet, hogy téged visz a lendület majd végig, bár van ez is 80-100 óra, ahogy hallottam. -
Hogyne lennének, jól van ez így :) -
Szerintem ps5 "közben" is lesz egy csomó más téma itt, de ez csak tipp ^.^ -
jo kilatasok.. :D meg tudod fogalmazni miert? ahogy en latom, ami eletben tudja tartani vegig, az a sztori + a kicsit gyerekes, szeretheto vilag
ha ezek ellaposodnak, akkor en se megyek vegig rajta -
>baszik híreket megosztani velünk a PS5-rő!
Ott a pont :D
-
nagyon gratula hozzája! :) a következő valszeg én leszek (reményeim szerint... :D), ha eljutok a pecóval addig végre már..
viszont nálam "csak" az 55" lesz, még amiatt is szabatnom kell majd a bútort :D de gondolom az se lesz annyira szar azért
én adom, hogy nem csak kizárólag PS duma van a itt a topikban - és nemmelesleg erről is a SONY tehet,
mert baszik híreket megosztani velünk a PS5-rő!!!!!4!!!!!!44!!!!!NÉGY!!!!4
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.21. 09:03:19 -
-
Azért egy kis spoileres véleményt mondhatnál. :) -
Fúúú, én beleuntam vagy 25 óra után, pedig eleinte nekem is nagyon tetszett. Még mindig megvan, de nincs erőm, hogy folytassam/újrakezdjem.