121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #105174 Ez továbbra is egy RPG és a Witcher sorozattal bizonyították, h RPG készítésben jelenleg a csúcson helyezkednek el. Az más kérdés, h a gunplay milyen lesz és attól nem is várok el FPS szintet, max olyant, amit más first person RPG-k, esetleg immersive simek hoztak, mint a Deus Ex vagy a first person Falloutok, amelyekben szintén nem a lövöldözés volt a legerősebb rész. Szóval ha maga az FPS része a játéknak nem is lesz annyira kiemelkedő, ott van a többi olyan pont, amiben már bizonyítottak. Grafikára, sztorira, küldetésekre, karakterekre és az RPG elemekre biztos nem lesz panasz és simán elviszik a hátukon a játékot. -
Pontosítok. a DS NEKED nem tetszett, sok embernek meg igen -
Én ismerem ezeket a dolgokat, de MONDOM DE!
Ott van Kojima, aki a Metal Gear-ek után csinált egy DS-et, ami lehet Gero-nak tetszett, meg pár embernek, amúgy kibaszott unalomtenger az egész játék.
És lehet találni bőven olyan fejlesztőket, akiknek 1-2x összejött, aztán nem, pláne ha új dologba vágnak bele, és a Cyberpunk az új.
Nem egy Witcher 4 lesz.
Szóval az esélye annak hogy középszerű lesz, vagy valami nem működik majd benne, annak az esélye megvan.
És év játéka címhez nem kell rossznak lennie, csak szimplán elég ha nem lesz kiemelkedő, és akkor nem lesz év játéka.
Én már 1-2 éve semilyen fejlesztőcsapatba nem bízom már, annyira nem lehet tudni.
A Witcherre alapozni akkor látnám reálisnak ha egy Witcher 4 lenne, de ez egy shooter, ami egészen más, másképpen lesz megtöltve kontent-ekkel, más a gameplay, ami nem biztos hogy minőségben feltétlen olyanra sikerül.
Vagyis nem annyira egyértelmű szerintem. -
Evoluti0N #105171 Cyberpunk mögött az áll, amire lehet alapozni, h a CD Projekt csinált egy Witcher sorozatot, ami részről részre jobb lett. Olyannyira, h a 3. rész rekordokat döntögetett év játéka díjakban és szeretett játék játékosok körében, anyagilag pedig hatalmas siker lett. Szóval ez a tehetség, ami a Witcher sorozat mögött áll, ugyanaz, akik most a Cyberpunkot fejlesztik. Szóval erre igencsak lehet alapozni. -
Hát azért akadnak jó remake-k is, a tavalyi RE2 ugyebár igencsak odavert :) -
Hát egyénileg bármi lehet év játéka, ez jogos.
Csak van egy olyan megérzésem, annyira szerencsés nekem ez az évem, hogy túl szép lenne ha idén játszhatnék akár csak az egyikkel is. Szerintem nem adatik majd meg .... Készülök a legrosszabbra.
Hát nem szeretek viccelni ilyenekkel, régebben 1-2 hónapja mikor halasztották a TLOU-t, akkor én is azt hittem ez max egy rossz vicc lehet a megjelenés előtt kb 1 hónappal.
De nem az volt, és nem hittem volna, hogy pont ezt halasszák, inkáb a Tsushimát gondoltam mert az egy messzebbi időpontba van ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 19:49:18 -
DS nálam év játéka volt tavaly szóval... Miért ne jönne idén tsushima meg tlou2? ne viccelj már -
Hát ahogy kinéz a dolog szerintme a Tsushima is csúszik, mert nekem ebben az évben szerencsém nem lesz már az tuti. Szóval egyik se jöhet idén már, se Lasszó 2 se Tsushima. Ha viszont nem jön, akkor még lehet majd.
Cyberpunk-ot is megkockáztatom hogy eltólják, de ha nem, egyelőre arról semmit nem tudunk, attól még hogy a CD Project csinált egy Witcher sorozatot, eddig szerintem a Cyberpunk mögött semmi nem áll, amire lehet alapozni. Legalábbis én úgy gondolom, ott olyan hype van, mint Kojima Death Stranding-ja körül.
Akár lehet reális egy FF trón, ahogy tavaly is Resident Evil 2 és Sekiro érvényesült, holott egyik se egy nyitott világú extra tartalmas játék volt, egész egyszerűen abba a kicsibe amit képviseltek abba voltak jók.
Bár a Sekiro miatt elfogult vagyok kicsit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 19:45:37 -
Gratula.
Miért ne érnéd meg a végét? Tudtommal nem vagy még annyira idős.
Youtube-on nézegettem a videóokat amiket feltettél. :) -
Év játéka címmel azért ne rohanjunk annyira előre, amikor még hátravan egy lasszófasz 2 meg egy cyberpunk is. Meg aztán ki tudja lehet tsushima is ütős lesz, de tény, hogy FF7 nagyon jó lett, imádom én is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.22. 19:33:53 -
32óra 5perc volt a Final Fantasy VII remake.
Minden percét imádtam és már most nagyon várom a folytatást és remélem megérem a végét teljesen a játéknak. Eddig és ahogy eddig alakulnak a dolgok szerintem ez az év játéka. Így kell remaket csinálni nem úgy ahogy mostanában divat lett. -
TomStorm #105163 Hajrá!Remélem én is kezdhetem hamarosan -
Befutott a NIOH2-m. Már települ!
-
Megköszönném
-
Válaszoltam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha hazaérek csinálhatok egy gyors videót a PSes SDR meg HDR beállításaimról, ha gondolod. -
Ment egy kérdés :D -
Digital foundry youtube csatornan van fent jo par HDRes video. Azokat erdemes TV youtube appon meglesni es lathatod hogy nezne ki, anelkul hogy leszedned a jatekot. -
Tényleg nagyon sokat dob rajta. Az a prüntyögés egy szonikus szabotázs volt :) És még ráadásul szemét módon is kaptuk a képünkbe, mert az intró alatt a jó kis zenekari verzió ment ám, még ki is volt írva, hogy Grand Tokyo Orchestra, vagy mifasz :D Aztán elindult a játék, és kaptad a pofádba a midi iszonyatot.
Szóval még egyszer hála Moby-nak a linkekért, mert valóban hatalamasat dob az egész játékélményen. -
pont ezért nem vettem meg. mondom ilyen béna midi zenéket képesek voltak alárakni.. aztán kiderült, hogy nintendóra rendesen megcsinálták -
Zóanagyvarázsló #105155 Befizettem annak idején fizikai tierre. Várom, de miattam nem kell sietniük, terveim szerint nem megyek sehova előle. A Broken Age bár nem volt rossz önmagában nézve, de nem a legjobb ajánlólevél Timtől. -
Fiaim is lenyomták már a demót többször :D Teljesen rá vagyunk csavarodva családilag. Ma az ment, hogy a nagyobbik nyomta ps4+oleden, a kisebbik meg ugyanazt switch+lcdén :D -
Videón elég volt,de azért köszönöm :D -
Van demo mindenre. PS4-re is, usák sztórban. -
Megnéztem miaz a trials of mana. uhh nekem az már túl weeb :D -
Azzal nem fognak, de első óra után már le se szarja az ember, mert a többi része annyira jó -
Ráér. Várok vele, hátha vallamit kezdenek ezzel a kétarcúságával. Annyira nem remegek érte. Trials of Mana jobban izgat :D -
FF7! -
deal! -
Holnap mondjuk megjön a Nioh2, pénteken meg a trials of mana.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Addig meg nem merek már semmit elkezdeni :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.21. 21:53:11 -
A KG volt a jobb deal. Ingyen szállítással. Jó, mondjuk a másik helyről is 700Ft-al lett volna drágább (de legalább már megkaptam volna, ezek meg ma adták csak fel). -
TomStorm #105144 Pontosabban visszaárazták 17K-ra:D
Remélem én megkapom AV-től ezen az áron:/ -
Hát a fasz belém 
Viszont ha máskor időben kérdezel, akkor nem kell belémálljon a fasz!
-
TomStorm #105142 Nem onnan rendeltem.Árukereső jobb dealt dobott:)
KG-től meg te már elvitted,ki is vették -
fasz beléd Moby, megnéztem ezt a zene pakkot a PCs dragon questhez, most kezdhetem újra ott
nagyon nagyon nagyon sokat dob a játékon
-
#105117 :D -
TomStorm #105139 Ja nem is gondolkozok tovább.11K kosárba,megrendelve!Mondjuk innen még sose rendeltem:) -
TomStorm #105138 Nagyon gondolkozok nekem is meg kellene venni! -
Holnap folytatom FFet szerintem csütörtökön vége is lesz :(
De ahogy nézem rakat summon meg limit breaker stb nincs meg, majd chapter selectbe visszamegyek azt megcsinálom mindet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.21. 20:47:38 -
Ilyet se hallottam még :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3 éves entrylevel 6-os samu 4K LCD, amin eddig nyomattam a játékokat, azt csinálja, hogy a nejem délután homeoffice-excelezik rajta, akkor én este bámulom a cellanyomokat. Pár hónapja vettem észre először, amikor az RDR2-t újrajátszottam, hogy a cutscenek végén, amikor eltűnik a csík alul-felül, nos az nekem még 1 percig ottvolt a nyoma. És egyre csak romlik. 3 éves sincs még.