121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo

Szóval a köv 1 hónapban megtudunk sok mindent a PS5ről és a játékokról. Májusra pletykálják az MS eventet is és a sonyt is
  • Moby
    Nem is arra kell. Inkább majd arra, hogy az mit csinál a játékokkal :)
  • darkSectorxxx #105453
    Én is kevés játékkal vagyok el, de magát a gépet várom, kíváncsi leszek, meg pár címet persze, de annyira nem várom, most hogy a sok töketlenkedésről hallani, mint régebben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.27. 20:27:39
  • TDC Geronimo
    Én hypeom meg egekben van hónapok óta :D
  • Kongy
    Lehet a játékok iránti csökkenő érdeklődésem mondatja ezt velem, de konkrétan kicsit sem hoz lázba se a PS5, se bármilyen nextgen csoda. Mondjuk lehet épp azért, mert konkrétan semmit sem láttam még az egészből. Még csak azt a nyamvadt PS5 modellt sem... SSD-re meg nem áll a cerka sajna : /
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.04.27. 20:26:25
  • darkSectorxxx #105450
    Pontosan, ezzel egyetértek.
    Kicsit lehetett volna több képesség/kombó benne, de így se lett rossz.

Nemrég újra lenyomtam a LL-ot, azt imádtam a csajszival....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.27. 20:26:17
  • darkSectorxxx #105449
    Hát nekem azért akkor 2014-ben leszakadt, én azt hittem a legtöbb mai játék legalább annyit tud majd mint az.
  • darkSectorxxx #105448
    Én se ezért játszottam, ilyet nem is mondtam egy szóval se.
  • Moby
    Hát izé...infamous 4 hónappal a start után jött, és a látvány (meg szerintem a játék is) akkorát üt még ma is, mint a mozdony. Az egyik legszebb ps4 ex.
  • Moby
    Sokkolni fog a hír: én nem ezért játszottam, és nem ezért tartom nagyra a játékot. Sőt, remélem a második részben nem lesz még csak hasonló sem.
  • Kongy
    Én olyan nagy nextgen durranást nem várnék egy startcímtől sem. Majd 1-2 év múlva. Anno a KZ Shadow Fall is szép volt, meg gyönyörködtünk benne, de azért az állunk nem szakadt le. Legalábbis az enyém tutira nem. A multiplatform címekről meg nem is beszélve...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.04.27. 20:18:29
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Attól durvább, hogy direkt megnéztem, a legsötétebb dolog a lakásban. Éjszaka ha felkelek, egy nagyon sötét, minden fényt magába szippantó luk van a falon. Ott van mellette egy lcd, az nem ilyen éjszaka. Ezek valmi faszom bevonattak direkt rá is játszanak a feketére.
  • darkSectorxxx #105443
    Hát majd kíváncsi leszek. De még ha nem is, azért a játékosok pont ezt a csapatot támadja, ezekután. Ez gáz.
    mintha minden más játéknál tökéletels lenne mindig minden.
  • AntiHero
    Lehet ott azért. Bőven.

Az emberek tudnak sokkal durvàbb dolgokat is tenni egymàssal. Ami tökéletes tàptalaj a tlou-nak.
  • darkSectorxxx #105441
    Hát
    egy gyerek halálánál
    durvább témát nehéz előrántani szerintem. Élek a gyanúval. :D
  • n000rbi
    Jaja, azért írtam, hogy sötét :) Még most se hiszem el, hogy ezt nézve sötét jeleneteknél nem találom a dolgokat magam körül :D
  • TDC Geronimo
    Miért ne lenne megugorva?? Azért mert pár embernek nem tetszik, amit látott? Az egynek a vége is megosztó volt. De dobjuk is a témát nem akarok hallani semmit last of us-szal kapcsolatban még egy apró hintet se
  • darkSectorxxx #105438
    a játék is elvérzett?? :D Találó egy cím. :D

Én azt adtam volna, hogy "Bleeding Project X". :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.27. 20:09:33
  • AntiHero
    Nekem sincs semmi elvàràs. Ha eltudom benne merülni nekem màr megérte.
    Storyba még nem tudom mi tudna felbaszni..semmi..max ha orrba-szàjba meleg jelenetekkel lesz tele és ezen lesz a hangsúly. (Màrpedig nem ezen lesz)
  • Moby
    Én nem tudom, csak a hírt interpretáltam :)
  • darkSectorxxx #105435
    Ebben tökéletesen egyetértek, csak általánosságban, szerintem ez várható volt,, hogy nem lesz még egyszer ugyanaz a léc megugorva, amit felemeltek a mennyezetig.
    Mondjuk személyszerint azt nem értem, ezen itt pattognak a juzerek, de az senkit nem zavart a legelején amikor volt a videó pl a 2 csajról, ami szerintem kurvára nem illett már alapon a Last világába, de most ki vannak akadva a nemtudommin, holott az eddigi trailerek éppen eléggé előre vetíthették kb miről lesz szó majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.27. 20:07:02
  • TDC Geronimo
    lol igen biztos szar lesz. vissza is mondom az előrendelésem!!4
  • Moby
    Én nem tudom mi volt az elvárás, és azt sem, hogy annak miért nem felel meg, és hogy őszinte legyek, jelen pillanatban egyikre sem vagyok kíváncsi :D Azt madj én akarom megtudni, hogy az enyémnek megfefelel-e. Itt az oleden.
  • darkSectorxxx #105432
    Na ettől féltek szerintem a srácok is, akkora elvárások lettek a folytatással kapcsolatban hogy már most hőbölögnek.
  • Moby
    Az, hogy még mindig reszelik, hátha vissza lehet hozni a halálból. Nyilván van rá esély...

/egyébként arról volt szó, hogy még az ms-sem kérte, csak része volt az alkunak, mert ragaszkodtak hozzá ezek a nyomorultak, hogy megjelenjen...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.27. 20:00:00
  • Moby
    Akkora gyűlöletcunami van kialakulóban a tlou2 sztoria nyomán, hogy már több helyen arról cikkeznek, hogy ne mondják vissza tömegesen az előrendeléseket, nem lesz az olyan nagyon rossz :DD
    2020 a moslék éve a kínai naptárban. Lehet ki kéne már hagyni mindent :D
  • Evoluti0N
    Mit értesz az alatt, h nincs kész? Már megjelent és meglehetősen nagy bukás is lett. Dead on arrival kategória. Steamen 1,464 all time peak, 95 24 hour player peak és 65 players right now. Szánalom.
    Senki se kérte ezt a játékot, senki se várta a játékot és 0 marketing volt körülötte. Ez olyan hamar free to play lesz, h ihaj.
  • TDC Geronimo
    Nade milyen TV előtt? igaz? :D
  • n000rbi
    Sötét, hűvös szobákban töltjük a nyarat, ez már majdnem biztos :)
  • darkSectorxxx #105426
    Úgy emlékeztem annaka trailernek a végén írták hogy holiday 2020.
    Na szuper, akkor arra a szarra is várhatok még.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.27. 19:49:52
  • darkSectorxxx #105425
    Mondjuk megértem olyan téren, hogy a nagy tereken sokszor unalmas lehet mert ha kevés a tartalom akkor mindegy milyen a játék, nem les jó.
  • Moby
    Hol? :D
    Még a multis szarjuk sincs kész...
  • darkSectorxxx #105423
    Akko fingjanak sünt.
  • TDC Geronimo
    GoT szerintem olyasmi lesz. Nem hinném, hogy tele lesz rakva tucatfos MMO küldetésekkel. Főszál meg érdekesebb mellékküldetések
  • AntiHero
    Zelda volt az utolsó amivel tudtam még jàtszani. Ps4en meg a Death Stranding. Ezeket még bírtam.

Egyàltalàn nem vàrom a next-gen Horizon 2-t se.

Sőt ha azt mondanàk jön új GTA azt se vàrnàm.

Storyt adjatok ahol elkell menni A-bol B-be. Útközben meg max eltudsz menni C-be is... ha akarsz felfedezhető dolgokat.
  • TDC Geronimo
    Nem, Hellblade early in developement, tehát majd kb 2+ év. MS sose mondta hogy jön idén
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 19:39:22
  • darkSectorxxx #105419
    GoT, ha arra gondolsz, az egy nyitott világ lesz mint az Infamous, ez már biztos. Nem csak pályarészek lesznek. :)
  • darkSectorxxx #105418
    Hát Hellblade-re mondta a MS hogy idén jön a géppel együtt karácsonyi időszakban.

Cod tuti lesz, AC-be nem lennék biztos annyira.
  • TDC Geronimo
    Hát pedig nextgenbe jön még csak a java :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 19:34:45
  • TomStorm
    Na ennek örülök!!