PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmilyen jrpg-re nem asszociálok játék közben, pedig rengeteggel játszottam már, mert annyira unique a világ és a történet, hogy teljesen alá tudok merülni benne.
A harcrendszer ilyen formában ötvözi a Soulsborne és a Persona előnyeit. Az előbb volt egy 20 perces bossharcom, az utolsó állva maradt emberemmel kellett percekig túlélnem és a végén úgy örültem, mint amikor először lement Kos.
Nagyon jutalmazó, nagyon kihívó, nagyon szép és intelligens, egy-két kivétellel köröket ver az utóbbi évek játékfelhozatalára.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Adversus solem ne loquitor
Önmagában a japán(os) hangulatú játékokkal nincs bajom, bár gyerekes túlzások fárasztóak tudnak lenni, és az sem mindig tetszik, ahogy a TB rendszerekhez nyúlnak, bár nem mondom, hogy mind rosszul csinálja.
Legnagyobb bajom vele még mindig pont az, mint az összes jrpg-vel: nem az én pályám.
My streams: https://beam.pro/oriic
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2025.04.30. 13:13:08
Elképesztő, mennyire stílusos és hangulatos lett és most igazán haragszom a nagy kiadók live service-s online őrületére. Már megint egy semmiből jött kis csapatnak kell megmutatnia, hogy egy jól összerakott AAA-s single player élmény, egy új IP átgondolt és merész tartalommal mennyire verhetetlen.
Remélem, óriási anyagi siker lesz ez nekik.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2025.04.30. 11:45:45
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy 19 ezres árát röhögve megéri. Brutál szerintem is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS5 II PSVR
Le vagyok nyűgőzve,le a kalappal,mestermű!!
Clair Obscur: Expedition 33
A legjobb játékos éveimet idézi fel, komolyan, érzem, hogy boldog vagyok játék közben és rácsodálkozok mindenre, és annyira kikapcsol ebből a világból, hogy arra nincsenek szavak.
Lenyűgöző grafika, lélegzetelállító zene, eredeti történet, polírozott játékmenet és lebilincselő helyszínek. Igazi csoda.
De tényleg.
Csak árazzák már le egy kicsit ~
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PC-re tervezem megvenni, de még mindig nem láttam egy jó leárazást hozzá.
Közben a FromSoftware szépen lazán bejelentette a The Duskbloods -szot Switch 2-re. Hát.. WIN
Neten van normális guide is hozzá, én memóriából írom most ezeket, szóval nem százas.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2025.04.02. 13:37:48
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2025.04.02. 10:34:13
PS5 II PSVR
A könyvet el akarom olvasni. :)
Nemhogy a platina, de még a sima mellékküldik sem mindig teljesíthetők guide nélkül, és egy csomó cucc van, amit soha nem találsz meg, ha nem nézel utána.
De nekem üde színfolt amúgy, bár eléggé boss run az egész játék.
Összesen amúgy 107 boss van a játékban.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2025.04.02. 10:14:09
PS5 II PSVR
Meg van úgy 5-600 órám legalább az elden ringben és a kiegészítőjében is, ott az open world dolog eléggé felkavarta az állóvizet nekem, hogy megérje visszamenjek.
Bloodborne-t is toltam elég sokat, bár az a 30 fps nagyon zavart, zavar még ma is. Sekiro nem jött be sose, ez tény.
Wukong a videók alapján egyértelmű skip volt nekem.
Lepörgött a Wukong credits. Őrület mit pakoltak össze a kínaiak :Y Csak sajnos pont a gameplayyel nem foglalkoztak eleget, és ez a viszonylag egyszerű, monoton és nem eléggé változatos harc nem visz el a hátán egy ekkora játékot. A kevesebb több lett volna, és a maradékból kijött volna egy újabb játék kicsit változatosabb harcmodorral. A chapter 5 úgy ahogy van felesleges volt bele, mindent utáltam benne a csöcsilányon kívül :) Vakon nyomtam végig, a végén olvastam guideot, hogy mi kéne a platinához. Esélytelen. Halom cucc missable, és rögtön a chapter2-nél el is hagytam, szóval ez most ennyi. Majd talán pro-n. Ennyi amúgy elég is volt egyszerre belőle, a végén már kicsit untam a csihipuhi részét.
/naszal ha valaki platinázni/maxolni akarja, az az elején olvasgasson guiedot, mert van szép számmal missable cucc, olyan is, ami még úgy is elmehet, hogy tudja az ember, hogy mire kell figyelni (nálam pl. a chapter2-ben véletlenül ment le a "rossz" boss).
Fogalmam sincs már mi volt a rossz boss, de annyi rémlik, hogy valami 5 boss maradt ki a hetven akárhányból. Meg hogy talán nem volt belőle lemezes változat, de az is lehet, hogy már keverem. Soha többé nem bukkant fel az emléke, szóval a lemezes vétel lett volna a helyes.
szerk: 4 a 90 bossból, közben megtaláltam ezt is. Fogalmam sincs hogy volt ehhez türelmem, ma már biztos nem lenne :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2025.04.01. 18:31:21
Utóbbi évek egyik legjobb ARPG játéka.
Ennek ellenére borítékolható, hogy bukta lesz a játék.
Ellentétben ugye egy ninjával, akire az egész passzol tökéletesen.
Azt sokkal többen fizették be mint hogy megvegyék teljes áron.
De ott is van Refund 14napos.
Kiváncsi leszek hogy jönnek ki
Az biztos,hogy Yasuke-t nem kellett volna és nyomott áron pl 40euros árcimkével
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha valaki nekimegy, akkor Naoe-vel játsszon amikor csak lehet, ez a tanácsom.
Prológ megfogott ott már felkaptam fejem na egy AC ami jó is lesz?
Aztán jött a keserű valóság.A gyönyörű graf az Immersive audio a filmszerű átvezetők után a szokásos(bár AC részektől modernebb)Harcrendszer:(
Tsushima után kösz nem.
Próbáltak meríteni GOT-ból és álcázni na azok a részek nem sikerültek(aki tudja észre fogja venni).
Az ART se sikerült a legjobban.
Szerintem egy új IP mentette volna meg őket bár sokakat bevonzott az AC titulus lehet bejött nekik
A GPU árak is elmentek az égnek megint, ez is igaz. Volt egy 1-2 éves rövid időszak, amikor földközelben voltak az árak, de ma megint minden csillióba kerül.