121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hát,,...reméljük lesz valami és talán nextgen.... bár újabban a nextgen nem divat.... -
Evoluti0N #105533
-
Rumour: Assassin's Creed PS5 Reveal Coming Later Today
valami tényleg van/lesz:
Update: Folks, it definitely looks like this is happening. Industry expert Daniel Ahmad tweeted overnight that Ubisoft China has scheduled an announcement to take place at 1pm BST / 5am PST. He then follows that up by saying: "It’s worth paying attention to Ubisoft social media outside of China too. Both today and tomorrow." An Assassin's Creed PS5 reveal definitely seems to be taking place shortly. -
Könnyedén, mi? Ne viccelj már :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.29. 13:30:38 -
Akkor meg nem kell ott dolgozni, ha valaki nem bírja... -
Ja így akkor igen. :) -
Nem, nekem az Origins nagyon esetlen volt (pár óra ment bele), az Odysseyt már meg se néztem. -
vagy amit elkezdek! 
(az a vikinges feeling nem hangzik rosszul, abba meg lehet bele is fognek) -
Ez a két új AC nem érdemelte ki? :) -
Ja, jó lenne már egy AC, amit végig is játszok :) -
Evoluti0N #105524 Vikinges AC plz, továbbra is annyi RPG elemmel, mint az Odyssey, de kisebb térképpel plz. -
Magyarán lényegében kötelező. Ez szerintem egyébként nem oké. Mindenki annyit dolgozzon, amennyit megfizetnek. Ha több munkát várnak el, akkor többet is fizessenek vagy másképp ellentételezzék. A saját irodám munkavállalóitól sem várok el több munkát, mint amennyit a munkaszerződésben elvállaltak, ha pedig túlmunka van, akkor azért vagy több pénz vagy csúsztatás jár.
Szerintem ez így korrekt. A "cég kultúrája" meg egy nagy lózung, nem jelent semmit. Egy Neil Druckmann könnyen dolgozik 16-20 órát is akár, de ő executive bónuszt meg tulajdonosként osztalékot is kap a nap végén.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.04.29. 12:37:04 -
csak a Viking. :D -
Evoluti0N #105521 ND-nél "nem kötelező" a crunch, de benne van a cég kultúrájában és gondolom, h ha nem is rúgnak ki azért, ha nem nyomod a crunchot, lenézni lenéznek miatta, meg felfelé haladni sem fogsz. -
Mondjuk ezzel csak akkor van baj, ha ezt a túlmunkát nem fizetik meg az embereknek. Ha önként vállalják, extra pénzért, akkor részemről itt nincs baj. A baj épp az, hogy sok helyen "kötelezően ajánlott" a crunch és még extra pénzt sem kapnak.
Amerika azért külön példa, mert ott a munkavállalói jogok a béka segge alatt vannak, ellentétben Európával. Egy amerikai munkáltató egy rakás dolgot legálisan megcsinálhat, amit egy európai nem. -
Szerintem a játékosokkal nem baszott ki, mert aki akarja, az könnyen el tudja kerülni a spoilereket. Konkrétan aktívan rá kellett keressek nekem is, pár perc böngészést igényelt, hogy megtaláljam, nem volt benne a képemben. Redditről, yt-ról leszedték már a videókat az első nap.
A bevétel-kiesést inkább az okozza majd, hogy akik megismerték a történetet és azután úgy döntenek, hogy köszi, ezt inkább nem veszem meg. Kérdés, hogy ők mennyire lettek volna boldogok, ha ugyanezt 60 dollár kiperkálása után, a játék végére ismerik meg és ugyanúgy nem tetszik nekik. Aki szerintem ennek ismeretében dönt úgy, hogy kihagyja, az nem érzi, hogy kibasztak volna vele a leak-kel. Sokan még hálásak is a szivárogtatónak ezért. -
Evoluti0N #105518 Ennek nincs köze ahhoz, h Amerikában van a ND. A játékfejlesztésre jellemző a crunch, a nem fizetett túlórák. Bizonyos cégeknél jobban, máshol kevésbé, kevés helyen, mint az Ubisoft, a Nintendo vagy a Valve pedig szinte egyáltalán nincs. A CD Projekt Red Lengyelországban van és ott is brutális volt a crunch a Witcher 3 fejlesztése alatt is már, valamint a Cyberpunk 2077 5 hónapos csúsztatása is jelenleg 5 hónap crunchot jelent a fejlesztőknek. -
2 óra és AC bejelentés elvileg :) -
Mondjuk HA igaz, lehet probléma ez is.
De megfordítva a kérdést: RÉGEN az első résznél nem volt kemény meló?
Szerintem nem időpontra dolgoztak mert ha nagyon akarták volna tartani ezt a májust akkor halasztásba se mentek volna bele. -
Ezzel egyetértek, nem véletlen nem fedik fel ki volt az mert tudja ha igaz is a túlóra meg ilyenek, ez nem volt egy fer válasz rá mert ezzel a játékosokkal baszott ki legjobban. -
Death Stranding megjelenése előtt is lehetett olvasni, hogy nagyon sokat dolgoznak a japók még mindig rajta. Sztem meg is lett az eredménye.
ND is hasonló biztos, azért olyan a minőség.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.29. 12:08:19 -
Egyébként meg ezt az amcsik maguknak köszönhetik, ott kb minden szakmában ez a jellemző, a túlóra, 50-60 órás hetek, mert ami ennél kevesebb az már szocializmus... de biztos lehet ott is találni normális munkaadót, még fejlesztőként is. -
Ezt akkor sem így kell megoldani. Ha ez igaz, akkor ez az ember százezrekkel baszott ki csak azért mert neki nem tetszik a melója. Hát akkor váltson, szerintem senki nem tartott kést a torkához hogy az ND-nél dolgozzon. -
Ha dolgozó volt ugye.Mondjuk ezért fizethetett akár olyan is aki pont a ND ellen lenne esetleg, nem tudhatjuk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:34:29 -
Azért vagyok hajlamosabb hinni a munkavállalónak, mint a ND-nak, mert a szivárogtatással a dolgozó semmit nem nyer, pénzt nem kap, legfeljebb kicsinyes bosszút áll a kiesett bevételek miatt (amelyek nem feltétlen a spoiler, inkább annak tartalma miatt estek ki amúgy is). Azért az emberek az ilyen, egyébként veszélyes és jogellenes dolgot valami felszínes sérelemért, egy beszólásért nem szokták bevállalni. A ND ezzel szemben elég híres volt már ezelőtt a botrány előtt is a munkavállalók 12-16 órás napi dolgoztatásáról, valamint ők nyernek is nyilván pénzt azzal, ha nem fizetik rendesen ki a dolgozóikat. -
Nem jó nagyon ez, mert ahogy mi is a neten sokan hajlamossak vagyunk ugye azonnal szimpatizálni a munkásokkal, mert megemlítenek egy ilyen "hihető okot".
Mostanság egyre több ilyen hír van, kitudja, nem e szimplán lejáratás.
én mindenképpen örömmel játszom végig a játékot, mert még ha igaz is, ezt a fejlesztőknek köszönhetjük, mármint a játékot, amin megdolgoztak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:27:47 -
Így van, egyelőre minden pletyka csak. Az is, hogy "mérges ex-dolgozó" szivárogtatott, mert ez is csak pletyka szintjén jött elő. Ez sem biztos. -
Ha igazak. -
Mondjuk a ND-ot sem kell félteni. Ritka nagy rohadékok a munkavállalóikkal, ha igazak a pletykák. Konkrétan elvégzett munkát sem fizetnek ki. -
Valószínűleg nem fog, ott rohadjon meg
Ez a spoiler protection addon csodás chromen amúgy. -
A Sony így harcol a spolierek ellen a PlayStation 5-ön -
Jól értem, hogy egy elégedetlen dolgozó szivárogtatott? Remélem soha a büdös életben nem kap munkát a szakmában. -
ppista #105502 Ezt csak úgy általánosságban írtam, nem konkrétan rád értettem, még ha neked is címeztem. Egy másik topikban is ez volt a téma, és többen mondták, hogy ők is meg szokták nézni a végét, majdnem mindennek. Nekem ez fura, másnak természetes. a TLOU2.-be remélem nem fogok beletolatni, mert akkor roppant mérges leszek, és az illető egész életében csuklani fog. Meg a legközelebbi női rokona is. -
viszont nem csak te vagy a vilagban, es pl ebben a topicban ez a tema azzal indult hogy hulye aki erzekeny ra
attol hogy nem te inditottad, meg letezik -
"pont mikor mentem volna moziba"
Tehát akkor még új volt a film. Ezt ki vitatta? Hogy szemétség az ilyet elspoilerkedni? Valahol ez és a között, hogy milyen rokoni kapcsolat áll fenn Darth Vader és Luke Skywalker között, e között kellene megtalálni az arany középutat. Erről beszéltem.
Meg még arról, hogy a TLOU1 története amúgy is nehezen elspoilerezhető, mert nagyon egyszerű és nem a történeten, hanem a karaktereken van a hangsúly, azok viszik a játékot. Character drama-nak hívják ezt a filmeknél. Mint pl. a tavalyi Oscar-jelölt Marriage story. Azt se a története miatt nézi meg az ember, hanem a két színész nagy alakításáért. Ezért kapott díjat Ashley Johnson a VO alakításáért is a TLOU1 után. Mert kiemelkedően jó munkát végzett és mert maga a forrásanyag is olyan volt, hogy erősen támaszkodott a színészre.
Mindegy, hagyjuk ezt itt. Használtam a spoiler tag-et, legyen ennyi elég. -
Hol írtam, hogy mindenki hülye, aki érzékeny a spoilerre? Hétéves játékról beszélünk, tökegyszerű, lineáris történetvezetéssel. Aki 7 évig nem szaladt bele spoilerbe, az megoldja majd valahogy most is. És használtam a spoiler tag-et.
Egyszer, vagy 10 éve pont itt az sg-n egy fps játék topicjában arról beszéltem valakivel, hogy milyen fasza, hogy ez meg ez a fegyver van a játékban. Erre jött valaki, nem tudom, már ki, aki szó szerint full caps lock sikítva anyázott, hogy elrontottam neki a játékot, mert elmondtam, hogy X fegyver van benne. Enyiről beszéltem. Van egyébként erről egy egész jó Jim Sterling video, a túltolt spoiler-hisztiről. Ajánlom a figyelmedbe.
Mindennek semmi köze a TLOU2 leakhez, nem fogom elspoilerkedni senkinek. Akit érdekel, egy google-keresésre van tőle. Szerintem megéri beleolvasni. -
ppista #105498 Engem rohadtul idegesít, és még finom voltam és nőies, ha valaki elárul a végéről valamit. Lehet könyv, film, vagy játék. Egy kollégám azt hitte vicces, amikor elárulta a Hatodik érzék végét, pont mikor mentem volna moziba. Amikor nyakon vágtam, úgy parasztosan, még meg volt sértődve. Annyit legalább elértem vele, hogy többet ilyennel nem szórakozott.
Fogalmam sincs mi abban a jó, ha valaki megtudja a finálét, de nekem is vannak perverz szokásaim, ezért nem itélem el az illetőt. Csak nekem ne mondja el. -
Tegnap megvettem ezt a Ni No Kuni remasteredet és még nagyon az elején vagyok de már imádom. Nincs túl tolva a cukiság és mivel a Ghibli stúdió animéire támaszkodik így alapból csodás. Anno a lányaimmal az összes Ghibli filmet láttuk többször is. Nem tudom hogy nézett ki ez anno PS3-on de szerintem ez így nagyon szép. -
pont azokrol az esetekrol beszelunk amikor valaki nem kerdezi meg, megis pofanbassza a spoiler, aztan meg jonnek a megmondoemberek, hogy mindenki hulye aki erzekeny a spoilerre :) aranyos meg minden -
Ha megkérdezi, el. Egyébként miután 328-szor megfilmesítették (még ex-James Bond Pierce Brosnan is játszotta egyszer) és még többször lemásolták filmben vagy sorozatban, ezért sanszos, hogy a tévé elspoilerezi neki mire odajut, hogy kötelező olvasmányként elolvassa valamikor a középiskolában. Az Egri csillagok dettó. Mire odaértünk, hogy kötelező lett volna, már mindenki látta a filmet. Ettől még a könyv nagyon jó volt, azon kevés kötelezők egyike, amit azóta is újraolvastam. Cseppet sem zavart, hogy tudom, mi a vége.