121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na pörög FF7 credits. Micsoda végjáték volt...azt hiszem ezt hívják over the topnak :D
Eszméletlen jó volt, jöhet a folytatás. Iszonyat meló ment ebbe, 0 patchel sony 1st party minőségű termék -
aztán még az is lehet, hogy egy megrendezett műbalhé az egész... :D bár nemhinném, hogy pont az ND-nek lenne szüksége egy ilyen "gerillamarketingre", de ma már kitudja..minden botrány nagy reklám, a csapból is ez folyik, és most még a megjelenési dátum is kiderült...
nemtom, egy önzőgeci vagyok biztos, de én továbbra se sajnálok senkit... :D _MI_ úgysem fogjuk soha megtudni, hogy mi az igazság...
az összes crunchos és szexuális zaklatós téma is mindig el lett simítgatva az összes studiónál, itt se lesz ez másképp... -
Így van. Egy korrekt ember vagy. -
De lehet éppen az történt, hogy nem adott annyit "enni" amennyiben megállapodtak...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 16:15:19 -
Biztos írt alá NDA-t és éppen ezért hiszek neki és rengeteg másnak, hogy az ND visszaél a helyzettel és nem tartja be az ígéreteit a dolgozók felé (pl. nem fizeti ki amit aláírt stb.) Azért megsérteni az NDA-t, mert betartja a másik fél amit leszerződtek... értelmetlen lenne.
Az meg, hogy sokat dolgozik lehet úgy volt ám, megfizetik érte aztán mégsem. Valószínűleg én sem tennék máshogy megmondom őszintén.
Spoilerbe meg csak az tud belefutni, aki keresi. Mivel engem érdekelt a játék semmire sem kerestem rá, semmit sem nézetem meg ami kapcsolatos ezzel. Viszont most, hogy kikerült és sokak szerint nem jó a sztori csak rákerestem... Na így lehet belefutni. :D
Amit én megtudtam az a játékélményt szerintem nem befolyásolja és még lehetnek fordulatok. Sajnos azonban azok között vagyok, akiket a sztori ismeretében már annyira nem érdekel, mint eddig. És itt jön az, hogy köszönöm az emberkének. Lehet megspórolt nekem egy játékra való pénzt, mert így most nem lesz day 1. A végfelhasználót nézve is két oldala van az érmének.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 16:09:14 -
Abban mi volt a találgatás? Az szimpla pontatlanság volt, pontatlanul idéztem,nyilván nem az egész 300 fős csapat, bérszámfejtőktől kezdve animátorokon át a marketing osztályig meg a jogászokig állt fel, csak épp a játékvezetésen / történeten dolgozó ún. designerek. Meg Amy Henning, akinek a neve sokáig egy volt a stúdióval.
Te most tényleg kötekedni akarsz? Csak mert az emojik ezen nem tompítanak, csak szólok. -
>Szerintem ne találgassunk.
"A régi ND 70%-a felállt" után ez elég erős felütés éppen tőled :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 15:52:43 -
gyanítom ha annyira akarnak nőt, akkor megoldják úgy ahogy Syndicate-ben volt vagy akár az Odyban :)
offolni nem offolnám, de női karikat valahogy nehezebben lehet komolyan venni az akciójátékokban, ez tény :D tudom Lara Croft, Jill, stb... na de na!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 15:10:11 -
minek rendeljem. Majd 1 nappal megjelenés előtt megveszem, amikor már lehet szedni -
Amiatt offolni valami játékot, mert női főhőse van, tényleg eléggé topaság, viszont remélem, nem ezt a shieldmaiden dolgot fogják erőltetni a vikinges témában (pedig szinte biztos), mert az egy marhaság. -
Ez itt tényleg off, de az, hogy a munkáltató "ad enni" a munkavállalónak, az a hozzáállás engem teljesen kiborít. Nekem - vállalkozó lévén - 15 éve nincs főnököm, de egy percig nem gondolom, hogy akiket én alkalmazok, azoknak én adnék enni. Eladják nekem pénzért a munkaerejüket, ennyi történik. Ha én nem alkalmazom, akkor elmegy máshová, nem ételt teszek a szájába, hanem kötünk egy üzletet: pénzt adok neki azért, hogy ne másnak dolgozzon. Nem kegyet gyakorolok, hanem egy megállapodást tartok be.
És ha én szemét szarházi vagyok vele, akkor cserébe sem várhatom el, hogy ő viszont legyen korrekt. Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. És igen, tudom, hogy ha kiderül és bizonyítható, hogy ki szivárogtatott, akkor neki lesznek következményei, akár bíróság elé is állhat. A morális részéről beszélek csak és kizárólag. Ha emberként kezeled a munkavállalóid, akkor van meg a morális alapod arra, hogy számon kérd őket, hogy ők is így viselkedjenek. -
Egyelőre az sem biztos, hogy egy emberről van szó és nem egy közösségről. Szerintem ne találgassunk. Ma pl olyan pletykákat olvastam, hogy a leak mögött nemcsak a pénzügyi vita, hanem az is állt, hogy a fejlesztők nem voltak elégedettek az iránnyal, amerre Druckmann vitte a játék történetét. -
Na és ti újra előrendeltétek a gamet? -
Nem ismerem a történet részleteit, ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem elegáns annak a küszöbére szarni, aki enni ad nekünk.
Ez a fickó pontosan ezt tette. -
Neki nem a bónusza volt fontos. Abból már aligha lesz valami, és ezzel nyilván tisztában volt. Elöntötte a szar az agyát, és hülyeséget csinált. Azt tippelem, hogy mostanra szívesen vissza is csinálná, ha lenne rá mód. -
Szerintem egész más a te vezetői bónuszod és az, amit ezek a fejlesztők bónusznak neveznek. Az átlag magyar céges bónusz a teljesítményedtől és a cég teljesítményétől függ és lehet 0 is akár. Tudomásom szerint az ND fejlesztők bónusza akkora sem lehet 0, ha bukik a játék, amit persze nem fog. Ugyanez a probléma volt egyébként pl. a Borderlands 3 kapcsán is, Randy ott sem akarta, akarja kifizetni a bónuszt a fejlesztőknek. Tudomásom szerint perlik, bár ott a játék már ugye kijött. -
Evoluti0N #105642 Ok, ok. Azt azért tegyük hozzá, h a viking kultúrában sokkal nagyobbak voltak a nők jogai, mint abban az időben sok más nemzetnél. Szóval lehetőség női főszereplőre sokkal inkább helytálló itt, mint az Odyssey-ben.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.30. 13:00:27 -
ppista #105641 Én azt remélem, hogy a térképbe bele fog férni az egész Föld. Kétszer!
Az első küldetés legyen mondjuk egy Izland közeli hajócsata, ahol a főhős hajója elsüllyed,akinek el kell úsznia, gyalogolnia, eveznie Madagaszkár mellé, ahol várja a következő misszió, ami elküldi Pekingbe egy térképdarabért, amivel minden segítség nélkül meg kell találnia a következő fő történeti pontot. Elárulom, a Déli-sarkon lesz. -
Ja, elgépeltem az elején, bocsánat. Az idézetben jól szerepel. Valami oka csak van annak, hogy ennyi ember feláll a cégtől szerintem. Nyilván mindenki tippel, mert NDA alatt van minden és a cég nem fog beszélni belső ügyekről. A tanácsodat nem lehet megfogadni, mert akkor ezzel az erővel semmiről nem beszélhetünk. Nyilván egy fórumon vélemények ütköznek, nem ténybizonyítás folyik. -
Azért nem ok nélkül jönnek az ilyen kommentek. A túltolt PC nagyon sokakat felbasz, és teljesen jogosan. Mellesleg engem az cseszett fel pl Odyssey-ben, hogy az ókori Görögország pont nem arról volt híres, hogy NŐK KATONÁK meg NŐK AZ OLIMPIÁN meg NŐ A HADVEZÉR XDDDD és ehhez hasonló blőd faszságok.... Oké, PC meg egyenjogúság, de ne másítsuk már meg ennyire a történelmet bazeg! AC2-nél miért nem volt ez fontos? Reneszánsz Itáliába miért nem tettek női katonákat? Jah mert akkoriban még nem ment 200-al a PC-vonat?! Áh, értem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.04.30. 12:46:07 -
>Amúgy meg mindennapos tapasztalatom van azzal, hogy a munkavállalók mindig mindent jobban tudnak, hogy kéne egy adott céget vezetni.
+egymillió :DD -
Konklúzió, ne árazzon be semmit. Nekem is van éves vezetői bónuszom, amit abszolút úgy kezelek, hogy kutya vacsorája. Nem árazom be semmibe, nem számolok egyáltalán azzal a pénzzel. Jövőre például tuti nem lesz a COVID-19 hatásai miatt, és utólag nem fogok prüntyögni, hogy jajj, miért nem kaptam, beáraztam.
Amúgy meg mindennapos tapasztalatom van azzal, hogy a munkavállalók mindig mindent jobban tudnak, hogy kéne egy adott céget vezetni. Ők tudják, mikor van kész egy játék, mikor kell azt kiadni, mikor melyik céget kell felvásárolni, projektre szerződni, mindent IS tudnak. -
Éppen nem a lead designerek. Szóval ja, lassan eljutujnk a tények felének a negyedéhez :DD
"Of the 20 non-lead designers in the credits of 2016’s Uncharted 4, a whopping 14—70 percent—are no longer at the studio"
Szerintem a féligazságokból megfejteni történeket, igazságot osztani, megmérni dolgokat, na az nem normális. Meg amúgy szerződésbe ütköző, morálisan nem támogatható cselekedetekkel elégtételt venni, az sem nomális dolog. De hogy őszinte legyek, ezt támogatni sem az. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 12:36:35 -
A lead designerek közül, így pontos, ebben igazad van, ez lemaradt. A kotaku idézet: "Of the 20 non-lead designers in the credits of 2016’s Uncharted 4, a whopping 14—70 percent—are no longer at the studio"
Ez azért szerintem nem normális. Már Amy Henning lelépése se volt az egyébként. De lehet szerinted belefér, minden oké. -
Akkora lesz a térkép, hogy a ody meg az orig belefér majd 6x. Sztori ettől ugyanúgy nem lesz benne, de a térkép legalább jó nagy lesz :D -
ppista #105633 Csak? Miért nem az egész Ubi? Esetleg bevonhatta volna még az Activisiont is, hiszen ők is rutinosak a Cod/studiók elosztásában.
Nem értem én ezt. Mennyivel jobb lett volna ha mindegyik csinált volna egy saját, egyedi játékot a tizensokadik totál egyforma AC-k helyett. -
Szerintem álljatok le a témával, mert fullba nyomod a kretén mostanra. Volt egy kotaku cikk, amely szerint 20 designerből, aki az uncharted4 stáblistáján még ott volt, 14 már nincs a ND-nél.
Ebből az lett, hogy a régi 70%-a felállt.... -
BF V-nél megértettem, de a vikingeknél nem értem meg :) -
Én tudom. Nem fogom elspoilerkedni még spoiler tagben sem. Google-zd ki, ha érdekel. Bár Sony sok helyről leszedette, de azért pár perc molyolással még meg lehet találni. -
Én sem szoktam női karakterrel játszani, ha lehet választani, de mondjuk nem is no deal, ha mégis női karakter van. Inkább a grindolás miatt lesz skip nekem ez szerintem. Mint az AC Odyssey is. Az originst megvettem, de van benne 20 percem kb. -
Nem tudják, hogy pontosan ki volt tudtommal. Szóval nem biztos, hogy lesz következménye. Egyébként meg nekik ez egy munka, pénzt keresnek ott. A bónuszt pedig idénre beárazták: lakásba, hitelbe, tandíjba stb ment volna. Februári megjelenésből lett májusi, aztán meg év végi se talán. Próbáltak egyeztetni a munkáltatóval, hogy az oké, hogy ők tologatják a kész játékot, de az ő pénzüket ne tologassák már, vagy legalább ne az egészet. Erre kapták, hogy lehet takarodni, nem kell itt dolgozni. Egyébként a régi ND 70%-a felállt a TLOU2 fejlesztésének évei alatt, szóval biztos jó lehet ott a hangulat. -
Nem fér el már nekem. :D -
Mindig is mondtam, hogy sajnos a videojátékozás nagyon erősen korrelál a suttyósággal. Ahogy az országunk 70%-a kőbunkó, úgy a videojátékos populáció 95%-a is az. Büdös bunkó tanulatlan suttyóparaszt.
Mindenki reménykedjen, aki itt van, hogy az 5%-ba tartozik. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.30. 12:16:28 -
ez volt a chat a tegnapi reveal alatt. Sokszor azt kívánom ez a korona végezhetett volna tisztességesebb munkát is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.30. 12:11:35 -
Ha AC is jön idén azért el leszünk látva 2 brutális RPGvel év végén. -
mi olyan meglepő ezen? FF7 is ennyi, RDR2 is meg egy csomó másik játék. -
:D
The Last of Us II
1 player. 2 discs. 100 GB minimum. DUALSHOCK®4 compatible. "PS4™ Pro Enhanced" features vary from title to title.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.30. 12:07:19 -
Mán az is valami. Köszi! -
Én toltam,platináztam. Valamelyik fejlődési ágon (search? van ilyen? Már rég volt:) )van Tracker ládára meg Datapadra is. Persze konkrétan ez sem mutatja, hanem ilyeb wifi jel jelzi mennyire vagy közel -
Ez a nyomoronc nem a munkaadójával baszott ki, hanem azokkal, akiknek ezt a játékot maga is fejlesztette. Olyan ez, mintha a pék beleköpne a kenyérbe, amit süt.
Másrészt meg, a fejlesztők nagyon jól tudják, hogy AAA-kategóriás játékon dolgozni sajnos túlórával jár, sokszor sok túlórával. Ha ezt valaki elfogadja, akkor csinálja, ha meg nem fogadja el, akkor keressen más melót. Ez az iparág jellegzetessége. Biztos van rá mód, hogy kulturált módon rendezze ezt a konfliktusát a munkáltatójával. Nem az a megoldás, hogy elárulja a cégét. Gondolom írt NDA-t alá, innentől kezdve majd jól megbasszák, meg is érdemli!