121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Közben 1 hete kb lement a nier is. Elkezdtem másodjára is és az a része tetszett, ahogy az eleje már más volt, de aztán odaért a story, ahol megint ugyanazt kellett volna tolni...nope elég volt. Valahogy én nem estem hanyatt ettől a játéktól. FF7 nálam fényévekkel ezelőtt jár
  • Moby
    Nem csak ez a baj. Ezzel párhuzamos e pillanatban is pörög a BOTW, mert a gyerek rákapott, és ha már rákapott, elkezdtem megint. És valami félelmetes mennyire van messze az egész AC széria attól, amit az a játék kikanalaz ebből a zsánerből, és teljesen biztos vagyok benne, hogy azt is még bármeddig lehet fokozni (akár a graf miatt). Nem kellene főtalálni semmit, csak ügyesen lopni, meg kicsit hozzágondolni.
  • TDC Geronimo
    Ja hát ha most toltad úgy érthető. Origins után nekem se volt kedvem egyből odysseyhez
  • Moby
    Nálam viszont nem rég ment le az ody, és az is már a második nekifutás volt. A végére annyira untam az egészet, hogy gold ide vagy oda, a dlc-k már nem mentek le. Ebből a idétlen történevezetésből hosszú időre elegem is van. Legyen tizedakkora, mint az ody, legyen hatod olyan hosszú, de legyen valami feszes sztori benne, legyen progressz, ami nem az, hogy felfedezem a bokrokat széles e világon.
  • TDC Geronimo
    Szerintem nem kell semmi radikális változásra számítani. Én szerettem mindkettőt és az 1 év kihagyás nagyon jót tett. Én ezt várom már, setting miatt is meg amúgy is. PS5ön SSDvel talán nem lesz 2 perc a "gyorsutazás" :D
  • Moby
    A setting az jó, ezzel együtt arra tippelek, hogy - reszben épp a GoW miatt - erős lesz a kontraszt. Viszont ha tényleg nem lesz több, mint az orig, meg pláne mint az ody, csak nagyobb, akkor nálam skip.
  • Moby
    Azzal csap vissza, hogy mondjuk lop, feltöri a volt munkaadója rendszerét, kárt okoz, stb? Kemény...Ehhez aztán tényleg kell önbecsülés. :D
    Korrektség meg önbecsülés! Ojvé! :DD
  • yesname #105687
    Aki benyeli a dolgokat az vagy 1. önbecsülése nincs vagy bátortalan, 2. önző érdek vezérli és ezért tűr, 3. nem jó azon a területen, ahol vissza akarna "csapni" és azért nem akar, mert nem tud választani, ugrálni vagy saját lábra állni. Valóban a korrektség jegyében :D. Ha valaki szórakozik valakivel, akkor kapja vissza azt, amit ad(nak). Ha valaki normálisan áll a másikhoz, akkor azt kapja vissza. Ez így korrekt.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 19:30:54
  • mucsácsó
    hát szerintem jó eséllyel az lesz, mert kétlem, hogy akkora változásokat kéne várni az egésztől, mint annak idején az Origins hozott ...
    valszeg szokás szerint hoznak mindent az elődből (Ody), és hozzágyúrnak pár újítást, amit megint majd továbbviszik a kövi AC-re - a trailer alapján ugyanúgy jelen lesznek a háborúk és a megszokott hajókázás, stb...
    engem ígyis-úgyis érdekel, mert GoW óta valahogy nagyon bevonzott ez az egész nordic téma, szal én ennek a vikinger settingnek örülök :)

kíváncsi leszek, hogy a kövi téma mi lesz... gondolom a feudális kínát egyszer meglépik, de egy jövőbeli cyberpunk AC is sztem k nagy kihagyott ziccer lenne :D
  • yesname #105685
    Semmi ilyesmi. Isten ments. Ott cégről van szó, több dolgozóval, olyanokkal is akik normálisak és korrektek stb. De ha valaki cseszekedett, akkor azt is kapta vissza és mindig én jártam jobban. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 19:30:06
  • Moby
    Ok. Addig gondolkodtam a Spider-man goty-n, hogy vége az akciónak.... Én marha! :(((
  • Moby
    Szenvedem, igen. A kutyának nem kell :(( Úgy fogok vele járni, mint a doom eternallal.
  • n000rbi
    ...de legalább mindenki tartotta a száját, hogy ezen dolgoznak. A hülyék, pedig mennyivel jobban jártak volna. :D
  • Moby
    Igen, csak ez a világ legnagyobb átverése, hogy ezek ontják magukból az igényes cinematik műveket a játékokhoz, amik aztán megjelennek retek minőségben.
  • Moby
    De csak totál korrektségből
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 19:08:27
  • mucsácsó
    ez egybecseng ezzel akkor:

PS5 reveal event is reportedly "planned for June 4
  • TDC Geronimo
    "Jason Schreier says that PlayStation 5 reveal is few weeks away"

soon
  • Tikal #105677
    Kiszivárogtattál belsős infot, hogy így bosszulj meg valamit amit legális uton nem akartál?
  • n000rbi
    Azért mert büszkék lehetünk rájuk: ez a trailer is a magyar Digic műve. Elképesztő.
  • yesname #105675
    Párszor már megtettem csak nem ilyen nagyban természetesen. És nem ment tönkre a karrierem, nem nulláztam le semmit soha. Sőt... Ellenkezőleg.
    Igazából a korrekt emberek ilyenkor is korrektek és értik a szitut. A nem korrektek... ne is akarjanak tőlem semmit se. Nem arról ismernek, hogy az önös érdek vezérel és ez így van jól. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 18:40:23
  • lwb
    History Channel's Vikings: The Game.
    Ha ugyanolyan grindy izé lesz, mint az Odyssey (99%), akkor nekem skip.
  • TDC Geronimo
    xbox kezdi

• Seth
    Látom a Nioh 2 sem ereszt, vagy már csak azért is végigszenveded ? :D
  • TDC Geronimo

Tényleg sokszor nem értelek
  • sgfool
    "Spoilerbe meg csak az tud belefutni, aki keresi."
    Amikor elkezdtek arról cikkezni, hogy last of us 2-ről spoileres tartalmak szivárogtak ki, én már azokra a cikkekre rá se kattintottam, semmit nem akarok róla tudni a megjelenésig. Erre tegnap, belenéztem néztem abba az assassin creed-es photoshoppos live streamre, , pár másodperc telt, ép akkor mikor beakartam zárni a chat ablakot, a sok fingszagolgató fasz paraszt. bespamelte a történet végét.....
    Úgyhogy nem csak azok múlik, hogy aki nem keres rá, az nem is szembesülhet vele. Ez az egész azoktól a barmoktól függ, akik képesek más szórakozását elrontani
  • Moby
    Őszintén szólva én a gods and monsters-t jobban várom, de ha mindenki, aki él és mozog az ubinál ac-t reszel, akkor nem is tudom, hogy van-e mit várjak :/
  • TDC Geronimo
    Naja, interjúban van 1-2 érdekes dolog azért. Mivel crossgen így remélem PS5ön ez már 60 fps lesz
  • Moby
    Big, fat BS :D
    Ha kapnánk minden elhangzott "to see the consequences of their actions" után egy százast, már rohadt gazdagok lennénk a gémingből :D
  • Moby
    >Valószínűleg én sem tennék máshogy megmondom őszintén.

Tehát pert akasztatnál a nyakadba, tönkretennéd a karriered, lenulláznád több évnyi munkádat, önérzetességből, hogy elmondhasd egyszer majd magadnak, hogy veled aztán senki nem packázhat(majd visszamennél a pultokhoz árut pakolni)? :D
    Sosem értettem, hogy a hülyeség miért ennyire vonzó sokak számára.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 17:16:25
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Nade...de...csak tegnap rajzolták meg! Mára má mozog is? :)
  • Seth
    Series X ott van a trailerben, Szerintem launch cím lesz
  • Evoluti0N
    "Assassin’s Creed Valhalla available Holiday, 2020 on Xbox One, Playstation 4, PC and Stadia."
    Ez szerepel a leírásban. Persze nehezen tudom elképzelni, h PS5-re meg Xbox X-re ne jönne szintén.
  • Evoluti0N
    Mások meg azért sírtak, Redditen is például, h az Odyssey-hez soha nem jött cinematic trailer. Nem lehet mindenki vágyát kielégíteni.
  • TDC Geronimo
    Idén jön. Ez PS5re már

• Kandurex
    Ezeket a cinematic trailereket be kellene zúzni, lófaszt nem tudtuk meg az új AC-ről.
  • TDC Geronimo
    Na pörög FF7 credits. Micsoda végjáték volt...azt hiszem ezt hívják over the topnak :D

Eszméletlen jó volt, jöhet a folytatás. Iszonyat meló ment ebbe, 0 patchel sony 1st party minőségű termék
  • mucsácsó
    aztán még az is lehet, hogy egy megrendezett műbalhé az egész... :D bár nemhinném, hogy pont az ND-nek lenne szüksége egy ilyen "gerillamarketingre", de ma már kitudja..minden botrány nagy reklám, a csapból is ez folyik, és most még a megjelenési dátum is kiderült...

nemtom, egy önzőgeci vagyok biztos, de én továbbra se sajnálok senkit... :D _MI_ úgysem fogjuk soha megtudni, hogy mi az igazság...
    az összes crunchos és szexuális zaklatós téma is mindig el lett simítgatva az összes studiónál, itt se lesz ez másképp...
  • yesname #105656
    Így van. Egy korrekt ember vagy.
  • yesname #105655
    De lehet éppen az történt, hogy nem adott annyit "enni" amennyiben megállapodtak...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 16:15:19