121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Hogy micsoda a Vikings??Egy rosszabb kivitelezésü GOT?Na hagyjad már a hülyeséged erre nem vagyok kiváncsi ne haragudj.
    Ejtsük is az egészet most.
  • TDC Geronimo
    A másik

jasonschreier dispelling rumours of unpaid ND employees, says some actually got extra pay due to covid.
  • TDC Geronimo
    This Reddit post is going viral, but it's completely fake. ("Hundreds of furloughed employees"???) In fact, folks I've talked to at Naughty Dog believe that the leaker wasn't actually an employee, though I haven't seen any proof yet. Still poking around...

Jason írta... szóval amit neten olvasol megint erről az ND ügyről annak a fele se igaz, ahogy azt sejteni lehetett

Valami idióta leírt valamit és ezen lovagol a fél internet meg folyamatosan alázzák Neilt meg NDt a semmiért. Komolyan mondom jöjjön már az a meteor (ps5 után :D)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 00:55:32
  • darkSectorxxx #105731
    Én is, kövezzetek meg azt várom rohadtul.
  • TomStorm
    Na de majd TLOU2 DramatÓrgiája meg Ghost harcrendszere ütni fog!:)
  • TomStorm
    Tényleg véget ért ez anno Ezio részekkel.
    Én még Black Flag-et valamiért kedveltem de tényleg az volt a sírja már akkor AC-nek..
  • Voltan
    Ó, biztos, hogy ők is igérni fogják a 4k60-at. Sőt, meg is fogják neked mutatni a prezentáció alatt.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.01. 00:22:44
  • TomStorm
    Nem értem ezt a Berserker/Assassin párosítást.
    FH-ban sem értettem.
    Másik meg hogy Ragnar Lothbrok-ra hajaz a karakter aki tudjuk milyen Viking volt(senkinek nem kegyelmezett) erre a CGI elején kapásból int az Anya+gyermekének hogy húzzatok innen.
    Nem értem ezt az egészet hogy miért Assassins Creed-ként folytatják
  • mucsácsó
    van már 5-6 darab screenshot, attól szebbet biztosan nem kell várni :D szal olyan lesz..
    így ránézésre ugyanaz az engine mint ami Origins-Ody alatt volt, de persze szép lesz :)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 23:44:16
  • TomStorm
    Biztos hogy nem veszek többet 30frémpersec játékot!Snowrunnert is ezért nem veszem meg bár ott mondogatják hogy nem zavaró..

Aki 4K/60 alá adja nextgenre az felejtős

Moby Nióján gondolkozok nagyon:D
  • TDC Geronimo
    én elvárom a 4K/60at. Leteszem a hajam, ha odaállítanak 30fpses crossgen címmel olyan gépekre
  • Moby
    A valhalla jövőhéten ottlesz a XSX gameplay bemutatón, szóval kb képet kapunk róla, hogy mire lehet majd számítani az elején a crossgen címeknél.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 22:47:35
  • TomStorm
    Ubisoft is tesz az új IP-re.Ezt is miafas...k kellett Assassinra keresztelni!?
    Annyira sablonosak már ezek a kiadók..
    Tuti ebbe is jön az a semmitnemérő harcrendszer
  • Moby
    Kotaku cikk a valhallára, erős felütéssel:
    Women exist. This is a basic fact of life, but it’s also a frequent source of controversy for more…
    :DDD
  • Moby
    Az alapjáték platinán van, csak a dlc-k maradtak ki kompletten.
  • TDC Geronimo
    Ő is tolta csak DLCket nem
  • TomStorm
    Le is töltöm..
  • TomStorm
    Lehet én is folytatom!Nagyon smooth a game,jók a hangok és Marvel:)
  • Voltan
    A Paukembör pedig bizony kibaszott jó, egyetlen hibája, hogy egy évben jött a God of War-ral, de még így is eszméletlen az éves dobogóért való harc nálam. Muszáj játszani vele.
  • yesname #105715
    Nem mondom, hogy meglepődtem. :D
  • Moby
    XBOX Pope hozta is a valhalla conceptet:
  • lwb
    Úgy tűnik Neil Druckmann azért felvette a saját bónuszát idő előtt, csak a talpasoknak nem fizettek egy vasat sem. Igazi vezető ez, hiába. Egy fényes lángoszlop az éjszakában :) Reddit linket nem adok hozzá, mert hátha van benne spoiler (nem láttam, de fórum, fene se tudja).
  • yesname #105712
    Kíváncsi leszek a kinézetre és a hűtésre amire majd tippelni lehet belőle.
  • yesname #105711
    Tudjuk, hogy sokan mennek el notitól és akik beszélnek hasonlókat mondanak. Még bizonyíték is került ki, ha követted valamikor az első botrányt régen.
    Azért, mert minőséget raknak le nem biztos, hogy angyalok. Végezhető ilyen minőségű munka úgy is, hogy kényszer alatt tartanak stb. A szenvedély az viszont tényleg kell hozzá, de nem zárja ki egyik a másikat. Tapasztalat.
    Inkább azért tűrhetnek sokan, mert nagy nevű cég és jó referencia. Nagyon jó ugródeszka, hogy utána egy megfelelőbb munkakörnyezetet találhassanak. Ezt több volt dolgozó is nyilatkozta, hogy emiatt maradt a project végéig. Ami miatt pedig bírhatják végig, az pont a szenvedély.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 21:20:27
  • TDC Geronimo
    "Last I heard, the employee beta is in June"

Ami annyit tesz hogy PSes emberkék hazaviszik a konzolt meg a szoftvert és ez azt jelenti, hogy addigra lesz rendes bejelentés. A június 4i dátum egyre valószínűbb
  • Moby
    Miért?
  • Rage47
    ja eléggé kiábrándító
  • TDC Geronimo
    uhh.. hát őő ja, kinek mi :D

• Zóanagyvarázsló
    Néhány éve újra elővettem a GTA 3-at PC-n, és végig is ment. Könnyebb volt, mint egy AC, mókavonat, pedig nehezebbre emlékeztem. DualShock 4-gyel és Steam Controllerrel játszottam, csak a sztoris sniperkedésnél vettem elő az egeret, ami nem sok, és nem is hozhatatlan kontrollerrel, csak idegesítő hiba esetén újra sokat autókázni a béna célzás miatt.
  • Moby
    Nier :)
  • Evoluti0N
    Nier Automata ofc.
  • TDC Geronimo
    Mi is lenne az? :D
  • Evoluti0N
    Hihetetlen számomra, h a világ egyik legjobb játékát ennyien nem játszottátok it végig.
  • Rage47
    ebben egyetértek. belepörgettem aztán ennyi :D
  • Moby
    Vannak szemét cégek, szemét munkaadók, toxikus céges kultúrák. Ez tény. Ezzel együtt nagyon nehezemre esik elhinni azt, hogy ott, ahol 100% pure kreatív tevékenység folyik, ott fenttartható az ilyen magas színvonalú munkavégzés, bármilyen kényszerítő erővel. Magyarán nehezebb elhinnem azt, hogy az ND ilyen hely lenne, szemben azokkal a az emberekkel (akikkel napi szinten találkoztam a pályám során), akik évekig cipelnek sértettségeket, mert kerülik a konfilktusokat, mert nem mernek megszólalni, gyűlik-gyúlik, majd berobbannak, és totális őrültségeket művelnek. Én nem gondolom, hogy akár pénzzel, akár szerződéssel, akár kényszerítéssel ilyen minőségű munka elvégeztethető, amit pl a ND kiad. Ehhez szenvedély kell. Azt nem lehet megvenni, sem kényszeríteni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 20:45:00
  • mucsácsó
    dettó, nekem egyszer untig elég volt... végét már kifejezetten vártam, tudom, hogy a többi endinghez végig kéne tolni még vagy 5x, de nekem elég volt egy életre abból a fakó barnás-sárgás látványvilágból :D ettől függetlenül egész jó kis játék, nade 1x max... :D
  • yesname #105698
    Ha kárt okoztak neki, akkor gondolhatta úgy, hogy Ő is. Ha pofán vág valaki, én is pofán vágom. Ez a korrekt. Pontosan. Azok szokták erősen ellenezni az ilyent, akik szeretik ha a jót viszonozzák, de azt nem ha a rosszat is, mert van okuk tartani ettől... It is a fact.
    Nem tudni milyen szituja volt és mennyi idő alatt milyen mélységekbe jutott, de el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol tényleges a munkaadó, maga a tulaj szivatta meg és ez jött ki az egészből. Mint lentebb írtam, egy cégnél ha vannak normális emberek és nekik bármi kára lenne vagy büntetőjogi törvény szeg az elítélendő.
    Azt nem tudom, hogy feltörte-e bármit is vagy lopott stb. De pl. ha nála van volt az anyag és szivárogtatott az ebben az esetben szerintem nem lopás. Nem ipari titokról van szó, nem is kémkedésről, de nyilván polgári per és gatyája rámehet az NDA miatt.
    Az biztos, hogy ilyenhez nagyon és hosszú-hosszú időn át kell vágni normális embert. Viszont, akkor meg hagyta magát ahelyett, hogy időben lépett volna elfelé. De ki tudja... Lehet akart, csak... Vannak ám nagyon szemét cégek. Ismerek olyant, ahol ha szépen válsz el, de a cég nem szeretné utána a HR jól megszívatja az dolgozót.
    Sőt olyant is ahol még felmondáskor megmondják, hogy jól gondold meg, mert ez+az lesz.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 20:35:59
  • Moby
    Azóta sem indítottam el. Az idén csak hülyeségeket vettem játék címszó alatt. :(
  • TDC Geronimo
    áh nekem nincs ahhoz már se türelmem se hangulatom
  • Seth
    Nem ment le ;D
    Told még tovább, lesz ott még bőven meglepi