121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #105815 Cities Skylines meg FS19 jöhetne már ps+ba.Mind2 érdekel! -
Persze mindig jóval megelőzik a korukat a ND-k, de ez igaz még pár címre. :D -
Pont ma lestem meg én is jó pár év után. Pron még nem is láttam. Hát igen...ND minőség az kitart egy darabig
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 22:56:00 -
Mivel én már rohadtul unom ezt a TLOU2 témát, meg főleg a szivárogtatós illuminati elméleteket, ezért féloffként írnám, hogy végigvittem újra az Uncharted 4-et, megjelenés óta most harmadjára.
2016-ban fél éven belül kétszer is végigvittem, de kíváncsi voltam, hogy így 4 évvel a megjelenés után milyen élmény.
És jelentem: még mindig leszakítja az államat a látvány, az akció még mindig mindent megbasz szinte. Oké, a God of War-ban láthattunk azóta hasonlót, de akkor is! A mocap és a sztori is fasza még mindig. Plusz olyan mesterien van balanszolva, hogy mennyi felfedezés / tűzharc / ugrálás / minden omlik rohanós akció legyen, hogy azt egyetemen kellene oktatni. Szóval jah, még mindig az egyik kedvenc játékom a PS4-érából. -
Én nem tudom elképzelni, hogy ND szar storyval állna elő. Max nem mindenkinek fekszik majd a témája. -
ezzel amúgy jelzek ám valamit
-
Baszki, meg ne magyarázd már nekem, hogy mit írtam le. KETTEN nem tudtok olvasni és osztod itt az észt. Az eszem megáll. -
Akkor olvasd el mégegyszer a kommentet, amire válaszoltál, mert félreértetted. -
A plot szerintem is gázos a TLOU2-nél de attól még a gameplay része hátha jó lesz. Előrendelni nem fogom, rögtön megvenni se de használtan majd valamikor megveszem és letolom az tuti. -
Hát mindenki előtt vannak, szóval lenne rá irigykedő bőven. Meg aki szeretné eltakarítani őket. -
:D -
CptFlint #105804 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akár el is lophatták. Nagyon úgy tűnik, hogy valamiféle támadás alatt van az ND, aminek vagy része a Kotaku-s cikk, vagy az elindítója. Tegnap óta telifosták a netet azzal pl., hogy az ND lead designere otthagyta az ND-t, és átment a double fine-hoz. A designer nem létezik, de még arra is volt energia, hogy egy fake lindekin, meg mindenféle accountot kreáljanak neki.
Lehet, hogy az egész mögött sértődött hülyegyerekek állnak, akik talán berágtak, hogy el lett halasztva, talán valami más áll a háttérben, a nyomozás mindenestre folyik.
Innentől minimum megkérdőjelezhető az eredeti kotaku-s cikk valóságtartalma is. -
Hekkerkedés esetleg. -
Mondjuk az érdekes. Mert akkor hogy a viharba jutottak az anyagokhoz?
Ezt valaki csak és kizárólag BELÜLRŐL kerülhetett ki. Lehet, hogy nem belső ember baszta fel a netre, de akkor valakinek, aki később szivárogtatott, oda kellett, hogy adja. -
Lehet, hogy Te viseled, nem tudhatjuk biztosra :D -
-
Vagy csak jófejek akarnak lenni és megvédeni az ND csapatot a további támadástól -
na tessék... sok idióta internethuszár
Update: Sony has identified individuals responsible for The Last of Us Part 2 leaks, saying they were not affiliated with either Sony or Naughty Dog
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 19:19:33 -
Mondtam neki ezerszer dehát nem hallgat rám. Azt hiszi ez is ilyen doom eternal... :D
Pedig FF7 szerintem pont azok közé tartozik, amit akkor se szabad kihagyni, ha nem igazán vagy rpg/jrpg fan
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 18:51:56 -
Ahelyett, hogy az FF7-et nyomnád, ami szerintem tetszene.
Chapter 12... te jó ég, mi volt ez :O -
feltűnik Raz is a Psychonautsból, úgyhogy remélem tényleg jön a 2. rész idén <3 -
wow...na erre kíváncsi leszek, hogy ez majd gyakorlatban hogy is néz ki :D -
-
Geoff új 4 hónapon át tartó summer game festje
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.01. 17:44:40 -
Give money. :)
Mai játékokban a mosottszar textúrákat sok játékban még 1080p-ben is kín sokszor nézni.
Meghát nem fér el a polcomon se 55 colos tv. :) -
CptFlint #105789 A VRS-re kíváncsi leszek, hogy mennyire lehet majd észrevenni egyáltalán játék közben. Ha a sok képalkotó eljárással sikerül becsapniuk a szemem és jobban futnak a játékok annak örülök. Bár egykét játéknál azért mindig felötlik bennem, hogy csak jobb lenne valami natív felbontásban játszani. Legutóbb a CoD:MW2019 volt, ahol már annyi minden volt tükrözve a képpel, hogy hosszabb etápokban rendesen zavarta a szemem. -
-
Segítek, mert úgy látom még mindig nem érted, te beszélsz teljesen másról, mint amiről ő, illetve én. -
Elnézést, hogy nem vagyok percre pontos! :D -
Pontosan.
Ezt úgy tűnik, csak te meg én értettük. :-D
Ezért mondtam, hogy hülyeséget írt, amikor elkezdte bizonygatni, hogy micsoda konkrét gameplay felvételek meg átvezető videók kerültek ki.
Ki a fasz beszélt arról? :-D -
De van -
Nem is kell, hogy menjen. A checkerboard renderinget eldobni nettó fasság. Olyannyira, hogy nemhogy eldobni nem készülnek, hanem több hasonló, renderidőt spóróló tech jön be a nextgennel (VRS, stb).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 15:17:15 -
CptFlint #105782 Na erre írtam, hogy tech berkekben ennek van jelentősége itt meg nincs. Nem tévúton járás ez, hanem csak nem érdekel, hogy pontosan fogalmazzak ebben, mert nincs itt jelentősége. Amúgy natív 4k-ban nem megy szinte semmi PS4Pro-n. -
ppista #105781 Én az ND botrányról irtam hogy feltételezés, mivel egyik fél sem mond konkrétumot, csak pletykák vannak, nem a kikerült anyagra. -
Totális tévúton jársz. A checkerboard ismétlem NEM skáláz fel semmit. Semmi a köze az 1440p-hez, se semmihez. A checkerboard nem növeli a kép méretét. A checkerboard rendering nem egy felbontás-related eljárás. Az 1440p checkerboard rendering-el is 1440p, meg anélkül is (ennyi pixel lesz a framebufferben), a 4K checkerboard rendering ugyanúgy 4K, mint a checkerboard rendering nélkül 4K. Felbontás szempontjából tökéletesen ugyanannyi pixelt jelent mindkettő.
Nem szemantika, hanem nem tudjátok mi az, és valamilyen hibás kép társult az eljáráshoz, mintha az valamiféle upscaling eljárás lenne. Nem az. Még csak hasonlót sem csinál!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 13:45:33 -
Jó kis fantasy sorozat mindkettö A valós történelemhez egyknek sincs sok köze. Ez nem baj egyáltalán. A gond ott van, amikor az emberek hajlamosak dokumentumfilmként kezelni a sorozatot. -
CptFlint #105778 Szemantika. Többségében 1440p-ben futnak a játékok PS4pro-n. Az, hogy most a kimeneti jel valós 4k, de a renderelt kép 1440p és miképpen alkotja újra ez az eljárás, hogy natív 4k közeli képet adjon, az már tényleg tök mindegy szerintem, hogy hogyan hívjuk. Persze nem pontos így, és tech berkekben biztosan szemöldök ráncolást eredményezne, de itt most nem mindegy... -
Pedig marhára ideje lenne már váltanod a szutyok 1080pről. 2020 van... -
Ha el lehetne adni bárámit számokkal, akkor mindenki oneX-et venne.
Semmit nem lehet eladni számokkal. 1-2 user van, aki egyáltalán sejti, hogy mit jelentenek a számok, a nagyrésze leszarja. Nem is tudja, vagy azt hiszi, hogy tudja (mint Te), de ha azt is hiszi, hogy tudja, valójában nem eszerint választ.