121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Valószínű minden év végén megjelenő cucchoz lesz nextgen patch szóval prevgen verzió ugyanaz mint a nextgen csak patchel :D -
Dehogyis...
Profilodon nem "1" licensz lesz hanem "2"....egy sima kapcsoló az egész kb ez nekik nem pénz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 13:53:27 -
Nem, ez nem backcompat. XSX-re a nextgen verzát fogod kapni. -
Szintén. Ha kritikák alapján vásárolnék meg néznék filmeket, akkor kimaradt volna egy csomó jó cucc. -
ppista #105851 Azt hiszem utoljára 16 éves koromban vettem valamit(ruhát, filmet,zenét,játékot), más véleménye alapján. Azóta mindig én döntöm mivel akarok játszani. A kritikákat általában én is elolvasom, hogy lássam más hogyan látja, de nem befolyásol semmiben. Ezt nem ledegradálásnak szántam, félre ne érts. Mindenki más alapján választ. -
Ez nem külön szolgáltatás. Gyakorlatilag nem platformra veszed meg a játékot. Megveszed a játékokat, és minden platformon a tied (mint most a félgeneráción). -
Az csak egy csicsás kifejezés a back compatra. Ugyanaz lesz sonynál is. Semmit nem drágít -
ez a smart delivery egy külön szolgáltatás, nem? akkor az drágíthatja a game-t, amelyik ezt tudja -
Az nem akkora para, ft-ba dráguljon, ott nem tud drasztikus lenni 60 euro-nál, de ha felmegy 90-100-120 euro-ig az jó valuta mellett is szopás. -
Nem is akarom, mert akkor én 10 dollárért adnék mindent. :D -
Már hova? USbe meg EUba 60 euro mint régen itt meg állandóan felmegy. Így is 21k már egy játék digitálisan. Bebaszna még drágább lenne :D -
Szerintem ezt ne te fejtsd meg helyettük :) -
Persze, lehet tartani ezt a 60 euro-t csak mire lesz elég?
Mert tudjuk, hogy ahoz hogy alkossanak is valamit, ahoz pénz kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 13:15:51 -
Aligha. XSX-en a smart delivery miatt erre lehetőség sincs, a sony meg így egyoldalúan nem fog tudni jelentős árnövekedés elérni. De nem kizárt, hogy a sonynál is lesz valami ilyesmi. -
Hát nem tudom, de ha nem, akkor ezekután mit adnak 60 euro-ért egy Gamma állapotú félkész játékot?
Engem ez érdekel, ott a kurva sok tartalom amikről bezsélnek, de ez nekünk vifíl forint lesz majd, hogy azt bele is pakolják?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 13:10:15 -
uh tényleg, valszeg emelnek az árakon megint -
Inkább azt mondja meg valaki hogy mennyibe fog kerülni rá egy játék? :D -
Igazad van, keverem már a neveket... (a df nem tidux adatait használta természetesen) -
Tidux egy senki :D Az évek óta baromságokat beszél twitteren.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.02. 13:02:56 -
Igen. Ez lesz egy jelentős különbség (valszeg hardveresen is) a PS5 és az XBOX között. A napokban Tidux hintelt egy olyat (tőle származik a DF előrejelzés összes adata, ami aztán mind valóssá is vált), hogy a PS5 nemhogy VRS fog tudni, de már RDNA3 feature-öket is fog tudni. Valószínűleg köze van a GE-hez. Az GE-nek része a mesh shader, ami RDNA2 feture, tehát a XSX is fogja tudni, de több ettől.
"PS5 supports all RDNA 2 features including VRS. But it doesn’t end there, it will support features that are exclusive to the platform and some RDNA 3."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.02. 13:02:32 -
GE sonynál lesz vagy most hogy van ez :D -
Egyébként lehet, hogy a GE az (amiről továbbra is alig tudunk valamit), amire a sony azt mondja, hogy a nyers számítási teljesítmény önmagában nem sokat jelent (PS5 vs XSX). -
Elég végigolvasni amit írt és egyből lejön mi a gond és a homofóbok meg nőgyűlölők miért szidják Neiléket minden közösségi fronton... Nem kell ehhez lángésznek lenni. Én részemről befejeztem a témát, én nem tudok semmit a plotról, de abban biztos vagyok, hogy a gen egyik legjobb játéka jön jövő hónapban -
Némi előretekintés VRS ügyben. Ugyan a VRS léte továbbra sincs hivatalosan megerősítve a sonynál, de tudjuk, hogy lesz. Másrészt azért kiderül a videóból az is, hogy miért mondják a sonys szakemberek, hogy jó-jó a VRS, de a Geometry Engine ettől nagyobb dobás( VRS without GE means you’re still processing vertices you can/should eliminate in earlier stages to begin with. More free compute/memory).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.02. 12:43:49 -
Pls spoilerbe ezt a témát már, mert valaki elszólja magát tuti. -
Hol írta, hogy ez a baja? Lehet elkerülte a figyelmemet. Az első részben is tulajdonképpen nő volt a főhös.
Nekem pl. nincs ezzel semmi bajom, csak a sztorival. :D Nem is veszem most már meg azonnal. Megvárom mik a kritikai és játékos vélemények a megjelenés után szigorúan. -
:D -
Én ezért nem gyűlölök senkit, de nekem se tetszett, nem azért mert baj lenne ezzel, csak engem gecire nem érdekel egy játékban.
És ezzel tudok a legkevésbé azonosulni és átérezni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 12:24:23 -
Aha tehát azért mert a last of us 2ben a nők erősek meg van benne leszbikus vonal is ezért a "fél világ" gyűlölködik és szidja NDt meg Neilt, hogy hogy merészel ilyet? Na engem ez egyáltalán nem zavar. Tőlem aztán lehet egy nő a világ megmentője is és nem fogok emiatt sírvafakadni és fröcsögni az interneten, hogy márpedig a nők gyengék hogy merészelik így bemutatni őket egy videójátékban!!4
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.02. 12:24:38 -
sztem meg egy rohadt nagy műbalhé az egész :D én mostmár teljesen ott tartok...
de zárjuk a témát, kurvára semmi értelme ezen rágódni, ha szar lesz a játék (nyilván nem lesz az), akkor se ez miatt lesz :D
mehet majd a gaming törtélemkönyvbe, hogy vót ilyen ilyen leak itt is, aztán jónapot.. (na de mi nem leakelődik manapság már kb?! :D ritka..) -
"Mindenesetre a Sony Interactive Entertainment amellett, hogy elkezdte leszedetni a kiszivárgott anyagokat, nekilátott a felelősök felkutatásának is, ami eredményesen zárult. Mivel még nem zárult le az ügy, az elkövetők kilétét nem hozta nyilvánosságra a vállalat, de annyit azért tisztázott, hogy nem az SIE vagy a Naughty Dog munkatársa a ludas, hanem külső fél."
Most ez kérdés megint hogy védekezés, vagy pedig télleg igaz.
Sohanemtudjukmegtörténet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.02. 10:23:01 -
ppista #105824 Nem értelek. Szereted a ND játékait, és végig is vitted az összeset. Remek. Akkor miért rontod el a saját szórakozásodat azzal, hogy megnézed mi lesz a vége. Ugató kutya legyek ha értem. Itt a fórumba, ahogy olvasom, senki sem akarja ezt a felfedezést előre letudni, és kivárják a megjelenést, remélve, hogy valami félkegyelmű idióta szivárogtatásába bele ne fussanak az internet bugyraiban. -
Hehe :)
/ez a Harrison Fordos meta nekem absz nem volt meg, de üt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.02. 09:53:02 -
A fél világ??? Azok, akik felültek a szopórollerre, és a kétkedés apró morzsája nélkül nyelték be(ahogy minden mást is a ND-ról), hogy a leírt A sztori, a teljes, az A teljes kép. Mert nyilván annak nagyobb az esélye, hogy az ND szart csinál, ami átmegy Yoshidán, meg a komplett sony vezetésen.
És te kéred számon itt a topikon, hogy mit véd, meg ki véd, és hogy miért minimum kétkedéssel fogadja?? LOL.
Ez egy olyan világ, amiben szabad totál idiótának lenni, csak sosem értettem miért jó ezt kiabálva a világ tudomására hozni. -
Uncharted 1 már a megjelenéskor is zs kategória volt.
Uncharted 2 lett tényleg marha jó. Uncharted 3 meg egynek elmegy, grafika legalább szép.
Uncharted 4 számomra minden tekintetben jobb volt. -
Oh, boy. Akkor elmondom, honnan jövök, hogy legyen kontextus: a ND minden játékát zseniálisnak tartom. Számomra a CDPR szintjén vannak (voltak), mint fejlesztők. Az ugrubugri platformerüket leszámíva, az összes játékukat első nap megvettem. Kezdve PS3-on U1, U2, U3. Aztán PS4 a Drake Collection remastereket. Mindet végig is vittem, van amelyik részt többször is. Most is fent van a PS4-emen a remaster. A TLOU év játéka volt, amikor megjelent nekem. A semmiből jött és fantasztikus volt, nem tudtam abbahagyni. A Left Behind dlc-t sokan támadták, hogy SJW agenda stb stb - faszság, kurva jó volt. Kicsit rövid, de nagyon jó, illeszkedett a történetbe, a világba. Az U4 év játéka, most vittem végig harmadszorra, ezúttal egy rakás cheat-et aktiválva, hogy feldobja az élményt és tökéletes még mindig. Sokan támadták a Nadine - Nate bunyó miatt, szerintem hülyeség, teljesen jó az a jelenet, semmi baj nincs vele. Azok közé tartozom, akik bármikor és bárhol megvédik a The Lost Legacyt. Kétszer vittem végig és csak azt sajnálom, hogy nem jön még hasonló. Sokan magyaráztak akkor baromságokat, hogy girl power meg férfigyűlölő meg leszbikus feszültség van Nadine meg Chloe között, de ez baromság. Semmi ilyen nincs, egy teljesen jó Uncharted játékot kaptunk.
Na, innen, az abszolút fanboy szemüveg mögül mondom azt, hogy húbazmeg. És nemcsak én, hanem a fél világ. Június végén visszatérünk erre és öszintén átbeszéljük majd. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik foggal-körömmel védik a szart is, csak nehogy be kelljen ismerniük, hogy rossz döntést hoztak, amikor megvették. Remélem te nem ilyen vagy és képes leszel objektíven beszélni a játékról. -
Egyetértek. Egy napja innen indultam, hogy lapozzunk. -
Hát igen, bár a Nathan Drake Collection-be is belenéztem, és szomorúan konstatáltam, hogy kb 10 éve azért nagyobbat ütöttek azok a játékok. :D Sokkal több a hülyeség, a vége felé már szinte elviselhetetlen, hogy minden 2. katona RPG-vel lő EGYETLEN embert.... Szerencsére a 4-ben ezt sem tolták túl, biztos sokan szóvá tették :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.02. 00:05:36 -
ppista #105817 Szerintem lapozzunk. Mindenkinek ez lesz a legjobb. -
Majd kedden