121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    hja sehogy, valszeg nalatok a pont
    igazabol az "eredet trilogia" kifejezesed vitt el abba az iranyba, hogy akkor az elso harom resz az....... elso harom resz :D de mind1 is, lenyeg hogy igy vagy ugy kijonnek a szamok, es hogy varos
  • mucsácsó
    na akkor jó, akkor ezzel nem voltam egyedül :D trilógiát - nevezzük így - én is többször lenyomtam őket, ráadásul a WW az még valami max 800x600-ban ha ment vagy 15-20 FPS-sel a régi gépemen :DD

amúgy szerintem mostmár Ubiék is belátják, hogy ideje lenne a PoP-hoz is, meg majd a Splinter Cellhez is hozzányúlni, annyira sóvárog a nép értük már évek óta - bár gondolom leginkább nextgenre
    ....csak multit ne erőltessenek beléjük -.-""""
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 09:59:56
  • Kongy
    Jaja, olvastam én is. :D Reménykedek is, hogy tényleg jön most már valami, de eddig a fix infó a VR bohóckodás, amit év elején jelentettek be. Redditen elmagyarázzák hogyan jön ki a 6, és azt is, hogy mikor védették le az előtte lévő számokat.

Van még egy másik pletyka valami Dark Babylon alcímű Two Thrones folytatásról, de eléggé mese szaga van sajnos. Persze, örülnék neki ha tényleg jönne valami ilyesmi... dee a trendek nem azt mutatják, hogy ilyenre lenne akkora igény, mint egy új AC-ra.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.05. 09:54:50
  • Moby
    Ne legyél papa :) Azt hogyan ültetnéd a mába? Mert szerintem a SoT tökéletesen vitte át 3D-be az egészet.
  • j0nNyKa
    lehet nemtom, en regimodi vagyok, nekem az elso resz az az elso resz :D
  • davidka003
    Egy fos volt. A harc, mozgás, minden rossz volt a régebbi részekhez képest. Én végigtoltam de bűn rossz. A régi részeket mindegyiket vagy 6-szor végigvittem.
  • Moby
    Mindenki :)
  • Mephike
    Hm, egy jó PoP jöhetne, el tudnám viselni! :)
  • Moby
    Ja tényleg! A 2008 ki is maradt (fejben) a listámból. Pláne...A SoT vonalat meg nem kivenni kellene, hanem épp azt kellene folytatni(?)

/egyébként úgy sem jön ki, mert a Forgotten Sands ugyan nem része a trilógiának, de igazából meg de, és a SoT nem trilógia, hanem quadrológia.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 09:45:54
  • mucsácsó
    vagy jah, pont a SoT-ot veszed ki :D de végülis kijön akkor így a matek, vagy a te, vagy az én számításunkkal :D
  • mucsácsó
    Forgotten Sands is má 10 éves lesz júniusban :D mondjuk nekem az valahogy nagyon mellément, talán lehet végig se toltam - pedig imádtam a SoT trilógiát (első 2 részt pláne), de elviselnék már igencsak egy hasonlót... gondolom egy Tomb Raider (reboot) szerű open-world cucc lesz ebből is - mondjuk ez nem is kérdés Ubiéknál :D

de jah, a 6ot én sem értem, elég indokolatlan, de sztem úgy jön ki, hogy:
    1-3. SoT trilógia
    4. 2008as celshaded cucc
    5. Forgotten Sands
    --- és akkor a 6. lesz ez az új
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 09:34:00
  • j0nNyKa
    oooo
    1. PoP (eredeti trilogia)
    2. PoP2 Shadow and the Flame (eredeti trilogia)
    3. PoP 3D (eredeti trilogia)
    4. PoP Sands of Time (SoT trilogia)
    5. Pop Warrior Within (SoT trilogia)
    6. PoP Two Thrones (SoT trilogia)
    7. PoP 2008
    8. PoP Forgotten Sands

ooo hmmm
    ha kiveszed a SoT trilogiat akkor vegulis kijon
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.05. 09:24:07
  • Moby
    Mondjuk a 6-ot sem értem. Volt az eredettrilógia, meg a sands of time vonal, ami hát nézőpont kérdése, de szerintem 4 rész. Majd Kongy mond erre valamit, ő a szakember :D
    De a 6 az hogy? A 6 (szerintem) a Two Thrones volt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 09:21:45
  • j0nNyKa
    hivok en neked moderatort :) megoldjuk okosba
  • Moby
    A számozottban. Mer amúgy már minimum 7 (+Primal+New Dawn), de ha a Blood Dragon-t is önálló résznek vesszük akkor már 8 :D

/mondjuk szerintem sem pop6 lenne a neve, ha lesz ebből valami. Lassan nincs is a játékosközösségben olyan, aki még látta a Forgotten Sands-t, csak mi dinoszauruszok :D Meg a POP-ban sosem volt számozás.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 09:09:13
  • mucsácsó
    wow! :D
    nagyon örülnék egy új PoP-nak, de gondolom nem fog jönni ezzel a számozással :D szal ez csak hogy legyen meg a domén náluk, gondolom

..habár Far Cry-nál is elmerészkedtek 5ig, csodák csodájára.. :D merugye 4 fölött már keleten kívül állítólag gáz a részek számozása
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 08:43:37
  • n000rbi
  • Moby
    Kongy-nak sok szeretettel: Ubisoft has registered a new domain name today for Prince of Persia 6 today. The domain name which surfaced today is simply “princeofpersia6.com” ^.^
  • Moby
    Az előző mi volt? Úgy rémlik azt is nemrég vetted(?).
  • Moby
    Miután tátott szájjal rohantál a faszerdőbe az első pletykára, most már ideje lenne leállnod. Láthatóan rendesen kikúrt veled az élet, de ezt nem itt kéne levezetned. Hidd el, nem lesz jobb ettől semmi, csak magadból csinálsz posztról-posztra egyre nagyobb hülyét.
  • lwb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most mi a probléma? Már az is baj, hogy csatlakozom a kommenttárshoz és én is könnyeket hullajtok szegény Neil Druckmannért

Egyébként komolyra fordítva a szót, ez a MÁSODIK kommented, amiben személyeskedsz. Én egyszer sem személyeskedtem veled. Ez az első és utolsó figyelmeztetésed, ha a harmadik kommented sem valódik vélemény, csak újabb ad hominem, olyat teszek, amit nem szoktam és moderátort hívok. Fejezd be a kommentelőtársaid szapulását, kiértékelését, a személyeskedést és az ad hominem tamádásokat. Ez benne van a fórumszabályzatban is, amit sorban MÁSODSZOR sértesz meg.

Ha véleményed van a játékról, egy hírről, akkor azt írd le. Ha véleményed van egy kommentelőről, azt tartsd meg magadnak.
  • Ulthanito
    OFF

Kicsit visszatérve a hang témára. Megvettem a Yamaha YAS 207-et, tegnap érkezett meg. Nagyon szép, igényes a kialakítása, plána a mélynyomó tetszik nagyon. Kicsit szoptam a woofer és a central unit blutooth összepárosításával (ráment vagy egy órám), de a végén a net segítségével sikerült.

Már az első bekapcsoláskor hallottam a hangkülönbséget az előző szettemhez képest, nyomtam neki egy firmware update-et, és utána ment rajta a Virtual X is, ami nagyon sokat hozzátesz. Ki is próbáltam pár Atmos filmmel flixin, majd betettük Orit, hát elképesztő jól szólt a játék.

A zene az max korrekt rajta, jónak azért nem az, de nem is arra találták ki.

Összességében meg vagyok elégedve vele nagyon, minőségi ugrás volt az előzőhöz képest (amit egyébként ma már el is visznek).
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Neked magaddal van bajod, vagy az életeddel?
  • lwb
    Ja, szegény Neil a hétszámjegyű fizetésével (dollárban). Otthon ül, szürcsöli a szója láttét, kattintgat a youtube-on és küldözgeti a jogellenes copyright strike-okat olyan csatornákra, akik semmilyen leaket nem tettek közzé, livestreameket vetet le, ahol egy szó spoiler nem hangzik el, képet nem mutatnak, két ember beszélget webkamerán, de nem tetszik neki a véleménye, repül is a copyright strike, következménye nincs, hogy kamu, bíróságig úgyse viszik el, google meg jóbarát 14 munkanapig el lehet büntetlenül hallgattatni bárkit. Szorgos napok ezek Neil-nek, keményen dolgozik a hősünk. A szólásszabadság bajnoka ő, megmutatja nekünk, shitlordoknak, hogy milyen egy erényes ember.

Én is sajnálom. Vérzik érte a szívem. Szar lehet most nekik nagyon. Még az is lehet, hogy 10 millió dolláros bónusz helyett 1-2-vel be kell majd érnie az év végén. Kemény idők ezek, de veled vagyunk, Neil. Lehet, hogy várni kell arra az új Bugattira idén, nehéz ez, tudom, de jövőre meg lesz. Kitartás, kisherceg, kitartás!
  • n000rbi

A kommenteket kerüljétek. A like/dislike arány pedig elszomorító, nem lennék Niel-ék helyében.
  • Evoluti0N
    El nem tudom képzelni, h mi lesz abban a sztoriban, h ennyire felhúzott néhány embert. Vagyis van pár nagyon extrém elképzelésem, de az már annyira extrém, h erősen kétlem, h meg fog történni. Már csak ezért is alig várom június 19-ét, mert nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Spoiler elolvasásával meg nem akarom elrontani az élményt. :D
  • Moby
    Absz. együttérzek velük. Lófaszt nem tudok én tenni támogatásom jeléül, de azt a lófaszt megtettem: előrendeltem digitben. Teljes áron szeretném rohasztani a fiókomon (by Kandurex). Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy zseniális játék lesz, és hogy bombasiker lesz.
    Ezzel együtt az internetre ráférne, hogy egy időre kihúzzák belőle a dugót. Hátha észheztérnek a népek, bár ehhez ettől több kellene már...
  • TDC Geronimo
    Szerencsétlen ND. Belüket kidolgozták erre ez van... na mindegy ahogy megjelenik ezt mindenki el fogja felejteni.
  • Moby
    A VG247 tökéletes összefoglalót írt a TLOU2 körüli helyzethez:
    "I can only imagine how demoralising these past few weeks have been for the team at Naughty Dog. The worst part is, there’s nothing anyone can say or do to change their(haters) minds. It doesn’t matter that there’s proof this leak was external. It doesn’t matter that a guy on VG247 has written an article pointing out the absurdity of it all. None of it matters. That’s because the anger was never really about that. The anger is there because Naughty Dog dared to make a video game story that seemingly strays from the norm. It’s no wonder most developers play it safe. After all, it never was about working conditions. It’s about hate."
    Közben a kotaku is megírta a cikkét, de vastagon benne vannak ők azért ebben a jól vezérelt szardobálásban.
  • yesname #106033
    Ezen szakadtam :D
  • TDC Geronimo
    From AMD's Q1 2020 earnings call:

We expect semi-custom revenue to increase in the second quarter and be heavily weighted towards the second half of the year as we ramp production to support the holiday launches of the new PlayStation 5 and Xbox Series X consoles.
  • Rage47
    planning? :D whaat
  • TDC Geronimo
    Amúgy páran itt azt mondták azért lett halasztva a játék, mert nem lettek volna amúgy se kész május végére és nem a vírus miatt. Na most akkor ilyenkor mi van? :P

Most hogy már hivatalos, az eddigi hypeom ami az egeket csapdosta most még nagyobb lett. Jó hosszú lesz ez a másfél hónap
  • TDC Geronimo
    The next volume of Final Fantasy VII Remake is in the "current stages of planning"

HAHA, jó lesz ez 2024-25re :D
  • n000rbi

• n000rbi
    Na, nyáron egyszer már biztos be lesz üzemelve a VR sityak :)

Vader Immortal coming to PSVR this summer
  • Evoluti0N

Megjelenés előtt nem sokkal még be fogok tolni egy újabb első rész + Left Behind végigjátszást.
  • TDC Geronimo
    7 év... alig várom
  • TBTPumpa
    "The Last of Us Part II has gone gold"

Most akkor már biztosan meg fog jelenni jövő hónapban.
  • n000rbi
    Nézd a jó oldalát: ha 8k30 lesz megcélozva, akkor 4k-ban biztos szépen fog futni :D