121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    hát de 05.05. van máma - mi ez, ha nem ideális dátum a PS5 revealre :P

/ha más nem is, de Apex Legends S5 trailer biztosan lesz ma /
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 13:43:41
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Sony naptára: Monday, Newsday, Wednesday...

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.05. 13:16:52
  • TDC Geronimo
    Ha megfigyeled tényleg így van. Minden fontosabb hír kedden volt :D
  • Moby
    Nálad ez az egyszerkedd az nagyon becsípődött :D
  • TDC Geronimo
    Random kedd van, sony ilyenkor szeret bombákat dobálni :D
  • TDC Geronimo
    "I finally had the chance to play TLOU2 start to finish & it's the best game we've made in my (nearly 20!) years @ ND. Congratulations to our incredible team; I can't wait for the world to *play* what we've made."

Olvasgatom a deveket twitteren és mindenki iszonyatosan magabiztos a játék minőségével kapcsolatban, én szintúgy. Szabi bekészítve, 100as zsepi szintén :D

Szerintem én még játékot nem vártam ennyire, mint ezt. Trailert nem nézek már belőle az biztos és örülök, hogy ND nem mutatott szinte semmit a játékból
  • mucsácsó
    Én sem bírtam sosem őket teljes szívemből, engem rohadtul frusztrál a lopakodás, úgyhogy valahogy a Hitmanek se csúsztak le - bár meg a Blood Moneyval anno eléggé elvoltam, de ma már lehet nem kötnének le annyira se, mint anno :(
  • Kongy
    A Blacklist nem volt rossz, de érezhetően lazítottak sokat a formulán. Már nem volt gáz, ha észrevettek, úgy emlékszem sokkal megbocsátóbb volt ebből a szempontból a játék, mint az előzőek. Én személy szerint a Conviction-t meg a Blacklist-et toltam végig, sosem voltam oda a lopakodós címekért, egyébként a mai napig sem kedvelem őket.. :D Mindig valamelyik k.cs.g észrevesz, és ez frusztrál. Nyilván én vagyok béna, de akkor is. :D
  • CptFlint
    Ha Jól emlékszem ott már nem Michael Ironside volt a hangja Sam Fishernek és sokan ezt nehezményezték. Meg mintha az rémlene, hogy elég rosszkor jelent meg és épp ömlöttek a játékok mindenhonnan és abban az áradatban nem tudott érvényesülni. Nekem is kimaradt. Pedig az xbox exclusive előzőt nagyon bírtam. Lehet annak az exclusive-itását sínylette meg a folytatás Blacklist.
  • Moby
    Ráadásul 1 perce derült ki, hogy megvan a deluxe pécére a uplay fiókomon (fogalmam sincs honnan) :) Najó. Szerintem rápróbálok.
  • Moby
    Pedig...nem :D De mint mondtam engem sem kapott el. Nincs rá magyarázatom nekem sem. Ha a conviction-ben benne volt a bugi, akkor minden emberi számítás szerint ebben is benne kellett, hogy legyen. Lehet hogy éppen bennem nem volt bugi. Nemtom.
  • j0nNyKa
    100% biztos vagyok benne hogy valami uber nyomos oka volt hogy kimaradt
    vagy valami szar volt vele, vagy tul volt hype-olva, vagy csak multiban lehetett tolni, vagy valami ilyen agyrem
    ... tuti
    ... mondom
  • Moby
    Közben meg új részért rinyálsz! :D Amikor meg jön, akkor meg elhajolsz előle :D
  • j0nNyKa
    damn son! na a blacklist kimaradt nekem, nemtom miert

(warez: Sacredben valami sivatagos vizes kuldetest nem lehetett megcsinalni, de szerintem vagy.... evekig)
  • Moby
    Nekem több boxom is E74-es lett, de nem tántorított el a dolog. Az egyiknek az előlapjából pécé vevőt csináltam X360 kontrollerhez. Máig megvan, és működik, pár éve még használtam is :)
  • sgfool
    Sziasztok, nem igen szoktam kommentelni, viszont mindennap rá szoktam nézni a fórumra és át szoktam olvasni a bejegyzéseket. Tudom, hogy last of us 2-ről kikerülő dolgok fejtegetése már csontig lerágott téma és nyilván akkor lehet róla jogosan itéletet mondani, amikor végre június 19-én megjelenik. De engedjétek meg nekem, hogy most én is hozzá szóljak ehhez a témához. Nálam a last of us 2 elő van rendelve, már szeptember óta, és nagyon várom, hogy végre június 19 legyen. A hétvégén újra elkezdtem az első részt survival + fokozatosan és még mindig zseniális cím, szóval készülök a megjelenésre :) Viszont sokat változott a világ, és a koronavírusos szarság megforgatta a dolgokat. Március óta, mióta itt is beütött a gebasz, munka téren, jövő szempontjából, amennyire lehet elkezdtem félre tenni a jövedelmemet, mert sose lehet tudni mi lesz később. Természeten a last of us 2-et, továbbra is szeretném megvenni a megjelenés napján. Viszont, mikor volt ez a kiszivárgás balhé és azt lehetett hallani, hogy jó néhányan visszamondják a rendelést (az már más kérdés, hogy ez mennyire igaz) a lelki ismeretem miatt muszáj volt utánanéznem, hogy mire is adok ki pénzt. Belenéztem a kiszivárgott videó anyagokba, nekem nem rontotta el az élményt, mert nem 10-20 órás játékot láttam az elejétől a végéig, hanem csak bizonyos momentumokat. Én személy szerint továbbra is várom a megjelenést, de anélkül nem lehet szó nélkül elmenni, hogy ha az egyik kiszivárgott momentum, tényleg akkora szerepet fog kapni, ahogy mondják, akkor azzal a készítők egy nagyon tökös húzást léptek meg, aminek a kicsengése vagy pozitív vagy negatív lesz, de az biztos hogy megosztó lesz. Én megértem azokat, akik ezekre hagyatkozva csalódtak, de én nagyon szeretném azt, és bízok benne, hogy június 19én követően, itt a fórumon, abban az egyetértésben leszünk hogy ismét (a maga módján) egy zseniális címet tolhattunk végig. (köszönöm, ha végig olvastátok a kommentemet)
  • Ulthanito
    Azaz, igazad van! Blacklist. Én sem szerettem az a repülős hubot.
  • mucsácsó
    :DDDD mekkora hackek, atyaég :D HL2-ben is kellett dátumot visszaállítani asszem a release napjára vagy előttre, mert különben nem működött egy lift :'D
  • Moby
    És mégis miért nem csöngettél be a megoldással 22 évvel ezelőtt??? MEGKELLETTVENNEMEREDETIBEN!!! MIATTAD!
  • ppista
    Abba én is belefutottam, de egészen véletlenül rájöttem, hogy ha átállítottam a gép dátumát, akkor megjavult. Ja, és a malacok mellett a fák sem nőttek meg kivágható állapotra. Vas és fa nélkül egy élmény volt a gazdaság.
  • Moby
    Utánanéztem youtube-on. Teljesen jól emlékszem. Megvan a Conviction vidámparkja, és blacklist repülőbázisa (paladin), meg az is, hogy lehetett fejlesztni! Még nem öregszem annyira.
    Ti viszont igen!
  • mucsácsó
    nekem az uccsó (Blacklist?) full kimaradt, Convictiont meg nem tudtam sose végigtolni, mert RROD-os lett az X360-am és eladtam a csába szal énnemtom megerősíteni :(

@rage: jhah nagyon-nagyon durva, micsoda egy retro tényleg :D hihetetlen..jók ezek a warezos emlékek :DD
    HL2-ben is micsoda gamebreaker bugok voltak emlékszem anno az első cracknél :DD jajjistenem, annyira proli, de mégis adtam :D
  • Moby
    Nem. A Conviction-t végigjátszottam. Arról egy vidámpark helyszíne van meg a fejemben.Meg az, hogy azt szerettem. Az utolsó rész az volt, hogy valami küldetéssel kezdődik, ahol megsérülök, és egy repülőgépen(?) térek magamhoz, ami után a legénséggel a bázisom lesz, és a repülőt(?) is lehetett fejlesztgetni(?). És ez volt a blacklist(?).
    De lehet, hogy nagyon durván keverem már az egészet.
  • Ulthanito
    Confirmed.

Splinter Cell: Conviction volt a címe.
  • Ulthanito
  • Moby
    Vannak ilyen örök, warezhoz kötődő emlékek. Mint a settlers3-ban, amikor a tört változatban a kovács malacot kovácsolt, és nem lehetett továbbmenni emiatt
  • Moby
    Valaki igazolja már vissza, hogy az utolsó rész volt az, amikor a repülő volt a bázisod, és repkedtél a helyszínek között, mer kezdem magam hülyén érezni :DD
  • Ulthanito
    Dehogy! Az egy Samsung HW-F450 volt. Már vagy 5 éve használtam.
  • j0nNyKa
    nem is remlik ilyen resz, wtf
  • Moby
    Az utolsó engem elvesztett, sosem játszottam végig (legalábbis nekem az volt az utolsó, amikor a repülő a bázis). Lehet, csak rossz időszakban kapott el, és rá kéne próbálnom megint.
  • Rage47
    uh imádtam :D én is lehúztam a dvd-t :D
    ha jól emlékszem még az origi változatoknál is gond volt a védelemmel :D

(most megnéztem a topikját, mennyi régi arc :D még én is kommenteltem, durva, 16 éve)
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.05. 10:13:31
  • mucsácsó
    a jóöreg Chaos Theory a sokáig feltörhetetlennek hitt StarForce 3 DRM-mel, DVD-olvasó lehúzkodásos crack-kel, über graffal, ami felzabálta a 6600GT-t :DDD micsoda idők voltak :') valami 20x végigvittük a demóját... :'D
  • j0nNyKa
    uh splinter cell, uhuhuhuhuh, el is felejtettem mar hogy leteznek azok a jatekok, pedig kuuuuuuuuurvajok
  • Rage47
    sztem náluk az a nehézség, hogy késztetést éreznek, hogy valahogy mindig belezsúfolják a multit :D
  • Moby
    Nem értek egyet, szerintem lenne rá igény. Ez a szabadulószobás hülyeség meg nyilván halálra van ítélve (mint minden VR játék, a nulla penetráció okán). Valahogy nem tűnik életszerűnek, hogy abba bármit komolyan belefeccölnének.
  • j0nNyKa
    hja sehogy, valszeg nalatok a pont
    igazabol az "eredet trilogia" kifejezesed vitt el abba az iranyba, hogy akkor az elso harom resz az....... elso harom resz :D de mind1 is, lenyeg hogy igy vagy ugy kijonnek a szamok, es hogy varos
  • mucsácsó
    na akkor jó, akkor ezzel nem voltam egyedül :D trilógiát - nevezzük így - én is többször lenyomtam őket, ráadásul a WW az még valami max 800x600-ban ha ment vagy 15-20 FPS-sel a régi gépemen :DD

amúgy szerintem mostmár Ubiék is belátják, hogy ideje lenne a PoP-hoz is, meg majd a Splinter Cellhez is hozzányúlni, annyira sóvárog a nép értük már évek óta - bár gondolom leginkább nextgenre
    ....csak multit ne erőltessenek beléjük -.-""""
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 09:59:56
  • Kongy
    Jaja, olvastam én is. :D Reménykedek is, hogy tényleg jön most már valami, de eddig a fix infó a VR bohóckodás, amit év elején jelentettek be. Redditen elmagyarázzák hogyan jön ki a 6, és azt is, hogy mikor védették le az előtte lévő számokat.

Van még egy másik pletyka valami Dark Babylon alcímű Two Thrones folytatásról, de eléggé mese szaga van sajnos. Persze, örülnék neki ha tényleg jönne valami ilyesmi... dee a trendek nem azt mutatják, hogy ilyenre lenne akkora igény, mint egy új AC-ra.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.05. 09:54:50
  • Moby
    Ne legyél papa :) Azt hogyan ültetnéd a mába? Mert szerintem a SoT tökéletesen vitte át 3D-be az egészet.
  • j0nNyKa
    lehet nemtom, en regimodi vagyok, nekem az elso resz az az elso resz :D