121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Az internet népe nem lenne dühös egy olyan dolgo hiányáért, ami sosem létezett. Vagy hát dühönghetek azon, hogy a DVD filmjeimet senki nem cseréli le nekem ingyen BD filmekre, de inkább csak kiröhögne az internet népe. Gondolom jogosan, szal nem értem, hogy ez itt mitől lenne ilyen szinten természetes.
  • Moby
    A PS3-as érában én nem vettem semmit digitben, mert az egész psn, a patch rendszer, és úgy kompletten a működés egy rémálom volt. Lemezen is csak egy kicsivel volt jobb, de ott legalább volt lehetőségem kikerülni azt, hogy egy granturismo telepítés 24 órát tartson.
  • TDC Geronimo
    De most nem fognak, bár megtehetnék, de az internet minden dühe rájuk irányulna :D

Ezt világosan elmondták, hogy itt sokkal gördülékenyebb lesz a váltás és rajtnál már eleve lesz rakat játékod, amid megvolt PS4re is, mert közös lesz a game library és ugyanúgy együtt fogsz játszani multiknál PS4es játékosokkal is. Ezt ugatom, hogy mindegy milyen a launch felhozatal, mert ott van az összes régebbi multi meg GaaS játék is, ami ugyanúgy megy tovább PS5ön. Többségéhez biztosra veszem egyből lesz patch is.
  • CptFlint
    Igen kellett venned egy újat, ha lemezesen vetted. Ha digitálisan, akkor 10 dollár volt, hogy megkapd a ps4-es verziót is.
  • Moby
    Teljesen mindegy, hogy mi kell hozzá, hogy fusson, sosem ez volt a lényeg, ez nem egy technical realted kérdés, hanem az, hogy _eddig_ levettek kétszer.
  • TDC Geronimo
    mi mi. Szerinted ha mondjuk kijön egy fifa szeptemberben az nem fog menni amúgy is PS5ön? Dehogynem, csak csinálnak hozzá majd day 1 egy patchet is, amitől nagyobb felbontás lesz/magasabb beállítások stb. PS4/5 váltás teljesen hasonló lesz, mint PS4/pro a játékok terén. Ugyanaz a game libraryd lesz, mint ami most van. Ez nem olyan váltás lesz, mint PS3ról 4re...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.06. 13:56:16
  • Moby
    MI? MILYEN BAKC COMPAT? Ne idegeljél már ezzel a hülyeséggel. Ha anno genváltáskor megvetted a BF4-et, aztán két hónap múlva meghetted a ps4-et, akkor újra kellett egy ps4-es BF4-et venned.ű
    Milyen backcompatról beszélsz?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 13:52:20
  • j0nNyKa
  • TDC Geronimo
    Kismillió pletyka és utalás olyanoktól is, akik verified insiderek. Szinte 100% hogy lesz, csak az a kérdés mikor pontosan
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.06. 13:49:21
  • j0nNyKa
    errol mit tudunk eddig? en most hallok rola eloszor
  • TDC Geronimo
    júni 11én lesz EA live is. Egyetlen dolog érdekel onnan, az ME trilogy remaster
  • TDC Geronimo
    Én még mindig nem istenítem ezeket azért, mert a back compat miatt menni fog a PS4es verzió is PS5ön és csinálnak hozzá ingyen egy patchet, amit amúgy is csináltak volna :D
  • Evoluti0N
    Köszi
  • Moby
    Jó, hogy találtál olyat, amire ez nemigaz. Jár a csoki, ügyes vagy!
  • Evoluti0N
    "A sony játékok szvsz ilyenek: ha mindenhol akkurástusan mész végig, akkor a végén megvan a paltina"

Akkor ezek szerint mégsem?
  • Moby
    Az uncharted4 trofilistája szar. Arra nekem sincs meg platina. Nem csak azért, mert szar, hanem azért is, mert egy lineáris játékban nem sok értelmét látom az ilyennek. Egy olyan játékban, ahol van "tennivaló", és a tennivalók opcionálisak, ott ha tetszik a játék, akkor szívesen csinálom meg. Egy csőjátékban ilyen nincs.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 13:38:50
  • Moby
    EA játékoknál már biztosan jön ps5-re is a smart delivery. És az EA nem egy jótékonysági egylet, szal remélhetőel minden másra is
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 13:34:54
  • Evoluti0N
    Tessék Uncharted 4 trófea lista.
  • Moby
    Ezek prevgen játékok a trofi-k bevezetésének hajnalán. Konkrétan az UC1 volt az első játék, amiben a platina trofi megjelent.
  • Moby
    Akkor nekem egy másik verzóm volt :D
  • Evoluti0N
    Tényleg. Azok is. Katasztrofális a trófea arányom az összes UC-ben is. Pedig mindet végigjátszottam többször. :D

Szerk: Fel is adtam, h bármikor is lesz platinám bármelyik ND játékban. Különösen amiatt, mert a multi baromira nem érdekel egyikben sem.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.06. 13:12:52
  • n000rbi
    Azért minden UC tele van weapon trófeákkal, amiket tuti nem szerzel meg, ha nem szándékosan figyelsz rá.

szerk.: ja tényleg, amit Evo ír, a TloU nagyon nehezen adja a trófeákat
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.06. 13:11:28
  • Evoluti0N
    Üdvözöl a The Last of Us. 8%-os trófea teljesítésem van az alapjátékban.
    Milyen trófeák hiányoznak többek között?
    Build your clan to 40 people in Factions
    Complete the game on Surviror+
    Fully upgrade all weapons (ami egy végigjátszásban képtelenség), satubbi

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.06. 13:01:14
  • Rage47
    Pedig nem egy helyen nincs hangja a madaraknak, hiába fülelsz. :)
  • Moby
    Én nem emlékszem olyanra, hogy egyet is nehéz lett volna megtalálnom. Simán csak figyeltem a hangra az elejétől, nem is kellett visszamennem sehova. A sony játékok szvsz ilyenek: ha mindenhol akkurástusan mész végig, akkor a végén megvan a paltina. Nincs bennük ilyen gyűjtsössze 8csilliárd pénz, meg nyerj 50 online meccset meg ilyenek. Egyetlen egy volt ilyen, amire emlékszem (és emiatt nem is platniáztam ki), az a Infamous First Light. Abban van az a végtelen arénaharc grindolós hülyeség. Az alapjáték viszont hibátlan trofi szempontból. A HZD is ilyen.
  • Rage47
    Niflheim azért elég monoton volt :D
    De amúgy azért is platináztam, mert ez a játék tűnt még teljesíthetőnek. :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.06. 12:16:37
  • ppista
    A kányák keresése azért nem volt egy fáklyás menet, még a kihívás ellenére sem. Volt hogy vagy negyedóráig kerestem, mert a hangját hallottam, de az istennek sem tudtam hol dekkol. Alattam volt. Emlegettem a fejlesztőket rendesen.
  • Moby
    A GoW-ban pont nem volt egy centi grindolás sem. Szopókember sem. Infamousban sem, stb...a sony játékai nem csak minőségben ütnek, hanem nagyon odafigyelnek, hogy normális trofik legyenek a játékaikban.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 11:47:03
  • n000rbi
    Trófeákkal akkor foglalkozom, ha tényleg valami jó kis kihívás, vagy érdekes valamiért. A grindolás tényleg csak megutáltatja a végére a játékot.
  • Rage47
    Valaki úgy érzi, akkor játszotta ki, ha megvan minden Trophy. :D Nem mondom, jó kis undort tud a Platina kialakítani. :D Mérhetetlen grindelés stb.
  • n000rbi
    Dehogyis, csak ha nagyon elkap, vagy Telltale játék
  • Rage47
    Platináztam a GOW-ot. Soha még egy játékot sem maxoltam ki ezelőtt, nem is fogok szerintem. :D Ti rámentek mindig a Platinára?
  • n000rbi
    Geoff summergamefest oldala már aktív és van pár bejegyzés is a menetrendben.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.06. 08:14:21
  • TDC Geronimo
    :D

Szabit kivettem játékra, úgyhogy ahogy kijön, otthon leszek 5 napot. Az csak elég lesz :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.05. 23:48:22
  • Moby
    Ja igen! ZSÍR!

Amit úgyse nézünk meg!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 23:46:25
  • TDC Geronimo
    de, tlou 2 trailer bejelentés
  • Moby
    Megvót a randomkedd, azt nemvót semmi :)
  • Moby
    Csodálatos bármi, amin windows fut :D

/sohatöbbet
  • TDC Geronimo
    Troy Baker írta twitterre. Tweetet nem rakom be, nehogy elolvassátok hszeket véletlen

Posting this because I want to.
    Because I believe in this team.
    Because I’ve waited six years to experience this story as it was intended.
    Because you might think you know.
    But you don’t.
    Because I’m proud of this game.
    Because I chose to be a part of it.

Because I AM Joel...
  • mucsácsó
    én nagyon élem PC-n az FPS-t multiban (pl. COD), ebből a szempontból egyáltalán nem hiányzik a konzol - habár PS5-nek a controllere lehet visszacsábít az FPS-re is :D