121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #106222 Ma lesz az xbox-os műsorban délután 5-kor. -
Mikor lesz a Valhallás ingame? Az is ma? -
jhah izé, ma 17:00-től elvileg Inside Xbox-os stream, el is feledkeztem róla :D hátha lesz valami érdekes...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.07. 08:56:15 -
Kikérem magamnak, én csak kivártam a definitívedisünt :D -
nekem is kimaradtak mind :(
viszont az Andromeda életem játéka volt (viccelek) -
Lassan érik neked egy verés! 
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 07:46:51 -
Hát ideje lenne :D -
Azt hiszem lassan eljön az ideje, hogy játsszak a trilógiával :) -
Hogyne :D -
Jöhet. De egy lemezen legyen ám és minden dlc mindegyik részhez :D -
Még egy kis olaj a tűzre. Érdekes, hogy remakenek hívják nem remasternek. Meglátjuk
"Jeff Grubb: Oh and that HD Remake of a EA game is the Mass Effect Trilogy" -
No igen, aztán meredek lejtmenet. :D Remélem legközelebb összekapják magukat, mert kellenek az erős single játékok. -
Meg van benne a faktor és volt benne szív. Szerintem fog fejlődni a jobb irányba és remélhetőleg már nextgenre. -
-
ppista #106208 Ott leszek én is, ha az élet is úgy akarja, premierkor. Az az öt év ripsz-ropsz hamar eltelik. :) -
Hjah. A fallen orderben is az az első 5 perc volt igazán jó, amikor uncharted volt star warsban :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 18:44:56 -
Nem tudom hogy lehet valami jó, és day1 jöhet a folytatás, ha annyira nem jó, hogy nem megy végig se. Ez ilyen 80% nosztalgiafaktor, 20% valós teljesítmény. -
Nem a tökéletességen van a hangsúly, hanem, hogy amikor megkérdezem magamtól, hogy mi nem tetszik benne, akkor rögtön jöttek ezek a dolgok. Míg pl. a God Of War-on, vagy egy Sekiro-n vagy Resident Evil 2 Remake-en, lehet sorolni, sokkal kevesebb fogást találok, és komolyan kell gondolkoznom, hogy azokba mi nem tetszett.
Ettől függetlenül jó játék volt, nagyon ritkán teszek én 40+ órát bármibe is
. És természetesen day one húzom be a folytatást!
-
Az én mintavételem nem tartalmazza azt, hogy te mit bénáztál 20 órán keresztül :D Én végigmentem a játékon, mindenkivel beszéltem, megcsináltam minde sidequestet, és minden mást is.
Persze biztos lehet úgy is játszani, hogy elkezdem, csinálom ami tetszik, majd a végén rájövök, hogy mégis ki kéne platinázni, és akkor jönnek ezek a dolgok. Lehet így is, csak én nem erről beszéltem. Úgy soha semmiben nem lesz meg a platina, anélkül, hogy backtrackelni kellene.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 18:36:10 -
ppista #106203 Nem mondtam hogy tökéletes, mert olyan nincs. Bőven lehetne rajta reszelni, és remélem fognak is a folytatáson, de a mostani szitu biztató.
A GF szerintem jó, mert tényleg csak a húzós csatákban jönnek, különben a Bahamut atomjaira szedné még a TV-met is. A limit ugyanez. Gondolom a töltés módját majd be lehet állitani a folytatásban, bár itt is lehetett volna. Az uccsó boss, meg állat volt, meg az azt megelőző összes is. Számomra. -
Sajnos most hülyeséget beszélsz. A Horizonban a végén 20 órám csak a keresgélésbe és a challengekbe ment bele, mire kijött a platina. Az sem olyan, hogy végigmész, és ott a platina. Jó szar grindelős volt.
Pedig az first party cím. -
Nem. Gyorsan lecsaptak rá :)
De amúgy se hiszem, hogy az utolsó két csata hiányozni fog. Pláne, hogy tudom, hogy ki van a végén, ami szerintem rossz húzás.
Kicsit több mindenen is változtatni kellene, hogy ebből tényleg pöpec vol 2. legyen.
Egyenlőbb grafikai színvonal, mert jó néhány esetben inkább tűnt prev-gen -nek, mint aktuális csúcs AAA -nak, pl. a motorozás, vagy a kifeszített hátterek. A GF kezelése, a random megjelenésük és a harcba való beleszövésük nagyon nem működik! Teljesen jó lenne az eredeti megoldásban, azt meg mondanom se kell, hogy a cactuar meg a fat chocobo mekkora egy rossz vicc. Aztán ez a dicsért harcrendszer se nagyon állja meg. Az esetek többségében nem sokat lehet látni, különösen a boss fight -oknál, a védekezésnek pedig nagyon ritkán van értelme. A játék mechanika pedig kifejezetten szembe megy a limit rendszerrel, szinte minden harcnak vége mire használni lehet, tovább vinni meg nem lehet. A mellékküldetések kritikán aluliak és rettenetesen cső és zárt világban kell tevékenykedni és ezek a pihenő padok is csökkentik a kihívást. Az utolsó boss meg,...hát...na ne.!
Szóval van itt gond. Nem mondom, hogy rossz volt, még csak nem is közepes, de a jó se ilyen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.06. 18:10:18 -
Ennek nincs egy pixele, ami valós lenne :D Ilyen árnyékok a mai napig nicsenek, majd nextgenen RT-el talán. a gameplay meg tök jó, egy filmnek, de ez a valóságban ilyen fluidan megvalósíthatatlan. -
Polish article about Dying Light 2 says devs calls it "a total mess" and "leadership has no idea what they're doing" -
Szerintem tök jó :D Én el tudnék képzelni egy Uncharted-féle látványos "mindenomlikagecibe" típusú jelenetekkel teletűzdelt PoP-ot. -
ppista #106197 Végül befejezted?
Én elkezdtem újra hard-on, és kár hogy nem lehetett ezt már alapból választani, mert elképesztő milyen a harc. Az item használat tiltása csata után is egy picit szopatás, de a matériák normális elpakolásával lehet könnyiteni. A FF12.óta nem volt a Square-nak ilyen jó battle system-e. Ezen csak finomitani kell, és kész a tökéletes csihi-puhi. -
ppista #106196 Ááá az űberelhetetlen. Hogy beszoptam én azt, meg a Motorstorm bemutatót, te jó ég!
Emkékkszem ott volt még a Nioh, meg valami Ubisoft TC klón, meg a Sega-nak a Fantom saga-ja, amik,sose jelentek meg. Hála Istennek megszűntek ezek, bár hiányoznak egy picit. PS2 mint rakétairáyitó, basszus.:) -
Nem tudom, h mi volt a célplatform, de ha curgen, akkor ebbe semmi nincs ami kamu. -
Ez már majdnem Killzone 2 szintű kamu gameplay :) -
Jó lett volna ez. -
nesztek itt a meg nem jelent PoP 2012ből :D
-
Nembaj meg nem nézem akkor se. Egy voice linet se akarok már hallani belőle :D -
jhah, ez elég WTF :D a végén szó szoros értelmében megvalósítható lesz az e-penis
-
Evoluti0N #106189 Nem bírtam ki és csak megnéztem. Nem sokat kell már várni rá.
Más: Korhatár besorolást kapott a Cyberpunk 2077. A leírásban ez a kedvenc részem:
"Players can select a gender and customize their character; customization can include depictions of breasts, buttocks, and genitalia, as well as various sizes and combinations of genitals."
-
TomStorm #106188 Mióta várjuk már hihetetlen:)
Nagyon komoly lesz! -
Na ez a Last of us 2 trailer oda baszott.
Van egy hangulat. Semmi spoiler nem volt benne amúgy. Szimplàn hangulat trailer.
Olyan messze még a megjelenés :( -
Batman 2020. Roger Craig Smith and Troy Baker return. Soft reboot, no Arkham title, ignores previous plots. Gameplay and mechanics from Arkham Knight carry over. Robin, Nightwing and Batgirl all playable. Largest open world Gotham City yet. Vehicles are in but no vehicle battles. Some villains include Joker, Harley Quinn, Court of Owls, Ra's al Ghul, Penguin, Riddler, Dollmaker, Clock King and Black Mask. Late fall 2020.
Ezt is várom -
Ámen! -
A java még hátravan... mármint gaming szempontból :P -
Emlékszem tavaly mekkora hype ment, hogy 2020 micsoda év lesz! :D
Aztán az egészet elütötte egy tehervonat, átment rajta egy konténerszállítóhajó, és rázuhant egy a380. A gémingre is, meg mindenre. Mostmár csak abban bízhatunk, hogy ami hátravan, az legalább okés lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.06. 15:31:00