121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Voltan
    Meséllj róla kérlek, mert én is szemezek vele. Vannak fagyi-kontrollerek is, de soha nem használtam, nehézkes tölteni, és belőni, de szívesen tolnám velük egy jó játékkal.
  • Evoluti0N
    Okos dolog. :D
  • TDC Geronimo
    Én sgn csak ezt a fórumot olvasom, semmi mást :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.09. 21:43:57
  • Evoluti0N
    Egy észlény SG-n a Humoros topicba berakott egy Last of Us 2 spoiler paródia videót, amiben a thumbnail egy bazi nagy spoiler. Szal óvatosan.
  • darkSectorxxx #106380
    Hát megnézzük, izgi lesz. :D
  • TDC Geronimo
    mi wow ezen? :D

Ezek olyan semmilyen hírek. Sony 1st party kurvajól fog kinézni, news at 11 :D
  • darkSectorxxx #106378
    "A Horizon: Zero Dawn folytatása magasra teszi a lécet

A stúdió új álláshirdetései szerint olyan színvonalú grafikát szeretnének elérni, ami az egész ipar számára iránymutató lehet."

WOOOOOOOOOOOW
  • TDC Geronimo
    Számomra annyira kézenfekvő lenne. Egy sima 4k 60fps patchel, amit bemutatnának a PS5 bemutatón, ott lennének a hírekbe mindenhol és a játékosok kegyeit is megnyernék egy ilyen szimpla dologgal. Annyira kézenfekvő és logikus, hogy nem lesz belőle semmi
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.09. 17:49:43
  • shaddam
    Ha van eszük akár még soron kívül is hegesztik hozzá a 4k @60fps patchet
  • TomStorm
    Nagyon profi lehet így!
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Remélem jövő hét random kedden kapunk GoT gameplayt vagy valami infót már gameplayről :D
  • TDC Geronimo
    Hát az baj. Nekem elég ránéznem azokra az arcokra és már összeomlok :D
  • TomStorm
    Nagyon jó a Farming Szim 19!Főleg a Mezőfalvai térképpel(mod-al) de a többi Nemzeté is jó lehet.Vannak emberek az utcákon is pl.
    Aki kezdi játékot mindenképp a modokat nézze át!!

Tegnap 3-4 órán keresztül csak Stihl fűrésszel vágtam ki fákat:D
  • Ulthanito
    Én is megnéztem, és őszintén, nekem olyan semmilyen volt. Nem kapott el a feeling. :-/

A legelső előzetese sokkal menőbb volt szerintem, mint ez.
  • mucsácsó
    hát de milyen az ilyen típusú? nem tudok semmi más hasonló típusú TPS-ről - a soulsokkal meg nem volt bajom ilyen szinten, max a legelején :D

szal az megvan, hogy ez nem run-n-gun, de mégis szanaszét szivatott a játék minden tekintetben - ráadásul még az egyik objecthez se tudtam, hogy hogy jutok el, ami látszólag egy udvaron belül volt, pedig körbejártam mindent... :D (talán a csatornákból jutottam volna oda fel, ha egyáltalán eljutok addig? :'D)
  • Moby
    >vagy csak én vagyok ENNYIRE balfasz?!

Nem, csak még mindig nem tanultá lmeg az ilyen típusú játékokkal játszani. Ez nem a rohanok előre, húzom a ravaszt, és pusztulgurul minden.
  • TDC Geronimo
    újabb pletyka

Dusk Golem: Resident Evii 8 is Darkest and Most Gruesome Resident Evil Game!
  • sgfool
    Akinek van PS Vr-ja és jó ideje már csak porfogó, akkor az mindekképpen próbálja ki a most megjelent walking dead saints and sinners játékot, elég jól működik :)
  • Kongy
    Én most toltam újra, a múlthéten a 4-et (immár harmadjára), és megint lenyűgözött, úgy kompletten az egész game. Bejön ez a zene: instant libabőr. Ha minden játék csak feleennyire lenne minőségi egy tökéletes gamer utópiában élnénk :D
  • mucsácsó
    +1 az RE enginenek (ami amúgy Reach for the Moon Engine, ezt én csak pár hónapja tudtam meg :D)
    baszott jól néz ki minden vele, gondolom kap majd új verzát next-genre :)
    amúgy RE7 szerintem is zseniális volt, leszámítva a végefele
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a hajós résznek nagyon vártam már a végét, nekem az ilyen belerőltetés volt az egész storyba

Remnant, ha már így felvetődött:
    én már 2x is felraktam, de egyszerűen nem tudott megfogni - mármint a világa meg az egész játék tetszik, de valami eszméletlenül unfair az egész, fegyverek alig sebeznek, meg asszem a töltényekkel is bajban voltam... vagy csak én vagyok ENNYIRE balfasz?!
    vagy ezt egyedül ennyire esélytelen játszani, vagy mit ronthattam el? egyszerűen fel nem fogtam, pedig tényleg jó _LENNE_
    bossok közül egyikkel se bírtam, de volt hogy egy nagyobb sima mob szétkapott...
    meg ez hogy random bespawnol egy random boss a pálya közepére, ez is ...meh... ?!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.08. 13:56:31
  • TDC Geronimo
    Ugyan... Nekem ehhez eleg volt az uj last of us trailert megneznem :d
  • n000rbi
    Az UC mindig egy nagyon kedves emlék lesz számomra is. A 4-nek a prológusát, szégyen vagy nem, megkönnyeztem.
  • n000rbi
    VR-ban belement pár óra a garázsig, még tavaly, vagy előtte, nem tudom, aztán csak nem akaródzott tovább stresszelni magam vele, vr nélkül meg nem volt az igazi. Így a mostani tv-n tettem egy próbát és behúzott.
  • Moby
    Ma megnéztem én is. Még mindig roahdtul érdekel, hogy mi lesz azzal, amiről agyaltam a múltban :) #97010
    Viszont rögtön utána bedobta a youtube az uncharted DF elemzését 4 évvel ezelőttről. Felcsendült a zene, és...
    ...és kész vagyok tőle a mai napig.
  • TDC Geronimo
    Micsodaaaa? Te nem vitted azt végig amikor megjelent?!
    Vagy csak új tvre vártál?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.08. 12:55:29
  • n000rbi
    Hajnal 4-ig pörgött ma a Resi 7, szerintem már közel a finálé. Örülök, hogy végül továbbjátszottam, nagyon várom már, hogy a 8. részre milyen elmebetegségekkel állnak elő. Na és az RE engine még mindig napjaink egyik, ha nem a legjobb motorja.
  • TDC Geronimo
    Megnéztem még vagy 5* a tlou trailert. Mindig egyre durvább -.-
  • Mephike
    Kicsit lemaradva követem ezúttal is a trendeket. Végigjátszottam a Days Gone-t, és bekerült a kedvenc játékaim kategóriájába.
    Az asszony rábeszélt, hogy vegyük meg Remnant From the Ashes 1-1 példányba DLC-vel együtt, mert most bundle-ben kapható a Steamen és mert nagyon jó lesz az nekünk. Természetesen azért kellett megvenni, mert eléggé hajaz a Souls játékokra. Személy szerint én annyira nem rajongok a Souls játékokért, bár mindegyiket végigjátszottam, profinak nem mondanám magam.
    Nos a Remnant From the Ashes viszont bejön. Frankó bossok, nagyon hangulatos világmegjelenítés, szóval egész kis jó játék lett. Pár napra/hétre biztos kellemes elfoglaltság lesz ez a játék.
  • Moby
    A resistance-t nem is kéne folytatni. Egy remaszter vagy reboot kéne neki, a fall of man egyébként is kurvaronda volr :D Simán végigtolnám újra (kivéve a vita verziót, az olyan kutyagyenge volt, hogy talán végig sem ment)

/és az az egyetlen resistance-em, ami megvan digitben a fiókomon. üssetek agyon :( mármint a burning skies
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.08. 10:40:50
  • CptFlint
    A megvalósítása tényleg fos volt. Az alapötlete tetszett nagyon.
  • Moby
    Az a HAZE őrületesen nagy fosvót :D De mondjuk akár a killzone mehetne tovább, akár a resistance-t (de azt nagyon) folytathatnák.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.08. 10:27:46
  • mucsácsó
    Resistance jöhetne!!! :))) én elég későn toltam le a trilógiát, de nekem a 2. jött be legjobban
  • mucsácsó
    úristen, F.E.A.R. !!!!! <3333
    na, az is odakúrt anno, adnék egy rebootot belőle :) 2. rész is jó volt, de a 3x-ra már eléggé mellément...
    +egy Condemned 3-nak is örülnék, ha egyszer lenne olyan :D

...vagy egy Black 2-nek

na de igen, ezek innovatív FPS-ek voltak azért, ma meg már tényleg annyira tucat lett azokból összes (meg persze égünk/égek is ki), semmi új ötletet nem hoznak :(
  • TDC Geronimo
    én resistancet akarom újra látni
  • CptFlint
    Nem volna rossz, ha leporolnának pár régi fps-t sony-ék is. Ki kellett keresnem a polcról, mert nem emlékeztem a címére, de a Haze mai körítéssel és fejlesztett játék menettel nagyot tudna ütni. Az alap elgondolás benne eléggé egyedi is érdekes volt.
  • darkSectorxxx #106348
    Halo a gép adottságai miatt elég szépen megváltozhat majd, szerintem nagyon szupi lesz. Nagy területekkel! :)
  • CptFlint
    Nekem a Gears 5 tetszett. Jó kis lövölde volt. Minimálisan fejlődött a játékmenet is. És kíváncsi vagyok a történet végére. Szóval a Gears 6-ot én várom. De ha csinálnának egy Gears 2 újrakiadást, mint az elsőből anno, akkor arra is vevő lennék.
    A Halonál az a gameplay csak annyira nulla, hogy semennyire szerintem. Mármint ai-ban kb. ver mindent azóta is. Kb akárhányszor szívesen végigviszem, mert élvezetesek a csaták a változatos ai miatt. E tekintetben szerintem a Halo Combat Evoved és anno a F.E.A.R., ami tudott olyat nyújtani, amit kb. azóta sem semmi. Remélem nextgenben több fejlődést látunk majd az ai-ban, mert évek óta harmatos nagyon.
  • darkSectorxxx #106346
    Igen, erősen egyelőre eddig felejtős a ps5, arra nem alapozok hogy majd egyszer jönnek folytatások exclusive-okkal....
  • Moby
    Már-már üdítő színfolt, hogy FPS. Nem tudom mitől lenne nulla. Ha technóban ki van dolgozva, simán van az olyan jó, mint bármelyik sony ex. HALO4 akkorát is baszott, mint bármelyik sonyex(persze ehhez szeretni kell a HALO univerzumot). Az 5 nem, az fosvót.
    Nem ártana a sonynak sem valamelyik FPS szériát feléleszteni. Van nekik 2-3, ami pihen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.08. 09:59:28