121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jó, de mondjuk egy UC2 a mai napig leköt... de lehet mindjárt felteszem azt is és elszörnyedek
-
Ok, lassan a harmadik konzolgeneráció jön ki azóta :) -
A második a helyes válasz. :) -
Egyébként tegnap feltettem a TloU Remastered-et, a hdr egész jó, de szerintem nagyon rosszul öregedett, vagy csak akkorát léptek az UC4-gyel előre, hogy ahhoz képest már tényleg gagyinak hat. -
Az. Nem köt le semmi. Ennek a kis gecinek viszont megmutatom ki az úr a háznál :D
Megőrülök, mire kijön a tlou2 :(
Aztán megint jön ugyanez... -
Inkább az olyanokra, mint a Nioh 2 egy fos, közben meg közelítesz a platina felé
-
Az olyan típusú pálfordulásokra gondolsz, mint amikor azt bizonygattad, hogy a DS 2019-ben egy vicc, aztán ennek ellenére megvetted megjelenéskor, és az év játéka lett?
-
olvasnak sgt, azer jottek ra
addig fejtegettuk hogy hogyan lehet a 6. resz, hogy kiderult hogy 9!
off: (neked meg akinek meg felall a Hadesra, ez nagyon nagyon hasonlo, nekem meg jobban bejott, tegnap probaltam ra) -
Az a baj, hogy veled már úgy vagyunk, mint a kisfiúval, aki farkast kiáltott...Amikor meg tényleg ott volt, már senki nem hitt neki. :-D
Olyan pálfordulásokat láttunk tőled az évek alatt, hogy mi sem természetesebb annál, hogy te egyik nap így gondolsz valamit, a másik nap meg mindent elsöprő vehemenciával az ellenkezőjét.
-
-
lehet csak rájöttek, hogy elszámolták magukat, és nem is a 6. rész lesz
-
TomStorm #106854 Én Day1 mindig lemezes.Store-ból ha olcsóbb idővel -
A pop6 domainregisztrációja gerjesztettet dolgokat is le lehet feljteni. A domaint azóta már árulják...Médiahekknek mindenesetre kiváló volt :D
/kár, hogy mindenféle nyerészkedő hülyék jobban ráéreznek, mire vágyik a játékosok egy része, mint a ubi :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.18. 22:41:04 -
Nemtudom, távol tartom magam tőle amennyire lehetséges. -
TomStorm #106851 Tényleg mi van WD3-al??Nekem az a bunyós,permadeath-es,több karakteres video tetszett tavaly.Meg a járműsérülés se volt xar.
-
TomStorm #106850 Kár.Pedig kib....tt beteg játékokat tud ez a Ninja Theory:D
Project Mara se lesz majd normális:DD
Majd akkor pc-n:( -
Én inkább csak hinni próbálok benne részről részre, de csak a keserű szájíz marad utána már sok rész után. Az utolsó játékuk, amit még tényleg tudtam szeretni, az a WD2 volt. Az egyetlen UBI játékom, ami platinára repült. Na az meg akkorát perecelt a kasszáknál, mint a ház. Nem a ubi tehet elsősorban arról, hogy játékfejlesztőkből játékgyártóvá váltak. A játékosok igényei ilyen lószarok. Ha fejlesztenek, az nem sül jól. Ha csak gyártanak, azt viszik. Mindegy mennyit gyártanak. Hát ők meg akkor gyártanak. Néha fejlesztenek kicsit, de azoknál sosem tudni, hogy csak átcsúszott valakinek a táskájában véletlenül, vagy volt mögötte akarat is. Talán ez a Gods&Monsters lehet valami. Ezen remélen nem dolgozik a UBI GYÁR. -
Én ilyenkor nagyon szeretem megfordítani a kérdést.
Mit várjanak a többiek az AC helyett?
Milyen más játékot ajánlasz nekik, a stíluson bellül, ami nem unalmas?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.18. 22:04:33 -
Mit várunk egy Tsushima vagy Horizon 2-től, az nem lesz gecimonoton meg unalmas egy idő tán? :)
Horizon ZD nem volt az?
Death Stranding Nem volt az?
Minden nyitottabb játék az egy idő után.
Nyilt világú jâtékokban nem lehet feltalálni minden 2 négyzetméteren a spanyol viaszt. -
Milliók szeretik ezt a konzervszart, köztük én is meg te is sokszor. Értem én, hogy most nem vagy ráhangolódva, de ez még nem jelenti azt, hogy szar játék lesz, mert az utolsó 2 ac se volt az, meg az előtte lévők sem -
Még szép, hogy jön, miután megvette őket az MS :D -
Stabil recept a futószalagon érkező konzervszarra. Azt a világ bármely pontján le lehet gyártani ugyanolyanra. -
TomStorm #106843 Hohó abban volt részem Hellblade-ben!Azóta is itt a fejemben minden amit az a game bemutatott!Platinázás mellékes volt,végigtoltam Pc-n is.
Ha már Skandináv világ:)
Remélem jön Ps-re is folytatás:/ -
Kb minden ubi játékot egy rakat stúdió készít úgyhogy ez se új dolog náluk -
Nekem mondjuk sokat elárul a projekt szilárd alapjairól, hogy azt sem tudják eldönteni, hogy most akkor hosszabb lesz-e, mint amilyen rövid :D Biztos jót tesz ezeknek, hogy százhuszonhárom stúdió dolgozik rajta 4 kontinensen. Biztos elutaztatták mindet izlandra, mint a Sánta Mónikásokat, hogy magukba szippanthassák a glecscserek illatát :D -
Kinek mi, mint mondtam én ilyen last kingdom után most teljesen ebben a vikinges angol meg dán hangulatban vagyok -
Itt a fő designer az, aki az originsnél is volt -
Evoluti0N #106838 Az Origins nekem is jobban tetszett. Tetszett az Odyssey-ben, h még RPG-sebb irányba mentek el a választási lehetőségekkel, meg a többfajta befejezéssel, de minden más jobban tetszett az Originsben. Remélem, h a Valhalla a 2 játék legjobb elemeit kombinálja össze. -
No igen, a rétestésztára nyújtott greek era tour után kész felüdülés lesz a dagonya 150+ órában. Nagyon hívogató ez az AC: Sár&Disznószar, de most ellenállok a preordernek :) -
Nekem inkább az Origins jött be... -
Evoluti0N #106835 Nekem tetszett a hibái ellenére az Origins meg az Odyssey is. Szóval valami hasonlót várok, csak viking köntösben. -
ppista #106834 Én sem értem mit vártok, már aki, a Valhalla-tól. Ha nem az Ubi csinálná, még én is ránéznék, de ők jelenleg a messze legunalmasabb, fejlesztő csapatok tucatjait kizsigerelő tucatjátékokat kiadó cég. Szerintem a Rayman Legends óta nincs jó játékuk, csak a minden évben, más-más néven kiadott iker fejlesztések. -
Szerintem itt az odysseyt se a story miatt szerette senki...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.18. 20:57:28 -
Evoluti0N #106832 Booooooo!!!!!!
-
Csodát vártok egy történetet elmesélni képteken szériában olyan kortól, amiben a sáron, meg a birkaszaron kívül nem volt semmi érdekes. A mitológiai részből ki lehetne hozni jót, de ehhez már túl hülye ez a széria rég. -
Evoluti0N #106830 Én még mindig nem tudom eldönteni, h lemezes legyen vagy sem.
-
Minek kell gameplay. Láttál már AC játékot nem? :D
Spoiler, hasonló, lesz mint odyssey.
Amúgy nem értem ACk miért nem használnak motion blurt. Kamera, de legalább object motion blur nagyon kellene bele 30 fps miatt. Sokkal "smoothabb" lenne -
TomStorm #106828 30frémmel ha annyi lesz lehet tőlem bármennyire szép,nem kell.Meg lehet amúgyse:D
Kell gameplay..
De ami most fontos,leadtam rendelésem TLOU2-re!Lemezesen,kezembe akarom tartani:) -
Egyetlen AC-t sem platnizátam soha. Azokat sem, amik még jók voltak. -
Evoluti0N #106826 Booooooooo!!!!