121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #106904
    Van normális minőségben? vagy azt a fos 360p-s videókat mondod?
  • Kandurex
    Nézem az eddig megjelent Lasszó2 bemutatókat és döbbenet, mennyire távol van ettől mindenki, még a Sánta Mónikások is.
  • Ulthanito
    Nem, nekem nem jon be a viking era, ugyhogy - ahogy korabban is mondtam - nekem ez skip. Semmi nem tetszett mit lattam belole.
  • j0nNyKa
    áh i see
    nemtom valahogy csak legyintek az ilyesmire manapság, lehet picit kiégtem
  • mucsácsó
    igen, pontosan erre gondoltam :D ide jutottunk.. :D

gyanítom amúgy ezzel meg is ágyaznak egyúttal a Mafia 4-nek (vagy kitudja hogy hívják majd :D)

amúgy a http://www.mafia6.com/ betölt
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.19. 18:19:39
  • mucsácsó

na. csakhát ez megint ilyen neszesemmifogdmegjól, pont ami érdekelné egyedül az emberek 99%-át:D
  • Moby
    Szerintem arra gondol, hogy a defed amúgy pixelre ugyanaz, mint az eredeti játék, csak benne vannak a dlc-k is. Deluxe.

/de mostmár lehet, hogy ez jön. Már a remaszter is túl sok munka, jönnek az újrakiadások mindenféle editionben :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.19. 18:11:08
  • j0nNyKa
    miért? csúnya? vagy... miért
  • Moby
    Nos igen, egy szar 1660 elviszi natív 4k@60-on :DD

/ami nem csoda, ronda ez ma már, mint a káélet :D
  • mucsácsó

most ez valami rossz vicc? :DDD
  • Voltan
    Lol bazz, hát ez valami rossz vicc :)
  • j0nNyKa
    ööö ok, az ég kék, a zongora meg hangszer
    ha már random összefüggéstelen mondatok
  • Moby
    Letöltöm steamen, szerintem az irodaigêpem elviszi 4K@60-ban
  • mucsácsó
    én megértem azt is, aki nem vesződik órákat azzal, hogy elkapja a flow (ami lehet nincs is) - bár RDR2-nek egy 10-15 óra kell, mire lemegy az egész "tutorial" :D az mondjuk egy COD-szingli kampánynak a 2-3x-osa :'D

mondjuk nem is csoda, emlékszem már day1 délután televolt a használtpiac vele :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.19. 15:45:58
  • Moby
    Mesélj: előrendelted te is az ac:sár&birkaszart mi? :D
  • Seth
    Szóval Te is 10 perceket adsz egy játéknak? Na ez az aranyos :)
  • n000rbi
    Marad az első rész remake-je, az úgyis jobban érdekelt :)
  • j0nNyKa
    azér egy gamer topicban az hogy egy játéknak arra van szüksége hogy.... kibontakozzon, az aranyos :) van annyi cím a piacon, hogy életünk végéig el vagyunk látva olyan játékokkal, amiket nem kell babusgatni meg belemagyarázni meg várni hogy jók legyenek, hanem csak úgy... jók
  • j0nNyKa
    igen early access
  • TDC Geronimo
    Mert gondolod ott jobb lesz? :D

Szerinted pro nem bírná el ezt a retket 60 fpsel, ha dolgoztak volna vele egy kicsit?
  • Ulthanito

...és még sorolhatnám tucatjával...
  • Ulthanito

Ezek után ezt max X1X-en...
  • mucsácsó
    amúgy köszi, meglesem :D de ha jól látom, akkor ez is még early cucc, nem?
    mostanság nem toltam Hadest, sztem már 2 update-tel le vagyok maradva :(
  • n000rbi
  • CptFlint
    Én is pont a napokban raktam fel újra, hogy frissítsem az emlékeimet a folytatás előtt. Nekem kimondottan tetszik még mindig a grafika. Igaz én anno a ps3-as verziót vittem végig és ps4-en csak megvettem, de ott csak most kezdtem el játszani vele. Azért az, hogy 1800p-ben 60fps-el megy és nem 720p 30-al, mint anno ps3-on azért sokat dob rajta. Meg olyan felüdülés volt grafika szinten, hogy ezeknél a "régi" játékoknál a tükröződések a régi megoldásokkal még rendesen jobban néztek ki. Élesen látni a karaktert a tükörképen. Komolyan üdítő látvány.
  • Moby
    A ps4 létezése óta így van :)
  • mucsácsó
    pfff, fasza :D
    akkor ez is ilyen 1 klikkes-1 hétvégés portolás lehet, nemcsoda hogy a semmiből jött... :D
  • TDC Geronimo
    Ez mindig így volt. Töltés és a másolás is sokkal lassabb. Volt, hogy egy patchet 2 órán át másolt miközben játszottam. Jöjjön már az az SSD5 :)
  • Evoluti0N
    Ez, h a PS4 sokkal lassabban tölt játékot, ha közben játszok valami mást, új, vagy csak valahogy eddig nem tűnt fel? :D Ki lehet valahogy kapcsolni?
  • TDC Geronimo
    Jó lett az a mafia 2 "remaster" konzolon. Pron úgy néz ki, mint 10 éve a PCs verzió, cserébe fps 20 környékére esik be sokszor és a hang is mono sok helyen LOL

Tartsátok távol magatokat tőle.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.19. 13:11:24
  • TDC Geronimo
    Szerintem engedje el :D

Másfél végigjátszásig jutottam, de elég volt belőle
  • Myselor
    na azt a gamet sem tudom megszeretni nekem annyira vontatott üres az egész game a karakterektől meg nem estem hanyatt.kivéve 2b popója de a cosplayes lányok formásabbak :D próbáltam szeretni ebbe ment pár óra de nem érdekel túl variált bonyolított.imádom a japán gameket pedig és az animéket is.
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2020.05.19. 13:07:51
  • Myselor
    elég nekem amit látok a mozgást a grafikát a "fizikát" súlytalan esetlen az egész.a második meg még unbalance-olt szar is. hiddel néztem több videót is belőle aztán kipróbáltam elég volt nem fog meg.nem lehet a from soft gamek mellé rakni.biztos jó valamiben és ezért sokaknak bejön de akkor is béna sajna
  • Seth
    Nier Automata. Tudom elavultnak látod grafikailag , és az is , ez nem is vita tárgya, de adhatnál neki még pár órát ( meg még 2 végigjátszást XD) , a sztori, karakterek tutkóra berántanak majd
  • Seth
    Nem nyomtad 20 percet a két részt, de a harc komolytalan. Okés :) Esélyt sem adtál neki, hogy kibontakozzon
  • Myselor
    el nem tudom mondani mennyire rohadt gagyinak tartom érzem a nioht és kb majdnem mindegyik souls like játékot.a nioh 2-t nyomtam kb 10percet az elsőt annyit se ,az a harc meg minden komolytalan vicc.nem bírom élvezni a világát se.a többivel is így jártam :|
  • j0nNyKa
    hates pont az kot le amelyik szopat? :D
  • Moby
    Azok nekem megvoltak. De nem az a baj, hogy nincs játék, az a baj, hogy nem köt le egyik sem.
  • j0nNyKa
    pedig szazcsillio kurvajo cim van, eleg a multkori ps3 monster listat megnezni, pikpakk osszeszedtetek vagy 50 kurvajo jatekot
    te meg a nioh-val szopatod magad
  • n000rbi
    Jó, de mondjuk egy UC2 a mai napig leköt... de lehet mindjárt felteszem azt is és elszörnyedek