121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Lightning speed

Harness the power of a custom CPU, GPU, and SSD with Integrated I/O that rewrite the rules of what a PlayStation console can do.

Stunning games

Marvel at incredible graphics and experience new PS5™ features.

Breathtaking immersion

Discover a deeper gaming experience with support for haptic feedback, adaptive triggers and 3D Audio technology.

PS5 oldalt updatelték ezekkel. Most már közel lehet érzem :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 22:14:15
  • TDC Geronimo
    Én max 1-2 órát tolom aztán frissen másnap majd. 1 hétig majdnem otthon leszek úgyhogy azzal nem lesz gond :D
  • Evoluti0N
    Nem sok alvás lesz június 19-én éjfél után. :D
  • TDC Geronimo
    jaja
  • mucsácsó

valszeg letolta az öreg a review copyt... :D
  • Kandurex
    Megnéztem ezt az utolsó Godfall gameplay -t, de ez....

....cur-gen-t éppen, talán, elérő összhatás, buta harc...böff....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.26. 21:35:02
  • grebber
    Nincs ps-em (még) pc-n akarom weboldalon megnézni. De már chrome-ban inkognitóban megnyitottam. Akkor ott fogok majd nézelődni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.26. 21:14:40
  • Tikal #107058
    Ha PS-n nyitod meg a store-t van egy opció hogy Storefront Country
  • TDC Geronimo
    DBDbe most fog jönni silent hill chapter szóval a PS5ös silent hill játék egyre valószínűbbnek tűnik
  • grebber
    A miben és hol?
  • Tikal #107055
    storefront country-ban nincs ott usa?
  • grebber
    Van valami megoldás arra hogy sima böngészőben mindenféle trükk nélkül meg tudjam nézni az amcsi ps storeon milyen leárazások vannak? Ez a köcsög sony mindig visszadob a magyarra egyből..
  • csab2
    Persze, azt tudom, hogy 3 részből áll.
    Közben meglett a segítségeddel.
    Azt mondtad, hogy az aggastyánok elejtett cuccából kell elkészíteni. Így kipróbáltam az aggastyánok páncélját és az lett a jó. Meglett a trófea és meg lett a platina. :D
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
    Életem 2. platinája.
    Zseniális ez a játék.
    Utoljára szerkesztette: csab2, 2020.05.26. 20:01:37
  • Tikal #107052
  • Seth
    Ősi páncél az az ősi páncél, ez a neve ( Ancient). Nem tudom magyarban hogy fordították, de 3 db van, vállvért(?),kézvédő(vagy csukló) és mellvért, ezt mindegyiket meg kell csináltatnod
  • csab2
    Az aggastyánok illetve lélekfalók. Azt hittem vannak külön gólemek is. Azért kérdeztem.
    Persze, azokkal többel is találkoztam.
    A kovácsokkal elég sok féle páncélt le tudnék gyártatni, csak nem tudom, melyik számít ősinek, tehát melyik az, ami jó a trófea szempontjából.
    Van egy olyan trófea, hogy gyűjtsd össze az utazó teljes páncélját. Mind a 3 páncélt legyártattam a kovácsokkal és egyből meg is kaptam a trófeát. Csak itt nem tudom, hogy melyik páncélt gyártassam le. Egyik nevében sincs benne az, hogy ősi.
  • n000rbi
    Igen, már le is töltöttem.
  • Moby
    Rossz url-t raktak a bannerra. Innen nyisd, és free lesz.
  • Evoluti0N
    Nekem UK store-ban már free.
  • Tikal #107046
    Valakinek sikerült már behuzni a CoD-ot? Nekem a checkout-nál már teljes áron számolja :D
  • Ulthanito
    Én sem tudom elképzelni, hogy ne találkozott volna velük. A jeges meg a tüzes. Nem tudom, de 6-8-at én biztos lenyomtam, de lehet több.
  • Ulthanito
    Azt úgyse nagyon használom, pendrive-ra tolom a mentéseket. Nem tudtam, hogy csak álmodtam, hogy azt olvastam, hogy State of Play -30% PS Plus, vagy már elmúlt, vagy mi.

Akkor megvárom.
    Köszi.
  • Seth
    Kizárt, hogy nem találkoztál, sztoriküldiben is van pár. Azok a monstrumok, amik "lézert" is lőnek?
  • Moby
    Megörökli, de a felhőmentést már nem tudod használni vele, szóval nem buli szvsz. De 1 hét múlva akció lesz az összes storeban.
  • TDC Geronimo
  • Ulthanito
    Vennék PS Plus előfizetést. A UK-s kurva drága, magyarra van most 13k-ért. A fő fiókom, amit használok, UK. Van egy magyar fiókom is. Ha arra megveszem, akkor a UK-s fiók megörökli az online játék lehetőségét?

Sosem tudom, hogy van ez, hogy kell beállítani, hogy menjen.
  • Ulthanito
    Úgy, hogy egy korábbi üzenetét megtartja, és arra válaszol.
  • csab2
    Ehhez újra kell kezdeni a játékot Új játék+ módban? Ugyanis végig mentem a sztorin, a térképem 100%-os, kinyírtam a valkűrkirálynőt is, az egész játékot nézve 98%-on állok, csak ez az 1 trófea hiányzik és gólemmel még nem találkoztam.
  • TDC Geronimo
    Szerintem ez nem volt kérdés
  • Kandurex
    Bíznak benne, hogy toszni fog.
  • TDC Geronimo
    minecraft dungeonst nézte valaki? Elég funnak néz ki bár én lehet megvárok egy goty kiadást DLCel.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 12:22:47
  • TDC Geronimo
    The Last of Us Part II: Embargo lift June 12th, 12:01am PT

Na pont ahogy mondtam
  • TDC Geronimo
    Sokan tolják, ebből 1 héttel megjelenés előtti embargo lesz megint
  • AntiHero
    Na IGN Hungary màr tolja a magyar TLoU 2-tőt.
  • mucsácsó
    gondolom még egy korábbi játék üzeijeinél zajlik a kommunikáció (nálam így volt anno), mert máshogy sztem sehogy :D
  • Moby
    Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudsz neki úgy írni, hogy nem is hirdet semmit?
  • Ulthanito
    Megpróbáltam telefonról, arról megy, de wifiről valamiért engem nem enged be. Köszi az infot.
  • Kandurex
    nekem megy
  • Ulthanito
    Nektek megy a jatekaim.hu? Nem tudok bejelentkezni, sőt, regisztrálni sem enged. Azt írja, a szerver túlterhelt, próbáljam meg újra később.
  • Ulthanito
    Úgy már megfontolandó.