121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Megnéztem én is a tegnapi videót. Vegyes érzéseim vannak. Egyrészt, az egészen biztos, hogy egy rendkívül magas minőségű játékot fogunk kapni. Minden tekintetben. Aki a szivárogtatás sok miatt húzza a vészharangot meg picsog, arra már a látottak alapján is azt kell hogy mondjam, hogy hülye. Igen, az.
Másrészt, nem voltam elájulva a látottaktól. Például a látványvilágtól sem. Nem mondom, hogy nem szép, mert nagyon szép, de az gondolom hogy ennél már láttunk szebbet. Néhány belső térben pedig közepesnek látom a látottakat.
Már most tudom, hogy a harcrendszertől idegbajt fogok kapni. Az első részben sem szerettem most sem fogom. Ami viszont továbbra is elképesztően gagyi számomra, azok a fertőzöttek, de leginkább a Clickerek. Feltétlen muszáj volt átvenni az ubisoftól a Brute ellenfél mintáját....
Kövezzetek meg, de Ellie nekem nem szimpatikus. Az első részben sem volt az, a fickót kedveltem. Úgy látom, hogy játékmenetben túl sok újat nem fog mutatni a játék, egy egy apró újítás de alapjaiban ez nagyjából ugyanaz lesz mint az első rész.
Ettől függetlenül első nap megfogom venni és mondom még egyszer, hogy nagyon magas minőséget fogunk kapni. De egyáltalán nem éreztem azt, hogy mennyire be lennék sózva és számolnom kéne a napokat heteket. -
gondolom kap egy új enginet, szóval attól lesz nagy ugrás is (tán egy kövi Frostbite, vagy valami tökmás? bár kétlem, hogy az előbbi egy FIFA-val debütálna..)
nekem mondjuk skip, mert még FIFA-ban is sztem szarabb vagyok, mint élő fociban voltam valaha is :D
@Moby: #107133 - dumáltam ma velük, nem lesz náluk sem már C9, csak CX és B9 - pont holnaptól, vagy hétfőtől várható a shopban :) - szal úgyhogy szopó, ezvan. maradok valszeg a B9-nél MM-ből 370k-ért - vagy a lófasznál és várok BF-ig, de sztem fölös, CX max legkorábban jövő ilyenkor lesz max olyan árakon, mint amilyen most a C9 volt (~400k) . addig meg nem fogom szívni a fogamat má :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.28. 19:29:01 -
Azt írja lead platform. Csak lesz valami fasza ugrás. -
Jó, de hát az minden évben kijön abakuszra is, nincs semmi hírértéke -
A gótik mocsokmód érdekel. Sose tudtam végigvinni ahogy a folytatást se. de imádom a hangulatát. A battlefield az utóbbi rész után, meg hogy kb a régiek közül senki se dolgozik rajta nem tud érdekelni :/ -
csak amiatt megéri megvenni, és akkor még a multihoz nem is nyúltál
kurvajó igazi star wars feelinges sztori!
úgy emlékszem viszont hogy elég rövidke, ilyen 6-8 óra rémlik -
Ebben a hónapban a PS Plus előfizetők a STAR WARS™ Battlefront™ II-t is ingyen tölthetik le!
Na ennek a story része viszont érdekel.
-
A fifának örülök. 2 hetente összeülünk páran local-ba! -
Durva videó. Azok a bizonyos részletek, amiben ND mindig is a toppon volt -
new game + is lesz? Hurrá :D -
Newfronter #107175 Van aki már new game plus-ban is végigjátszotta, és kb el van tőle ájulva, ez se azt erősíti, hogy bármitől félni kellene.
Csak azért raktam spoiler-be, mert a main menu képe ott van, aki nem szeretné látni, az ne nézze meg!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a videó pedig most jött ki:
The Last of Us Part II - Inside the Details | PS4
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.05.28. 16:04:17 -
Games confirmed for the PS5 from the newest issue of playstation magazine UK:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hát egyelőre ez elég silány, de tuti nem csak ennyi lesz:D -
leakek istenem. Játsszad azt majd utána véleményezd. -
Jaja, a karakterek is fontosak. Ez nagyon igaz. A leakek alapján itt is van probléma, de majd meglátjuk. Nem nagyon hiszek abban, hogy a leak egy nagy kamu, de majd kiderül. -
Reviewer mondta, hogy rakat spoiler a neten amúgy is kitalált meg fake... és hogy ő úgy tolta le, hogy minden spoilert látott, de a tweetjei alapján nagyon tetszett neki a játék, persze konkrétan még nem mondhatja ki embargo miatt -
A történet ÉS a karakterek! Az utóbbi nagyon komoly erőssége volt a rosszcsont kutyának eddig, remélem, hogy nem kell csalódnunk. (Nem ástam bele magam a spoileres leakekbe)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.28. 14:52:23 -
Tolom ezt a COD WWII multit. Anyám, hogy milyen rettenet béna vagyok! :-D
Fel nem fogom, hogy csinálja valaki, hogy amíg én a fegyvert sem tudom felemelni, már régen lelőtt.
Amúgy nem tudom, mit mondtak róla az okosok, mennyire szar, középszar, jó, nagyon jó, de nekem tetszik. Már amennyire egy FPS meg egy multit tetszik nekem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.28. 14:30:50 -
A játék, a grafika, a gameplay jó, ezt soha senki nem is vitatta. Mondjuk utóbbit majd meglátjuk, de a videók alapján jó, legalábbis jobb lesz, mint az előző rész.
A kritika a történetet érte, amilyen irányba elvitték. Ez a state of playből nem jön le, a leakekből lejött, te meg majd megveszed és utána szembesülsz vele. Aztán vagy tetszik így is vagy nem. Ez egy sztori alapú játék, senki nem a szuper lövöldözésért játszott a TLOU1-gyel, mindenkit a történet érdekelt, ezért fontos itt és kevésbé fontos mondjuk az Overwatchnál.
De ízlések és pofonok. Én megnéztem a leakeket, szerintem úgy elbaszták, ahogy csak lehet és nem a leszbik miatt, azt leszarom. Ettől még megveszem, de az elvárásaim alacsonyak lettek. -
Ez a pre order tolog továbbra is szomorú. Nagyon le kellene már szokni róla. Most ez a Last of Us-tól teljesen független általánosság -
Nem akartam megnézni a state of playt, de pár gif után nem bírtam ki. Azt hiszem 3 hét múlva durva leiskolázás lesz itt. Az a bizonyos léc megint feljebb kerül. Brutális graf és olyan animok, amiket eddig játékban nem igen láttunk. Gameplay hasonló az első részhez, de sokkal jobban kibővítve ezernyi új lehetőséggel. Ahogy moby is írta, ez nem lesz mindenki játéka, sokkal durvábbnak tűnik, mint az első rész volt és ilyen realisztikus graf meg animok mellett szinte valósnak hat az egész. Engem személy szerint nem zavar, de nem mindenki vevő erre. Én nekem szabi bekészítve, alig várom, hogy felfedezzem ennek a világnak minden négyszetcentiméterét. -
Azért nem úgy tűnik, hogy ők lennének többségben :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.28. 13:33:46 -
Evoluti0N #107164 Szerintem sokan eldöntötték, h szar és bármi történik, nem fog megváltozni a véleményük. El se kezdik majd a játékot, adnak egy 0-át rá metacriticen és továbbállnak, mint akik jó munkát végeztek. -
Vita means Life! 

-
jhjah hát egen, nyilván elsőre szólt igazán nagyot a játék, de a zenék miatt nekem hatalmas nagy mérföldkő mindkét játék, ott szerettem meg a synthwave-et :D de azért elkaszabolnék bármikor egy folytatással/prequellel (nem lesz egyik se, de mégis..) -
Hatalmas hiba volt kihagyni hogy a hotline miami 2 wrong number nem hotline miami 3 wrong number lett
Amúgy az első rész után a folytatás már nem volt az igazi
-
Egyébként nem is gondolom, hogy feltétlenül való ez a játék mindenkinek, vagy feltétlenül osztatlan siker fog aratni. Üvölt a trailerből (az eddigiekből is), hogy ez nem egy vidám játék. Az első része sem volt az, de ez olyan izzóan, bántóan erőszakos, hogy néha a nézése sem esik jól, és a csinálással is hasonló lesz szerintem. Persze a kurvajó gameplay, és sztori fogja előrevinni az embert, de meg leszünk itt utaztava rendesen az érzelmi hullámvasúton, és abban lesz mindenféle emóció. Nem mindenkinek lesz befogadható minden része. -
Nem fognak. Ők meggyőzték magukat előre, hogy szar, és ezen nem változtat az sem, hogy évjátéka, generációjátéka lesz esetleg mindenhol. Nekik ez szar, és PUNKTUM!
De nincs is ezzel semmi baj, amíg ez nem megy át erőszakos mantrázásba. -
zseniális! :D
akkor mostmár jöhetne egy Hotline Miami 3 (tudom, sose lesz.. :( ) -
Bizonyos értelmi szint felett az ember megtanulja, hogy nem ad egyes ember szavàra.
Főleg úgy nem, hogy nem jàr utànna igaz e amit àllít.
Egy 20+, de inkàbb 30+ óràs jàtékról max akkor mondok véleményt ha befejeztem.
Addig max az élményeimet meg a reakcióimat tudom közölni abból amit làttam.
Aki most kijelenti, hogy szar a jàték az szimplàn egyszerű szóval élve..hülye. -
Newfronter #107156 Így van. Nagyot fognak ezek az emberek zakózni, mikor kijönnek a kritikák, és a játék is megjelenik. Az ilyen OW Zoly félék remélem kapni fogják az ívet, hogy rossz vonatra szálltak fel! -
...hát....
...spoiler!
-
...és a a játék végén Ellie pöcsöt varrat magának és ő lesz Jollie
-

-
na de ezaz, nem értem, mégis MITŐL LENNE SZAR? :D
elkezdte szajkózni valamelyik nyomorék balfasz ezt valami szutyok fórumon a neten, és talált pár követőt magának, amiből már ilyen divathaterkedés jelenség lett a játék körül... :D +ugye a leakes botrány még tovább eszkalálta ezt..
genderbuziság, vagy mert "szar" a story...?!:D ÉS?! hány olyan játék van, amiben még kvázi story sincsen / semmit se ér, mégis über volt... szóval még ha igaz is lenne, akkor se érdekelne, mert ilyen gameplay minőség mellett egy nullás story is szerintem mindent vinne - a leszbiket meg leszarom, el kell fogadni, hogy ezt ma már mindenhova beleerőltetik, ezvan:D
szóval +1, részemről is lehet benne bármi, én nem a story miatt fogom játszani amúgyse.. :D -
"a játékban Ellie kecskékkel közösül"
SPOILER!! -
Tegnap megnéztem itthon az asszonnyal szép kényelmesen a kanapéról, a TV-ben, rágcsával a kezemben, igazi kispolgári módon ezt a 20 perces LoU2 videót. Egy előzetest néztem meg eddig, ez volt a második, ezt sem kellett volna megnéznem, de annyira mondogatja mindenki, hogy xar lesz, hogy rávettem magam a megnézésére.
Igazából azt sem érdekel, ha az derül ki, hogy valahol a játékban Ellie kecskékkel közösül, annyira jó a harcrendszer, az animációk és a grafika, hogy bármit elnézek ennek a játéknak. Szóval a látottak alapján engem engem mint kispolgárt, megvettek kilóra. -
2017es trailer
Mostani trailer
DOWNGRA.....oh wait -
ja, szombat :) -
Mi az a víz meg a csobbanás??? Najó kész valaki fagyasszon le 19ig -