121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Írta lead anim designer, hogy ki ne hagyjuk az eventet. Amúgy is mindenki számított rá, hogy ott lesznek
  • TDC Geronimo
    nem neked szántam amúgy ezt :D
  • darkSectorxxx #107224
    Ez jó, de azt hittem arra van jel, hogy az a játék amit majd bejelentenek az a HZD 2. Azt hittem azért írtad hogy 100% :)
  • TDC Geronimo
    Ha igaz, amit Jim mond, akkor lehet még 2 hét késés se lesz idehaza. De jó lenne tényleg global launch lenne.
  • Moby
    Micsoda? Business class jegyem van!
  • darkSectorxxx #107221
    Mit töröltek?
  • TDC Geronimo
    Ja a hivatalos szerintem is jobb. Hype megvan már? :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 20:02:06
  • Moby
    Nekem ez nem tetszik. Egyrész uncsi, másrészt csiricsáré a színek rajta, Sosem szerettem a színesgombos kiviteleket.
  • Kandurex
    Hádde, hádde...

• Moby
    Nekem feketefehér kell!
    Ha olyan nincs, jó lesz bármilyen! :D
  • TDC Geronimo
    world first problem :D
  • Kandurex
    De nekem fekete kell, csak abban néz ki állatul. Remélem, h lesz a startra.
  • TDC Geronimo
    Itt a válasz

• TDC Geronimo
    Második képen látszik, hogy fehér
  • mucsácsó
    Szerintem ez full koromfekete, ezen semmi sem fehér :D gombok is feketék, míg az eddig közölt képen azok fehérek voltak.

gondolom ez lesz az "alap", de nyilván lesz fehér modell is
  • TDC Geronimo
    Szerintem az fehér csak az árnyékolás miatt látszik feketének
  • zzeN
    Új kép a (fekete?) joyról:
  • TDC Geronimo
    Guerilla lead animator törölte tweetjét úgyhogy HZD2 100% :D
  • TDC Geronimo
    CEO says supplies look good for launch
  • mucsácsó
    helyes!!! elég lesz a sok crossgen fos még 1-2 évig :D
    Amúgy rakok egy lottót
  • TDC Geronimo
    Jim Ryan also states that PlayStation is not interested in bringing new PS5 games over to PS4

“It's time to give fans something that can only be enjoyed on PlayStation 5”

Ez a beszéd Jim
  • TDC Geronimo
    Sony commits to a global launch for PS5 this year. Jim Ryan says "It's time to give fans something that can only be enjoyed on Playstation 5"
  • TDC Geronimo
    Among the things I learned chatting with Sony's Ryan: Preorders for #TheLastofUsPart2 continue to be strong despite the earlier leaks. Example: Preorders in Europe are ahead of Marvel's Spider-Man game at the same time before its launch.

Nem veszik meg az emberek pedig én azt olvastam :(
  • TDC Geronimo
    Dolgoznék este de fuck it, szabi
  • n000rbi
    Fuck. Yes.

• TDC Geronimo
    Join us Thursday, June 4 at 1:00pm Pacific time for a look at the future of gaming on PlayStation 5
  • TDC Geronimo
    Sony is telling PS4 devs that beginning July 13 any new titles submitted for cert must also work on PS5
  • mucsácsó
    na majd este

..amúgy szerintem is elég necces, hétfőn/kedden meg már nem fogják bejelenteni, hogy na srácok, akkor holnap stream :D
  • darkSectorxxx #107198
    Akkor lehet egy film vagy másik játékkal keverem össze.
  • TDC Geronimo
    "PS Blog updated.
    Now it doesn't have US or EU in the link and added PS5 section."
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 13:03:03
  • TDC Geronimo
    Ha ma nem jelent be sony semmit én nem vagyok biztos abban a 3i dátumban.
  • Tatyla
    Akkor tévedtek de a menü szerkezet ugyan az
  • Rage47
    Persona 5-t az Atlus csinálta

#107187 sztem az Uncharted 4 már kimaxolta a grafot :D ezt is hasonlónak látom
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.29. 11:48:11
  • grebber
    Rosszul tudod. Error az nem Terror
  • darkSectorxxx #107192
    Az nem Quantum Error tudtommal, hanem Quantum Terror. :)
  • Tatyla
    Most hogy akciós a Dragon Ball Z Kakarot meg is vettük az öcsémmel. Hatalmas nosztalgia faktor kapott el egyből kábé mint az FFVII remakenél. Nagyon észrevehető hogy ugyan az a csapat csinálta mint a Persona 5-öt de ez persze csak előny. Grafika gyönyörű de a hangulat az ami miatt ez egy tuti jó játék. Kicsit lehet túl bonyolították szerintem ezt a skill meg csapat egymás segítő pont elosztást de csak bele kell jönni
  • yesname #107190
    Csak a sztori miatt tetszett. Igazából ez a lényeg.
  • TDC Geronimo
    Egy se tetszett? Csak mert ez egy folytatás és hasonló, csak minden több meg jobb gameplay szempontból is
  • yesname #107188
    Szinte teljesen így vagyok vele én is. Semmi olyan ami megfogott volna a kinézeten kívül. Így elsőre egy "Uncharted 5"-nek látom inkább.
  • mucsácsó
    egyetértek veled - részben :)
    számolni én sem számolom a napokat - ellenben CP2077-ig már csak 112-t kell aludni

Ellie nekem is nagyon antipatikus eddig valahogy, Joelt jobban adnám, de majd ez elválik a játékkal/storyval.

Grafikával szerintem nincs gond, sőt - de leginkább az a durva, hogy mennyire részletes - érdemes megnézni erről a lentebb linkelt The Last of Us Part II - Inside the Details vidit #107175

de szerintem már így is bőőőőven a PS4 határait feszegetik (ha nem lépik túl, főleg multiplatform címekhez viszonyítva), ettől többet ebből a gépből szerintem ebben az életben már egy banda se nagyon fog tudni kihozni (jó persze, ott a Csucsima még ezután egy hónappal), szal sztem itt kb. ki lesz maxolva a konzol ezennel.. de persze azt se tartom kizártnak, hogy még itt-ott tudtak volna valamit húzni a dolgon minimálisan, de picit vissza van véve, hogy a PS5-ön mééégszebb lehessen majd az év végén.. :D

Clickerekkel sztem nincs baj, jó ez hogy beraktak új fajtákat, ugyanaz a repertoár lehet uncsi lenne másodszorra is - meg hát ugye egyiket nem is láthattuk :) biztos, hogy hozzátesznek a parafaktorhoz ezek az újfajta dögök még egy lapáttal..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.28. 20:51:26