121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Én előrendeltem pár napja a 2. részt. Soha nem rendeltem elő még játékot hetekkel a megjelenés előtt. A State of Play videó volt az utolsó meggyőző tényező. Most éppen újrajátszom az 1. részt, valamint felraktam Chrome-ban a Spoiler Protectiont és most már ki se fogom kapcsolni, ameddig meg nem jelenik a 2. rész és végig nem játszom. Addig annyira kevés új dolgot akarok megtudni, amennyire csak lehetséges.
  • TDC Geronimo
    :O

rohadjonmeg! :D
  • n000rbi
    Egyik gimis évfolyamtársam (firkász) is megkapta már, hogy a fene essen bele :)
  • TDC Geronimo
    Én csak pár impressiont olvastam és a gameplayt, combatot meg AI-t dicséri mindenki
  • Kandurex
    Gyüttek a preview-ok, közel nextgen grafika amit lerakott a Nótakutya.
  • darkSectorxxx #107301
    Jó, én általánoságba értem. :D
    Az embargó nem azért van hogy nehogy magasztaljanak egy játékot véletlen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 15:06:23
  • TDC Geronimo
    Senki nem fogja ezt a játékot lehúzni. 1-2 oldal mondjuk reviewkor biztos lesz, akik a kattintások miatt alacsony pontot adnak, mint anno az első résznél is volt 7/10es értékelés
  • darkSectorxxx #107299
    Ja hogy értékelés mentes, így értem, de azt nem hogy ezt engedik a másikat meg nem, hiszen itt is ha akarja a tezster lehuzhatja szóban.
  • Evoluti0N
    Az, h itt nem lesz értékelés, meg gondolom részletes leírás, csak röviden leírják, h mik az első benyomásaik a játékról.
  • darkSectorxxx #107297
    Mi a különbség?
  • Evoluti0N
    Ezek még nem reviewek lesznek. Csak ilyen "first impressionök". Reviewek 1 héttel a megjelenés előtt lesznek kint.
  • darkSectorxxx #107295
    Micsoda? nem az volt hogy 2 hétig kuss? a megjelenés előttig?
  • TDC Geronimo
    lasszófasz previewk jönnek fél óra múlva
  • darkSectorxxx #107293
    Ja értem. Hát úgy nehéz igen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 11:56:18
  • Tikal #107292
    az nalam kiesik, mert tesommal osztom meg a cuccokat. nála van beállitva a primary.
  • darkSectorxxx #107291
    Nem para, erre van a megosztás. :D
  • Tikal #107290
    Én pl azért mert külföldi store-ban ragadtam és nem tudok váltani, thanks Sony! PS5-el viszont leszarom csinálok új magyar acc-ot, PS4-es játékokkal úgy sem fogok játszani az új gépen :)
  • shaddam
    Ha már last of us meg régiók. Jó lenne ha lenne valami hír hogy euban megnyesik-e a gore-t mint ps3-on meg a remasterednél

Örülök hogy amcsi verziót vettem anno
  • CptFlint
    Van a kezdetek óta magyar account. Az elején nem volt magyar store, de magyar accountot lehetett regelni és játszani rajta meg gyűjteni a trófeákat. Usa, britt stb accokat elég volt mindig is a vásárlásra használni. Ráadásul ps3-on még csak nem is kellett semmit beállítani, mert a gépen lévő accountok között osztódott azok tartalmai automatikusan.
  • Ulthanito
    Milyen euro árfolyamon számoltál? 360-361-gyel számold nyugodtan (banktól függően), az így is legalább 12800 a 12300 helyett.
  • Ulthanito
    Például azt, hogy magy account nem létezik olyan hú de rég óta, amikor én regeltem, akkor UK-t választottam. Kb. 2 évvel ezelőttig az USA fiókon kifejezetten megérte vásárolni a dollár miatt, több ezres előnyt jelentett játékonként (4-5 éve meg pláne).

Most, hogy szopó a font és a dollár is, már nem igen éri meg, de ugye ha valakinek az évek alatt a UK vagy a US lett a fő fiókja a trófeákkal, az most nem kezd el játszani a magyar alatt. Hanem inkább ott megveszi, mint primary konzol, és tolja a saját fiók alatt.
  • grebber
    (Boxon pont ez az egyszerűség hogy nem kell semmiféle más account 1 db. Giftcardokkal meg onnan vásárolsz ahonnan akarsz majd sima mobil appon átállítod a régiót arra ahol vetted a játékot és aktiválod.)

Amúgy meg de nagyon is megéri mert pl láttam Ordert 3.99$-ért magyar storeba meg kb 3000 alatt sose..
    Akkor majd ha valaha lesz psem így járok el. Köszönöm az infokat
  • TDC Geronimo
    Állítólag tlou2 eleje is kint van már.. szerencsétlen gamet nem hagyják nyugodni :(
  • CptFlint
    Úgy működik, hogy minden accountnak meg lehet adni elsődlegesnek a gépedet. Ha az accountodon beállítottad a gépedet elsődlegesnek, akkor azon a gépen mindegyik másik account is eléri annak tartalmát. Egy gépet meg lehet adni elsődlegesnek több accountnak is. Tehát, ha az összes accountodnál beállítod a gépedet elsődlegesnek akkor mindegyik profilod el fogja érni mindegyiken vett digitális tartalmat. Szóval van mondjuk egy magyar accod, amin játszanál és gyűjtenéd a trófeákat, de van mellette usa, meg mittom én brit accod is. Akkor csak annyi a dolgod, hogy mindegyiknek megadod a géped elsődlegesnek és annyi. Játszhatsz a magyar profillal minden tartalmaddal és a többibe elég belépnek mikor vásárolsz és letöltesz valamit, majd játszani már a magyar accal játszod. Ennyi. Amúgy hót ugyanaz mint xbox-on csak ott homenak hívják, ott az accountnak az adott gépedet megadod neki, hogy ez az otthoni géped. PS-nél tök ugyan ez csak ott elsődlegesnek (primary-nak) hívják.

Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.05.31. 22:30:54
  • Moby
    Már én sem vásárolok máshova, csak a magyar accountra jó ideje. Az ilyen párszázas különbségeket leszarom, mert már olyan érték van a fiókon, hogyha bármi történik, és igazolni kell, akkor valós címmel vagyok beregizve évek óta.
  • davidka003
    Jártam már úgy, hogy éppen csak UK accon volt akciós valami. illetve úgyis, hogy US acc-on 5 dollár volt az adott játék, UK-n meg 15 font.
    UK accon játszok és arra veszem a plust is.
  • shaddam
    2 van UK meg US 2010 óta. UK-n veszek meg játszok mindent kivéve ha 0 day jóság mert akkor azért a 60 dollár olcsóbb
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Eleve nem értem minek bohóckodtok itt ezer féle accountal. Nekem 1 van PS3 óta azt csókolom. Főleg most már dollár is marha sok, trükközni se éri meg
  • shaddam
    Arra kapod a trófeát amin játszol
  • grebber
    Majd egyszer valamikor lesz ps5öm

Az lenne a kérdésem, hogy egy accounttal (jelenleg van egy ami magyar azzal megszereztem a Journeyt és az Uncharted NDC-t az ingyen osztáskor) lehet majd trükközni úgy hogy us /uk helyekről vásárlok csak de ha tolok majd bármit az acsik az egy fő fiokomra menjenek? Vagy kell mindenképpen több account ehhez? De akkor a fő profillal hogy osztom meg a többi account játékát vagy itt hogy van. (Xboxon ez nevetségesen egyszerű nem kell több accounttal bohockodni)
  • TDC Geronimo
    "PS5 has a better architecture than any console in history, according to devs, a joy to work with."

Jeff Grubb: "I haven't heard the exact same praise for Series X [than PS5 has had]"

• Moby
    Harmadikától lesz 12600-ért.
  • Rage47
    és a magyar?
  • davidka003
    USA accra 10 ezer Ft az 1 éves PS+.

1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS Vita Digital Code (USA)

UK accra 12300 Ft:

PlayStation Network Plus 12 Month UK Membership
  • Moby
    Az legközelebb a BF6 lesz, ha hajlandóak visszatérni a modern harcászathoz.
  • benőmenő
    2x is nekiálltam, mert a régi WW2 részek mai napig a kedvencek, de ez valami iszonyat. Messzire kerülje aki teheti.
  • darkSectorxxx #107268
    Kell az bárkinek is? :)
    Ja várj nekem a War modja, de az új CoD sokkal jobb szerintem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.31. 08:06:42
  • Ulthanito
    Ésamulti?
  • TDC Geronimo