121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #107306 Én előrendeltem pár napja a 2. részt. Soha nem rendeltem elő még játékot hetekkel a megjelenés előtt. A State of Play videó volt az utolsó meggyőző tényező. Most éppen újrajátszom az 1. részt, valamint felraktam Chrome-ban a Spoiler Protectiont és most már ki se fogom kapcsolni, ameddig meg nem jelenik a 2. rész és végig nem játszom. Addig annyira kevés új dolgot akarok megtudni, amennyire csak lehetséges. -
:O
rohadjonmeg! :D -
Egyik gimis évfolyamtársam (firkász) is megkapta már, hogy a fene essen bele :) -
Én csak pár impressiont olvastam és a gameplayt, combatot meg AI-t dicséri mindenki -
Gyüttek a preview-ok, közel nextgen grafika amit lerakott a Nótakutya.
-
Jó, én általánoságba értem. :D
Az embargó nem azért van hogy nehogy magasztaljanak egy játékot véletlen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 15:06:23 -
Senki nem fogja ezt a játékot lehúzni. 1-2 oldal mondjuk reviewkor biztos lesz, akik a kattintások miatt alacsony pontot adnak, mint anno az első résznél is volt 7/10es értékelés -
Ja hogy értékelés mentes, így értem, de azt nem hogy ezt engedik a másikat meg nem, hiszen itt is ha akarja a tezster lehuzhatja szóban. -
Evoluti0N #107298 Az, h itt nem lesz értékelés, meg gondolom részletes leírás, csak röviden leírják, h mik az első benyomásaik a játékról. -
Mi a különbség? -
Evoluti0N #107296 Ezek még nem reviewek lesznek. Csak ilyen "first impressionök". Reviewek 1 héttel a megjelenés előtt lesznek kint. -
Micsoda? nem az volt hogy 2 hétig kuss? a megjelenés előttig? -
lasszófasz previewk jönnek fél óra múlva -
Ja értem. Hát úgy nehéz igen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 11:56:18 -
az nalam kiesik, mert tesommal osztom meg a cuccokat. nála van beállitva a primary. -
Nem para, erre van a megosztás. :D -
Én pl azért mert külföldi store-ban ragadtam és nem tudok váltani, thanks Sony! PS5-el viszont leszarom csinálok új magyar acc-ot, PS4-es játékokkal úgy sem fogok játszani az új gépen :) -
Ha már last of us meg régiók. Jó lenne ha lenne valami hír hogy euban megnyesik-e a gore-t mint ps3-on meg a remasterednél
Örülök hogy amcsi verziót vettem anno
-
CptFlint #107288 Van a kezdetek óta magyar account. Az elején nem volt magyar store, de magyar accountot lehetett regelni és játszani rajta meg gyűjteni a trófeákat. Usa, britt stb accokat elég volt mindig is a vásárlásra használni. Ráadásul ps3-on még csak nem is kellett semmit beállítani, mert a gépen lévő accountok között osztódott azok tartalmai automatikusan. -
Milyen euro árfolyamon számoltál? 360-361-gyel számold nyugodtan (banktól függően), az így is legalább 12800 a 12300 helyett. -
Például azt, hogy magy account nem létezik olyan hú de rég óta, amikor én regeltem, akkor UK-t választottam. Kb. 2 évvel ezelőttig az USA fiókon kifejezetten megérte vásárolni a dollár miatt, több ezres előnyt jelentett játékonként (4-5 éve meg pláne).
Most, hogy szopó a font és a dollár is, már nem igen éri meg, de ugye ha valakinek az évek alatt a UK vagy a US lett a fő fiókja a trófeákkal, az most nem kezd el játszani a magyar alatt. Hanem inkább ott megveszi, mint primary konzol, és tolja a saját fiók alatt. -
(Boxon pont ez az egyszerűség hogy nem kell semmiféle más account 1 db. Giftcardokkal meg onnan vásárolsz ahonnan akarsz majd sima mobil appon átállítod a régiót arra ahol vetted a játékot és aktiválod.)
Amúgy meg de nagyon is megéri mert pl láttam Ordert 3.99$-ért magyar storeba meg kb 3000 alatt sose..
Akkor majd ha valaha lesz psem így járok el. Köszönöm az infokat -
Állítólag tlou2 eleje is kint van már.. szerencsétlen gamet nem hagyják nyugodni :( -
CptFlint #107282 Úgy működik, hogy minden accountnak meg lehet adni elsődlegesnek a gépedet. Ha az accountodon beállítottad a gépedet elsődlegesnek, akkor azon a gépen mindegyik másik account is eléri annak tartalmát. Egy gépet meg lehet adni elsődlegesnek több accountnak is. Tehát, ha az összes accountodnál beállítod a gépedet elsődlegesnek akkor mindegyik profilod el fogja érni mindegyiken vett digitális tartalmat. Szóval van mondjuk egy magyar accod, amin játszanál és gyűjtenéd a trófeákat, de van mellette usa, meg mittom én brit accod is. Akkor csak annyi a dolgod, hogy mindegyiknek megadod a géped elsődlegesnek és annyi. Játszhatsz a magyar profillal minden tartalmaddal és a többibe elég belépnek mikor vásárolsz és letöltesz valamit, majd játszani már a magyar accal játszod. Ennyi. Amúgy hót ugyanaz mint xbox-on csak ott homenak hívják, ott az accountnak az adott gépedet megadod neki, hogy ez az otthoni géped. PS-nél tök ugyan ez csak ott elsődlegesnek (primary-nak) hívják.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.05.31. 22:30:54 -
Már én sem vásárolok máshova, csak a magyar accountra jó ideje. Az ilyen párszázas különbségeket leszarom, mert már olyan érték van a fiókon, hogyha bármi történik, és igazolni kell, akkor valós címmel vagyok beregizve évek óta. -
Jártam már úgy, hogy éppen csak UK accon volt akciós valami. illetve úgyis, hogy US acc-on 5 dollár volt az adott játék, UK-n meg 15 font.
UK accon játszok és arra veszem a plust is. -
2 van UK meg US 2010 óta. UK-n veszek meg játszok mindent kivéve ha 0 day jóság mert akkor azért a 60 dollár olcsóbb -
-
Eleve nem értem minek bohóckodtok itt ezer féle accountal. Nekem 1 van PS3 óta azt csókolom. Főleg most már dollár is marha sok, trükközni se éri meg -
Arra kapod a trófeát amin játszol -
Majd egyszer valamikor lesz ps5öm
Az lenne a kérdésem, hogy egy accounttal (jelenleg van egy ami magyar azzal megszereztem a Journeyt és az Uncharted NDC-t az ingyen osztáskor) lehet majd trükközni úgy hogy us /uk helyekről vásárlok csak de ha tolok majd bármit az acsik az egy fő fiokomra menjenek? Vagy kell mindenképpen több account ehhez? De akkor a fő profillal hogy osztom meg a többi account játékát vagy itt hogy van. (Xboxon ez nevetségesen egyszerű nem kell több accounttal bohockodni) -
"PS5 has a better architecture than any console in history, according to devs, a joy to work with."
Jeff Grubb: "I haven't heard the exact same praise for Series X [than PS5 has had]"
-
Harmadikától lesz 12600-ért. -
és a magyar? -
USA accra 10 ezer Ft az 1 éves PS+.
1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS Vita Digital Code (USA)
UK accra 12300 Ft:
PlayStation Network Plus 12 Month UK Membership -
Az legközelebb a BF6 lesz, ha hajlandóak visszatérni a modern harcászathoz. -
2x is nekiálltam, mert a régi WW2 részek mai napig a kedvencek, de ez valami iszonyat. Messzire kerülje aki teheti. -
Kell az bárkinek is? :)
Ja várj nekem a War modja, de az új CoD sokkal jobb szerintem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.31. 08:06:42 -
Ésamulti?
-