121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #107466 A konzolok nem olyan olcsójánosoknak vannak kitalálva, mint amilyen te vagy. -
A PC-s olcsóságot valakinek ki kell fizetni, és azok a konzolosok ;) -
jaj miért nincs egy Persona 5 upgrade DLC Royalra -
ppista #107463 Ez nem egy egzakt tudomány. Minden héten más és más van leakciózva. Olyan is van, ami szinte csak évente egyszer. Jó, az Ubi, meg az Ea dolgai fillérekért megvehetőek szinte állandóan, de kb. annyit is érnek. A Sony exei is gyakran vannak leértékelve, plusz van még a "pirosdobozosak", amik fixen hatezerért vannak, de ott is be-be esik egy árcsökkenés.
Nem gondolom, hogy az egyik jobban akciózik a másiknál, csak PS-re vannak olyanok, nem is kevés, amiről a boxosok csak álmodnak. : Tudom, ez ízlés kérdése.
-
Néztem a leárazásokat és hogy a 4 éves gamekre se képesek konstans 75%-ot adni az kiakasztó... Mindig meggyőzőm magam ilyenkor jó döntés volt nem venni ps-t. Hiába olcsóbb mint a pc játékok miatt veszteségessé válna -
Simán tudok náluk bármit venni. De feltöltőt lehet venni bárhonnan: pcgamesupply, cdkeys, randomkulcsosoldal. -
Más tud amcsi amazonról psn kódot venni? Nekem vásárláskor azt mondja elfogyott, régebben tudtam. Vagy valami cd kulcsos oldal is jó lenne nekem. Nézegettem tushimát meg a last of ust és rájöttem még szar forinttal is inkább onnan veszem.
Akcióban amit láttam és bejön az a resi 7 -
Bár elgondolkodtam, hogy kell-e nekem a Plus. Alig játszom az utóbbi időben és sztem mindent megvettem, ami érdekelt. -
Majd délután. Az életed most annyira nem számít nekik ha nem fagy fekete, de a pénzedre igényt tartanak, ezen ne aggódj :D
/szerk: na, délutánig sem kellett várni, már 12600 a psplus.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 11:29:08 -
CptFlint #107457 Dél körül szokták frissíteni. Délután már biztos elérhető lesz.
-
Kapcsolják le a szervereket, úgyis blackout van, mindenki ki az utcára! -
Prof William #107455 Szerintem minden idei PS4 játékot is el kellene halasztani a biztonság kedvéért és majd csak jövőre kiadni. -
This is not the right time for celebration. -
Nincs még Days of Play a Store-ban? PS Plus miért nem akciós? -
Nehéz ezeket nem úgy értelmezni, amiket valójában jelent...
"we want to stand back and allow more important voices to be heard."
"Now is the time for all to do our part and end anti-Black racism and violence.”
“now is not the time for any of us to be silent. For too long have too many suffered under a systemic problem in America.”
We stand in solidarity
Szó nincs arról, hogy attól félnek, hogy nem rájuk figyelne Amerika... -
Ne aggódj, addigra pont nem lesz már téma ez az egész, mikor megjelenik a TLOU2, szóval megveheted nullaórakor. -
Egyébként sem hirdettem kereszteshadjáratot a sony ellen, csak amíg kipróbálják magukat a politikai pályán, addig nincs vásárlás. Én várom őket vissza a gémingbe, nem erről van itt szó. Majd szónak gondolom amikor már más is fontos neki, vagy majd észreveszem, vagy majd nekem lesz fontos, vagy valami. Most annyira nem az, kölcsönösen. -
Ezt amúgy sem. Mármint jó-jó idén...teroetikus kérdés. Erre a genre már nem :)
/egyébként a nemrég napvilágra került statement alapján ennek kötelezően jönnie kell a natív ps5 verziónak a ps5 launhkor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.02. 21:45:10 -
Evoluti0N #107448 Apjuk faszát most már mindnek. Ez már akkor 2 olyan játék, amit idén Moby nem fog megvenni. :D -
Issssstenem... Atom szánalmas :D -
Cyberpunk 2077 Event delayed, will now be on June 25
Na aki arra számít, hogy itt bármiféle event lesz jövő héten legyen az EA vagy bármi az már most felejtheti el
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.02. 20:36:14 -
Az Elden Ringről már én is el tudnék viselni valami bemutatót, Lassan már egy éve is volt talán, hogy kiadták azt a rövid mozit róla, és azóta nagyon nagy a csend. -
Az Animal Crossing meg 31/31 nap ment nintendón màjusban nàlam.
Lehet ez mérgezett meg és ezért nem vàrok màr semmit màs jàtékoktól nagyon. -
Elder ring egyenlőre semleges. Majd az első gameplay utàn màr nem lesz az..remélem.
Csucsu szerintem 10 óra utàn ott fog maradni a ps5ig.. szerintem unalmas lesz..de ne legyen igazam.
Adok neki 10 óra esélyt. -
elden ring :)
tsushima nem? -
Engem max a Diablo 4 tud làzba hozni. Meg a tLoU 2.
Minden màs semleges.
Na jó, még azért egy új "souls" jàték miatt vennék ki szabit. -
Háát nem tudom mit látok, de az tetszik, a karakterek, ez az isteni téma, a grósze szörnyekkel stb, nagyon badass. -
Uh nekem rohadtul begyün az amit eddig láttam és belevizionálok. :D -
Fogalmam sincs mit látsz te ebben...mármint tényleg szinte semmit nem mutattak eddig belőle, az is eléggé kaka. -
Ez egy középszerű bukàs lesz. Kàr vàrni. -
Szerintem nem azért nem tartják meg, mert megültek valakit. Hanem azért, mert nem rájuk figyelne most az egyik legnagyobb piac és nem is ez a legfontosabb ellenben itt sokakkal akiknek egy játék vagy bemutató az élet... Szánalmas.
Engem is érdekelne, de tök leszarom, hogy mikor mi lesz. Majd lesz, mert azt tudjuk, hogy lesz.
(Én meg remélem, hogy nem éred meg és nem csak azt.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.02. 17:29:12 -
Godfall baszki devárom!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.02. 15:56:32 -
Kb igen. :) -
szerintem még ők sem tudják, hogy mikor lesz:D
a Nóti-féle szivárogtatók nem akarják ezt a streamet is esetleg kiszivárogtatni?
-
köszönöm! :) nem-nem, csak sör lesz max, de akkor is besötétítek és próbálom nem élvezni :( -
+1 -
Nekem dátumot már ne mondjon senki. Majd 1 órával event előtt szólhatnak azt kész. -
Én bevallom nem értem a gifet :D Először lefelé néz a monitor, nem(amikor ül előtte)? Vagy én nem jól értelmezem? :D Mér néz Kratos egy arccal lefelé borított monitort? Mi az üzenet? 
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.02. 13:01:09 -
Itt az új PC master race, csak ezúttal semmi köze a számítógépekhez. -
Isten éltessen! Na de semmi bulizás, nem most van itt az ideje