121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
The rumours are true! Prepare for a Re-Reckoning, because Kingdoms of Amalur is coming back.
Remastered with stunning visuals and refined gameplay, it's soon time to experience an epic RPG journey and all its DLCs like never before -
New PS5 devkit patents surface, show 6-fan cooling solution
-
Ma lenne a nap
-
sanya200 #107503 Mert szeretnék kijátszani az első részt is. A 2. megvan pc-re, de az egyet nem adták ki rá, csak az alap van még Ps4-re. Egyszer vettem használtam egy tejes verziót dlc-kel de a kód már fel lett használva. A lemezen meg csak az alap game volt.
A legendary collection vagy mi még mindig 17k a store-ban, bár nem értem miért mikor a 2 meg ingyenes. -
Milyen 17 ezer? Itt van ni, új, még 3 ezer forint sincs. -
Miután egyszer megvettem lemezesen, majd eladtam, utána hónapokig Access-ben toltuk, most, hogy 4500 forint, gondoltam leszedem a BF5-öt megint.
Gyerekek, ehhez képest a COD WWII a fasorban sincs, semmilyen tekintetben. Se grafikában, se játszhatóságban, se hangokban, se zenében, se prezentációban, sehogy sem.
-
sanya200 #107500 Valakinek nincs bontatland destiny 1 ps4-re? Újan nem éri meg a 17000-et.A használttal meg az a baj hogy csak a kód miatt lesz benne az összes dlc.De azt már ugye egyszer felhasználták,hiába kapom meg a lemezt azon csak az alapjáték van. -
Tsundere simulator -
hja jó
-
Nem komolyan írtam :) -
hmmmmmm az miért jó hogy valamire nincs lehetőség? úgy általában is kérdezem, meg a konkrétumra is -
sgfool #107495 Én is elkezdtem újra végigjátszani a last of us 1-et ,és nálam is előfordult egy-két érdekes bug, ami miatt újra kellett indítani, pl Eliie egy ponton csak úgy megállt, biztos már unta a gyaloglást :) Viszont van egy olyan dolog is, amiért lehet a kontrollerem a hibás , de néha a karakter mozgása megakad, mintha nem észlelné rendesen az előre felét. Megnéztem más játékot és ott semmi baj nincs az irányítással. Nem tudom, hogy ez miért van. -
"ps4en nem lehet league of legendsezni meg úgy egyáltalán normálisan esportoln"
Ez amúgy egy tök jó érv a PS4 mellett :P -
-
:) lásd #107478
én elhiszem rólad hogy be fog jutni! -
ilyen fisemfosa mobakra mint a lol ott a telefon 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.03. 19:06:28 -
ps4en nem lehet league of legendsezni meg úgy egyáltalán normálisan esportolni tehát a ps4 szar és insert a többi marhaság amit leírtam
:) -
"Nem csak arról van szó, hogy az üzleti modell teremti meg a pénzügyi feltétleleit, hanem arró isl, hogy van egy szervezet az egész mögött, aki felügyeli az egész projekt minőségét, irányát, stb." -
Nem kibaszás, hanem egy üzleti modell. Ami láthatóan jól, sőt, egyre jobban működik. Mármint ott, ahol az exkluzivitás nem azt jelenti, hogy felvásárolunk kész játékokat, és azokat fogsába ejtjük. Nem csak arról van szó, hogy az üzleti modell teremti meg a pénzügyi feltétleleit, hanem arró isl, hogy van egy szervezet az egész mögött, aki felügyeli az egész projekt minőségét, irányát, stb.
-
Ja igen...a múltkor azthittem kibaszom az ablakon az egészet, csak szoptam és szoptam az egyik mellékküldiben. Talán írtam is ide róla. 1 óra fight, halál, majd töltés, a végtelenségig...
Annyit nyomtam a nioh-t, meg ezeket mostanában, hogy totál elfelejtettem, hogy a játékokban lehet olyan, hogy NEHÉZSÉG. Bemegyek a beállításokba, hát fel volt tolva falig. Na mondom nyád...levettem normálra, és letoltam a mellékküldit :D
Az emberből már simán kipotyognak az ilyen archaikus játékelemek :D -
Ha már megvettem a szopókember GOTY-t, kinyomtam a DLC-kből amit lehetett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Rohadt jó volt, főleg az 1 és a 3. Még mindig kikúrtszórakoztató, de a NG+ agybaszó fokozaton részét megtartom PS5-re, mer a halál esetén a töltögetéstől már agyfaszt kapok...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 17:52:32 -
Játékokról beszélünk nem másról -
Hagyjuk már ez a hülyeséget!
Ja kibaszás akkor ha valaki baszik venni konzolt, akkor kibaszás, ahogy a VR kibaszás ha nem akarsz venni készüléket, minden kibaszás amire lusta valaki.
Nincs senkivel kibaszva, megveheti bárki. Aki nem veszi meg az magával baszik ki. -
Az, hogy valami exkluzív, az nem érdem, és nem pozitív dolog, hanem konkrét kibaszás. Ebben Tinmannek pl. nagyon is igaza van.
És igen, nekem is van PS4-em, és nagyon szeretem az exeket rajta, de attól még ez a jelenség nem egy pozitív dolog. -
SOHA nem lesz, az ilyen Exclusive-ok csak a Microsoft és Sony által létezhet, akiknek megéri támogatni a fejlesztőit.
PC mögött senki nem áll, vagyis azok állnának akik Xbox-on is, a Microsoft. -
Evoluti0N #107481 Megnéztem. Libabőr. Már csak 15 nap 7 óra 29 perc. :D -
ez pont olyan szintű érv minthogy ps4en meg nem tudsz c#-ban programozni, tehát a ps4 szar és mindenki hülye aki a ps4et szereti és mindenkit lenézek és kinevetek aki ps4et vesz, mert még egy alja szar 60ezer forintos laptopon is tudsz c#-ban programozni, és nem is kell hozzá venned semmit utána, hanem ~bármeddig tudsz! minden psfan hülye. komolyan!
(csak kifejtettem a szemellenzőt btw) -
Sorolhatsz PC gigaexeket. Star citizen pl ? :DD annál nagyobb scammet a föld nem hordott a hátán -
Csöppet sem szemellenzős duma :D:D -
Egy CGI trailer, nyugodtan nézheted -
PCn nem is kapsz olyan exeket, mint PSen. Tolhatod a scuffed fos early access steam gamekat :D -
ppista #107475 Mekkora kedvencem volt az a csaj által gitározott True Faith a New Order-től. Meg persze a Blue Monday. Meg is hallgatom. Szegény szomszéd. -
Evoluti0N #107474 Bájdövej. Elkezdtem újból a TLOU 1. részét abból az alkalomból, h jön 2 hét múlva a 2. Vagyis hát lassan már a végére érek. Játszotta valaki az első részt a közelmúltban? Pár éve játszottam legutóbb és ez alkalommal letöltött egy patchet, amikor elindítottam és nem tudom, h ez a patch miatt-e vagy miért, de elég sok bug előjött a játékban, olyanok, amik korábban egy végigjátszás alatt sem. Clicker átsétált kerítésen; ellenségek össze-vissza rohangáltak; egy részen, ahol Ellie-t meg kellett volna, h támadjon egy clicker, nem történt semmi, csak állt egy helyben; meg tegnap az egyik résznél nem aktiválódott az átvezető, amikor odaértem egy részhez és restart encountert kellett nyomnom. Ezek közül egyik se jött elő egyszer sem korábban. Bárkinek hasonló tapasztalat? -
Evoluti0N #107473 Must. Not. Watch. -
-
Néztem pc-re olcsóbban be lehet szerezni. Tudod pc-re nem csak 1 hely létezik ahol vásárolni ez benne az ördögi..
-
ppista #107470 Hiszek neked Atyám. -
azt mondták olcsobbak lesznek a játékok
-
ppista #107468 Az egyiken a hardver kurva drága, a másikon a szoftver. Nem bánnám (jó egy kicsit azért igen), ha a PS5 250 ezer lenne, de a játék árak pécé szinten lennének.
Persze lehet az új PS annyi lesz, a játékokon meg emelnek 20%-ot. :) -
Nézd meg mennyi most a resident evil 7 steamen és mennyi psn-nen