121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Meg a kigyúrt nő.
  • shaddam
    De de lezbik meg nagy a csaj orra
  • TDC Geronimo
    GameReactor Swedens editor is 14 hours into it and he is gushing over it. He cant say much obviously but he keeps repeating how amazingly good it is. The first game is his favorite game ever and he believed he had unrealistic high expectations going into part 2. He claims part 2 has lived up to his expectations based on the preview demo area.

To quote and translate his recent blog post:
    "It. Is. Incredible...
    Ive now played 14 hours and I obviously cannot speak about anything outside of what we are allowed to say. But I just want to inform that this game is completely phenomenal. Soooo full of humanity, excitement, character, variation and tension."

Hát igen... szarlesz (tm)
  • TDC Geronimo
    ND... Pont erre számítottam :)
  • Newfronter
    Na ez egy jó válasz a kérésedre, mindenféle spoiler nélkül. Szerinted kell aggódni?

A Brazilian reviewer revealed a lot in terms of the quality of the game...He follows to say that :
    The game is a Masterpiece, a game that is one in a long time;
    Facial animations are the best in the Video-Game Industry;
    The sound is incredible and each detail is amazing;
    It does everything that a sequel should do, upgraded in all aspects;
    ''My expectations were really high but it STILL managed to surpass those expectations'';
    ''It's REALLY incredible, I usually don't compliment games this much, even when I like them a lot but this one is really something special'';
    You finish an action sequence without breath;
    The game EXTREMELY violent,the most graphic violence he's ever seen, but that violence is adequate to the world;
    The game is very impressive, the game's story catches your attention as soon as it starts, you'll want to play more and more;
    ''I know you're anxious to play the game, and that anxiety will be paid REALLY WELL'';
    We're in for a treat, prepare yourselves...
  • grebber
    Izlés kérdése. Nekem 42-es tv-m van és nekem baszott nagy.
    48-as OLED-re akarom majd cserélni persze ha a CX ára beáll majd olyan 350k körülre
  • Ulthanito
    Nem is tudom. Platinával a zsebben azóta vagy még nyolcszor toltam végig, belecsűrtem még vagy 50-100órát, és még mindig néha van ingerenciám elővenni.
  • Ulthanito
    Meg ugye pont nem cáfolta azt az infot, ami állítólag a legnagyobb felháborodást váltotta ki a játékmenettel kapcsolatban. Nem tudom mi ez, ne is írja meg senki, hogy mi ez, de állítólag azt pont nem kommentálta (ergo lehet, hogy igaz).
  • Ulthanito
    A nép OLED tévéje

Hülyeségeket beszél. Mi az, hogy 65-ös tévét négy méterről nézni olyan, mintha első sorban ülnél a moziban? Mi kb. 3-ról nézzük, és minden este megkérdezem az asszonyt, hogy figyi, szerinted ez a tévé ide nem kicsi, akár nagyobbat is elbírna.

Másrészt, hogy mikor lesz egy 600 ezres tévé a nép tévéje? Még a 0% THM soros delikvensekkel se, sohase. A 48-as képátló meg, hááááát, kurvára kicsi, na.
  • TDC Geronimo
    tlou2őt már nem egy reviewer vitte végig 2*. Biztos olyan szar lehet :D
  • TDC Geronimo
    Baromság. Idén jön. Most mondta pár napja sony hogy minden rendben és kezdődik a gyártás ebben a hónapban
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 00:49:35
  • Evoluti0N
    Ahogy közelebb kerülünk a megjelenéshez valószínűleg még több és még több helyen szembe lehet majd találkozni spoilerekkel. Egyelőre csak Youtube-on aktív nálam a spoiler filter, de jövő péntektől mindenhol bekapcsolom.
  • shaddam
    IGN tweetelte hogy rumorok szerint jövő év közepére csúszhat mindkét konzol. Kicsit játszottam, most nekiálltam keresni a tweetet hogy linkeljem,de nincs ott. Remélem csak káprázott a szemem
  • Rage47
    nyami
  • Moby
    Mindenesetre van, aki a barátlistámon már tolja, és úgy tudom, hogy nem újságíró (legalábbis én még cikket nem láttam tőle sehol).
  • TDC Geronimo
    "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is often hailed as the greatest stealth shooter of all time, but, in its best moments, The Last Of Us Part II is, for my money, a better experience. You can move in and out of stealth, given enough cover and enough time for enemies to lose track of you. You can now go prone to hide under vehicles and in grass, squeeze through gaps in walls, and an expanded set of climbing and jumping abilities mean you can reach higher areas to get a vantage point. Stealth is tense, fighting is fraught and it comes together in the best combat system in ages.

Enemies respond in a way that’s more realistic and convincing than anything I’ve seen in a video game before. It’s the communication between the enemies that I think is most impressive."
  • sanya200
    Nekem azt írja hogy
    "This account is Invalid"
  • Evoluti0N
    Én végigjátszottam az elsőt survivalon is meg hardon is. Groundedet már kihagytam. Ég és föld a különbség egyébként a hard és a survival között. A hallgatózás hiánya miatt sokkal nehezebb a lopakodás. Szerintem a 2 esetében hardon fogom először a későbbi végigjátszásaim (ha lesznek), akkor azok meg majd nehezebb fokozaton.
  • shaddam
    Hard a jó, pont elég kihívást adott nekem
  • TDC Geronimo
    Ja meg tuti benézek minden négyzetcentiméterre. Ez lesz az a játék, amit nem fogok elsietni. Mondták van egy rakat eldugott rész a játékban, eventek, amiket a játékos simán kihagyhat meg side content is
  • Evoluti0N
    Neil Druckmann egy nemrég leadott interjúban többek között arról beszélt, h a TLOU 2 befejezése nem szivárgott ki. Valamint azok az infók, amik kiszivárogtak, nem mind helyesek. Arra természetesen nem tért ki, h melyek azok az infók, amik nem pontosak, mert ez alapján azok, akik spoilerre futottak, automatikusan tudnak következtetni arra, h melyek pontosak.
  • TDC Geronimo
    hard, survivalt meghagyom másnak :D
  • Seth
    A hard még csak nem is a legnehezebb. 1.részben hard után még survival van, aztán később belerakták a Grounded-et, az kb 1hit kill.
    Gondolom itt is lesz legalább egy survival nehézség kezdésnek. Szóval melyiken is kezded? :D
  • Seth
    Nem kell, miért kellene?
  • TDC Geronimo
    2 hét...

Általában elsőre nem szoktam hardon tolni semmit, de itt azt hiszem kivételt teszek
  • sanya200
    A Battlefront 2-höz kell EA acces? Mert be se enged lépni. Sokra megyek az ingyenességgel ha fizetni kell a ps plus mellett az EA accest
  • ppista
    Millió körül adtak el belőle, az meg nem annyira rossz, de tény, a Dark már jóval népszerűbb volt. Nekem a mai napig, mint első szerelem, meg utálat, a DeS a kedvenc Soul's részem. A hangulata utánozhatatlan.
  • Myselor
    imádtam a prince of persia játékokat de emlékezetesen rohadékok voltak és bugosak sokszor.mindet utáltam és imádtam valamiért.az első részt amiatt mert a hülye picsát mindig védeni kellett és meghalt harc közben, ezt jó hogy mostanában már nem erőltetik a játékokban :D főleg a two thrones-ra emlékszem hogy sokszor felbaszott .nem működött a speed kill a tőrrel egyszerűen nem vette be a játék .meg az ugrálós platformer részek is buzik tudtak lenni rendesen :D inkább valami új rész jöhetne,ezeket nagyon újra kellene gondolni és sok meló lenne velük.
  • darkSectorxxx #107559
    Mert az új része nem készül még és a semmire nem akarok éveket várni.
  • Kongy
    A Prince of Persia-trilógiát remake-elhetnék, mint a Shadow of the Colossus-t, az tuti megb.szna mindent mai látványvilággal. Annak lenne értelme, nem egy 4-5 éves játékot remasterelni, anyám borogass. Ja hogy egy ilyen remake-kel több a meló? Értem.
  • TDC Geronimo
    A souls játékok nagyon népszerűek mostanában és a demon soulsal nem játszott anno a kutya se
  • ppista
    A Demon's is tiz éves játék. Miért kellene újrakeverni azt a szerencsétlent? Ha már mindenképpen,krónikus ötlethiány miatt, elő akarnak ráncigálni valamit, azt tegyék a PS1/N64/Saturn/3DO korszakból.
  • n000rbi
    Nem is tudom, platinával a zsebben ez legfeljebb egy-két óráig lehet érdekes. :(
  • shaddam
    BE-CSICS-KíT-VA
  • Moby
    És amikor az unalom négyzetre emelődik: mára kiderült, hogy még az unalmas pletyka is kamu volt :DD
    Kész.

Ébresszetek fel, ha visszatért a sony a pályára.
  • Moby
    Vagy két éve nem indítottam el. Vajon a remasztaer elindítom majd?
    Segítek: nem. 3-400 óra játék után felvillanyoz a lehetőség, hogy tolhatom 60fps-el!
    Kibaszott boring ami megy. Szerintem ki kéne adni újra az elmúlt 30 év összes játékát remaszterelve.
    Meg állítólag a 100 legnépszerűbb játék fel lesz pimpelve BC-ben amúgy is. Az gecivicces lesz, ha lesz egy 60FPS-es BB BC-ben, meg egy másik ugyanolyan, remaszterben, csak azért, hogy pécére ki lehessen adni.
    7 éve ilyenkor Banderas már beledöglött a melóba. Mostmeg ilyen talmi szar hírek pletykáiról szól a nextgenvárás :((
  • Ulthanito
    Akkor is jo volt, most is az. Fasznak ujitgatjak, toljanak uj reszt inkabb.
  • Kandurex
    Pontosan.
  • darkSectorxxx #107549
    Dede, nyúljanak is hozzá.
    Így egy rakat fos, technikailag, ehhez nagyon is hozzá kell nyúlni, azoknak kell méghozzá, akik felújították az Uncharted sorozatot is.
  • mucsácsó
    hát nemtom... sztem BB még nem annyira öreg, hogy Bluepoint nyúljon hozzá, de aztán kitudja...

lehet a Demon's Souls miatt ráéreztek a soulsborne vonalra, és mindkettőt hegesztik - de akkor az lenne az igazi állas, ha kiderül majd, hogy egyiket se :D