121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen, ez is felmerült, mint lehetőség :D -
Szerintem nem a fejlesztőkkel van itt a gond, hanem a kiadókkal. Nézd meg, ugyanez van a moziban is. Nyilván lennének ötletek, meg remek forgatókönyvek - mint ahogy vannak is - de a nagy stúdiók nem hajlandóak kockáztatni, inkább leforgatják a hatvanadik marvel szart, meg a huszadik Faszt és Fjúriuszt.
Ugyanez van a gaming iparban is, csak pepitában. Sajnos.
-
szerintem nem a fantázia hiánya a baj, főleg nem a fejlesztőkével, ez szimpla üzlet: jóval kevesebb energiából (azaz pénzből) pénzt csinálni az... megéri
minden más szempont ez alá kerül sajnos -
Én most profán leszek: a faszom tele van a remaszterekkel. Ez a generáció 80% remaszter volt, és 20% új cím. Szégyen!
Nem akarok remasztert, új játékokat, folytatásokat akarok. A fantáziátlan kurva anyját a sok elbaszott fejlesztőnek, de tényleg. -
Gémer nagyi -
Bekepzeled :D -
Mondjuk ebből a Resistance-ért kár lenne, főleg ha csak remaster. Március óta kínlódok vele, de még nem sikerült a végére érni az elsőnek.
A többi jól hangzik, bár inkább folytatások meg új ip-k jöhetnének.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.08. 16:25:30 -
Végigcsekkoltam én már mindent. Lehet, hogy az egész nincs is, csak én látom bele. Azt sem tudom hogyan ellenőrizzem. Kéne egy másik mellé :D -
Bárminek, amiből hajlandóak mutatni is valamit. -
hát ez egy elég szar lista... két folytatás a többit meg már láttuk, kösz nem:) -
Olvasgatok mostanàban ps5 nyitó cím tippeket.
Pl ilyeneket.:
Új Ratchet and Clank játék
Demon's Souls Remake
SOCOM Reboot
Horizon Zero Dawn 2
Gran Turismo 7
Silent Hill Reboot
Resistance Remaster
Bloodborne Remaster
Mondjuk ez túl szép lenne így. :D
Ki, minek örülne?
-
partizan182 #107616 SDRben gamma csekk, 2.2 vagy 1.9 segít a dolgon. Full/limited range RGB csekk, hátha elállítódott. Végső esetben a fehéregyensúly legalsó (talán van 2.5 ire is, ha nincs akkor 5) értékének felpöckölése. -
Ouch. Igen, ez tipikusan az a "hiba", amit elég nehéz lenne egy mezei szervizes felé eladni. Bár én azt gondolnám, hogy ilyen ilyen tévére rádugnak valami test tool-t, és az egyből jelzi, hogy mi a gond vele.
Akkor még a factory reset sem segített rajta?
Ha ez valóban nem volt így korábban, és még az sem segít, akkor érdemes lenne legalább egy telefon erejéig elérni a szakszervizt. -
QB egyszer jó, ha nincs más, még One-on toltam... -
hát meg azért messze nem csak irodák vannak benne, de nehéz spoiler nélkül részletezni:D
QB-re lehet ránézek :)
TV-off:
sztem OLED-et én offolom még egy pár évre, egyre jobban fosok tőle, azok alapján, amiket hallok/olvasok róla - hiába superior display, pláne hogy már sehol nincs C9 gyakorlatilag, max kiállított darabok elvétve - vagy a tavalyi SONY XG95 lesz ebből, vagy megvárom a nemrég megjelent XH90-et őszig, mert ott már van HDMI 2.1 - az utóbbit szerintem sokan párosítják majd a PS5-tel emiatt is - mondjuk elvileg az XF90-hez képest egyik sem _AKKORA_ übernagy előrelépés - vagy még Samsung Q80R/T, de itt meg nem tetszik nagyon a Dolby Vision hiánya :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.07. 21:48:07 -
TV off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami történik a C9-emmel. Egyre sötétebb a képe. De ez így nem is igaz, a csúcsfények rendben vannak, de minden ami nem fényes, ott a részletek eltűnnek, és lehullik a sötét gödörbe. Netflixnél összehasonlítva az ezeréves LCD-vel nagyon jól lehet látni SDR-nél is: a már kicsit sötét részek a C9-en is _nagyon_ sötétek. Gyakorlatilag nincsenek. Az xboxnál vettem észre először tegnap, hogy a witcherben amit nem világít meg nap, ott gyakorlatilag nincs semmi. Nincs képi információ. Nem tudom mi a rák lehet ez, próbáltam már visszaállítani, meg elállítani, de nincs is rá hatással semmi.Egy biztos, nem volt ilyen. Nem tudom ezt hogyan fogom én egy szervizesnek megmutatni, amire nem az lesz a válasz, hogy dehát látszólag nincs itt semmi baj... -
Azért abból az irodából kihozták a maxot szerintem. Egyáltalán nem volt unalmas a helyszín a végére sem. -
Uh jól leírtad, mit érzek velük kapcsolatban :D valami mindig hiányzik
Controlt nem vettem meg, mert a technikai gondok mellett még a videók sem győztek meg. Direkt megnéztem többet is, mondom nemigaz, hogy 20 órán keresztül egy irodában kell lövöldözni és ezért lett GOTY :D
-
Kb 10 órát bírtam. De írtam is. A sztori kifejezést én erre nem alkalmaznám :D -
Evoluti0N #107608 Mennyit játszottál? Tele van a játék clusterfuck helyszínekkel. A világ alatt egyébként nem a helyszínre gondolok, hanem magára a megalkotott univerzumra: a hangulatra, a háttérsztorira, ilyesmikre. -
A "világa"??? Egy irodaház az egész játék, hótugyanolyan szobákkal :D Milyen világ?
Mondjuk szerintem az összes remedy játék felejthető. Ők a videójátéktörténelem egyik legrégebbi "namajdmost!" iparosai, akiknél a majd most sosem jött el. És szerintem már sosem fog.Hót középszerűek, Sam Lake-ből meg sosem lett Kojima, bár nagyon szeretett volna azzá válni. -
Evoluti0N #107606 Egynek elment. Valami bundliban csúszott már be megjelenés után sokkal később. Az összes Remedy játék közül, amiket játszottam (Max Payne 1 és 2, Alan Wake, Control) a QB számomra a leggyengébb. Nekem különösen az nem tetszett, h beleerőltették a sorozat epizódokat a sztoriba egy-egy fejezet közé. Szeretem a sztori orientált játékokat és egy jól megszerkesztett átvezetőket, de a QB esetében átestek a ló túloldalára. Játékot akarok játszani, nem B kategóriás sorozatot nézni. A legjobb kifejezés rá talán az, h felejthető. Alig maradt meg bennem belőle valami. X-edik TPS pár különleges képességgel és nem túl érdekes világgal és karakterekkel. Ezzel szemben nekem a Control játékmenete, világa és hangulata egyből megfogott. Ismét éreztem azt a Remedy hangulatot, ami az Alan Wake-ben is megfogott.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.07. 19:38:08 -
Én letoltam, szerintem nem volt az olyan rossz. -
+1! :)
Quantum Break nagyonfos volt amúgy anno?
Mert nekem úgy ahogy volt, az kimaradt, de nem tudom mennyire lenne érdemes pótolni :D -
Evoluti0N #107603 Nekem egyik kedvenc játékom volt tavaly. Én PC-n játszottam. Szóval PS4 verzióról nem tudok nyilatkozni. -
Szabit kivettem, úgyhogy lesz 5 teljes napom tlou2re. Szerintem megpróbálok annyira lassan haladni amennyire csak lehet :D
Minden szobát végignézni, minden szart elolvasni és meghallgatni. Aztán megnézzük mi kell a platinához
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 18:50:48 -
Kb 10 órát toltam bele pc-n. Próbáltam szeretni, de nem ment. Szerintem ilyen quantum break szerű generic shit. A "sztoritól" az agyam kifolyt a fülemen. A harc az első pár órában jó, aztán olyan kurva repetitívvé válik az egész, hogy a falat kapartam. De a játék igazi mélypontja a checkpointrendszre és a videjátéktörténelem leghasználhatatlanabb térképe evör.
Én az időmet sajnáltam rá. -
Jött már 1 DLC, de én megvárom azzal is meg a következővel is PS5öt már -
Kösz a véleményeket, lehet behúzom. -
Van akinek tetszik van akinek nem. Én nem voltam annyira oda érte először, de végére csak kiplatináztam. Storytól sokat ne várj, egy clusterfuck, de amúgy nem rossz cucc, pron normálisan fut 1-2 röccenéstől eltekintve
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 18:20:46 -
Nekem tavalyi év játéka szerintem, szal nem mondanám rossznak :D
Elvileg MÁR jól fut, de erősítsen meg más is :) -
Végigvittem a terminátort(meg utána ki is platináztam, mert 2 könnyű trófea maradt ki).Nekem kis szaros korom óta tetszett az egész univerzum, jó volt végre a jövőbeli háborúban résztvenni. A 10 évvel ezelőtti játékot most nem számoljuk
-
A Control az jó cucc? Pro-n hogy fut? (a DF még az 1.03-ra azt mondta, hogy egész stabil 30) -
77 > 75
Nem fér be. Az a vége :( -
dobozba el lehet bújni, mert ha nem akkor sehol sincs a MGS-hez :) -
Nézzed meg bármelyik OLED terméket olyan oldalon ahol van árdiagram ,1 év alatt kb felét se érik már sőt 3 hónap után százezreket zuhan az áruk.. Szóval én nem aggódom hogy nem lesz a Cx 350k mert nagyon hamar lesz
Mondjuk jó lenne ha nem csak az LG gyártana akkor talán lenne árverseny is és nem kéne a baszott drága nyitóár... -
77es van asszem, csillagászati áron -
3.2m -ről nézzük mi is, de én a 75” méreten gondolkodok (mondjuk oled-be ilyen nincs, felette meg nem fér be
)
-
Akkor soha? -
Evoluti0N #107588 Meg a kigyúrt nő.