121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mindenki ahogy érzi, de ezzel csak a generáció egyik (ha nem legjobb) játékát hagyod ki vélt, vagy valós, de mindenképpen hiányos információk alapján. Én maradok annál a verziónál, hogy ha végigjátszottam, majd eldöntöm, hogy tetszett-e az izmos csaj, meg a bicskanyitogató dolog (legyen az bármi). -
én 2 dolog miatt döntöttem úgy hogy nem érdekel a játék.nemvagyok spoiler érzékeny amúgysem úgyhogy megnéztem magamnak ami érdekelt.nos igen van benne 2 dolog ami miatt nekem nem kell ez a játék és nem a leszbiség meg a nagy orrú csaj.az egyik az izmos nő igen a másik pedig maradjon meglepi nektek:)bicskanyitogató azért pár dolog elhihetitek! -
Nem a review-erről beszéltem. -
Mondjuk a reviewer ezt most konkretan pozitiv ertelemben irta. Marmint hogy "you know nothing" -
Uncsi ez már.
Komolyan mondom, felnőtt emberek vagyunk. Mindenki el tudja dönteni, hogy egy játék érdekli, vagy nem. Az, amilyen picsogás megy erről, az már vicc, de tényleg.
Ha valaki volt olyan hülye, hogy spoilereket olvasott, ráadásul az összeset, ahogy ez is írja, akkor vessen magára. Mendemondák, meg álhírek, meg kitalációk alapján megy a prüntyögés.
SZÁ-NAL-MAS
Vegye meg a játékot, játsszon vele, aztán ha nem tetszik neki, adja el. Ha meg nem érdekli, ne vegye meg.
De hogy olyanokon pörögjön, hogy túl nagy az orra a csajnak, meg leszbikus, ezért ő nem veszi meg úgy, hogy egy képkockát sem látott a végleges játékból, na, az a legalja.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.09. 08:34:43 -
A csippanás is lehetne opcionális :D Első dolgom volt kikapcsolni xboxon, mikor szoftveresen kikapcsolhatóvá tették. -
"Does knowing the spoilers significantly affect enjoying this story? I hope not. I know all the leaks."
-I saw all of them before playing.
-Trust me, you know nothing.
Reviewer válaszolt fórumon valakinek -
Ha igen, remélem opcionális lesz. Mármint itt az überssd-vel nem kell bootkolászni. Bekapcsolod, azt ottvan. A ráknak muzsikáljon feleslegesen. Ez is csak ilyen maradványsugárzás a múltból. El kellett ütni valamivel az időt, amíg történtek a dolgok a háttérben. :) -
Akar az is lehet, sot. -
Most látom, hogy az új Lg oled-ek is dobták a dts-t. Most mi van? Ki akarják vezetni? Mert ugye a nagy gyártók nélkül a formátumnak kapufa. -
Ez vajon a startup hang lesz ? -
-
A Kaz gifes korszakot jobban bírtam, de azért akad pár kreatív
-
Newfronter #107655 Már előrendeltem Store-ban, mert a gyűjtőiből nem jutott nekem. :S
E hét pénteket írt a konzol pre-load-nak. -
Majd ha lehet tölteni preorderelem én is -
Evoluti0N #107653 10 nap 4 óra 15 perc. -
Majd most az event meg tlou 2 rendbe tesz. Ma is olyan hype tweeteket olvastam hogy hajjaj :D -
Najó, de itt az elmúlt két hónapban ment annyit, mint máshol fél év alatt :) Hogy úgy mondjam, a karaténbasz alatt rendesen ki lett használva. De nem, nem veszített ez a fényerejéből, nem is a fényerejével volt gondom, hanem as ötét részekkel. De tegnap egész mást láttam bele, mint ma.
De nem is kell ezen csodálkozni. Már totál idegbe' vagyok az elmúlt időszak eseményeitől. Pszichésen meg vagyok viselve!
-
Evoluti0N #107650 Én úgy tudom, h szerdán kezdődik a földönkívüli invázió. -
Azé', OLED veszít fényerőből, de nem 2 hónap után :D
Nincs annak semmi baja. Majd a lasszófasz megtornáztatja :) -
Oké, de ha vége, remélem azonnal elérhető lesz 4K-ban.
Mármint...ha nem marad el ugye/nem szakad félbe/nem bassza telibe a planétát valami meteor :D -
Ma tényleg azt látom, hogy beképzeltem. Lehet, hogy nagyon világos, napsütéses napon néztem valamit, aztán bemagyaráztam magamnak, nemtudom. Most olyan, mint a nulladikpercben. -
Remélem 4k 60ba feltöltenek minden demot utána youtubera -
Nocsak, kis 3d audio demó lesz? -
Fülest ajánlanak eventhez. kapunk kis tempest audio ízelítőt? :) -
-
Na igen... nem élem még bele magam teljesen :D -
Ó, addig még annyi baj érheti szegény usát...majd ha lement a végefőcím :D -
Na már hivatalos -
digibe 21, de leszarom, éjféltől veretem :D -
Na, ezt már szeretem, 17999 az új ára a Tlou2-nek. Vajon egy hét alatt megint visszaugrik 22re? 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.06.08. 19:28:57 -
Vittek haza elég tévét a tüntetésekről, mostmár lehet nyomni a reklámokat :D -
De akkor legyen fekete PS5 is -
sikerült kitalálniuk végre, hogy hogy nézzen ki a PS5
-
Csutortokon PS5, penteken meg tlou reviewk. Jo het a sonynak :) -
Megszűnt a rasszizmus és világbéke lett?
Durva 7 nap alatt mik történnek
-
na, király lenne :D
megpróbálják akkor 1 héttel később... :) -
Módosítom. A legnagyobb baj azzal van, hogy lófasz nem történik PS5 ügyben.
A remaszterek-új játékok aránya, globális felmelegedés, emberi jogok sárba tiprása, stb. csak ez után :) -
Playstation 5: The Future of Gaming Presentation Back On For June 11th
Meg nem hivatalos de twitchen mar megy a reklam -
meg amúgy nem igazán kellenek...
most agyaltam nagyon tényleg, de szerintem egyetlen egy remasztit nem játszottam végig; nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam mindig az volt, hogy 1-2 órára (vagy annyira se) lekötött esetleg, mert fúdejólnézki meg nosztalgiafaktor - de utána ment rá a delete gomb kíméletlenül..
meg valahogy mindig van valami "fontosabb" játék a porondon (vagy akár más teendő), minthogy egy régi játék (legtöbbször hulladék) portját nyomkorásszam :D
SotC is pl. egyik kedvencem volt anno PS2-n - na hát itt a PS4-es talán a 3. bossig ha lekötött, de aztán akut agyfaszt kaptam a rémes irányítástól :D
ebben a genben lett nagyon erőltetve ez a remaszti, előzőben nem volt még ennyire divat :(
az a baj, hogy a játékok nagyrészénél nem csak a grafika öregszik, hanem a játékmechanika is, amihez szinte 99%-ban nem nyúlnak... ezért se értem a backward compatilityt, én amit letudtam lastgenen, látni se akarom nextgenen :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.08. 18:14:28