121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem neked szolt, bocs. Myselornak -
Comedy central? -
Bandi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darky? -
Mi? Olvasd már el mit írtam :) -
Dikh TV?
-
Izmos csaj? Ezert nem veszel meg egy top jatekot mert izmos a csaj benne? 
Ezt ne hangoztasd kerlek a forumon kivul, mert furcsan nez majd rad mindenki... -
Legyen igazad. Én örülnék neki ha megtudnànak lepni. Eldobnàm az agyam..rögtön a hype miatt rendelném elő a ps5töt (amit még nem lehet).
-
Pontosan. 3 éve már, hogy nem jelentettek be semmit -
Szerintem nem, de ez jelenleg csak szájkarate/árnyékbox. Majd csütörtökön visszatérünk erre :)
/Én nagy dolgokat várok. Nem feltétlen sokat, de 1-2 masszívat. Nem fognak elsütni minden poént most, ez vilinger, de olyan régóta vannak olyan nagy hallgatásban a sony és a stúdiói, hogy szerintem mindenhol nagy üstökben főznek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:57:27 -
Ezzel azért erős kontrasztban van az, ami a CP2077 körül megy, főleg, ha az MS tálalja. Pár hete még 2000 dollárért árulta az ms store a cp2077 limited edition One X-et. A csomag tartalmazza a játékot is (elég furán, nem kód, hanem az első belépő accountra köti). Egyedi festés, elvileg az utolsó custom one X, nagyon limitált példányszában gyártva. Ezen peremfeltétlek mentln is őrültségnek hangzott a 2k dodó.
Ehhez képest ma eladhatatlan mennyiségben áll mindenhol magyarországon 99K-ért.
LOL
Egyébként kár, hogy ordenáré a festét rajta, de ez izlés kérdése, másrészt viszont kurvajó deal, de kb senkinek nem kell. Páran lecserélgetik a fekete OneX-üket, és kb ennyi. Oké, pár hónnap genváltás előtt értem, hogy nem menő a OneX, de hogy ennyire nem kapós CP2077-el sem, az azért kemény.
/tegnap éjjel valamelyik magyar adón TLOUP2 reklám ment. Nem láttam melyik volt az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:55:38 -
Azt te csak hiszed :) -
Az a szép, hogy a TLoU2 szebb lesz mint az kövi/új generáció első 2 éves jàtékai.
Nem lesz semmi nagy dolog sajnos. Mutatnak majd egy kis hzd2 gameplayt max. -
Jah. Nem kell itt fűteni már semmit. Tudjuk, 10/10-es gigaex. Senki nem is várt mást.
Viszont lemegy pár tíz óra alatt, aztán vakság. Jön még a csucsi, ami, hát...szal ja. Saztán flatline. Szal csütörtökön valamit nagyon le kéne dobni, és nem valami olyat, ami(k) 2022, vagy később. -
Newfronter #107695 Ha olvasnád ezeket a tweeteket, akkor látnád, hogy nem hogy csak befejezik a játékot, de 2x is végigjátsszák többen. Újságírók, tudod...
-
nem fog átmenni, túl kell élni azt a 2 hónapot amíg tart ez, death strandingen is túl lettünk valahogy :) aztán hátha egy darabig nem lesz mire messiásként tekinteni.. -
Nem hát. Te a másik térfélről jöttél. Egyik kutya másik eb. -
Hát nem tudom én nem okádok be minden egyes tweet alá baromságokat és nem fikázok olyat, amiről fingomsincs, továbbá nem zaklatom azt akinek tetszik vagy nem küldöm el a fejlesztőket a büdös picsába se, de biztos ugyanaz a kategória
-
Sajnos ilyen agyamentek sokszor vannak. Kisgyerekek és default haterek, akik valóban meg sem nézik, nem próbálják ki csak nyomják az alacsony pontszámot. Olyan, mint amikor PS exluzívság miatt csinálják akiknek nincs PS stb. Ugyanakkor ott van a másik oldal is, akik nem is játszottak valamivel vagy alig ment bele pár óra, de már maxolgatnak aztán lehet pár óra után meg is rohad a polcon, mert be se fejezik. -
Szerintem a másik oldal is az. No exception. Elvakultak okádni valók bármely térfélről jöjjön is.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.09. 20:06:01 -
A játékban lesz custom difficulty
-
ja, már túl lesz tolva ez a hype vonat, szerintem már mindenki megértette, hogy jó lesz a játék :) -
Nem kell a duma, mindenki tudja, hogy a gen egyik legjobb cucca jön. Lépjünk. -
Azóta törölte a tweetet, mert a sok nolifer hater gyökér már rászállt mindenféle gusztustalan kommentel. Okádnivaló emberek -
Evoluti0N #107685 A 3 volt az uccsó, amit végigjátszottam. A 4-et anno játszottam valamennyit, de egy idő után ráuntam és otthagytam. A 2 legújabbat már meg se néztem. Majd, ha lesznek valami fasza bundliban, akkor lehet, h becsúsznak valamikor. -
Evoluti0N #107684 A "critic" pontoknál nem igazán hiszem, h lesznek troll értékelések. A játékosok részéről annál inkább. Van egy olyan érzésem, h azok, akik látták, illetve elolvasták a spoilereket és ezek a félinfók alapján ítélik meg a játékot, dobálni fogják a 0 pontokat anélkül, h egy percet is játszanának vele. Valszeg lesznek azok, akik a félig ismert sztori történések miatt adják a 0 pontot, mások meg "SJW Naughty Dog" és hasonló kommentekkel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.09. 18:14:41 -
a 2-3 szerintem fasza volt, de ott úgy nagyjából el is fáradt :( -
Newfronter #107682 Én egy "Zeldás" 97%-ot is kinézek belőle, de sok múlik a troll review-ok mennyiségén. -
2. óta kimaradt minden -
bingo card
kíváncsi leszek, hogy mi valósul meg ebből.. :) -
Far Cry 6 set outside of US, return to exotic setting, July 12 reveal
/me ásít
FC4 óta valahogy nekem kimaradt a széria.. :D -
Olvasgatom a preview topikjat, nem rakok ide mar be tweeteket, de a meta tippemet felemelem 95re -
én remélem, hogy kiderül a végére, hogy valójában ő egy ladyboy :DDD -
az amit én láttam nem lehet kamu,ha csak nem új jeleneteket forgattak helyette :D nem spoilert olvastam.megnéztem egy bizonyos dolgot ami érdekelt és sajna igaz.na de hagyjuk mindenki azzal játszik amivel szeretne és mindenki eldöntheti hogy tetszik e neki valami vagy nem ^^ -
nem ,nem a kinézete miatt hanem amit csinál inkább.na de no spoiler.a story nem jön be kész.hiába fasza a többi.nekem fontos ez is és a karakterek de sajnos nem az én világom ez a játék. -
Majd most pentektol a sok karogo visszavonul az oduba -
Valahol a kettő között a képek alapján :D Nem szúrnád, de talán túlélnéd, ha kapnál tőle egy pofont :D -
Probatbicol #107672 De van egy 3. út is, ha az ember nem ugrik bele fejest a megjelenérkor, hanem megvárja hogy esetleg a kiszivárgott dolgok tényleg kamuk voltak, vagy legalább csúnyán félreértelmezték őket.
Csak az a baj, hogy ha mégis igaznak bizonyulnak és a játék és a játékmechanika tényleg annyira jók ahogy mondják, akkor az valahol
nagyon szomorú lesz.
Mindenesetre jelenjen már meg, mert rossz itt olvasni ahogy egyesek vágják maguk alatt a fát.
Én azért szurkolok, hogy legyen tényleg kamu a szivárgás és mindenki tudja élvezni a játékot
Utoljára szerkesztette: Probatbicol, 2020.06.09. 12:13:39 -
Ez a szint. A világban nincsenek átlagos nők, pláne nem harcban megedzettek, hanem tündér hercegnők, ribanc felszerelésben. -
Olyan mint az orosz súlyemelők vagy olyan mint rubint réka? :D -
Izmos no az egyik ok? Anyam...