121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Meg a ratchet. Az volt ilyen ssd tech showcase, ezzel az utazgatással. De az tuti, hogy azért is csinálták ilyenre.
    Viszont aki 4K@60 fps-nek álmodott mindent ps5-re, az most remélem felébredt.
  • shaddam
    A furry meg az epres játék elég wtf volt. A pókmanuson meglepődtem hogy még idén jön, gondolom ilyen rövidebb. átkötő rész lesz. Az űrhajósnéni meg az űrhajósbácsi játék felkeltette az érdeklődésem. Jó volt látni hogy alig 1-2 folytatás volt csak. A konzolból remélem lesz fekete

A godfall eddig se hype-olt engem, ezután meg nem is fog. Majd ps pluson jöhet ingyen
    Utoljára szerkesztette: shaddam, 2020.06.11. 23:40:53
  • Evoluti0N
    Igen. Nekem is az járt a fejemben, h grafikailag nem igazán láttam semmi olyant, amit ebben a genben ne láttunk volna. Persze tudom, h köv gen eleje, de amikor azzal kezdik a show-t, h legnagyobb ugrás az új gen, akkor azt valamivel utána mutassák is meg.
  • Moby
    A gép design meg k-jó, de ez izlés kérdése, viszont megint 7 évre RIP halk esték :(( Megint a forma győzőtt a hűtés felett.
  • Moby
    Volt pár cím, ami jó volt, de ami igazán jó volt, abból szinte semmit nem láttunk, az meg egyenesen szégyenletes, hogy ezt a szaggatós resi8-at ebben az állapotban be merték mutatni. Ahogy a sok kiló indiszart future of gaming címszóval.
    Kicsit olyan langyos húgy volt ahhoz képest, hogy eddig húzták. Lesznek j játékok igen, de itt kb az a HZD2 volt az egyetlen, amire rá tudám mondani, hogy ezt nem ps4-ről vették fel :D
  • Evoluti0N
    Nekem az új Pókembör miatt valszeg megjelenéskor becsúszik egy. Habár néz ki ez inkább önállóan futtatható kiegészítőnek, mint új résznek.
  • TBTPumpa
    Ahhoz képest, hogy a korona miatt minden belassult, illetve jónéhány dolog haza is vágódott, eléggé tisztességes show-t csináltak. Bár én nem fogok sietni a vásárlással. Majd akkor, ha jön a Horizon 2, hisz így tettem a PS4 (Pro) esetében is.
  • TomStorm
    Nekem így jön sorba:
    1:PS5 Design:D
    2:RE8
    3:Horizon 2
    4:Hitman 3
  • Moby
    Na, látom vót pár komment :D
  • CptFlint
    Szerintem a show nagyon jó volt. A gép az túl futurisztikus, de a tv alatt kb. tök mindegy hogy néz ki. Spiderman, Horizon2, Ratchet, GT7, Astrobot ezek nagyon tetszettek. És volt jó pár új cucc, ami ígéretesnek néz ki. Odabaszott a show szerintem.
  • TDC Geronimo
    Az, húzzák is le a rolót. Nehány ember itt...
  • Ainz
    Ez egy kalap szar volt, kb DS remake meg Horizon 2 volt ami értékelhető, de next gen grafikát sehol nem mutattak.
  • AntiHero
    Ilyen :D csúnya

• Evoluti0N
    Kena gyönyörű. A Little Devil Inside is baromira hangulatosnak tűnik. A trailer hozzá meg valami zseniális volt. :D
  • TBTPumpa
    Kérdések órája:
    Használt játékok is menni fognak az új gépen (lemezes verzió)?
    Illetve visszafelé kompatibilitás? Ha beteszek egy PS4-es játékot, azzal is tudok majd játszani?
  • n000rbi
    Na, jöhettetek volna discordra. A végéig azért húztam a számat, hogy ez nem future of gaming, de aztán odabaszarintottak rendesen. Day fuckin’ one.
  • AntiHero
    Nekem is digi verza jön majd. (Lehet az olcsóbb is lesz)
  • TBTPumpa
  • Mephike
    Természetesen az új pókember nálam kötelező, és a Horizon is jó cuccnak tűnik, az asszony visított, a Demon Souls láttán, de mégis a legérdekesebb számomra a Kena és a Little Devil Inside volt. Ez a két játék nálam nagyon bejött.
    Az új gép dizájnja meg eszméletlen, nem akarok én sem fanboykodni, de eszméletlenül tetszik.
  • Ulthanito
    Gondolom a füles meg a média remote nem része az alap csomagnak.
  • TBTPumpa
    Amúgy... fekete nem lesz ezekbő'?
  • Tikal #107928
    Megy, egyik vágóképen fektetve volt.
  • Ulthanito
    Szerinted. Miért váltson hobbit valaki, aki nem nyeli torokra a szart?

Két AA-s cím volt, a többi indiefos.
  • AntiHero

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.11. 23:22:52
  • Tatyla
    Dettó
  • Kandurex
    Ez a gép megy vajon fektetve? Mert nekem a bútor ilyen fekvősebre van kitalálva :(
  • Ulthanito
    Pontosan. A gép zseniális, a show meg pfajj.
  • Tikal #107922
    A show tényleg szar volt, az első órát kivághatták volna, csupa indie szar, azt hittem Apple event-en vagyok iPad game bemutatón..

A gép szexi..
  • TDC Geronimo
    Válts hobbit te is. Ez a prezentáció iszonyat profi volt, tele jó játékokkal.
  • Kandurex
    Horizon 2, Resident 8, Demon Souls, Spidey 2, Kena.

Nah. Jó vót ez! Kaptam öt játékot. Elégedett vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.06.11. 23:19:15
  • TDC Geronimo
    Digital edition day 1
  • Ulthanito
    Ez az egész. Ki a fasznak kell sétáló eper meg ratchet és Clank?

Volt egy aranyos jatek, talán az meg jó lehet. A tobbi kuka.

Ja és meg a resi 8. És ennyi.
  • TDC Geronimo
    ?????????????? mi volt szar? Ti mi az istent néztetek?
  • Ulthanito
    Geci jól néz ki a konzol, agyonverte dizájnban az xboxon.

A show maga rakat szar volt, csak a horizon erdekel. A többi wtf.
  • TBTPumpa
  • TDC Geronimo
    OMG istenem, sírok
  • CodeRed
    Ez beszarás. Veszett jól néz ki.
  • TBTPumpa
    Horizon II: Forbidden West.
  • Kongy
    Oké, utálom az ilyen fanboy dumákat, de RIP Xbox. :D Hát mi a f.sz volt ez, rohadt jó!
  • TomStorm
    Jézusom hogy néz ki te jóisten