121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Az nem sok tartalom. Az alapjáték sem volt valami hosszú.
  • Mephike
    A Godfallhoz nagyon nagy reményeket fűztem, de mostanra, ahogy egyre többet látni belőle úgy veszítem el a maradék érdeklődésemet is iránta.
    A Mortal Shell-ből ha jól emlékszem lesz béta is, ha oda be lehet jutni, azt jó lenne kipróbálni.
    Számomra a bemutatott játékokból a Remnant from the Ashes DLC jött be a legjobban.
  • Moby
    De legalább kb helyesen árazták be ezt a szart. Valahol ennyin kéne nyitni a a godfallnak is, hogy 3 hónap múlva elérjék az 5 eurós árát, ahova ezek valóak.
  • AntiHero
    Mortal Shell: Coming this year to the Epic Games Store, PS4 and Xbox One at $29.99.
  • AntiHero

• shaddam
    Azért a ps5 stream indie részeit így utólag felértékeli ez a pc gaming show a kraftolós űrfavágóságokkal.
  • Rage47
    huh libabőr trailer végén :D nagyon szerettem régen
  • AntiHero
  • AntiHero

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.13. 21:17:13
  • n000rbi
    Közben megnéztem a DF spoilermentes Tlou2 tech-elemzését: na ez az a kinézet, ami nálam abszolút nyerő, ez a realisztikus bevilágítás beszarás jól mutat. Aminek külön örülök az az, hogy bár támogatja a HDR megjelenítőket, de nem az a fölöslegesen túltolt szemkiverő HDR van benne, hanem ezt is inkább próbálták valósághűre csinálni. Alig várom a pénteket.
  • Evoluti0N
    Alig van néhány játék, ami konzolos megjelenés után jelenik meg később PC-re. Max ideiglenes PS exkluzívok. Ami nem exkluzív az legtöbbször vagy mindhárom nagy platform (PC, PS, Xbox) vagy PS és PC vagy Xbox és PC.
  • n000rbi
    Igen, jó eséllyel fél/1 évvel a konzolos megjelenés után. Egyébként ez nem is volt kérdés, erősebb hardveren nyilván szebb/jobban fut minden. Ami meglepett, hogy ezen a csodáslatos shown az első 5 bemutatott játék ugyanaz az egy kaptafa "multirandomsurvivor" hulladék volt, amit bottal se piszkálnék. Na de mindegy, szóra sem érdemes.

/na most megy az ömlengés, mert kapnak egy Persona portot :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.06.13. 20:27:14
  • Evoluti0N
    PC gaming = multiplatform címek szebb grafikával és magasabb FPS-sel, mint konzolokon.
  • shaddam
    Hát erre van igény, mert másképp nem csinálnák
  • n000rbi
    OFF

PC gaming show 2020

Kulcsszavak: Survival, procedurally generated, multifos, minél igénytelenebb graffal. Tényleg ez a pc gaming 2020-ban?
  • Tikal #108174
  • yesname #108173
    Izé. Ugye nem beszél angol? Mondják a videóban is, hogy totál ugyanolyan mindkét gépen. Nem is élesebb.
    Azért látod homályosnak a PS4 verziót, mert az felskálázott 1080p míg a Pro verzió 1440p 4K-n. A felskálázás elhomályosít (kivéve az integer skálázás) minden szart.
  • Rage47
    áh szuper thx
  • darkSectorxxx #108171
    Jó 1-2 helyen 29 fps ja a pro, de minden sokkal élesebb ugye.
    Ez is szerintem csak egy day one peccsig lesz így. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.13. 15:33:28
  • darkSectorxxx #108170
    Kurvajól kix 30 mind2.
  • TDC Geronimo
    Jobban, mint pron. Pron van 1-2 helyen 1-2 fps drop, de ott is 99%ban lockolt 30
  • Rage47
    jól fut sima PS4-en?
  • TDC Geronimo
  • Evoluti0N
    Kérdés: Mivel a játék igen sztori heavy, nem kéne ennek is majd egy külön topic, mint a GOW-nak? Mármint oké, h spoiler mögött lesznek a sztorival kapcsolatos hozzászólások, meg ha lenne külön topicja, akkor természetesen ott is, de szerintem jobb lenne, ha nem itt kéne több tíz spoiler mögötti TLOU 2 hozzászólást átugrálni. Vélemény?
  • TDC Geronimo
    Hibás, 96on áll nem 95
  • TBTPumpa
    Akárhogy is nézem... ez nagyon nem ment mellé, vagy a Sony megvett mindenkit:
  • AntiHero
    Direkt megnéztem most az régi "nagy szerelmeket". Hàt nem venném feleségül egyiket sem. :D
  • Ulthanito
    Aztán feleségül vetted. :)
  • AntiHero
    Ez olyan mint mikor àltalànos suliba szerelmesek voltunk az évfolyam legszebb nőjébe...aztàn elkezdett nőni és teljesen màshogy nézett ki..mire ballagtunk màr nem is volt szép. :D
  • ppista
    A 100/100 nem azt jelenti, hogy valami tökéletes,hibátlan, makulátlan, mert olyan nem létezik, és soha nem kaphatna semmi maximális értékelést(az élet semmelyik területén) , hiszen az élő fába is bele lehet kötni.
  • Ulthanito
    "Rutter állítása egészen pontatlan volt, de mégsem érdemes úgy gondolnunk Miles Morales történetére, mint a Marvel's Spider-Man második részére. Valójában egy önálló, egymagában is értelmezhető mellékágról van szó, ami méreteiben is lényegesen apróbb az előző alkotásnál. Ilyen módon leginkább az Uncharted-széria mellékágához, a The Lost Legacyhoz lehetne hasonlítani játékot, amely nem mellékes módon 60 dolláros kezdőár helyett mindössze 40 dollárért került a boltokba."
  • Ulthanito
    Az megvan, hogy tinédzserkorban milyen elképesztő változások mennek végbe egy ember testében (külsejében)? Tök jó, hogy te eldöntöd, hogy szerinted hogy kéne kinézni, meg kire hasonlítania. :-D

Ez tényleg óriási hiba. Szinte játszhatatlan lesz tőle a játék.

Ha nincsenek tökéletes dolgok, indíts kampányt Strassbourgban, hogy a 10-es skála legvégét töröljék, hisz 10-es játék nincs, így maximum csak 9 pontot kaphasson egy játék a 10-es skálán.

Csendben jegyzem meg, a 10-es játék nem azt jelenti, hogy nem lehet belekötni, ha bárki nagyon akarna...
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.13. 08:10:28
  • lwb
    Ja, a 30+ 100/100-as reviewt azért érdemes megnézni, mert azoknak az újságoknak egy szavát nem lehet hinni. Én készséggel elhiszem, hogy valakinek tetszik ez a játék, de hogy tökéletes legyen, hibátlan, makulátlan, az egy vicc. Ez nem review, ez fanboy ömlengés, ami egy fórumon oké, elmegy, de egy elméletben professzionális újságnál ez szánalom.

Tessék máris találok a játékban a trailer alapján két hibát: felnőtt Ellie inkább úgy néz ki, mint Ashley Johnson (mínusz pár kiló ...), a szinkronszínész és kevésbé, mint 14 éves első részes Ellie. Joel meg úgy, mint saját nagyapja, pedig csak 4 év van a két játék történései között. Nem nagy dolgok, de azon a 100/100-on, ha mást nem is találtak (muhaha), talán 1 pontocskát le lehetett volna csippenteni emiatt. Valahogy szkeptikus vagyok, amikor tökéletes dolgokról prédikálnak nekem. Nincsenek tökéletes dolgok.
  • TomStorm
    Ha van más ami érdekel akkor meg lehet ezt tenni és még jó áron vitték el.
    Kicsit sajnálom azért hogy így a végére nem lehetek ott 2 nagy címnél de bepótolom majd:)
  • mucsácsó
    +1, engem is végig rázott a hideg :D meg ráz is, ha megnézem..
    bárki bármit mond, azért jól össze volt pakolva ez a show... nyilván lehetett volna még 1-2 megaton, dehát azokból sosem elég :D

majd jövőre... vagy ha esetleg év végén lesz PSX vagy TGA, akkor majd ott fixen betonbadöngölnek megint mindenkit :D

MS felkötheti a gatyát, de szerintem már késő nekik (megint)... :D
  • n000rbi
  • Voltan
    Pusztán azért nem veszem meg most, mert a csucsima jobban érdekel, és nem lenne időm addig rendesen foglalkozni vele. Ennyi. A játék érdekel, és biztosra veszem, hogy tetszeni is fog. Most nem priorítás, ennyi.
  • Ulthanito
    De azt ugye tudod, hogy kicsit kesobb is benne maradnak a jatekban azok, amiket a kritikak kifogasoltak, szoval nem lesz a kedvetekert second edition.
  • Ulthanito
    Megneztem megint a hardver reveal trailert. Gyerekek, ez szarazon megbassza az XSX-et. De nem csak a kulso, az egesz bemutato minosege, a zene, a prezentacio, a vagas, minden.

Libaboros lettem tole.
  • Voltan
    Köszi a linket, nagyon profi review, tökéletes kerülésével a spolilereknek. Elolvastam pár másikat is a Metacriticről, kihagyva az összes 100 pontos flawless reviewt, mert azért legyünk őszinték, az egy marhaság. Több, mint 30 éve játszom, és van rengeteg játék, amit bármikor előveszek, és széles vigyorral játszom a mai napig, de egyetlen játékra sem adnék 100 pontot.

Amit a kritikák kifogásolnak, nagyjából egybevágnak a linkelt videóval.
    Biztos, hogy a játék nem rossz, sőt. De én most ezt kihagyom, azt hiszem. Más játékok futnak pillanatnyilag, és a Csucsima kicsit jobban bizgeti a csőröm. Nem kérdés, hogy megveszem a LoU2-t is, de kicsit később, amikor már leült a por.