121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Volt is neki külön erőforrás, csak aztán odaadták azt is a játékoknak :)
  • Tikal #108268
    dehát ezt mondták a ps4 megjelenéskor is, nem? külön erőforrás kezeli a menüt, aztán látjuk mire mentek ezzel a fossal. Remélem nulláról irtak valamit.
  • shaddam
    Közben mennek a rumorok redditen mert az UX dizájner elkotyogott pár dolgot. Tök új UI lesz, villámgyors, milisecekben mérhető. Testreszabhatóságról is írt, lehet cserélhetőek lesznek az oldallapok, lehet állítani az RGB-t :D
    klikk
    klikk
  • mucsácsó
    +1, szerintem is jól csinálták - más kérdés, hogy az lehet, hogy kicsit túl lett tolva tényleg az indie cím, és ez az alkalmibb játékosoknál, akik még azt se tudják mit jelent az 'indie' fogalma, ez inkább azt váltotta ki, hogy "miez a sok kis szar játék/miért van ennyi gyerekjáték" - onnan is gondolom ezt, hogy élőben néztem olyanokkal, akik ebbe a kategóriába tartoznak, és ezeket többen is mondták :D

ugyanakkor én megértem SONY-t is, mert nyilván nem fogják elpuffogtatni az összes nagyágyút és launch címet sem most még, meg ezek az indie címek inkább az innovációs vonalat képviselik... ez ilyen :) de jó lett volna még 1-2 gigaex, az tény..

+az átvezető CGI-ok marhajól meg voltak csinálva, és a végére kiteljesedett az egész :)
    nekem az libabőrös volt azzal a zenével :D

az MS fényévekre van tőlük továbbra is minden téren a "world's most powerful console" dumájukkal együtt, dehát inkább legyen "konkurencia" a piacon és legyen verseny... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.15. 11:14:36
  • Moby
    Jaja, az egy érdekes pont lesz ebben, amikor a márelőrenagyonbeharangozott júliusi MS eventen mit tudnak mutatni. Az előzőt nyilvánvalóan elbaszták. Ezt mostmár tudják, csak közben az van, hogy annyi mindent elbasztak a múltban, és mindig tudták utólag, mindig vártuk, hogy tanuljanak belőle, és sohasem történt meg. Hát talán majd most.
  • shaddam
    Hát a filmekből kiindulva ha az index szerint jó akkor a valóságban szar
    Jaj legyen már péntek
  • Ulthanito
    TLOU2 Index
  • Ulthanito
    whatever...
  • lwb
    Nem értek egyet ezzel a fanboysággal, de az tény, hogy az xbox előzőt eventje leginkább egy Zoom konferenciahívásra emlékeztetett (lopom a hasonlatot, de találó). A bejelentkező MS alkalmazottak szó szerint a saját nappalijukból skype-oltak be. Ennél egy fokkal jobb volt a PS prezentációja, a gép reveal stb. A trailereknél is sokat számított, hogy valóban mutattak játékmenetet is, ellentétben a box-szal.

A MS mentsége,hogy az ő bemutatójuk nem is arra volt kiélezve, hogy az legyen a nagy, mindent eldöntő esemény. A 1st party cuccokat pl be se mutatták még, a gépet meg már korábban bemutatták.
  • Tikal #108260
    Pedig a GT Sport a legjobb autos multi, Forza fasorban sincs. Az a single rész ami eddig is volt ezekben, talán jobb is ha kimaradt, a körbe körbe versenyzés ostoba gép ellen már elég ciki... ez a többire is igaz.
  • Ulthanito
    Nekem meg egyetlen autós játék sem jó. Ez nem azt jelenti, hogy nem játszottam ilyennel, igazából egy-két óránál tovább sosem kötött le.
  • darkSectorxxx #108258
    Ez így igaz.

"Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt."

Én a 3. rész óta nem tartom már jónak, a Forza mellett, a multkori online Sports meg, hát kegyelemdöfés.

Pedig a GT2 szerintem a helyén kezelve a létező egyik legjobb és tartalmasabb autós játék.
  • darkSectorxxx #108257
    Szerintem maga a kontent kurvajó. Az viszont nem E3 szint semmi esetre se hogy egy zöldháttér előtt mesélnek.
  • darkSectorxxx #108256
    Mondjuk igen! Szerintem is helytelen kifejezés, a színvonal a trailerekre igaz max, ez a homeoffice stream egy E3 csicsedlihez képest. Meh
  • AntiHero
    PS4re is csak azért van GT nekem mert a pro mellé adtàk. :D

Ez az 1 lemezes jàtékom van azóta is. :D
  • Moby
    Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt. És ez nem is feltétlenül Jancsimuncsiék hibája (bár azért szerintem a menü, a hud meg úgy minden rohadtul megúszósra sikerült). Valahogy nem igazán vonzza széleskörben a figyelmet ez a kőrözgetünk veresenyautókkal pályákon, mert már mindenki látta milliószor, és a gépek, és az egyre újabb játékok nem tudtak ehhez hozzátenni semmit. És amennyire mainstream volt ez kettő-kettőésfél generációval ezelőtt, mostanra rohadtul rétegigény lett.
    Átrendeződnek a viszonyok egy évtized alatt. A DeS remaszterből szerintem lényegesen több fog fogyni, mint a GT7-ből.
  • Moby
    A legjobb E3-akhoz képest ez ugyanolyan fossantás volt. És végtelen számban lehetne az E3-as eventeket mesélni, de ott voltunk, láttuk. Felesleges. De drága, és ezt is megnézik sokan.
    Tartalom szempontjából vegyes volt. Voltak jó játékok, amik viszont kiszivárogtak, így meglepetés nem igazán volt. Volt néhány hullladék, ami absz nem volt méltó az esemény jelentőségéhez. Viszont kevés volt a konkrétum. Értem, hogy az a strat, hogy több event lesz, de azon az eventen, amin A GÉP bemutatkozik, szerintem több kéne. Konkrétumból. A gép, viszont jött, és baszott rendesen. Talán egy kicsit ez is a startégia része, hogy szándékosan nem durrantottak olyan nagyot, hogy a A GÉP-ről semmi ne terelje el a fókuszt.
    Ezt kell megszokni, mert ez a jövő. Legalábbis ha nem is feltétlenül ez, de ilyen. Ilyen kis izé.
  • Rage47
    ha nem is lesz sok nyitócím, a régi játékokkal tolhatod kicsit jobb minőségben és halkabban :D
  • AntiHero
    HZD2 meg Rachet tuti szerintem.
    Ha jó fejek még a GT7 is bekerülhet (valami kezdetleges verzió).

Mondjuk nekem ott lesz "nyitó címnek" a Cyberpunk :D
  • Kandurex
    Közepes volt. Bár a Sony mostanában elkövetett State Of Fossantás -okhoz képest, tényleg előrelépés volt.
  • Tatyla
    Szerintem is elég gyenge show volt volt pár érdekes játék de azokon még csak megjelenési év sincs és ugye volt már olyan hogy egy ilyen "szuper" prezentácion láttuk utoljára az adott játékot mert vagy elkaszálták vagy még azóta is rajta ülnek. Maga a gép viszont tetszik és persze day one veszem bár kétséges hány nyitócím lesz végül...
  • n000rbi
    Szerintem úgy értette igényes (az otthon felvett videókból nem látszott hol készültek), egységes, összekötő animációkkal stb.

Ez itt meg az XSX eventről van, tényleg ugyanolyan :D

• AntiHero
    76gb :D

Nekem is màr ott figyel a gépen.
  • TBTPumpa
    Tanyanettel sajnos sosem jön le az a 100GB.
  • Ulthanito
    Mitol volt ez szinvonalas? Jo fellepok voltak? Nem szaggatott a stream? Jo volt a bitrataja? Megis mitol?

Hogy lehet egy elore felvett videofolyam szinvonalas? Szerintem ebbol a szempontbol az xbox eventje pontosan ugyanilyen szinvonalas volt.

Vagy a jatekok voltak szinvonalasak?
  • darkSectorxxx #108244
    Ja ez nem is kérdés, hogy drága, ezalap...
  • mucsácsó
    Sony PS5 Listed by Amazon France for 499 Euros: Launching on 20th November

bocs, ha tóvmá :(
    nov 20. sztem full reális, én is oda saccolnám - az 500 EUR meg sztem a digit lesz, drive-os meg 550-600 ajró talán..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.14. 20:33:42
  • Evoluti0N
    Digitális verzió fiúk és lányok. Nekem már lent van. Éjfélkor csak rámegyek a playre.
  • Rage47
    platinumshop legutóbb napokkal előtte kihozta nekem a FFVII-t, konzolvilág azt mondta akkor, hogy nem tudják tartani a határidőt.
    ettől függetlenül most kv-tól rendeltem, azt írta az automata mail, hogy határidőre megjön.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.14. 20:30:31
  • sgfool
    Én a konzolvilágtól 2-3 hete kaptam egy értesítést, hogy ha aznap visszaigazolom a rendelést, akkor megjelenés napján kihozzák a csomagot. Remélem tényleg így lesz , mert péntekre én is kivettem egy 1 nap szabadságot, a hosszú hétvégémet rászeretném áldozni :)
    Amúgy, ha jól tudom, valamelyik korábbi nagy játék megjelenésél azt csinálták, hogy a megjelenés előtt , 1 nappal korábban már elkezdték ki szállítani a csomagokat.
    Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.06.14. 20:07:36
  • j0nNyKa
    dehát tényleg ez volt a legszínvonalasabb!!!! na!!!!!444 hát értsed már
  • yesname #108238
    Úristen. Életemben nem láttam ekkora szemellenzős és vak embert. Mindig jókedvre derítesz. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.14. 19:45:26
  • Kandurex
    Jó kérdés, a konzolokszervizénél már nincs előrendelés, mind már le van foglalva, a sima példányok is.
  • TBTPumpa
    Konzolvilág kihozhatja a megjelenés idejére a Last of Us Part 2-t ?
    Vagy marad június 22. hétfő.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.14. 18:21:21
  • davidka003
    US store-on vannak egész jó akciók:

Thief - 2 dollár
    Battlefield™ 1 - 3 dollár
    Batman™: Arkham Knight - 4 dollár
    DiRT Rally - 5 dollár
    Project CARS - 5 dollár
    Need for Speed™ Rivals - 5 dollár
    METAL GEAR SOLID V: THE DEFINITIVE EXPERIENCE - 5 dollár
    Rayman® Legends - 5 dollár
    Mortal Kombat X - 6 dollár
    TALES OF BERSERIA - 6 dollár (egész jó JRPG)
    Alien: Isolation - 6 dollár
    Alien: Isolation - THE COLLECTION - 8 dollár
    The Crew - 6,59 dollár
    Far Cry® 4 - 6,59 dollár
    Watch Dogs - 7 dollár
    DRAGON BALL XENOVERSE 2 - 9 dollár
    Watch Dogs 2 - 10 dollár
    DOOM - 10 dollár
    Uncharted 4 - 10 dollár
    UNCHARTED: The Lost Legacy - 10 dollár
    The Last Of Us™ Remastered 10 dollár
    RESIDENT EVIL 7 biohazard 10 dollár
    Yakuza 0 - 10 dollár
    Yakuza 6: The Song of Life - 10 dollár
    DARK SOULS™ III - Deluxe Edition - 13,59 dollár (összes DLC-vel)
    Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered - 15 dollár
    F1® 2019 - 15 dollár
    The Sinking City - 15 dollár
    RAGE 2 - 18 dollár
    Assassin's Creed Legendary Collection - 60 dollár (Includes Assassin's Creed® IV Black Flag®, Assassin's Creed® Rogue Remastered, Assassin's Creed® Unity, Assassin's Creed® Syndicate, Assassin's Creed® Origins, and Assassin's Creed® Odyssey.)
  • Moby
    Bár ez eddig is jól leszűrhető volt abból, hogy a nintendo eddig is messze kerülte ezeket, és hát hol tartanak mégis az eladásokkal...
  • Moby
    A nézettség szempoontjából teljesen irreleváns, hogy mi miatt nézték. Ennyien érdeklődtek az esmény után. Pont. Amikor két éve azt mondta, hogy az E3 drága és hülyeség...nos. Igaza volt. Bármennyire szerettem az ilyeneket. Nem éri meg. Tökéletesen érthető.
  • mucsácsó
    hát ez valami borzasztóan fantáziátlan generic fosnak tűnik így elsőre szerintem :D és még grafra se nagy kunszt.. :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.14. 17:10:02
  • darkSectorxxx #108231
    Én nem azt mondtam hogy többen nézik, hanem azt hogy szerintem amikor új gépek vannak mindig sokan nézik E3-at is. Most az egy dolog hogy a vírus geci miatt még öreganyám is ezt nézte.
    Mert a nagy semmittevésben kurvasokan nézték végig azokis akik eddig leszarták a videójátékos eventeket.

Én csak tippeltem. Nem ismerem a régi adatokat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 17:03:11
  • darkSectorxxx #108230
    Nem azt jelenti hogy akkor mindenkinek sietni kell. Az élmény másnap is ugyanaz lesz ;)