121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    áh nekem a fehér jobban tetszik, futurisztikusabb
  • j0nNyKa
    na így már én is beleszerettem nice.
  • benőmenő
    Pont az volt az egyik első gondolatom a trailer alatt, hogy ha ez nem jön VR-ra akkor annak leáldozott. :D
    Elnézést ha volt már, de érthetetlen miért nem ez a full sötét lett a default PS5 szín:

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.15. 19:22:29
  • Rage47
    dettó nálam, lemondtam a foundert, mert ki tudja, melyik játékomat veszik majd el
  • j0nNyKa
    hja úgy más, sikerült akkor elkapnom az infókat belőle :D (főztem közben, félfüllel fél szemmel, anyway)
    úgy... jól hangzik
  • Moby
    Szerintem az alapvető probléma az, hogy j0nNyKa FPS lövöldére gondolt, ami lesz 2d és VR is. De a Squadrons nem fps lövölde, hanem ürrepszim. SW ürrepszim.
    VR-ban.
    ÁZTÁKURVA! Istenem, add, hogy ne basszák el!
  • Evoluti0N
    Half Life Alyx only VR. Egyik legjobb FPS evör.
  • Moby
    Geeez...ez lesz a PSVR történetének legnagyobb dobása, ha el nem basszák!
  • Moby
    SWBF1-ben van egy 15 perces VR dlc kampányrész. Hát már az is annyira baszó, hogy nemigaz. Azóta várom, hogy jöjjön végre ebből egy nagyobb. És lám. Meghalgattatott! :D
  • j0nNyKa
    nemtom, nem?
  • Moby
    FPS??????
    Ez nem fps, hanem egy SW űrharcszim. Ott fogok ülni a VR sisakban, és üvöltöm bele a mikrofonba a "VÖRÖSÖTÖSVÖRÖSÖTÖS RAJTAD VANNAK!" -ot
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.15. 18:53:13
  • j0nNyKa
    hátööö az mennyire lehet fasza fps amit végig tudsz nyomni vr módban? mmmmmhm
  • Moby
    You Can Play the Entirety of Star Wars: Squadrons with PSVR
    !!!!4!!!!NÉGY!!!

Immerse yourself in the pilot’s seat completely with the option to play the entirety of Star Wars: Squadrons in virtual reality (VR) on PlayStation 4 and PC with cross-play support.

/mkay, ezzel azért visszajöttek nem kicsit :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.15. 18:47:05
  • n000rbi
    Néztem, sajnos nem csalódtam az EA-ban.
  • Moby
    3 hónapig voltam founder. Most járt le. Az elején egy csomó játékom volt meg. A végére semmi. Acti, Bethesda, Microsoft, Codie, Warner, Capcom, Rockstar, lassan mindenki kivonja onnan a játékait. És ha nem most, lemossa őket valamelyik nagy. Esélyük nincs a piacon maradni.
  • Moby
    Nem ez a baj. Ez cloud gaming olyan dolog, amire a technológia kézenfekvő, meg lehet csinálni*, de nincs rá valós igény. Egyszerűen a mobilgéming bőőőven kiszolgálja a hordozhatóság igényét, és ha nem, még akkor is inkább 50 emberből 49 inkább megveszi százezerért a switchet a nintendóról, minthogy előfizessen erre.
    Az otthoni igényeket meg lefedik az eszközök. Nincs olyan lyuk, amit be lehetne tömni ezzel a kézenfekvő technológiával. Csak mindenki nekifut, pláne akik CDN-be utaznak, mert ott van, le kell csak érte hajolni. De ettől még nem lesz rá valós igény. A játékosokat a tartalom érdekli, nem az eszköz, vagy technológia, amivel odaadják nekik. És ezek egyike sem tartalomgyártó. Van eszköze, van hálózata. Ezt a részét viszont már nem ismerik.

/*de szarul. Aza alapvető probléma az, hogy a CDN arra épül, hogy a lokális terhelést globálisan el lehet osztani. Ez viszont nem működik a cloud gamingnél a latency miatt. Az excelnél nem számít, hogy olyan helyről szolgálod kia munkában lévőket, ahol épp alszanak a népek. Itt mindent lokálisan kell kiszolgálni, és a terhelés egyszerre jelentkezik.
  • Kandurex
    Mit vártál? Fos multiban van a vitamin. Semmi baj, instant skip.
  • Probatbicol
    Igazából már az Epicen vásárolt játékok is elérhetők a geforce now-ban , szóval az inkább bővülget.
  • Rage47
    Mivel a világ nagy részén fos a net, nem csodálom, hogy nem látják benne a jövőt...
  • j0nNyKa
    amúgy a battlefront 2 kampánya marhajó sw feelinges cucc, azt a pár eurót amiér leolcsózva vettem, bőven megérte már csak az a rész
  • Moby
    Ok, lesz benne valami fos kampány, de a fókusz a multiplayeren van. Eddig néztem :DD
  • Moby
    SW Squadront nézitek?
  • Moby
    Nem nekik áll a zászló. Az epic lassan mindenre ráteszi a kezét.
  • darkSectorxxx #108286
    Jön sok vissza már, most van vagy 250 cím asszem. Nem vészes 1900ft-ért
  • Moby
    Az nvidia is széles mosollyal állt bele, lassan már nincs játék a kínálatban, miután a kiadók sorra tiltják le a játékaikat a platformról. Részben epic nyomásra, részben meg azért, mert nem akarják ezt az egészet.
  • Tikal #108284
    Szervert nem csak az MS vagy az Amazon tud adni, vannak még más szereplők is, mégha nem is olyan nagyok mint ez a kettő. Meg ugye a Sony nem rég írt alá az MS-nél szóval már béreltek is szervert a konkurensnél :)
  • darkSectorxxx #108283
  • darkSectorxxx #108282
    Akik nem az Arcade részét szerették a játéknak OFFLINE azoknak szuper lehetett. ;)
  • darkSectorxxx #108281
    Engem régen igen.
  • Moby
    A sony a streaming részét már bontja lefele. Kivették a sony tévékből a klienst, kivették a samsung tévékből a klienst, kivették a ps vitából a klienst, már csak ps4-en nyomható. Ez a szabadon streamelhető játék dolog megbukott. Nem érdekli az embereket. A psnow előfizetések azóta híznak, amióta kezd átmenni játékbérlésbe. Amellé el fog férni ez a streaming dolog, de ez önmagában gigantikus bukta. Pont mint a stadia.
  • Moby
    Jelenleg is a világ egyik legnagyobb cégével versenyez, és hát hogy is mondjam...
    Csatakosra szopatja :D
    Az meg hogy gyerekcipőben jár, ordenáré hülyeség. Az egyik legrégebben piacon lévő streaming szolgáltató. Nem csoda, a két őspróbálkozó ösdzeolvasztásából lett a psnow: a gaikai és az onlive. 5 éve nyomják, amikor ezek még nem is álmodoztak ilyenről. És ők még akkor is nyomni fogják, amikor a google bezárja a stadiát a faszba, amilyen jól megy nekik.
    Nem, a cloud gaming nem lett a gaming jövője. Ez derült ki a sonynak az elmúlt években. Ez az, amire a google már kezd ráérezni, és ez az, amivel majd az ms-nak is szembe kell néznie. Mondjuk ők szeretnek ilyen vesztes dolgokba, későn, elképzelések nélkül belehajtani. Majd azt is évekig lélegeztetőgépen tartják havi 300-ból. Pénz van rá.
  • lwb
    A Sonynak itt akkora játékosokkal kell majd versenyeznie, mint a világ leggazdagabb emberének a cége (Amazon) és a világ második leggazdagabb emberének a cége (Microsoft). Amikor Spencer azt mondta, hogy nekik hosszútávon nem a Sony a konurensük, hanem az Amazon meg a Google, akkor nem viccelt.
    Ez itt off, de a "majd bérelnek szervert" az egy picit bonyolultabb, ha a világ legnagyobb szerverbérletéből élő cége (Amazon) a versenytársad és nyilván nem ad neked szervert, vagy olyan áron, hogy ne tudj versenyezni, illetve ha annyit szerver kell, hogy félmilliárd gamer-t ki tudj vele szolgálni a világ minden pontján, lag nélkül. A PS Now egy gimmick és gyerekcipőben jár még.

Itt beszél erről Spencer, de kb indextől origo-ig, minden sajtót bejárt ez a hír annak idején.

• CptFlint
    A jelenlegi hibátlanul működött, amíg nem bővítették a funkciókat és nem nyirbálták meg a rendelkezésre álló ramot 2-ről 1 gigára. Elején a 8 giga GDDR 4-ből 6-ot használhattak a játékok és 2-őt a rendszer. Majd ezt megváltoztatták 7-1-re és onnantól lett szar. De még így is az XO rendszere folyamat alul múlja szerintem, bár tény hogy lesz hova fejlődniük a ps5-nél. A kérdés már csak annyi, hogy menni fog-e nekik. Hamarosan kiderül minden is.
  • Rage47
    PS Now elég szépen megy már szerintem, szóval a Sony is ott van a témában, és ha úgy látják, ez a jövő, akkor bérelnek még pár szervert a MS-től vagy Google-től és kiterjesztik globálisan a streaminget.
  • Moby
    Én nem írtam le. Illetve épp azt írtam, hogy a júliusi bemutató lehet érdekes.
  • zzeN
    Nehéz lesz alulmúlni a jelenlegit.

PS5's user interface is being measured in milliseconds and is a total overhaul of the PlayStation 4.
  • benőmenő
    Én ennyire még nem írnám le az MS-t, mert azért bevásároltak rendesen stúdiókból nem rég. Viszont a launch window játékokat akkor már javában kalapálták a Sony stúdiói. Egyszerűen a mai napig az Xbone tragikomédiát kármentik.
    Én egy megfelelően menedzselt és finanszírozott Obsidianból, vagy Ninja Theory-ból simán kinézek PS exkluzívakhoz mérhető húzócímeket. Az más kérdés hogy utóbbi még javában dolgozik valószínűleg a halva születő hero shooterén.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.15. 14:53:25
  • Moby
    Ettől még senkii maradnak az iparban. Igen, technológialiag meghatározóak maradnak, pénzt is fognak keresni, de olyanok lesznek, mint az akamai, a fastly, vagy a coudflare, hogy ha valaki nem ír róluk cikket, akkor az emberek szart sem tudnak róluk, miközben az egész világot kiszolgálják.
    Ebben az iparágban csupán technológiával nem lehet meghatározóvá válni.
  • lwb
    Bejelentették, hogy számukra a streaming a jövő és sajnos - hosszútávon - igazuk is van. Ma még megy a bénázás a stadiával, de a jövő akkor is a streamingé lesz. Itt meg a Sony még sehol nincs, az Amazon, a Google és a MS viszont óriási erőforrásokat tett bele.

A mostani generációt ez még nem nagyon fogja érinteni. A következőt viszont simán.
  • Rage47
    azért 1-2 teasert tolhattak volna a készülő GOW2-ből meg hasonlók

MS sztem már nem akar versenyezni, más ligában vannak (legyen mindenhol elérhető a gaming szolgáltatásként), bár ki tudja, éppen mit akarnak :D