121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #108349 Biztos megkérte az árát a nézettség csökkenésért, szóval ez csak az Ms-nek bukó rövidtávon. Hosszútávon valószínűleg mind a kettőnek, ha addig valami csoda nem történik. -
Epik Fail lvl. végtelen (isten bizony nem direkt, tök véletlenül futottam bele indexen:
8 millió ember nézte élőben a Fortnite évadzáró eseményét.
...több mint 6,1 millióan a YouTube-on és több mint 2,3 millióan Twitchen nézték a játék világát átalakító kataklizmát. Ja, és a Microsoft sztárokkal felfújt, de nézőket mégsem nagyon vonzó platformján is:
NINJA, A NÉPSZER STREAMER ARRÓL BÜSZKÉLKEDETT, HOGY VOLT, HOGY EGYSZERRE 50 EZREN NÉZTÉK MIXEREN.
-
Probatbicol #108347 Én úgy látnám a cloud gaming-ben a jövőt, ha nem arról szólna hogy a steamen megvásárolt játékodat tudod kicsit szarabbul futtatni rajta, hanem ha direkt erre a platformra fejlesztenének játékokat. Rengeteg tőke kellene hozzá a szolgáltató részéről, de a fejlesztőknek a rendelkezésre állhatna a ma elérehtő legmodernebb technológia, tulajdonképpen korlátok nélkül, nem kellene optimalizációval törődni a különböző konfigurációk miatt. Pl. a PS5 is lehetne 5-10-szer erősebb, csak nyilván senki se venne 1,5-2 millióért konzolt. Ha a szerverközbontban a legbrutálabb szuperszámítógépek lennének és direkt arra fejlesztenének, azzal nem nagyon tudná egy lokál gép felvenni a versenyt. Ráadásul nem kellene 7 évet várni a generációváltásra, mert folyamatosan fejleszthetnék.
Majd biztos az Apple csinálja meg ezt is. -
Ez meg Xbox tolta telefonra nekem:
-
Hát lehet kevés a felhozatal meg Stadia leparkolt, de én használom Nvidia-t meg xCluod-ot, az azért nem gyenge. Nem realtime, de basszameg kategória. 
Nekem se váltja le soha a konzoljaimat, de nagyon durva. PC helyett használom pl az Nvidia-t.
Ez pici kép de, nah telefonon is? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 11:32:49 -
Amúgy nem tudom használtátok-e itt. Minőségben nagyon durván megbasz mindent. Ráadásul ahányszor náluk nézel valami eseményt, kapsz valami ajándékot érte. Grebber szerintem ebből űz sportot :D Lassan pénzt fognak utalni annak, aki nézni. És előreláthatólag soha nem fognak annak a közelébe se érni, hogy a twitch csizmatalpáról lekaparhassák a sarat. -
Áh, ez nem erről szól. Ez ugyanaz mint amikről eddig beszéltünk. Kézenfekvő volt. Mindenük adott hozzá. van egy nagyon bitang CDN rendszerük. A piac egyik legjobb videótechnológiájával rendelkeznek. Technikailag sikerre vannak predesztinálva. Rengeteg pénzük van. Minden adott. Le kell csak hajolni, és...
...és hát ez nem így megy. -
Persze, lehet még ebből valami. De ha lesz is, tíz-tizenpár év múlva ebből valami sikersztori, hogy azt akkor ki fogja sikerre vinni...
De - és ez a személyes véleményem - az egészből nem lesz semmi. Addigra olyan power lesz a mobilokban, hogy már senkit nem fog érdekelni különösebben, hogy kihelyezehető-e a computing valami távoli helyre, ha elfér a zakózsebemben is. Az otthoni eszközökről meg nem mondanak le az emberek. A technológiai piacon az infrasturktúra fejlődik a leglassabban, és a cloudgaming kitettsége szinte száz százalékos az infrastruki felé. -
Valahol kell mosni a piszkos pénzt.:D -
Vagy ez a mixer is, édesistenem...lapátolják bele a pénzt, megvettek lassan minden streamertt, közben akkora epik fail az egész, hogy az ember csak fogja a fejét. Ez icsak egy újabb, az MS végtelen sorban. De legalább van pénz erre is :D
-
Nyílvàn minden lehetséges. Idő kérdése csak.
De a cloud gaming még bőven gyerekcipőben jàr. Nyilvàn próbàlkoznak a cégek vele, mert nem hülye ötlet. A többit meg màr leírtàtok a témàval kapcsolatban. -
Emlékszel még arra az időre, amikor az online streaming még kockacukor nagyságú, gatya felbontású videókat tudott csak kezelni? Ma már 8K is elérhető.
Soha ne mondd, hogy soha a techiparban. -
Ebben egyetértünk. Nem gondolom, hogy a következő 5 évben érdemi változás lenne a piacon. Lehet, hogy 10 évben sem. De a jövő szerintem akkor is az, hogy minden kütyün streamelhető lesz minden és a konzolok helyett legfeljebb a pc marad csak otthoni vasnak. Ezzel többszörösére lehet majd növelni a potenciális vásárlók számát és a felhasználóknak is jobb, mert elég lesz egy tévét megy kontrollert venni, gépet már nem kell majd. Ráadásul a backwards compatibility sem lesz gond, mert ugye megy majd minden a szerverparkban. -
+ ugye crossplatformsag, tehat ha epp konzolnal ulok, ha epp macbook elott ulok, ha epp asztali gep elott ulok, tudjam onnan folytatni ahol abbahagytam
de valahogy ez nem hangzik realisan kicsit se, netflixet csak nezed, jatekot iranyitod -
Mondjuk nekik már volt egyszer egy ilyen sírvaröhögős epizódjuk az xbox one-nál, hogy a felhő fogja számolni a fizikát :D
Hát izé...Hol vannak most azok a felhőkök, amikor a one generáció már a végéhez közeledik? :D Annyira nem jött össze a felhőcomputing, hogy elkezdtek inkább abba az irányba tolódni, hogy lehető legtöbb powert telepítsék le az ügyfélhez, ami csak elérhető. Ez azért többet mond ezer Phil Spencer aranyköpésnél :) -
Sose lesz a géming jövője a cloud.
Max akkor, ha egy csoda folytàn úgy működne mint a netflix.
Van előfizetésed, belépsz, elindítod a jàtékot. Megy zökkenőmentesen, nem lagol, nem szar a minősége, nem ér semmi negatív vagy 2 kattintàstól több inger.
Ha ezek közül bàrmi is fenàll akkor az emberek nem hasznàljàk.
Kényelem..ezért működik a netflix. (Nem kell letölteni, nem kell feliratot keresni..stb..) -
Nem, a sony sem villamos. Ők is inkább csak jelen vannak ebben, hátha lesz kiugrás. Úgy vannak vele szerintem, mint a VR-al. Ott kell lenni, hátha lesz egyszer kitörési pont. Ez viszont nagyon messze van attól, hogy a google meg az amazon erre próbálja meg felépíteni az egész platformját. Az MS is így lehet ezzel. Csinálják, mert kézenfekvő, és meg van hozzá mindenük. De azért erre a lapra nem tettek fel mindent. Óriási szerencséjükre. -
This is like your opinion, dude. :) A helyzet az, hogy nehezen hiszem el, hogy három legnagyobb tech cég a világon egyszerre hibáznak egy óriásit és csak a Sony a villamos. Ezt nem hiszem, ne haragudj. Windows mobile ide vagy oda.
Mielőtt megjelent a netlfix a piacon hasonló előrejelzésekkel nyugtatták magukat a kábeltévés cégek is. Aztán meg ma nézd meg, hogy mi van. -
De egyébként szinte felesleges ez a szájkarate. Csakhogy lássuk mekkora szelet ez a gémingjövője-stream, jelenleg ez a forecast:
Magyarán egy karakterre sem érdemes téma. -
Totál irreleváns infókat puffogtatsz. Lényegtelen, hogy ezek a cégek mennyire keresik magukat hülyére MÁSHOL. Nem fognak érteni mindenhez.
Ebben az iparágban ezek egy senkik. A pénz sem húzza ki őket ebből. Erre az MS a világ legjobb példája. Lehet bármennyire pénzed. Nem számít. A büdös életben, soha, évtiezed alatt nem fognak annyit keresni ezen, mint a nintendo egyetlen év alatt. Csak tolják bele azt a pénzt, amit a vállalati felhőszolgáltatásokon keresnek. Nekem ez jó, mert a szakértelem teljes hiánya miatt (amiért elsősorban Phil Spencer a felelős) én ingyen játszom mindennel tőlük, és szívesen megteszem még két-három hasonló a témához balfasz, de gazdag céggel, ha nagyon ragaszkodnak hozzá, de ezek ilyen múló dolgok. Jönnek, mondanak sok hülyeséget, amiből aztán nem lesz semmi, egy darabig elvegetálnak, majd rájönnek, hogy sokkal profitképesebbek, ha azt csinálják tovább, amihez értenek. Így múlt el a google számtalan szolgáltatása, amikbe belekezdett az évek során (és még belefog), az MS gigantikus égései (windows mobile), ésatöbbi.
A van pénz, és az értek hozzá nem rokonértelmű kifejezések.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 09:54:47 -
Ja igen ilyen téren nem lesz sokáig mérvadó, de én előfizetek még, hasznát is veszem a potato pc-m mellett, azt meglátjuk majd. Én amúgyis xCluod-ot várom, de arra nem kell fizetnem, mert benne lesz 300-ért a Gamepass-ba, vagy lesz egy Gamepass xCloud Edition.
-
Úgy voltál mint én az Astrobot-al! :D -
A legelső szerintem rohadt szép! -
Meglepődsz majd.
De amúgy engem se érdekel, pedig tudom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 08:49:38 -
Az xbox vezetőjével vitatkozol, nem velem. Egyébként, meg azért mert a stadia mai formájában szar én nem írnám le a technikát. Sem az amazon, sem a google (de a ms sem annyira) arról híres, hogy hülyeségbe tenné a pénzét. Pláne nem mindhárom együtt és csak mi vagyunk a villamos.
Sony 2019-es éves bevétel 78 milliár USD
MS: 125 milliárd
Google: 134 milliárd
Amazon: 280 milliárd
Ebben a ligában a Sony nem számít nagynak egyáltalán. -
Gondolod, hogy nem fognak kihozni pár év múlva egyet? -
-
gtech? -
Na, csutortokon jon a lasszo lemez a kezembe. Most mar nagyon kivancsi vagyok arra, mi volt az a hat hogy kepzelik mi ez micsoda ordogtol valo dolog ez nem kell a jatek hiszti.
Oszinten, az se erdekelne ha Trump-plakatok lennenek a falon helyenkent, vagy ha Joel kinyirna Elliet.
Szoval en keszen allok, elvarasok nelkul megyek neki, kivancsi vagyok ra. 3 nap mulva ilyenkor mar tolom. -
Balfasz MS...simán kihozhatnának egy VR szettet....ott lesz a baszó gép, minden más hülyeségre mázsaszám égetik a pénzt. Nem vinné el a töredékét sem, amennyibe az 1$-os gamepassuk kerül. Úgy sem, ha ingyen osztogatnák az XSX-hez.
1-2 ilyen címmel akkor baszhattak volna oda, mint a ház. -
Büszkén viselem a sértéseket! ;) -
fanboy!!!444 -
Nekem TÖKHÉLETESHEN megfelel a gyári. Csak mondják meg hol, mennyi pénzt vigyek magammal, és essünk túl végre rajta, ne tartsuk fel egymást. 20 óra van, nekem még bőven oké 21-ig! :D -
neonosért sok pénzt le tudnának húzni rólam -
Mint a szart! Day1! Baszathatnánk multiban is! SG Squadron :D -
Wait, what?? Napaszmek, akkor ezt szerintem mégis vesszük :D -
PS5 koncepciók. -
brutál motion sicknessem van, nálam a VR kizárt sajna -
Azóta megnéztem a trailert 5x, full hangerőn. És akármennyire cinematic trailer, ha jól megcsinálják, tudom milyen lesz VR-ben, mert LÁTTAM!
/mybodyisshakin' -
Nekem is sokkal. És mégsokkal jobban tetszene, ha jönne vele a psvr2, és mindez a SW:Sq launchra :DD