121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
  • Mephike
    Feltelepítettem a játékot, még nem mondanék véleményt. Mindenesetre én hosszabb törési időkre számítottam, de ez így teljesen oké eddig.
  • Moby
    Mázlitok van, hogy nincs hozzá jogosultásgom!
  • Evoluti0N
    Idejevót. Aki ide beír bármit mostantól kezdve, az instaban pls. :D Kivéve az értelmetlen vitát a pontokról. Azt hagyjuk itt pls. :D
  • Evoluti0N
    De hát 3.4 pont.
  • Voltan
    Most meg már én is úgy felspannoltam magam, hogy ha még megiszok 1-2 fröccsöt, akkor megveszem basszátokmeg, pedig nagyon nem mostanra terveztem, de már murvára kíváncsi vagyok :D
  • Moby
    Csináltam neki topikot (lastofus), mielőtt valamelyik elszántságból beletol ide a topikba valami nagyon nem ide illőt. Ezt meg itt tartsuk tisztán.
  • Moby
    Egyetlen Kojima játékot nem tudtam végiogtolni. Kivétel a Death Starnding, amit imádtam.
    Több ezer két lábon járó epik fail. Hetekkel ezelelőtt is nyilvánvaló volt, hogy ide is jut majd pár :D
  • Ainz
    Ja és ha már kamu értékeléseknél meg manipulációnál tartunk, akkor azt is meg kéne említeni, hogy a legtöbbet felpontozott 10/10 user értékelés, egy olyan embertől jön, aki még soha nem értékelt játékot : ) De 1000+ ember szerint helpful volt, ebből sok mindent le lehet szűrni.
  • Ainz
    Nyilvánvaló hogy sok olyan ember értékelte, aki csak le akarja vezetni a dühét, de komolyan menj már fel youtubera és nézd meg hogy mennyi ember aki végigtolta már értékeli a sztorit kb egy kalap szarként. Nem mintha a gameplay olyan 2020-as világmegváltó lenne, de legalább a grafika szép. Azok a reviewok amik csak a grafikát etc elemzik mindegyik dobálja/dobálta a 10 pontot, de a sztoriról mindenki kussolt, most hogy arról is beszélnek, csak azt lehet hallani hogy kalap kaka, persze mint írtam valakinek a GOT befejezés is 10/10 volt és az tuti azzal jön hogy sok troll, de biztos ott is véletlen van 200k szavazattal 4 ponton az utolsó rész. Mondom ezt úgy, hogy hatalmas GOT fan voltam és azóta néztem mióta elindult, könyvek stb kiolvasva, de az amit az utolsó évad adott, számomra megölte az egészet és már a könyvek sem érdekelnek, így rá is vágtam az egészre az 1 pontot. Na most ugyan ez van itt is, sok ember van aki NEM ezt várta a sztoritól és ők vannak többen. Ugyan ez volt még legutóbb a Death Strandingnél is, ami ugyan úgy egy kalap kaka lett, csak a Kojima fanok képtelenek voltak elfogadni, az újságok meg nem mertek szar értékelést adni a játéknak, hiszen mégiscsak Kojimáról beszélünk.
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.06.19. 19:53:53
  • Evoluti0N
    Két éve megjelent God of Warnak jelenleg van 12k értékelése, a Pókembernek 4k. A még 1 napja sem kijött TLOU 2-nek most van 10k. Ebből több, mint 7000 negatív. Természetes, h ezek mind hiteles értékelések, olyanoktól, akik játszották, sőt(!) végigjátszották a játékot és nem a játék, valamint a TLOU 2 ellen irányuló boszorkányüldözésről van szó.
  • TBTPumpa
    Twitteren jött szembe és kicsit meglepődtem, hogy ekkorát zuhant.
  • lwb
    Az igazság valahol a kettő között van. A user score egyébként a Sony yt-os és twitteres vendettája miatt van főleg. Vicces, hogy még 2020-ban sem értik meg az emberek a Streisand-effect-et.
  • Voltan
    Ezt a képet amúgy érdemes elmenteni az utókor számára, mert egy olyan zseniális lenyomata a mai játékiparnak, a korrupt-illetve rettegő "szaksajtónak", és persze a totálisan neurotikus habzószájú (ide-vagy oda) játékostársadalomnak - ami természetesen tükrözi a szélesebb társadalmat is, hogy ez majd diagnosztikai példa lesz a jövőben :D Már ha lesz jövő.
  • TBTPumpa
    WTF

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.19. 19:06:39
  • Tikal #108615
    ja persze, hagyjuk már...
  • Evoluti0N
    Hardon kezdtem el. Érdemes hardon. Egyelőre így durván 5-6 óra után még azon se kimondottan nehéz. Ha lesz második végigjátszásom, akkor tuti feltolom survivalra.
  • Kandurex
    Mindjárt kezdek. Milyen a nehézség? Érdemes hard felé húzni? Easy a normál?
  • Evoluti0N
    Az igen. Sztori ide vagy oda. Mondjuk nem játszottam még végig. Szóval személyesen nem tudok nyilatkozni róla, de mindenki tudja, h a filmekhez hasonlóan a játékoknál is csak a jó sztori számít és nincs csomó másik faktor, amit figyelembe vesznek az emberek és ami alapján sok gyengébb sztorijú játék is játékosok millióinak kedvencei közé tartozik.
  • Ainz
    Egyszerű amúgy, ha tetszett a GOT utolsó évad vagy az új SW, akkor tegyed fel és játszd, mert 10/10 játék, viszont ha nem, akkor készülj a pokolra.
  • Voltan
    Jó, hát tök egyértelmű az oka a késedelemnek, az új genre is rögtön ki akarják adni. Részemről nem bánnám már, ha túllenénk a launch-on, mert azért kicsit undi, ami megy most a genváltás miatt. Még akkor is, ha üzletileg érthető.
  • Kandurex
    Települ

Fúú, a barátlista szerint mindenki ezt nyomja.
  • mucsácsó
    ezt eddig is tudtuk, nem?:D de amúgy adom :)
  • AntiHero
    We are happy to confirm that Cyberpunk 2077 will be backwards compatible with both next-gen consoles! Your PS4 copy of the game will work on PS5 on launch day. Anyone who buys the game on Xbox One will be able to play their copy on Xbox Series X when the console launches too!

A later upgrade to Cyberpunk 2077, taking full advantage of the next-gen hardware, will be available for free.
  • Voltan
    Megvan a bömös klub is, látom :P
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.06.19. 16:15:00
  • Evoluti0N
    Engem nem.
  • TomStorm
    Instant buy,pc-re Hotas-al!!
  • TomStorm
    Most nézem 3,4-en áll aztakurva.Ez meglepett
  • lwb
    Csak neked :D

• Evoluti0N
    Jogos.
  • j0nNyKa
    na es ugye az ilyen spoilererzekeny hisztis picsak mint en, ugy vagyunk vele, hogy oke hogy volt az elozoben, de nekem az is uj info, hogy mik kerultek at az elozo reszbol, meg mik nem, illetve en szeretek meglepodni azokon, amik mar voltak ugyan, de most ujra vannak
    (ott van peldanak a desperados, ahol ugye mar a demo alapjan te is lattad, hogy soksok ismeros elem van benne pl. a shadow tacticsbol, es en minden ilyen dolognal szelesen vigyorogtam, egyfajta "reg latott jobaratkent" eltem meg ezeket, amikor elokerultek, 1-1 karakter kepesseget, vagy jatek mechanikat, stb)
  • Evoluti0N
    Más: Some infos. from a meeting that CDPR had today:

The Game will run on PS4, PS5, XBO and XSX from day 1.

The Game will look better on next-gen consoles from day 1.

A full next-gen version is planned for 2021, "more robust update". Will be free of charge for those who own last-gen version.

They expect next-gen consoles to release around same time, but they aren't worried about release titles creating competition for CP77 as release titles look to be different kind games.

Cyberpunkról van szó egyébként.
    Nekem egyre gyanúsabb, h a halasztás fő oka, h egy időben jöjjön ki az új konzolokkal.
  • Evoluti0N
    Np. Mondjuk nem spoiler sztem, mert ezek voltak már az első részben is, de np. :)
  • j0nNyKa
    sorry beleszerkesztettem, mer ha engem erdekelne a jatek, a hszed kozepso resze mar zavarna hogy spoiler
  • Evoluti0N
    Engem eddig egy dolog zavar. Nem sztori, nem film grain.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rohadt clickerek hardon basszus sokszor komolyan mondom, h akkor is meghallanak, ha egy helyben állok. Mi ez már? :D Még jó, h van időnként encounter alatt is checpoint.
    Ez nálam már levett a 10-ből 1 felet legalább. :D
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.19. 15:11:21
  • Moby
    Lehet, hogy C9 miatt (bár ennek ellentmond az, hogy Ulthanito is említette, hogy zavarja), de engem absz nem zavar. Ha ő nem írja, szerintem fel sem tűnik.
  • j0nNyKa
    mondjuk vicces hogy errol kajak egyik review sem panaszkodik :D ebbol is gyanus hogy nem tul... valosagosak azok a review-k
  • AntiHero
    Amúgy ez a "film grain" effekt tényleg nem kellene a jàtékra. Remélem kikapcsolható lesz, a későbbi patchek àltal.

Zavaró..főleg belső, sötét helyeken.
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nàlam az pont kimaradt màr. Ütött ez így is. Ha copy volt ha nem.
  • j0nNyKa
    igen irjal koszi