121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Beletoltam én is úgy kb 6 órát a TLOU2-be, és eddig korrekt a játék. Nem ájultam el tőle, de abszolút szórakoztató, és szép, szokásos ND minőség. Ha lehetséges, akkor a fények és a vegetáció fejlődött valamicskét az U4 óta, de a belső terektől én sem estem hasra. U4-ben azért brutális kidolgozottság volt mindenhol, mondjuk ez lehet, hogy a helyszínből és a játék stílusából is adódik. Lehet inkább én unom csak ezeket a tipik posztapokaliptikus kliséket (karantén zóna, harckocsik, stb.) Néha egy az egyben a Days Gone látványvilága köszön vissza. A film grain rohadt idegesítő, és hála az égnek ki sem lehet kapcsolni.
Egyébként a facial animok párját ritkítják, magasan a legjobbak, amiket eddig bárhol láthattunk. És nem csak cutscene-ekben, hanem sima gameplayben is leteszem a hajamat Ellie mimikáján.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.20. 13:16:56 -
Ne vicceljünk màr... -
Kinek mi. A Death Stranding belső terei ezt kiröhögik hasukat fogva. -
én meg azt hogy kár volt azt várnod hogy úgy indul mint az U4, ez nem egy Michael Bay movie :) -
Igen és pont az a sztori lényege. Egy sztori nem az, hogy men jel ide-oda, vidd el ezt-azt. Ahogy kialakult és előadták nem volt szar. -
Lék:
-
Szerintem ha a szemcsés képre gondolsz, az undoritó ja. -
Ezt mondtam én is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A motorcsónakba voltak és úgy a vizeken nagy banzai közepedte! -
ez nem U4... -
Eskü nem emlékszem, hogy indult a U4. Persze ha ràkeresnék tudnàm.
De nem maradt meg bennem. -
Newfronter #108660 Nagyon durvák a belső terek is. -
Majd azért menj belülre is, a belső terek azért azzal, amit leírtál, nagyrészt köszönőviszonyban sincsenek. -
A sztori az első részben is egy kalap szar volt, miért lenne most másként? Vidd el Elliet- A-ból B-be. Ha kicsontozod, ez az első rész sztorija.
Minden, ami emögött van, arról meg szól a játék. Az igazán lényeges dologról. Hogy egy apa, aki a lányát elveszti, hogy kezd el érzelmileg kötődni egy idegenhez, és ebben a szétzombizott, szinte elviselhetetlen világban hogy hoz meg a játék végén egy olyan döntést, ami teljesen irracionális, egy egész világ sorsára kihat, és mégis. Mert az, hogy érzelmileg kötődik valakihez, hogy valakiről gondoskodik, az még olyan áron is fontosabb lehet egy embernek, hogy egy egész világ sorsát hagyja magára cserébe.
-
Néha nekem nagyon zavar, van, ahol fel sem tűnik. Én szép tükörsima képet várok egy játéktól, sosem értettem a film grain minek kell, mit ad hozzá. Semmit, csak elvesz.
Ha már annyi custom cucc van a beállításokban, erre is dobhattak volna egy kapcsolót. -
Itt most a játékot vagy a kormány logóját tartod fontosabbnak? :-D -
Bocs de nekem minden hardver van, és pro-n játszottam, akkor is az a bizonyos pár perc utáni más résznél nekem sokkal smothabb a grafiksz, én elhiszem hogy detto egy poligonszám megy kis a hdmi-n a tv-re de mégis fényévekre látom a kezdéstől, vagysis a prologtól, de ez is csak egy szubjektiv szösszenet, nem is kell egyetérteni feltétlen .
Visont jelzem a Capcom felé hogy itt egy Engine, ami messze szebb Resident Evil-t tudna lefesteni! és nem is lenne szükség a tetvedék vignetta efektjükre, ami pc-n kikapcsolható amúgy.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.20. 08:58:19 -
Nem véletlen, Base ps4-en is minden Ex brutál jól van optimalizálva, amiben picit eltérnek a Pro-nál azt te lehet akciók közben észre se vennéd ha nem mutogatná neked a foundry. -
Nem, szerintem nem így gondolták a spoilert, általánoságba irhatunk, csak olyat gondolom nem amit esetleg a launch trailerbe nem volt, vagy pedig ami bármit jelentene a story-val kapcsolatban és egyenesen következne abból a kijelentésből bármi a későbbiekre.
De én is régen csináltam egy játéknak topic-ot és a kutya nem használta. -
Ezt nem kétlem, ezért írtam hogy nem végleges véleményt akartam írni, ez inkáb csak szimpla első párperces dolog. Lehet később majd más lesz, a végső értékelésem, de az elejét akkor se láttam ilyen csúcsról indulunk mint az U4-ben téma, mert valjuk be az U4 ahogy indul az egy adrenailnlöket volt. :) -
Amúgy meg
-
Jó ötlet volt a hard.
Bár a legtöbb nagyobb összecsapáskor elsőre pusztulok :) de legalább folyamatos a feszültség és nem kevés taktika is kell. -
Embertelen durva, ahogy kinéz, pedig szkeptikus voltam teljesen base PS4-el és sima FHD tv-vel, de ez mindent felülmúl...
Ezek nem emberek a Nótinál, de komolyan :D viccen kívül... Hihetetlen, hogy ezek mindig egy teljes generációval előrébb járnak valahogyan :D
Brutál lehet ez egy Proval C9-en, de majd PS5ön mit fog adni egyszer... :D
Amúgy ez már tényleg az a szint, amitől szinte már nem nagyon akarhatnánk jobbat, de valszeg a következő játékukra megint sikerül felülmúlni önmagukat.. -
Na még egy kis negatívum. Bàr ez szerintem csak nekem az.
Sok màr a "nyílt" terület. Jobban szeretem ha pörög a story..de azért mindent fel akarok fedezni..így sokszor màr soknak hat, hogy ide-oda csàszkàlok. (14 óra jàték utàn)
-
LBandi77 #108647 Darky,te melyik mozit nézed? Biztos a többiek ps 4 pro2- őn játszanak hogy náluk szép. -
Fú, hát,...
....lasszó 2 5 órányi játék után:
Mindenki nagyon távol van tőle, mint grafika, mint játék. Döbbenet.
-
De most spoilerért senki nem kiált. Eddig, ha valaki leírta, hogy Ellie-nek mintha egy árnyalattal sötétebb lenne a haja, mint a trailerben, akkor jött az ördögűzés. Mosmá nem, mert megjelent a játék, és az adott ember már túlvan az adott részen.
Ha mehet a spoiler, akkor menjen, mert én speciel letojom. De itt Kettoesch Mértzét érzek. -
Pont a legjobb résznél hagytad tegnap abba. :D -
Evoluti0N #108643 Sikeres lesz ez a TLOU 2 topic, látom már előre. :D Én támogatom a dolgot, de hát ennek úgy tűnik eddig, h fasza tört. -
Szóval egy fröccs is elég volt - és a csucsimát nem hagyom, az is day one lesz, és minden félre lesz dobva - de a TLoU2 települ a gépre, én meg a játéktopikba. Tulajdonképpen hálás vagyok a CDPR-nek, hogy halasztotta a Cyberpunkot, mert így lesz az egyre szűkösebb játékidőből erre is áldozni, nem csak kituggyamikor. -
Én nem írok még tezstet, de a Last of 2-ben nekem az eleje rohadtul nem jött be, azt vártam kb mint az U4-ben hogy leszakadjon a fejem, Csónakos alázós grafikát akartam, elég lagymatag lett, aztán jön egy váltás értitek akik játszátok hirtelen mérfölddekkel szebbnek hat minden, aztán na maszkos gombás dolgok ott megint meh.
Ez a játék bőven eleje, de nekem rohadtul inkonzisztens a látvány és minőség. Egyenlőre. Story meg rohadt lassú és vontatott.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.19. 21:56:13 -
Nem jutottam el addig. Sajnos. -
Nálam ott az open world lett súlytalan egy idő után. Túl nagy térkép, túl kevés érdemi tartalom. Ez sok évvel ezelőtt a Mad Max-nek megbocsájtható volt (főleg, hogy szinte a semmiből toppant be), és nagyon szeretem a mai napig, de azért 2019-ben, főleg egy AAA játéktól már kevés volt. A ragyogó gunplay elvitte...egy darabig. -
De ezt gondolom ezt semmiképp sem lehetett volna a topikjába. -
Nemrég a Rage2-t emiatt hagytam abba. Tök jó a gunfight benne, nagyjából rendben vn a játék legtöbb aspektusa, egészen addig, amíg el nem kezdenek benne beszélni a karakterek. Bár csak sosem tették volna. Atomjaira hullik minden, amit addig felépít. Van akit ez nem zavar, mert amúgy nem lényegi része a játéknak, és nincs is sok belőle állítólag. Nálam annyira megakasztott mindent, hogy nem is mentem tovább. Komolytalanná, súlytalanná vált az egész. -
Igen, de egy játékban egy ép elméjű ember ezt magasról lesz.... Persze rácsodálkozik mindenki, de kb. harmadlagos dolog. Ilyen 3 napos csoda. Egy filmnél pl. nem igazán lesz életszerűbb egy játék mégis ha szar a sztori/körítés vagy nincs meg az a hangulata ami megragad, akkor megette a fene és elalszik vagy végig sem nézi emberfia. -
CptFlint #108634 32 db értékelés. A mennyiből? Sok millióból? Mégis mit mutat ez a játékosokból? Meg a társadalmunkról? Mi van? Őrület... -
Az a szép, hogy az a "vilàg" simàn illene a tLoU vilàgàhoz.
Sok ponton jut eszembe a Days Gone. -
Kb. fél óra után: ez egy másik dimenzió. Ilyen animációt, arcmimikát, kidolgozott részleteket sehol nem láttunk és nem is fogunk, majd csak a következő ND játékban. Elképesztő. -
Ez jó :)