PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Én ezt értem, de mi akadályoz meg téged abban hogy ide beiírd vastag betűkkel? Én azt hogy szűrom majd ki ha valami hülye egy randon YT video alatt benyomja? Mert ugye szoktak ilyet. Szóval nem, nem olyan egyszerű elkerülni ha gamer témában olvasgatsz, nézegetsz videokat. Hülyék mindenhol ott vannak, erre nem tudsz felkészülni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Rohadjak meg ha ez nem a játék banner-jét rajzolja élőben.

https://www.twitch.tv/ubisoft
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 14:27:04

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
AC vikings, gameplayért gyere vissza jövő héten. Tessék <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudom megcáfolni, mert egyiket sem vittem tovább a harmadánál. A játszhatóság ameddig eljutottam, nagyjából egyezett. Madár. Pingelés cuccok után a d-pad fellel. Sunnyogás a gazban, majd kivégzés. Fejlesztésekben is sok az átfedés. A harc, a pajzsot leszámítva. Az egy idő után unalomba fuladó küldetések. A fütyülés. Lovaglás. A zsillió bisz-basz a térképen. Lehetne még sorolni. Lehet később jönnek be új elemek, de én azt már nem vártam meg.
Nekem az volt a fő bajom főleg az Odyssey-vel, h túl nagy lett a map, nem eléggé változatos tartalommal. Szinthez kötött ellenségekhez hozzá szoktam már más RPG-ben, elvégre az Ody full blown akció RPG lett. Szal ezzel nem volt bajom. Ugyanakkor túl sok volt a mellékes feladatok közül az egy kaptafa. Mint például a kismillió kipucolható bázis.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 14:22:15
n000rbi
Igen, közben rájöttem. Én ezt meguntam, majd írjátok be mi lett a vége :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

lwb
Nekem nagyon grindy volt. Utolsó AC játék, amivel érdemben játszottam, a Syndicate volt. Az origins meg az odyssey nekem nagyon open world izék voltak, szinthez kötött ellenfelekkel meg loottal, nagyon nem jött be.

darkSectorxxx
Igen 2018 óta kb ez van amikor egyik hírben írták, hogy INNENTŐL minden amit a Sony ad ki, az fog kapni magyar feliratot, beleértve a kis AA játékokat is!

pl Concrete Genie

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
100% hogy vikinges lesz. Ezer leak volt már róla és Jason is írta twitteren. Viszont gameplay nem jön csak jövő héten.

Seth
Van itt mindenféle zene régebbi és újabb részekből. Nem az fog árulkodni róla, hogy melyik korszak,helyszín lesz :)

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Minden PS 1st party már egy ideje magyar felirattal jön

Lófauszt ugyanaz. Az Odyssey-ben csomó újítás van Originshez képest. Lehet nem szeretni, de azért valótlanságokat ne állítsunk.
Hallottam olyan pletykákat hogy a Ghost of Tsutshima magyar felirattal érkezik. Ez igaz? Angolul se lenne vele semmi baj, de így talán még jbb lenne.

És ha már nyelv... Japán hangsáv lesz benne? Mivel az egész 100%-ban japánban játszódik ezért magától értetődő lenne. :)
Teljesen ugyanaz, csak a történelmi kor, és a helyszín más. Ja, nem, mert az Odyssey-be lehet intenzíven hajókázni, ami amúgy egész szórakoztató egy ideig. Maga a játék már nem annyira.
lwb
??? 5 perc aktív keresgéléssel találtam csak olyan oldalt, ahol fenn van. A 4chanen huszonnyolcat vissza kell lapoznod a topicban,hogy megtaláld a leaket és mi a fenét keresel ott, ha éppen el akarod kerülni spoilert amúgy. A redditről már törölték a topicot, a reseterán fenn sem volt. A nagy újságok egyike sem említi meg, csak a tényt, hogy volt leak, de semmit a tartalomról. A yt-on nincs fent egyik leakelt gameplay sem, mindet leszedette már a Sony. Azok a kibeszélős videók, amik belemennek a részletekbe is, azok is nagy SPOILER feliratokkal vannak tele. Ha ennek ellenére megnézed, az aligha véletlen.

Véletlenül nem fog veled szembe menni. Ettől persze még valaki rádírhatja fórumon vagy küldhet egy ilyen direkt üzenetet, de ezt leszámítva, azért nem olyan egyszerű véletlenül beleszaladni ezekbe a leakekbe.

n000rbi
Én ezt a livestreamet nézem most, de a zene alapján rohadtul nem skandináv témájú lesz :D

Az, h tudott dolog és megszokott dolog, nem azt jelenti, h rendben van.

Szerk: Egy szóval se mondtam, h a bosszú szivárogtatás rendben van, de az sincs rendben, ahogy ND-nél és sok más fejlesztőnél mennek a dolgok.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 14:08:08
darkSectorxxx
Nem is kérdéses hogy crossgen lesz

lwb
A ND nem Svédországban vagy Dániában működik. És nem is az EU-ban.

" de ha meg ez az álmod"
Ez egy munkahely. Ott emberek dolgoznak. Szerethetik a munkájukat, persze, de attól még ki kell őket rendesen fizetni és nem visszaélni ezzel. Mindenkinek van élete, családja, kiadásai. A számlákat álmokkal meg szeretettel nem lehet befizetni.

Tikal
Fejlesztői körökben ezek tudott dolgok, szóval ha nem bírod, vagy nem értesz vele egyet akkor eljössz, de ha meg ez az álmod akkor csinálni kell és nem szivárogtatni bosszúból.

EU legtöbb országában elég jó szakszervezetek működnek, ha a svédeknél, dánoknál te oda mész a szakszervezethez és azt mondod, hogy téged arra köteleznek hogy heti 15-20 órát nyomj le minden héten pedig te nem akarsz, akkor jól megbasszák a céget. Viszont a túlóra önmagában nem tiltott, szóval annyit melozol amennyit akarsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
100% hogy crossgen lesz ugyanúgy, mint az AC4 volt anno.

Én crossgenre tippelek.
Kandurex
hát,,...reméljük lesz valami és talán nextgen.... bár újabban a nextgen nem divat....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#wow1>
mucsácsó
Rumour: Assassin's Creed PS5 Reveal Coming Later Today

valami tényleg van/lesz:

Update: Folks, it definitely looks like this is happening. Industry expert Daniel Ahmad tweeted overnight that Ubisoft China has scheduled an announcement to take place at 1pm BST / 5am PST. He then follows that up by saying: "It’s worth paying attention to Ubisoft social media outside of China too. Both today and tomorrow." An Assassin's Creed PS5 reveal definitely seems to be taking place shortly.
Tikal
Könnyedén, mi? Ne viccelj már :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.29. 13:30:38

Tikal
Akkor meg nem kell ott dolgozni, ha valaki nem bírja...

darkSectorxxx
Ja így akkor igen. :)

n000rbi
Nem, nekem az Origins nagyon esetlen volt (pár óra ment bele), az Odysseyt már meg se néztem.

j0nNyKa
vagy amit elkezdek! <#idiota>
(az a vikinges feeling nem hangzik rosszul, abba meg lehet bele is fognek)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Ez a két új AC nem érdemelte ki? :)

n000rbi
Ja, jó lenne már egy AC, amit végig is játszok :)

Vikinges AC plz, továbbra is annyi RPG elemmel, mint az Odyssey, de kisebb térképpel plz.
lwb
Magyarán lényegében kötelező. Ez szerintem egyébként nem oké. Mindenki annyit dolgozzon, amennyit megfizetnek. Ha több munkát várnak el, akkor többet is fizessenek vagy másképp ellentételezzék. A saját irodám munkavállalóitól sem várok el több munkát, mint amennyit a munkaszerződésben elvállaltak, ha pedig túlmunka van, akkor azért vagy több pénz vagy csúsztatás jár.

Szerintem ez így korrekt. A "cég kultúrája" meg egy nagy lózung, nem jelent semmit. Egy Neil Druckmann könnyen dolgozik 16-20 órát is akár, de ő executive bónuszt meg tulajdonosként osztalékot is kap a nap végén.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.04.29. 12:37:04

darkSectorxxx
csak a Viking. :D

ND-nél "nem kötelező" a crunch, de benne van a cég kultúrájában és gondolom, h ha nem is rúgnak ki azért, ha nem nyomod a crunchot, lenézni lenéznek miatta, meg felfelé haladni sem fogsz.
lwb
Mondjuk ezzel csak akkor van baj, ha ezt a túlmunkát nem fizetik meg az embereknek. Ha önként vállalják, extra pénzért, akkor részemről itt nincs baj. A baj épp az, hogy sok helyen "kötelezően ajánlott" a crunch és még extra pénzt sem kapnak.
Amerika azért külön példa, mert ott a munkavállalói jogok a béka segge alatt vannak, ellentétben Európával. Egy amerikai munkáltató egy rakás dolgot legálisan megcsinálhat, amit egy európai nem.

lwb
Szerintem a játékosokkal nem baszott ki, mert aki akarja, az könnyen el tudja kerülni a spoilereket. Konkrétan aktívan rá kellett keressek nekem is, pár perc böngészést igényelt, hogy megtaláljam, nem volt benne a képemben. Redditről, yt-ról leszedték már a videókat az első nap.

A bevétel-kiesést inkább az okozza majd, hogy akik megismerték a történetet és azután úgy döntenek, hogy köszi, ezt inkább nem veszem meg. Kérdés, hogy ők mennyire lettek volna boldogok, ha ugyanezt 60 dollár kiperkálása után, a játék végére ismerik meg és ugyanúgy nem tetszik nekik. Aki szerintem ennek ismeretében dönt úgy, hogy kihagyja, az nem érzi, hogy kibasztak volna vele a leak-kel. Sokan még hálásak is a szivárogtatónak ezért.

Ennek nincs köze ahhoz, h Amerikában van a ND. A játékfejlesztésre jellemző a crunch, a nem fizetett túlórák. Bizonyos cégeknél jobban, máshol kevésbé, kevés helyen, mint az Ubisoft, a Nintendo vagy a Valve pedig szinte egyáltalán nincs. A CD Projekt Red Lengyelországban van és ott is brutális volt a crunch a Witcher 3 fejlesztése alatt is már, valamint a Cyberpunk 2077 5 hónapos csúsztatása is jelenleg 5 hónap crunchot jelent a fejlesztőknek.
TDC Geronimo
2 óra és AC bejelentés elvileg :)

darkSectorxxx
Mondjuk HA igaz, lehet probléma ez is.
De megfordítva a kérdést: RÉGEN az első résznél nem volt kemény meló?
Szerintem nem időpontra dolgoztak mert ha nagyon akarták volna tartani ezt a májust akkor halasztásba se mentek volna bele.

darkSectorxxx
Ezzel egyetértek, nem véletlen nem fedik fel ki volt az mert tudja ha igaz is a túlóra meg ilyenek, ez nem volt egy fer válasz rá mert ezzel a játékosokkal baszott ki legjobban.

Rage47
Death Stranding megjelenése előtt is lehetett olvasni, hogy nagyon sokat dolgoznak a japók még mindig rajta. Sztem meg is lett az eredménye.
ND is hasonló biztos, azért olyan a minőség.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.29. 12:08:19
Tikal
Egyébként meg ezt az amcsik maguknak köszönhetik, ott kb minden szakmában ez a jellemző, a túlóra, 50-60 órás hetek, mert ami ennél kevesebb az már szocializmus... de biztos lehet ott is találni normális munkaadót, még fejlesztőként is.

Tikal
Ezt akkor sem így kell megoldani. Ha ez igaz, akkor ez az ember százezrekkel baszott ki csak azért mert neki nem tetszik a melója. Hát akkor váltson, szerintem senki nem tartott kést a torkához hogy az ND-nél dolgozzon.

darkSectorxxx
Ha dolgozó volt ugye.Mondjuk ezért fizethetett akár olyan is aki pont a ND ellen lenne esetleg, nem tudhatjuk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:34:29

lwb
Azért vagyok hajlamosabb hinni a munkavállalónak, mint a ND-nak, mert a szivárogtatással a dolgozó semmit nem nyer, pénzt nem kap, legfeljebb kicsinyes bosszút áll a kiesett bevételek miatt (amelyek nem feltétlen a spoiler, inkább annak tartalma miatt estek ki amúgy is). Azért az emberek az ilyen, egyébként veszélyes és jogellenes dolgot valami felszínes sérelemért, egy beszólásért nem szokták bevállalni. A ND ezzel szemben elég híres volt már ezelőtt a botrány előtt is a munkavállalók 12-16 órás napi dolgoztatásáról, valamint ők nyernek is nyilván pénzt azzal, ha nem fizetik rendesen ki a dolgozóikat.

darkSectorxxx
Nem jó nagyon ez, mert ahogy mi is a neten sokan hajlamossak vagyunk ugye azonnal szimpatizálni a munkásokkal, mert megemlítenek egy ilyen "hihető okot".
Mostanság egyre több ilyen hír van, kitudja, nem e szimplán lejáratás.

én mindenképpen örömmel játszom végig a játékot, mert még ha igaz is, ezt a fejlesztőknek köszönhetjük, mármint a játékot, amin megdolgoztak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:27:47

lwb
Így van, egyelőre minden pletyka csak. Az is, hogy "mérges ex-dolgozó" szivárogtatott, mert ez is csak pletyka szintjén jött elő. Ez sem biztos.

darkSectorxxx
Ha igazak.