121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.: mivel üldözte őket annyi fertőzött amire nagyon nem volt még példa a jàtékban. Na màr most.. inkàbb egy ismeretlen bàzisra bemegyek (főleg úgy, hogy arról a bàzisról velünk van 1 ember)..mint, hogy lovagolok a havas erdőbe 100 fertőzöttel a nyakamba.

2.: Csak addigra Abby kb ellövi a fél fejét. Engem is felhúzna, ha eddig higgadtúl viselkedek..majd jön valaki aztàn pofànlő.

• Tikal #108991
    Mi lesz a zárt ajtó mögött? Emlékeim szerint az esetek többségében semmi érdekes, csak tovább mész, vagy ha zárva volt akkor általában kerülnöd kellett.
  • CptFlint
    6-7 óra van onnan vissza kb.
  • Ulthanito
    A sztori egy dolog, de szerintem a gameplay unalmas. Már herótom van, ha egy zárt ajtót látok, mert tudom mi lesz mögötte. Copy-paste-copy-paste.

Az első 6-8 órában még ez lekötött, de a második 6-8-ban már kevésnek érzem. Remélem, harmadik 6-8 már nem lesz. Valaki megmondhatná, hogy mennyi lehet kb még hátra, ha ott járok, amikor

Abbyt felhúzzák a fára. Utána elszöktünk, besíneztem a csaj kezét, és elindultam egyedül az akváriumhoz. Átúsztam már a vízen, most vagyok a fertőzött hajón az óriáskerék közelében.
  • Ulthanito
    Oké, de senki nem tudta a sztorit, mert a sztori nem szivároghatott ki. Max x perc gameplay, abból meg sokat nem lehet megtudni. Szóval továbbra sem értem a népharagot.

• lwb
    Igaz, inkább a narratíva vagy a writing az, ami közepes. A történet nem volt bonyolult az egyben sem (itt sem az), de az nem baj, ha a narratíva,a writing, a plot, a karakterek együtt jók, jól működnek együtt. Szerintem itt nincs meg az a dinamika, amit te is írsz a karakterek között. Nem segített a sok karakter sem, kevésbé fókuszálta a történetet, de nem segített a furcsa döntések, amiket a karakterek hoznak, pl:

-Joel simán belovagol egy idegen fegyveres-csapat táborába és még a nevét is megmondja. Ehhez vegyük Ellie-t a winter részből, amikor David-del találkozik. Mennyivel óvatosabb, pedig ő csak egy 14 éves gyereklány. Joel soha nem lett volna ilyen óvatlan.
    - Tommy az egyik jelenetben még győzködi Ellie-t, hogy nem baj, hogy Abby-t nem ölték meg, menjenek hazaz, elég volt. A másikban (ami közvetlen az előző után jön, szó szerint a következő jelenet, amiben Tommy szerepel) már lecseszi Ellie-t, hogy miért nem megy bosszút állni meg megígérte. Wtf.
  • Tikal #108986
    Pedig a sztorira azt hiszem még ő is azt mondta, hogy attól sokat nem várhatunk, hiszen az elsőben is egy kalap szar volt :)

De gondolom itt már azt értette alatta, hogy nincs meg az az érdekes dinamika a karakterek között ami az elsőben meg volt, meg azok az érzelem bombák...
  • Tatyla
    Igazad van, nem tudom ettől van e még lejjebb...
  • Zóanagyvarázsló
    És lehet (biztos), hogy fél-1 év patchelés jót tesz neki, és nem day1 lesz csúcsformában. Még gondolkodom rajta, de ha elö is rendelem, akkor se biztos, hogy játszanék vele. Olyan editiont bármiböl vennék, ami idöt is ad, csak lehet, hogy másra fordítanám.
  • lwb
    "Azt még mindig nem értem, hogy mi olyan rohadt felháborító a játékban, még nem találkoztam semmi olyannal, aminek népharagot kellett volna kiváltania."

Ez: "A sztori meg, hááát, izé."

Az emberek többet vártak az első rész után. Ha nem lett volna első rész, nem lett volna felháborodás sem, de a franchise hozza magával az elvárásokat. Amúgy játék nem felháborítóan borzalmas és nyilván ND minőség a megvalósításban.
  • mucsácsó
    persze, én nem vitatom ezt, hogy gáz lenne vele, hiszen azért egy 200(+) órából 20 percet láthattunk, és azért ez még csak szösszenetnek is kevés volt, főleg egy beta(közeli) állapotból :)

ugyanúgy várós és day1 a játék, de lesznek azért gondok - és amúgy az is igaz, hogy a játék iszonyat baszó néhol, néhol pedig rohadtul elnagyolt textúrák/objektumok vannak, de ez meg klasszik open-world rákfene is
  • Voltan
    Én is majdnem pontosan így érzem. Összhatását tekintve amúgy, ha végre kézhez kapjuk, szerintem nem lesz vele gond, de ha elmerülünk a részletekben, hát akkor azért nem csöppenek el különösebben. Valszeg persze jóval kompexebb lesz az egész, mint ebből a kis videóból kitűnik, az összetettség pedig elfedi a mikro-hiányosságokat. Hogy addig a pár hónapig, ami még van addig, mennyit tudnak hegeszteni rajta, az azért kérdés.
  • darkSectorxxx #108980
    :D
  • mucsácsó
    azon biztosan túl fog! :D (nem lesz nehéz)
  • Rage47
    sztem örüljünk, ha túlmutat egy AC-n egy kicsivel
  • mucsácsó
    amúgy énse várok semmit tőle... fasza lesz, de "semmi extra", főleg egy lasszó2 után :(
    persze berántom, de nem hiszem hogy bármi forradalmit hoznának az SP-nél.. :D
  • Rage47
    azért még sok mindent nem láttál, hacsak nem speedrunolsz :D
    de alapvetően ez ilyen game
    én is elviseltem volna több változatosságot a gameplay-ben
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.30. 09:25:09
  • Moby
    Nekem ez már kimarad. 2020 mostmár hivatalosan is az elmúlt 40 gémerévben a gödör alja. Ha esetleg kiderül, hogy nagyon jó (amire nem nagyon utalt a bemutatott gampelay), jó lesz az jövőre, merthát a jövő év sem ígérkezik sokkal jobbnak az ideitől.
  • Ulthanito
    14 óránál járok lasszóban, és unom. Már vége lehetne ennek a vekengésnek. Azt még mindig nem értem, hogy mi olyan rohadt felháborító a játékban, még nem találkoztam semmi olyannal, aminek népharagot kellett volna kiváltania.

Szép-szép, részletgazdag, különösen a vegetáció, de a játékmenet unalmas. Ha meglátok egy forgóajtót, és megyek oda, tudom, hogy el lesz akadva, egy ajtóhoz, az biztos zárva lesz. ha szemetes konténert látok, ott biztos tologatni kell majd.

A sztori meg, hááát, izé.

(egyébként abszolút minőségi, igényes cím)
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.30. 08:35:35
  • Tatyla
    Az idén eddig ezt várom a legjobban
  • TomStorm
    Az biztos hogy open world-ba erős lesz.Nem 20-30 óráért fogunk 20ezret fizetni:)

Eddig minden rendben van vele amit láttam,ilyennek is képzeltem el.
  • Evoluti0N
    HUD testre szabható és hogy milyen elemek jelennek meg rajta, az attól függ, h milyen chipeket ültetsz be.
    A város attól függően zsúfolt, vagy üres, h milyen időszak van. Szóval hajnalban, éjszaka közepén sokkal kihaltabb.
    Harc szerintem ennek a játéknak sem lesz a legerősebb pontja, ahogy a Witcher 3-nak sem az volt. Valaki azt mondta, h a fegyveres harc jól megcsinált és mindenki a Rage 2-höz hasonlítja (nem játszottam) a lövöldözést. Azonban a közelharcról mondták egyesek, h nem éppen a legjobb, de melyik first personban az? :D
    Fizikát szerintem még csiszolják ebben az 5 hónapban.

Szerintem azokban a dolgokban lesz erős, mint a Witcher 3 is és azokban agyonbasz bármelyik mostanában kijött open world RPG-t vagy bármilyen open world játékot.

Lényeg: Baromira fel vagyok rá hájpolva és megeszem a kalapom, ha a Witcher játékokban részről részre hatalmasakat fejlődő CDPR egy középszar játékot rak le a CP2077 formájában. :D Mindenki kivétel nélkül fosott az élvezettől azok közül, akik kipróbálták a 4-5 órás tesztverziót.

Szerk: Nekem ez a braindance az a rész, ami nem igazán varázsolt el. Úgy tűnik, h túl van komplikálva és nem tűnik túl izgalmasnak. Habár, ha érdekes sztorikat raknak mögé és a játékmeneti része is érdekesebb lesz a tutorial szint után, akkor nem lesz vele gond.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 00:56:37
  • mucsácsó
    megnéztem az imént :)
    őszinte leszek - én kurvára várom, de ettől abszolúte nem vágtam magamat hanyatt :\ fáj leírjam, DE:

- zsúfolt HUD néha (ezt tudtuk)
    - kurvára élettelen város a vezetés közben
    - élettelen a clubos rész - kb. mint amikor buli eleje lenne egy helyen, és még sehol senki :Da
    - végén a közelharc az vmi rettenet esetlen és bugyuta AI-t tükrözi mellé
    - elég fura fizika
    - elég erőltetett dialógusok :D

bónusz: javult a gunplay talán, de még mindig erőtlen, de a mantis pengékkel kaszabolás is nagyon erőtlenül hatott itt :\

nyilván ez csak egy demo és van idő még javítani ezt-azt, akár utólag is, de azért na... elgondolkodtató :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.30. 00:14:22
  • Rage47
    dettó :D
  • TBTPumpa
    RIP my wallet:
  • darkSectorxxx #108967
    Várjuk már, csak legyenek olyan klasszikus mapok azért benne ne legyen minden ilyen modern. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.29. 20:09:49
  • AntiHero
  • Tikal #108965
    Lara "nemvagyokizmos" Croft kalandjai
  • Moby
    Fantasztikus felhozatal :D
  • AntiHero
    25 perc Cyberpunk gameplay vàgatlanul
  • darkSectorxxx #108962
    Köszönöm az infókat.
  • Evoluti0N
    Nem lehet egy végigjátszás alatt megszerezni az összes skillt és fegyverfejlesztést sem és azok is adnak trófeát. New game+ kell hozzá. Mondjuk abban nem kell a végégig eljutni, de azért elég sokáig el kell, h mindent kifejlessz. Több, mint feléig. Ugyanakkor én végigjátszottam az egészet még1x. Nem csak a trófeák miatt, hanem, mert annyira tetszett. :D Igen, fejezetenként újra lehet játszani és amikor kiválasztasz egy fejezetet a menüben, akkor ott látod, h hány összegyűjthető cucc (papírok, kártyák, stb.) hiányzik abból a fejezetből. Az összegyűjthető cuccok és a fejlesztések mellett az összes többi amúgy szinte organikusan jön és nem kell nagyon megdolgozni érte, ha az ember felfedez rendesen. Az összegyűjthetőkből sem hiányzott sok. Például a széfek és a munkaasztalok mind meglettek első végigjátszás alatt.
  • darkSectorxxx #108960
    Gratula! Első végigjátszás alatt sikerült? vissza tudsz menni a területekre később ha elhagytál valamit?
  • darkSectorxxx #108959
    Ha te is leöntöttél volna 4 billentyűzetet asztalon akkor te is értékelnéd mint én. :D
  • Voltan
    Kábé az a szint ránézésre :) Pohártatró. Érted, egy ASZTALON :D:D:D:D Love it :D
  • Tikal #108957
    azt hittem valami kemping asztal horgászoknak
  • Voltan
    Szintén erről az oldalról, egy reklám. Hát, én veszek ebből kapásból hármat, basszus :D

-Mi ez a szar, Petike? Ezt még a bolhapiacon se tudnám eladni, hát mi a faszom ez?
    -Mindegyaz, Józsikám, írjad rá, hogy gémer asztal és adjad mondjuk hatvanért.
    -Gondolod?
    -Bízzál bennem.

Csudálatos. POHÁR ÉS FÜLES TARTÓ IS!!!!
  • mucsácsó
    ehhh.. jobb is, hogy lejárt a picsába pár napja :D
  • AntiHero
  • Evoluti0N
    TLOU 2 platina meglett. Első kiplatinázott ND játék. Az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, h ezt sokkal könnyebb volt, mint bármelyik korábbi játékukat. :D