121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
szerintem lesz lasszó3, de majd megint a kövi gen végére legkorábban - Uncharted 5-öt / spinoffot én nem tartanám elképzelhetetlennek, de amúgy tényleg valami új cím lenne a legkézenfekvőbb -
A Resi szerintem pont jó helyen van a capcomnál. Nagyon jó munkát végeztek a 7-tel és a remake-ekkel is. Inkább valami új IP kell tőlük. -
szuper realisztikus
-
Nekik adnám a Resident Evil VIII. -at,..persze már késő, de szerintem ők abba a stílusba nagyot alakítanának -
-
Igen, most találtam meg. De amikor írtam, még nem volt.
Ettől még ugyanolyan röhejes az, hogy 45 asztalból 44 bitre ugyanúgy néz ki a világ tök különböző pontjain. -
Én inkább azt nem tudom, hogy most mi jön. Uchartedet lezárták, TLOU2 után nem tudom, lesz-e 3. Szóval biztosan új IP-k jönnek majd. -
+1!
nem tudom elképzelni se, hogy kövi gen végére / közben mit tesz majd le a Nóti PS5-re, de gyanítom el fogjuk hagyni a maradék állunkat is:D
ezt a TLOUP2 szintet meg majd jó ha megüti nextgen végére bárki más (multiplatform), de lehet még akkorse... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.03. 11:24:43 -
Lepörgött a Lasszó 2
Nagyon jó volt. Tökéletes árnyalása a jónak és az annak hitt rossznak. Egyéb aspektusaiban pedig lehet, hogy nextgen -be sem látunk, ilyen kidolgozást, ilyen grafikát.
Az egyik legjobb PS4 / játék / 10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nincs okozati összefüggés a "szakítottam a feleségemmel" (egyébként csak ideigelenesen különköltöztek) és az "ugyan eddig én mondtam, hogy ennyi elég volt, de meggondoltam magam" között. Ha valaki megtört, az nem feltétlen jelenti, hogy minden áron bosszút akar, sőt, azt is jelenti, hogy belefáradt és beletörődött a sorsába, nem akar tenni semmit. Maria pont azért ment külön, mert Tommy elment bosszút állni. Erre a válasz nem a még több bosszú.
És nem, nem kell szájba rágni, de akkor MUTASSA meg. Mondja el a történetet, ne én találjam már ki, hogy miért fordult 180 fokot a karaktere. A történetet ő meséli el, nem én. Persze, oda tudok költeni bármit én is saját kútfőből.
"Vagyis hát ezek szerint egyesek számára igen."
Az ilyen kommenteket leszel szíves mellőzni. Eddig kulturáltan beszéltünk, én sem személyeskedetem. Ha nem megy, fejezzük is be. Oké?
-
Evoluti0N #109024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem magyarázza meg, de egyértelmű. Nem kell minden apróságot a játékos szájába rágnia a fejlesztőnek. Vagyis hát ezek szerint egyesek számára igen.
Meg egyébként is megmagyarázza. Látod, h mennyire egy megtört ember. Mondja, h szakítottak Mariaval. Mit vársz? Hogy a képernyőbe néz és azt mondja, "nem maradt más számomra, csak a bosszú?"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.02. 15:10:27 -
azért adják olcsóbban 100 dolcsival, hogy elgondolkozz, tényleg akarsz-e lemezezni, mert nekik jobban megéri hosszú távon, ha digitálist veszel
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.02. 14:03:05 -
Nem igaz, mert volt ahol petróleum lámpás volt, és pont megjegyeztem magamnak, hogy na, ezek erre is gondoltak :D -
>de például az összes craft asztal bitre ugyanúgy néz ki, bárhol vagy a világban.
Ez speciel pont nem igaz, egy tutira van, ami máshogy néz ki :) -
Apróságok, de például az összes craft asztal bitre ugyanúgy néz ki, bárhol vagy a világban. Minden ugyanúgy és ugyanott áll rajta, mint az összes többin. Ha már ekkora attention to details van, akkor erre is juthatott volna több.
Tipikus naughty játékmenet, mint az UC4-ben a "boost me up", már idegbajt kaptam, a csapból is az folyt.
Azt sem tartom elegánsnak játékmenet szempontjából, hogy vannak kocsik, amikre fel tudsz mászni, és vannak olyanok, amikre nem, mert nem arra kell menni...Azt ugye senki nem gondolja, hogy a Hyundai-kocsik mászhatók, a BMW meg nem. :-D
Lehet azt mondani, hogy ezek apróságok, de hát az ördög a részletekben lakozik, mint tudjuk ugye. -
Ez a játék jobban szét lett kapva mint egy mozi :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megmagyarázni én is megtudom. Tudod, mi a baj? Hogy a játék nem magyarázza meg. Persze, lehet hogy hazafelé elütöttek egy kis nyuszit és ebből Tommy PTSD-je beugrott, ezért hirtelen bosszút akart. Minden lehet.
Mi lenne, ha ezt nem mi költenénk hozzá, hanem a játék mutatná meg? Ha már 180 fokos fordulatot csinál egy karakter viselkedésében két jelent között. Talán meg is kéne magyarázni. És nem neked vagy nekem.
-
Evoluti0N #109017 Ez külön vicces már csak azért, mert egy csomó játék létezik, aminek 0 köze van Japánhoz és érkezik hozzá japán fordítás. Gondolom, h minőségiek. Erre pont egy japán tematikájú játékban sikerül akkora bakit lőni. :D -
Ghost of Tsushima is a game steeped in Japanese culture, but fans savvy in Japanese are worried about the game's menu translation. -
Pedig még fekete fehér filter is lesz, hogy még autentikusabb legyen :) -
Én se értem mit várt. Ez a játék menet van már mióta az ND-nél. Volt benne vagy 4 konténer, két létra emelgetés meg párszor ki kellett nyitni egy ajtót!! Egy ajtot, érted? Hogy merték, nem is értem. -
MrAndree #109013 Mondjuk az érdekes, hogy ha már Sony game akkor nem tudtak egy normális fordító csapatot adni a fejlesztőknek? :D -
Evoluti0N #109012 Erről már valami linket pls. :D Ha nem volt egy rendes fordítójuk, illetve történelmi tanácsadójuk, akkor az úgy elég fail. Attól még lehet jó a játék, csak hát, na. :D
-
CptFlint #109011 Kétlem, hogy 100 dollárral olcsóbb lenne a digital only változat. Nekik kb 20 dolláros tétel a bd olvasó. Miért adnák 100 dollárral olcsóbban nélküle? Mennyi volt a különbség anno a XO és annak digit only változata között? Volt ott 100 dodó különbség? Már nem emlékszem. -
Suckerpunchék annyira komolyan vették a japán történelem minden aspektusának elsajátítását, hogy a japánok már most örjöngenek, mer a főmenü kb google translate szinten van japánul, pedig túl sok minden ott még nincs :DD
Szegény japók, hogy fogathatják a szemüket, amikor az amerikaik csinálnak történelmi japán filmeket, vagy bármit. Az különösen jó élmény lehet, amikor japán vállalat japánban kiad egy japánban játszódó játékot japánul szarul, amit nagyrészt amerikaiak csinálnak, és jó képet kell hozzá vágni :) -
gondolom kamu ps5 price meg megjelenés -
CptFlint #109008 Nem könnyű a mai közönség igényeit kielégíteni. Ha rövid az a baj (lásd: mondjuk Order 4-6 órás játék), ha hosszú mint ez, akkor meg az a baj. Szerintem minden perce remek lett és nem éreztem egy pillanatra sem, hogy el lett volna húzva. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiteltelen és karakteridegen lett volna, ha abban az idilli pillanatban befejezik. Kellett, hogy képtelen volt a rémálmai miatt megmaradni a valagán. És kellett az a plusz ráadás, hogy a kimerültséget, azt a belső tehetetlenséget átérezze a játékos és kellett hozzá, hogy Ellie a játékossal együtt eljusson arra a pontra, ahol már értelmetlen lett volna Abbyt megölni. Ez a lefolyás így bemutatva a gyász öt fázisát remekül áthozta. -
Evoluti0N #109007 Nem tudom, de a játékmenet videók, meg az első rész üresjáratai után elég egyértelműnek kellett volna lennie mindeni számára, h milyen lesz a folytatás játékmenetet illetően.
És ha most erre az a válasz, h "ok, de nem 25 órán keresztül", akkor nekem erre az a válaszom, h tudni lehetett már megjelenés előtt, h bőven 20 óra felett lesz a játék.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.01. 21:50:32 -
hát de most egy ajtó, mégis mi legyen utána, jump scare? Vagy posztapok világban ajtónak sincs helye már? :) -
Sajnos, nem saját kép.
-
Ettől még a kínai zelda klón is minőségibbnek tűnik. Lekerült a várólistáról. -
Első részben is így volt. -
"Emlékeim szerint az esetek többségében semmi érdekes, csak tovább mész"
Hát pont ez az. -
ezt a Dreams-ben csinálták? -
A Zelda klón Gods & Monster -
na milyen? -
Majdnem olyan jó, mint TheDooo :)
-
-
Azbesztmegba....
-
Evoluti0N #108995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Joel 4 évig élt relatív biztonságban. Egy biztonságos, nagy, még árammal is rendelkező városban az új családjával. Megtalált papírokból is lekövetkezik, h nem volt 4 évig semmi problémájuk emberekkel. Találkoztak időnként velük, kereskedtek, vagy akár még be is fogadták őket. Ezek mellé jön még az, h Abbyt megmentették és egy horda elől menekültek és nem volt hova máshova.
- Tommy pedig elveszített mindent. A bátyja elvesztése mellett, lesántult, egyik szemére megvakult és Mariaval is szakítottak. Nem maradt neki semmi más, mint a bosszú.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 15:06:40