121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ashlara #109517 Előző hónapban már megvolt, ott rá is kontráztak, a Sony már ott győzött is. MS itt csak bevert egy újabb szöget az XBox koporsójába.
-
CptFlint #109516 Erre nem is kell rákontrázni. MS nyomott egy betlit keményen. -
A mostani box event végén is mondták, hogy lesz még ilyen az éven, a Sony pedig elvileg augusztus 6-án jön újabb infókkal.
Én sem voltam elájulva a box show-tól, pedig reménykedtem, hogy na most odab@sznak, de nem. A series x és pc only cuccokból sajnos nem sokat láttunk (az a Hellblade 2 bejelentkezés egy vicc volt, UE5-tel abból jövőre se lesz semmi), a többi meg ami jön one x-re is, az olyan, amilyen. -
Rá fog? Már lemet a Sony showcase 2020 múlt hónapban. Egyébként szerintem nem kontrázott rá, mennyiségileg egészen biztosan nem. Jóval több játékot mutatott be a MS, mint a Sony. Össze sem lehet hasonlítani. Sony-nál 1st party mi volt? Ratchet & Clank, Spider Man kieg, HZD2, Gran Turismo 7 és a Demon's Souls remake. -
Visszanéztem az XBox show-t. Hááát, azért erre nagyon rá fog tudni szerintem kontrázni a Sony. Számomra csalódás az új Halo grafikája, még a mostani generáció esetében sem lehet azt mondani, hogy kiemelkedő lenne. Tudom, nem minden a grafika... :)
-
Psychonauts 2 - csak 2021.... :(((((((( Annyira tudtam... -
Ashlara #109511 De szeretném ezt a játékot. Nincs valakinek eladó használt példánya?
-
Mai xbox preziből a milf volt érdekes meg a stalker2(amiből kb semmi se látszik). Lehet csak a stream miatt volt, de a halo pl rohadtul nem volt nextgen kinézetű. Aztán elvileg a teraflopok miatt csicskítva van a ps5
-
Ki gondolta volna:D -
DQ11 Definitive Edition jön PS4-re is decemberben, fákk..... :D -
Evoluti0N #109507 Időnként ottmarad és meg tudod simogatni, de csak imádkozás után. Néha azonban eltűnik és nem tudod. Nekem az esetek többségében ott maradt és meg tudtam simogatni. -
Prof William #109506 A videókban láttam, hogy a rókákat meg lehet simogatni miután elvezetnek minket egy oltárhoz, de ez nekem eddig egyszer se sikerült. Ha imádkozok az oltárnál a róka eltűnik mire befejezem. De előtte viszont nem ajánlja fel a simogatás lehetőséget, ha odamegyek a rókához.
Az mellesleg feltűnt nektek, hogy imádkozás után mindig egy rókaszoborral több van az oltáron?
Tippre a róka ami odavezet, az nem is egy igazi róka hanem tényleg egy róka szellem, ami miután elvégezte a feladatát, visszatér az oltárra. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.23. 15:44:41 -
Evoluti0N #109505 Ok. -
Dehogynem. -
És baszki való igaz. Erre nem is gondoltam, de tényleg :) -
Evoluti0N #109502 A haiku sem létezett a 17. századig. -
Prof William #109501 Igen a Tsutshima nem a sokak által ismert és sokszor megénekelt "klasszikus" Edo kori békeidőben játszódik, hanem még 1274-ben. Majdhogynem az "elején" a szamurájok korának.
A busidó de kb az egész japán-szamuráj kultúra kb az Edo korszakra (17sz) forrt ki abba a formába ahogy itt a játékban bemutatják. Szóval pár évszázados eltérés van, de ettől még játék nagyon jó. :) -
Persze, teljesen rendben van így a játékban, csak vicces volt hallgatni a 80 éves japán papát, ahogy magyarázza, hogy lószart, simán le kell vágni őket. :D -
Pontosan. Ez a becsületkódex dolog az Edo korszak találmánya, 17-19. sz., békeidő, kvázi romantika.
A korábbi, háborús időkben semmi ilyesmi nem volt, teljesítsd a hűbérurad parancsát, az ellenséget öld meg, mindegy hogyan. Kész.
A mongol invázió idején meg aztán hatványozottan. Idegenek, akik felégetik a falvainkat, levágják az embereinket, hát nem igazán volt téma a lovagiasság, attól tartok :)
Ettől függetlenül a játék dramaturgiájába passzol, szóval engem nem zavar. -
Prof William #109498 Tényleg nagyon gyors. Kb 1 max 2 tippet van időm elolvasni. Az AC:Originsben bezzeg szinte mindig körbeértem a tippekkel egy töltés alatt. -
ja elég durva :D imádom, hogy nem olyan, mint a witcher3 -
Töltési időt senki nem mondja milyen kevés a GoT-ba?
Konkrétan néha nem tudom elolvasni a tippeket amit ír. :D
Ha ez PS5ön alap lesz, minden jàtélnàl, màr imàdni fogom a kövi generàciót. -
Azt bírom a GoT-ban, hogy Jin végig nyafog, hogy ez nem becsületes harcmodor, a szamuráj nem így küzd stb, stb, aztán amikor nézem a reakcióvideókat a neten, ahol japán harcművészmesterek és történészek nézik a videót, mindegyik rögtön hozzáteszi, hogy "dehogynem, egy szamuráj simán csinált ilyeneket, lopakodott, hátba szúrt, ha kell".
Kedvencem a 80 éves japán kendo tanár, aki azt mondja, hogy nincs olyan, hogy dishonorable, ezek banditák, meg kell őket ölni és kész, mindegy hogyan. :D -
Prof William #109494 Megvolt az első nagyobb város(falu?) felszabadítása. Jó volt. Jól lehet ötvözni a stílusokat.
Pl bemész nyíltan a főkapun és párbajra hívod az embereket. Az már alapból 3 mongol mínusz + legyőzöd az utána rád támadókat. Ha nincs más ellenség a közelben nyugodtan átválthatsz lopakodásra, hogy kiritkítsd az erősebb egységeket, valamint a túszokat (akiket amúgy elkezdenének elkezdenek megölni, ha észrevesznek) így könnyebb kiszabadítani. -
Csak úgy. Semmi spoiler, csak egy kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
FIFA
-
Nem ez a végleges borító, hanem ez.
Kicsit más, az ESRB rating is 3+ lett, E-ről. Egyébként tényleg nem túl szép, de Mbappével semmi baj nincs, világbajnok (és francia bajnok) focista, bőven elfér a borítón. A játék persze ettől még egy rakás szar lesz, nyilván tele MTX-el vagy akár konkrét kaszinóval, mint az NBA-nél. Mindez minimális újítás mellett az előző évi kiadáshoz képest, ahogy szokott lenni.
Viszik majd mint a cukrot természetesen. -
A felső képen a fociháló a google képkereső első oldalán van
-
Evoluti0N #109489 És igazad volt. Köszi a tippet. :D -
Nekem egy Dragon Quest 11 és egy Remothered lett behúzva. -
Summer Sale
Wreckfest és Snowrunner behúzva de majd csak csúcsi után -
Ashlara #109486 Mindannyian erre vártatok: 
-
Evoluti0N #109485 Elméletileg, ha egy hely csak küldetéssel pucolható ki, akkor simán nem spawnolnak ellenségek addig, ameddig el nem kezded azt a küldetést és simán csak egy üres bázis van. Legalábbis nekem úgy volt az egyiknél. -
Most nekem olyan volt, hogy kolbászoltam, felfedeztem, és belefutottam egy kisebb bázisba, ahol nem mongolok, hanem banditák voltak. Nem volt nagy, 5 perc alatt ki is pucoltam, de olyan érzésem volt, hogy ide küldivel kellett volna jönni, mert utána nem történt semmi, nem triggelelődött történés, sőt, még nevezett helyként sem kezelte a térképen. Remélem, nem bukom majd az esetleges küldetést később. -
Evoluti0N #109483 Hmmm, hmm. Majd megnézem. :D -
Nem csak fel kell màszni a hàz tetejére? Néha ott is vannak dolgok. -
Evoluti0N #109481 Igen. Az. Többnyire olyan helyre vezet, ahol van valami, de az egyik faluban az egyik rendszeresen odavezet egy házhoz, ahol baromira nincs semmi. :D -
az aranymadár? az igen :) beszélt is róla egyik NPC, ahogy a rókákról is - de még valahol az elején :) -
Evoluti0N #109479 Nektek is előfordul időnként a Tsushimában, h látszólag egy tök random helyre vezet egy madár? Párszor előfordult, h követtem egyet és nem volt semmi a végállomáson. :D -
így a TLOU 2 után szinte minden időutazás a múltba kicsit :D ezt szokni kell, egy ideig nem lesz hasonlóan polírozott game