121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vg #2083 Elmondta a véleményét, kész. Engem(mint sokakat) a BF4 érdekel, azt is fogom venni. A többi nem érdekel, kicsit gagyi mindegyik. Viszont tudom, hogy a BF4 jelenleg játszhatatlan. -
Há engem konkrétan legjobban a resogun érdekel :D -
Cloud: legyen egy sg biztonsági tartalékod, hátha szaladni köll :)) -
Kéne egy 3. hátha lehet őket crossfire-be rakni :D :D:D -
Mi?:D
Killzone,CoD:Ghost,Fifa14,NfS:Rivals,Battlefield4,ACIV,NBA2K14, Lego..
Tehát szinte minden stílusban elérhető már most nem gyenge címek..
Mondjuk nekem is kényelmesebb volt rgh-s box360-ra letöltögetni a gammákat, de hál istennek már megengedhetem, hogy havi 1-2 játékot megvegyek eredetiben..többnek amúgy sincs értelme, ha valamivel játszol, és belemerülsz, főleg ha online gaming, az nem 1-2 nap..
Szóval ez a téma túl is van ragozva, aki vesz ilyen gépet, annak van zséje valszeg pár játékra is, más meg csak warezolgasson ezerrel, azzal sincs ám gond, csak be ne vallják, pedig mindenki csinálja, játékkal, filmek, programokkal..csak nem kell igazságtartalmat rakni olyan mögé, ami mögött nincs!
Peace, és mindenki élvezze, amije van :)
-
Az előbb foglaltál le kettőt. Mégmiazistennemkéne? :) -
Mondtam már, hagyjukafasságokat. Aki az árával csapkorászik az wannabe early adopter, üres zsebbel, sok irígységgel. Akit nem érdekel, az nem kommentel. Minden más csak üres oktalan locsifecsi.
Aki nem talál rá magának megfelelő játékot azt megértem. Aki szerint csak kz van rá, az szimplán idióta. -
Hm, most azért elgondolkoztam, mert olyan jókat írtál, olyan tartalmasan, és annyira meggyőzően, hogy szerintem is igazad van, és tényleg ne vegyen senki innen...
hagy jusson nekem biztosra
-
vg #2075 Mondjuk van egy kis igazságtartalma... -
Magyarul nincs rá 130. Értem.
Eddig 2.1millió gémernek viszont volt. Szar nekik. LOL -
Köszönjük Emese! -
Ulthane #2072 Így van. Semmi értelme megvenni, mert 0 darab játék van rá. Kivéve a KZ. Ha valakit az sem érdekel, akkor nézegetheti az XMB-t egész nap. Ezért megéri 130 ezret fizetni, valóban! :) -
vannak egyéb megoldások is, lásd xbox one
-
SlickAdam #2070 felejtsd el, bullshit! (pontosabban lehet van ILYEN problema is, de a BLOD 99,99999%-a nem ez) -
hát új gépnél nem fogok csavarhúzóval szarakodni -
Amúgy elvileg a HDMI csatlakozó miatt nem ad jelet a PS4, és egy csavarhúzóval megoldható a Kotaku szerint.. :D -
én nem tudom lehet nagyobb esély az volt hogy 4 gép jött egy helyre de egyébként ezzel már nincs gond most 3 napig fog menni megnézem mit bír
nem kímélem csere miatt.
contrast hát hol next gen pc szebb szerintem -
Az konkrét. Akkor ez ilyen szerencsejáték. -
50% (TM) helyette.
Viszont, ha csak a nem túl reprezentatív SG.hu törzsállományt nézzük akkor:
100% (TM)
Érdekes eddig az állás. -
SlickAdam #2064 1% (TM) ... -
4 gép volt főnökömnek és abból 2 volt rossz enyém meg egy másik munkatársamé de hétvégére megjönnek újak elvileg de most jó nekem kedvezménnyel 115 ezerbe van +még egy kiút. -
nem reklám itt nem lehet kapni csak itt dolgozom és ezért a főnök rendelt -
na kicseréltem szerencsém volt mert a főnököm rendelt a fiának is ez működik rendesen és ez is kinai gyártmány -
Ok, túltárgyaltuk, kell :)
Többit telón :)
és köszi! -
Te figyelj már, 1db -ot nem tudod elrakni 13. -ig? Mert lehet nekem kellene egy pluszos, de csak aznap derül ki. (rábeszélő képesség a szomszéd irányában) :)
-
Maradt. :) -
nem, ott is 127.990 Ft. -
"Anno az X360-nál legalább a RROD nem bekapcsoláskor jött elő, hanem csak később.. "
Az mennyivel jobb szerinted? Inkább azonnal derüljön ki, ha szar. Fene akar egy időzített bombán csücsülni. -
mediamarkt nem drága?
amúgy ott három napon belűl visszakapod a lét vagy csere...nem is értem a parát -
Elvileg azt mondják nem gyári Sony HDMI is lehet az oka.. dehát a mellé adott HDMI kábellel próbálod, akkor ez kizárható.. :D Anno az X360-nál legalább a RROD nem bekapcsoláskor jött elő, hanem csak később.. -
hát igen, nem lennék a helyedben... :/ elég szar, hogy már ott volt a kezedben, meg minden és egy hülye hiba miatt nem működik... -
SlickAdam #2052 jelenleg en is gondolkodok, hogy eltoljam jovore az egeszet. karacsonyig biztosan nem varok uj gepre, az szimplan felhaborito. max 2 hetet adok nekik es cancel... vagy boldogsag.
igazabol van mivel jatszanom, s egyeb teendom is akad eleg. -
2,1 milla.
-
media marktban nem hiszem.. -
szerintem kb minden boltban ki lehet próbálni -
Elég gáz, lehet, hogy idén ki kéne hagynom, mert én agyfaszt kapnék, ha kiadok valamiért 130+ ezret, és nem működik.. :S -
SlickAdam #2047 ugy tudom 2-2 az allas kabe -
Érdekes, akinek van PS4-e innen a fórumról kb senkinek sem működik, és ez aggaszt engem :DDD Vagy van olyan akinek működik rendesen? Akkor szóljon! :D -
peeerszeeeee...leválogatták direkte a magyaroknak :D -
Elvileg hozzánk a japó gépek érkeznek, legalábbis playit-et erről regélt a faszi! :)