121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ott jön ki legutoljára jó reggelt :D -
Japánban még nem jött ki a PS4..? :O -
A legtöbb PS1-es játék 320x240-ben futott, egy-két kivételtől eltekintve.
A PS2-nél 640x480 NTSC 640x576 PAL volt az alap. Némely játék támogatta a 480p-t is.
Azért volt némi felbontásbeli különbség és ez látszódott is az SD tévén. -
>Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt
Mivel ezek összességében gyenge a gép, épp ezért kell levenni a felbontást.
Pontosabban azért, hogy ne szakadjon le nagyon látványosan a többi platformtól. Abban bíznak, hogy a felbontás kevésbé eszrevehető... -
Sony just announce Drive club will be launch software at Japan launch date.
Szóval legkésőbb február 22én jönni fog úgy néz ki -
Ugyanmár a Ryse egy szar, ezt mindenki tudja, ahogy az XBONE is.. vegye meg akinek hét anyja van... -
mind1, irtam 1 példát.
Most a ps1-2-őt régen hogy őszinte legyek nem nézegettem, de annyi eltérés nem lehetett, mint most 720p/1080p. :) (mégis most csak felbontásból adódó különbség nem lenne annyira látványos, ahogy soha máskor, mint amit a részletek jelentenek) -
PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb
Én nemtudom ezek a sületlenségek honnsn jönnek :) -
Yes, ellenben pixelsűrűség ami számít ilyenkor, a felbontás egy kicsit bonyolultabb, önnmagában sz.rt sem jelent. :)
Ellenben maga a textúrák-sáderek-effektek amik meghatározzák a látványt.
Felbontás akkor tud rájátszani, meg élsimitás ha 2 egyforma játékot hasonlitgatunk.
De lent írtam, a BF4 - CoD Ghost-nál, 2 eltérő játék, a BF4-ben a részletek messze jobbak, vagyis még 720p-s minőség mellett is azt mondanám én legalábbis hogy messze szebb mint a Ghost akár 8k- felbontásban. :) -
Nem , a next-gen ami Curr-gen, már megmondták nekem nemrég, nem (csak) felbontást takar mint fejlődés.
Azt is, elvileg, de ugye volt PS1-2 ami felbontásban nem volt jobb-vagy rosszabb. legalábbis tudtommal sd volt mind2-ő, mégis volt nextgen. :) -
>Az a 8 pixel nem minden,
Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban kis túlzással a fhd FELE. -
>Az a 8 pixel nem minden,
Shocking news: az a nyóc pixel a valóságban uszkve a fhd FELE. -
Jaj bocs, mindig elfeljtem, hogy náluk a nextgen főbontás az 1440x900 :P -
Az a 8 pixel nem minden, a textúrák-effektek ettől még sokkal lényegesebbek.
Melyik szebb?
Battle 4 720p-ben vagy CoD Ghost 1080p-ben?
Mondjuk pc-ből ítélve valamiért nem fér a fejembe ez a felbontás probléma, ha elinditok egy keményebb játékot, 1080 és 720p kapcsolgatásakor, örülhetek ha 5 fps eltérést tapasztalok. -
900!!4 :D -
ERŐ??!? 720p-BEN?!?!
LOÁL -
Ecsém úgy csinálsz mintha nem ismernéd a Killzone sorozatot. 
Valóban a Ryse egy erőfitoktatás , tudja mindenki, Crytek.
Deep Down-t keresztezni kéne a Ryse-al, mert csodaszép a DD, de ha még szebb lenne mint a Ryse...na az igen. -
Szuper, szombat este meg céges évzáró-buli. Idén minden fontos gaming eseményt felvételről nézek. : (egyedül a ps4 reveal volt hajnalban gubbasztós) -
Akkor fasza, csak kellemeset csalódhatok benne :D -
Ja és a Ryse-al is játszottam, tehát van összehasonlítási alap. -
Ne téveszd össze a KZ:SF-t a Ryse-al. Én már játszottam a KZ-al, és messze több, mint egy techdemo. -
ja meg ha már AC4-ért kiadtam 14 ezret PS3-ra, akkor érje már meg nekem, és toljam már végig PS4-en is.. :D Plusz KZ Shadow Fall-t is megnézem, bár nekem elég techdemo szaga van. -
Én nem a startjátékok miatt veszem a PS4-et, hanem a tüzijáték miatt, ami majd az elkövetkező években jön.. :D hahaha.. lesz itt pár jó cucc gyerekek :D -
Szombaton ingame bemutató a division-ből a vgx-en.
Meg witcher3. Lesz látnivaló
-
hát remélem ezek az árak változnak még mikor több játék lesz +konzol boltba cserélgetem majd -
Kasthor #2098 Blacklight a heten jon a Flow-val egyutt. -
>És pécén kevesebbet multiznak vele? Ott kevesebb a tartalom? Rondább? Szarabb? Vagy mitől kerül másfélszeresébe?
Egy knack is jobban magyarázható, az legalább ex, annyiért adják, amennyiért akarják. Max nem veszik meg (mondjuk ennyiért is tonnaszám veszik). -
TomStorm #2096 Mondjuk egy BF a multi végett még ja,ha telik rá akkor megéri.Na de a többi cím?Látok olyanokat,hogy el se hiszem.
Nem is érdekli őket.Lényeg,hogy egy áron legyen a többivel -
SlickAdam #2095 megneztem gyorsan: BF4 PS4 70 euro = 95 dollar
-
SlickAdam #2094 jo, hat eddig a ps3-as jatekok kerultek ennyibe, nyilvan most lejjebb viszik oket kicsit. pc mindig is olcsobb volt. lenyeg a lenyeg: EN az amcsi arakkal elegedett lennek. day1 termeszetesen. eu-ban (UK) viszont jobban leertekelik oket altalaban, szoval az en vasarlasi stilusomhoz passzol az EU-s szitu. nextgen mas teszta, azok egy ideig tartani fogjak magukat.:( -
Sajnos geci drága, én használtan tervezem beszerezni valamelyik nyitócímet később, mikor annyi lesz belőle mint a szar... -
>minden rendben van a gep es jatekarakkal...
BF4
PS4: 51,99$
PC: 39,99$
PS3: 35,99$
Szerintem kurvára semmi nincs rendben a játékárakkal. Attól nem lesz rendben, mert ez a megszokott. -
szerintem nagyon jó lett a ps4 gyorsabb szebb, killzon szerintem szép
de én azért vetem most mert most volt rá pénzem egyébként lehet 1 hónap múlva már nem, de else kell sietni jövőre is jó lett volna és azota pörög a gép és nem melegszik úgy mint a ps3, Resogun meg hát nekem tetszik de tableten is elfutna kb
-
Blacklight retribution? -
Hívtak most platinumból hogy küldenek 10ks foglalót futárral mert csak úgy kapok 13án :o Kérdezte kell-e? Gondoltam magamba szerinted mire remegek február óta?? :d -
SlickAdam #2088 minden rendben van a gep es jatekarakkal... amerikaban. 1 jatek arabol atszamolva odakint majd' 2 jatekot lehet venni. gep szinten lehuzas, de ez "normalis"... megis kinek rinyaljunk? :( -
Ami furcsa, érthetetlen (najó, valójában értem...) hogy az egyetlen valódi olyan ok miatt nem rinyál senki, ami miatt pedig kellene, az az elmebeteg játékárak*.
*még akkor is elmebetegnek tartom, ha az idén már vettem ugyanennyiért egy nevetségesen ócska beyond steelbookot is, ami nulla többletet hordozott, de még ott is volt lehetőség olcsóbban simát venni. -
vg #2086 Én egy szóval sem mondtam, hogy a gép lenne a rossz. Tisztában vagyok, hogy a program szar. 360-on is álladóan kifagy, már öltem bele 100 órát. -
Ez momentán nem ps4 sajátosság sajnos. PC-n is szar. Egyszerűen szar. Foltozgatják. Node rengeteg cod rajongó van, rengeteg ac rajongó van, sokan megkapják a kedvencüket így is. Ráadásul nekem sajnos így is többet fog állni amiatt, hogy nincs időm játszani, mint amiatt, hogy nincs mivel :(
Az eladási adatok brutálisak, szűz platform, bármit el lehet adni( knackból több fogyott, mint sm3dw-ből
), 2014-ben játékdömping lesz a platformon.
-
Kasthor #2084 Meg hogy nincs ra semmi akkor lassuk csak:
Ahogy megkaptam a ps4-t azon az ejjelen majdnem 100gb ingyen cuccot toltott le nekem a psnrol.
Jelenleg ezekkel tudsz jatszani ingyen :
-Resogun
-Contrast
-Toymaker for Playroom
-Fifa14(Demo)
-Nba14(Demo)
F2P MMO-k:
-DC Universe Online
-Warframe
-Warthunder
Szerintem azert ezek cimek nem nevezhetoek semminek...