121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nekem is volt. Biztonsági okokból. -
Destiny will launch on September 09, 2014.
-
Nekem resetelték -
Na beleestem a mostani sony féle pass reset témába. Másnak nem resetelték? Nem igazán értem miért csinálják ezt. -
Baszki...
-
Ki hol mi?? :O ki ez a cloud, és hol lehet őt elérni és honnan van PS4-e szabad?? :DDD -
Én se értem. Ilyen dolgokat MMbe rendelni... Még ha közel is van kit érdekel. Ingyen kiviszik neked megjelenés napján mindenhol bárhova az országban. -
Deee miért az mm? Nem teljesen értem, amikor cloud írta, hogy nála van még szabadon... -
ja vágom. akkor érdekes, hogy csak márciusra tudják ígérni, vagy mikorra tekintve, hogy kb nyáron még nem is volt fenn az oldalukon.. :DD érdekes egy nyilvántartásuk van az tuti. nem lepne meg ha simán ki lennének b.szva a polcra a PS4-ek XD -
nem dehogy vagy két hete amikor megjelent a média oldalán -
Hát, kérdeztük a főnököt, azt mondta nem foglalkozik vele. Aztán 2 napja ott volt 1 példány... Ennyi erővel lehetett volna több is... -
Te mikor rendelted elő amúgy? Gondolom nem nyáron.. vagy mégis? -
Ha másért nem is, Killzone Shadow Fall-ért.. :DD -
hiába... -
Én szabizok szombaton :D
Nincs az az isten, hogy bemenjek. -
Nekem meg rendelésem visszaigazolt, PSN+ aktív. Persze dolgozni fogok a 13. hétvégén, hogyrohadjonmegmindenki. -
Nem lesz VGXen order gameplay :S
"@geoffkeighley: @Aussie_Legend We were hoping to show you The Order but the footage isn't ready."
Ez se fog egy darabig még megjelenni. Nem tudom hova dugdossák. E3on elvileg volt már prezentáció zárt ajtók mögött. Azt miért nem tudják megmutatni publicnak :( -
Péntek reggel a MM előtt kezdem a napot XD -
Mennyire gáz már, hogy neked nincs még mindig bennfentes létedre! :D -
Bocs:) Nekem is gáz már, totál kész vagyok, azért próbáltam ki a céges gépen. -
Evoluti0N #2303 Mi lesz egy hét múlva? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kérlek, ne tedd még elviselhetetlenebbé ezt a néhány napot! -
:D
Legjobb láncs cím! -
Ma kipróbáltam a Resogun-t. Aztamocskosk*rvaeget! Iszonyat jó. -
Cloud majd, ha megjönnek országba PS4ek reportolj, arról is, hogy jönnek-e japó gépek :) -
...sincs! -
1 HÉT *REMEG -
Ez KZ! :D -
már én kicsit beletörődtem hogy az idén nem lesz PS4-em,legfeljebb megvárom a Wachdogs esetleg TESO bundle-t,Killzone meg addigra lesz szarérhugyér, addig meg még elszórakozok a maradék xbox360 játékokkal úgyis a héten vettem meg a RDR-t is meg még PC-n is van mit pótolni, -
+1
Észérvek ide vagy oda, egyszerűen itt akarom látni a szobámban. -
Ugye?:D -
Kedves Dániel!
A rendeléseddel minden rendben, december 13-án a nagy kamerás-két kontrolleres Killzone Bundle érkezik. : )
Köszönjük az érdeklődést!
További szép napot kívánunk!
Úgy is hibás gépet hozok majd ki, ez nálam hagyomány:D (Laptop, telefon,tv, első szériás fat ps3) -
Nem olyan nagy probléma, hogy az első hetekben/hónapokba nem jut mindenkinek gép. Bőven lesz idő lenyomni azt a pár játékot, amíg kijön a többi nagyobb cím.
A birtoklási vágyamat azért nehéz legyűrni észérvek ide vagy oda :D -
Én is arra utazok, hogy majd keselyűként várom a premier napját, és lecsapok, ha van mire :D -
A próféta szóljon belőled :) -
Ne ess kétségbe szerintem, biztosan lesz olyan, aki nem fogja átvenni. -
Valószínű mégis át tudom váltani az ajándék utalványom pénzre,ugyhogy ha valakinek lesz egy fölös megrendelése Nyíregyháza közelében azt átvenném. -
Tisztelt K Tibor!
Playstation 4 előrendelését előreláthatóan a jövő év első negyedévében tudjuk teljesíteni az óriási érdeklődés és a kelet-közép európai régió darabszám korlátozásai miatt.
Amennyiben a plusz mennyiségek korábban beérkeznek, ennek megfelelően értesítjük az előrendelési sorrend alapján.
Addig is kérjük szíves türelmét és megértését!
Üdvözlettel,
MM Nyíregyháza
Na ez a hajó elúszott:( -
Tudtam én, hogy kár itt a premierre várni.. olyan hsz-eket olvasok, hogy csak na.. :D Valaki fél éve már előrendelte, mégsem biztosak abban, hogy meg is érkezik premierre.. :) -
SlickAdam #2284 tehat a valasz: nem.