121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Én még PS5-ig megtartom. Utána meg elajándékozom a legfiatalabb öcsémnek.
  • darkSectorxxx #109678
    Jesszusom ilyen hamar? Te áruló. :D / csak vicc. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.29. 18:59:31
  • Kandurex
    Na, ennyi. Elment a PS. Üres a TV alatt :(

Szóval PC-s lettem. Fúj.
  • darkSectorxxx #109676
    Ez valóban igaz, erre lesz alkalmas a xCloud majd. :)
  • Rage47
    nincs PC-m és nem is szándékozok venni meg fejlesztgetni 2-3 évente...
    nem is találnék időt még a PC-s játékokra is
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.29. 17:46:10
  • Kandurex
    És beköszönt az indie korszak. Nem jó ez senkinek.

Takarodj MS!
  • MrAndree
    Cserébe nem kell annyi konzol, mert MS cuccai jönnek PCre, igy elég mellé egy PS.
  • Rage47
    ja igazából magával versenyzik a Sony :(
    külön úton jár már a két cég, a Sony a konzolt akarja eladni a MS meg a game passt.
    ha bejön a MS-nak, akkor még jobban kihal a kreativitás, mert azon lesznek a devek, hogy minél elnyújtottabb játékokat csináljanak, hogy a game passra előfizess
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.29. 16:21:02
  • mucsácsó
    ez már ebben a genben is eléggé látszódott
  • Ulthanito
    A Microsoft már nem a Sony-val versenyez
  • n000rbi
  • Kandurex
    Így, hogy vége a Csucsinak. Búcsúzok a generációtól, a Pro meghirdetve :)

Szép volt, jó volt, igazán elégedett voltam. Olyan címekkel tolhattam, mint a Bloodborne, God Of War, Lasszó és így tovább. Számomra ezt a gent, toronymagasan a Sony vitte, szóval maradok a táborban. Remélem a Series X -el lesz egy valói konkurencia, mert így a Sony el fog kényelmesedni.

Találkozunk az új AC és Cyberpunk- al!
  • Tatyla
    Tényleg nem ami nem ilyen very easy azzal nem foglalkozok, itt jött az összes trófea útközben
  • Ulthanito
    Látjuk...
  • Tatyla
    Annyira nem egy Haiki kicsit keresgélős volt de amúgy easy,mostanában már nem igazán érdekel a platinázás
  • darkSectorxxx #109664
    Gratula, de vigyázz nehogy azt mondják hogy figyelemre vágysz csak. :P
  • Seth
    Grat!
    Mennyire volt melós?
  • Tatyla
  • darkSectorxxx #109661
    Jól jársz vele én mondom.... :)
  • LBandi77
    Nem játszom több hónapja,jó idő van pecázok ha van időm.
  • darkSectorxxx #109659
    Pont akartam mondani én is! :D

Azt hittem a Microsoft arra törekszik, hogy egyre több exclusive cím legyen, nem pedig........ :D
  • Seth
    Cuphead PS4-en!!. Elérhető mától :)
  • darkSectorxxx #109657
    Srácok....

A Maid of Sker konzolon is magyar felirattal jött ki mint PC Steam-en???

PS store-ba hiába nézem ugye mert lofaszt nem ír a magyar feliratokkal kapcsolatban.
  • darkSectorxxx #109656
    Nem táncika, ebben inkább a parry a lényeg mint a Sekiro-ban.
    Próbáltad fejlesztés nélkül Hard-on? Vagy kérdezed? :P
  • LBandi77
    Táncika nem jött be? Hiányizik a fogpiszkáló mi?
  • shaddam
    Helyes. Az ui designer már a reveal után elszólta magát és hasonló következtetéseket vontak le. Hülye lenne a sony nem 30-40 dollárért árulni műanyag lapokat. Én majd a feketét veszem aliról olcsón
  • Mephike
    Cserélhető lapok a PS5-ön?
  • Prof William
    Egy szóval igazi harcos? Egy harcban jó pont, ha kiszámíthatatlan vagy, mert így az ellenséget meg lehet lepni.
  • Mephike
    Ha pár jelenetben magunkra ismerünk, akkor a hiba nem a videóban van :)
  • Mephike
    A Miles Morales játék mellé megkapjuk a PS4-es Spider-Man remastered kiadását is?
    Hm, kíváncsi vagyok, hogy a remastered mit takar majd.
  • Ulthanito
    Oh köszi szépen a tippet, de most ma hagytam fel a Hard móddal mert van egy karakter, akinek a fight-ja egy rakat fos, elkerülhetetlen támadásokkal, full random a csávó.

Szóval legyőzött a játék.
  • darkSectorxxx #109648
    Kimaxolt karakterrel könnyű, de én fejlesztés nélkül mentem, vagyis akartam átrohanni a játékon, úgy meg van nem kis kihívás Hard-on. :)
    Nem azt mondom hogy brutális, de a boss-oknál észnél kell lenni.

maxolgatás meg fejlesztésekkel valóban még Hardon is könyned egy jártasabb gamer-nek, ezért is akartam nehezíteni... de az irányítás szar és érződiknek ilyenkor a pontatlanságok.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.28. 04:11:28
  • Kandurex
    Természetesen hardon pergett. Ez normálon szerintem csak vicc, így is első map-on szinte kimaxoltam mindent :(

Láttam van ez a lethal nehézség, szarnak a pofon, nagyobbat ütsz, ők is, vékonyabb parry time. Hát egy. Hardon akkorákat ütöttek eddig is, mint egy ló. Kettő, a parry time, item nélkül, eddig is nagyon vékony volt.

Amin lehetett volna javítani, hogy lassítani a fejlődést, többre kerülne minden es kész is a valid nehézség.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 22:06:02
  • darkSectorxxx #109646
    Igen volt. Vagyis nem elvette csak elmenti azt hogy elhasználtad megy közben.

Fasza a harcrendszer, de vannak olyan hibák amik lehet csak akkor mutatkoznak meg amikor keményebb fokon vagy keményebb helyzetekben van a játékos és számít minden hajszál.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.27. 21:43:38
  • Kandurex
    Nektek volt olyan, hogy a Boss harc közben, pár try után elvette az összes akaraterő pontot? Vagy bug? Elég szar volt az utolsó előtti boss—ot (nem az uccsó,) úgy leverni. Ami ugye emiatt no hit lett..
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 21:34:58
  • Kandurex
    Érdekes,,..:)

Nekem ma pörgött le. Az úccsó - úccsó boss-ba belement vagy 40 try, az anyját!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 21:20:17
  • benőmenő

Sry, ha vótmá'. Nyilván akkor derül ki mennyire kényelmes, ha élőben megtapiztam, de ez határozottan nagyobbnak tűnik, mint a DS4. :(
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.27. 21:00:48
  • darkSectorxxx #109642
    Oh köszi szépen a tippet, de most ma hagytam fel a Hard móddal mert van egy karakter, akinek a fight-ja egy rakat fos, elkerülhetetlen támadásokkal, full random a csávó. És 1 hitel a buzija, szóval én befejeztem és megelégszem a Normal kimaxolt fokozatommal, Hard-on a 3 térképre vitt volna ez a boss. Egyszer nagy nehezen sikerült legyőzni, de itt esélytelen.
    Legalábbis így, és nem ez a fő gond, hanem hgy nem enged vissza farmolni, hogy tudjak a kardomon fejleszteni és nem állok neki már 3. szorra, de jó tudni hogy van még nehezebb. :)

Sajnos kurvajó a harcrendszer, de a pontatlan irányítással tönkrebasszák ezt az élményt nehezebb fokon.
    Iszonyat sűrün baszik reagálni a kari arra amit nyomsz neki és pl mint ennél a boss-nál is van elkerülhetetlen ütése, illetve van olyan támadása amit akkor indit mikor pont ki szeretnél hátrálni gurulással és mire felkelnél és nyomnál egy védekezést már odacsúszik a szúrásával....

Sajnos én meguntam. :)
  • j0nNyKa
    lol
  • Evoluti0N

Terveztem megvenni a Fall Guyst PC-re, de ezek szerint PS4-en fogom játszani.