121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
soundsonic #2803 Extreme digital-ban semmi elnézést vagy figyumá nincs, csak a weboldalon díszeleg, hogy NEM KAPHATÓ
A terméket már nem forgalmazzuk.A következő szállítmány várható érkezése: 2014. január.. Kapják be! -
Most olvastam PSCn
"Most kérdeztem skypeon a platinumshopot, hogy megjöttek-e a gépek és feladták-e már a futárnak azokét akik előrendeltek? Ez a válasz:
"Szia! Igen, akiktől kértünk előleget, azoknak jut is. Azokat is tájékoztattuk tegnap, akiket sajnos nem tudunk még kiszolgálni."
Na fasza, bár mailre nem válaszoltak még gondolom elfoglaltak ma, de ezek szerint akkor 100% a holnapi nekem is. Azért a futártól az sms-t ma még izgatottan várom :D -

-

-
-
2 napja megvan a 3. gépem és tökéletesen működik -

Elkezdődött hát...
-
5 percre hívtak 576-ék, hogy aktuális-e a Killzone pakkom, mert akkor holnap reggel át is vehetem.
JOELBANDERASNÓTIDOGSALFÉSDGHFGLHKDFF.gif

-
Óóó megjött az sms a konzolvilágtól, hogy holnap mehetek, nyalom az árnyékukat! 10-re ottvagyok srácok, tele izgalommal, és egy nagy halom pénzzel, amiből minél többet szeretnék otthagyani! :DD -
Mind? Szóval kerested magadnak a japót kis huncut! :) -
vg #2793 mindegyikhibás -
Nem lesz gond, érzem h az sg re jutó hibás gépek aránya már ki lett lőve:) -
Shocking news!
(NOT ) -
Perszehogyaz. Mind. -
Kinaiak? :) -
Zsír.
Bár félek, az én méretemben nem létezik, de így legalább az állagát megőrzöm :DD -
Remélem holnap sok sok boldog ember lesz itt a topikban és nem lesz semmi gond. -
Én azt a rohadt AC4 Skull Edition-t várom nagyon, meg hogy be tudjam kapcsolni a PS4et
-
igen -
Thaddeus #2784 Kiszállítósoknak is jár? -
Sajnos nem, de a GTA5-t persze megtartottam hátha meggondolják magukat a készítők és elérhetővé teszik PS4-en :) -
Ha PS3-ra megvetted, akkor PS4-en 2-3 ezer forintért töltheted le.. :D -
Nem tud valaki olcsó vagy promos AC4-et? 
-
Konzolvilág előrendelőknek ajándék:
-
Általában elszundítok délig, de ma már fél 9 után forgolódtam :D
Mi lesz itt holnap :y -
-
-
"posztolok egy olyan képet hogy egy nagy halom PS4 dobozon fekszek"
-
Csak egy számlát kérek emailben és aztán shut up and take my money :D -
+1 :D -
-
Hűűű, told már a mailt nekem, hagy tudjak intézkedni, Te meg add már fel minél elöbb, megy a söröcske neked :D :D -
Pocsika........ :D
-
Menj ma este az alléba. A reggel linkelt cikk szerint lesznek gépek a helyszínen gyorsan regisztrálóknak.
Közben beszéltem a konzolvilággal, elvileg minden oké a rendelésemmel. Szóval úgy néz ki, hogy ma éjfélkor új időszámítás kezdődik. Új király ül a trónra. Új világrendet építünk :D -
Az enyémre lehetőleg ne feküdj fel, azt inkább küld el nekem minél hamarabb :D
-
Ááá gyerekek nagyon jó nektek, hogy már holnap megkapjátok a kicsikét, én csak január 20 körül jutok hozzá, legalábbis a konzolvilág (automatikus) rendszere ezt írta.
PS4 alap csomag + előrendelői kártya + 1éves PSN plus + Battlefield 4.
A monitorról lehet leteszek, mert néztem itt Debrecenben lehet venni használtan lcd tv-ket 35-40k-ért. Akkor már inkább az, kérdés csak az, hogy azon mennyire élvezhető mondjuk a BF4?
De legalább a tv-n a meccset is tudnám élvezhetően nézni :D
A monitor amit néztem drágább mint a jelenlegi monitorom volt, és az enyémnek jobb a válaszideje is, csak hát azon nincs hdmi :D -
Zozo76 #2767 sajnos ezek a giffek teljesen lehalasztjak az S2-t :( -
resogun
-
1 NAP! :D -
Minimum egy ilyet kérünk