121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Versace26
    Security kod ami a neved mellett van 3 számból álló.
  • The Protector
    Hali.

Szeretném aktiválni a plus 14 napos trialt de a billing infónál nem enged tovább.

Otp dombornyomott kártyám van,paypass-os.

Card Type:Ezt értem,mastercardom van
    Cardholders name:Ide az én nevem kell viszont ékezet van a nevemben és nem tudom h kell ékezetet írni vita-n.
    Card Number:Ugye ide a kártyám száma kell ami a kártyán van?
    Expires ON:Ez a lejárati dátuma a kártyámnak.Ezt is megadom

Security code.2 db olyan is van a kártyán ami megelelhet neki.Egy az előlapon rányomva,egy pedig a hátlapon az aláírásom után.

Vki segít mit rontok el vagy mi lehet a baja?
    Esetleg van vmi FAKE Credit Card generátor vagy ilyesmi?

Előre is köszönöm.
  • Moby
    Úgy néz ki más lesz a gond. Nekem 810-eseim vannak, és ezzel sem volt jó. De most olvasom a gafon, hogy rengeteg embernek vannak gondjai gyári fw-el is, szóval ez inkább ps4 related dolog lesz. Én ezt az egészet kerültem ki avval, hogy betettem mégegy routert AP kliensnek (pontosabban wds stationnek), így most az szolgálja ki a a ps4-et vezetéken (meg a tévét is, ami így végre lejátssza a hd cuccokat is a dlna szerverről, mert a saját wifije az egy rakás szar ezek szerint, legalábbis a wds stationhöz képest). A nappaliban ugyanígy van egy wds stationöm, ami a házimozit/dlna szervert,tv-t/htpc-t szolgálja ki. Most így mindegyiken ddwrt van, és tökéletes minden.
  • arty
    én is istenítem, mert segítőkész srác és jó fw-t pakolt össze :)
    DE! sajnos 3600asra az openwrt/ddwrt buildek nem százasak: a wifije x360-al - és ugy néz ki ps4-el is/sem - tökéletes, így a belőle származtatott összes build is problémás (vargalexé is)

ez persze csak akkor gond, ha a custom FW-vel is törekszel a maximális biztonságra, WEP titkosítással nincs gond ;))
  • Ulthane
    Továbbra is tartom: nincs mivel játszani vele, porosodni fog, de jó érzés, hogy ott van. Meg különben is, változik az ember véleménye az élet során. :)
  • a.carkey
    A Mafia (Hidden and Dangerous) dizájnere, Dan Vávra a főludas. Meglepődnék ha egy ilyen téma tőle semmitmondó szar lenne! :)
  • Thaddeus
    Prohardver topikban vargalex FW-jét istenítik, de egyelőre gyárival akarom tolni.
  • Kongy
    Két esélyes a dolog. Simán lehet egy semmitmondó szar is. Majd meglátjuk. Még sok idő van 2015-ig, addig le is lőhetik :)
  • a.carkey
  • a.carkey
    Egy kis next gen medieval open world game, a csehektől (pont azoktól akik a a két Mafiat készítették, meg benne voltak ezekben: ArmA, Operation Flashpoint, Crysis 3, Forza Horizons).

Helyszín: Német Római Birodalom, kb. Luxemburgi Zsigmond idején. Nagy eséllyel benne leszünk.

Ja, és a mottó: "No Monsters, Magic Or Minotaurs" :)

PCre és NG konzolokra.
  • Kandurex
  • Kongy
    ehhe ehhe
  • Ulthane
    Nahh, beüzemeltem a PS4-et, az első tapasztalatok:

1. Csomagolás nagyon praktikus, letisztult, könnyű kipakolni belőle a cuccokat.

2. A fizikai telepítés szintén könnyű, a PS3 220-as csatlakozója jó hozzá, viszont a DulaShock 3-hoz való vezeték nem USB vége nem kompatibilis a DualShock 4-ével.

3. Indítás, szerencsére gond nélkül ment, semmi lacafaca, végigvezet a telepítés lépésein.

4. A frissítés gyorsan és simán lejött, restart, máris ott az új XMB, letisztult, szép font, de vártam volna tőle kicsit nagyobb újítást az előzőhöz képest.

5. Account transfer: simán ment, bár annak ellenére, hogy bejelöltem, ne jelezze ki a teljes nevem a nick mellett, mégis megtette.

6. Az új telepítési és töltési rendszer csillagos ötös, Killzone villámgyorsan jött le és települt, ez nagyon nagy királyság, hatalmas előrelépés a PS3-hoz képest.

7. A konzol maga csendes, bár nem hangtalan, főleg bekapcsoláskor. Azt, aki a kék diszkófényt kitalálta a kontrollerre, AZONNAL KI KELLENE RÚGNI!!! Sötétben olyan szinten zavaró, hogy tükröződik a tévé káváján, meg sötétebb jeleneteknél még magán a tévén is, hogy az elképesztő. Nem beszélve arról, hogy önmagában is rohadt zavaró, hogy egy csont sötét helységben megy a diszkófény! Jááááájjjjjj!

8. A konzol tetején lévő függőleges, fehéren világító lednek az ég világon semmi funkciója és értelme, szintén zavaró sötétben.

9. Battlefield 4 lemez betol, pillanatok alatt ment a telepítés, s már lehet is játszani. Hát nem tudom, de szerintem elbaszott jól néz ki a játék, az X360 és PS3 elbújhat mögötte, de tényleg. Bele se gondolok, hogy 3-4 év múlva mit fognak kihozni a vasból egy exkluzív címmel. Szóval nekem nagyon bejön a látványvilág, ez tényleg high end PC szint.

10. Kár, hogy nincsenek rá játékok. :(
  • arty
    próbáld meg vargalex openwrt alapu firmware-jét!
    katt
    gyárihoz: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
  • Mr Manson
    TPLINK 4300: visszaraktam a gyári FW-t, most megy vele a PS4. Viszont néha elhasal a router. Kikapcs beakapcs. DDWRTvel nem csinálja. Nem értemén ezt már.
  • TDC Geronimo
  • Kongy
    Mindegy, eddig bejön.. csak elgondolkodtam, hogy gyerekként ha ezt játszom 5 perc után sírva mentem volna anyámékhoz, hogy széttörtem a PS4-et... :D
  • arty
    3600asod van? nekem 2 hónapos uptimém volt most a frissités előtt a gyárival... (szeptember-i FW frissités óta nem volt gondja)
    előtte a 1043 gyárival használhatatlan volt, de az ment openwrtvel, mindennel
  • arty
    30k a gazdagságot jelenti? ;)
  • Moby
    >ennél a Knack-nél nem tudom ki volt a célcsoport..

Nem a gyerekek.
  • Moby
    Nekem sem a tudásával volt gondom, hanem az üzembiztonságával. Közben beállítottam a 3. routert is állomásként. Természetesen a sebesség is sokkal jobb lett, illetve a lefobálás is kiküszölöbődött, de a psn-ről továbbra is retekszar sebességgel töltök d ez kábelen sem volt jobb.
  • Kongy
    Hmmm... ennél a Knack-nél nem tudom ki volt a célcsoport.. Kinézetre gyerekes, de EASY-n 10-szer megfekszek chapter 2-ben olyan hardcore... :D Nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek ezt élvezné, ha engem 19 éves tapasztalt játékos fejjel is szénné szopat... :D
  • DarkSector
    Sőtt azt is jó nézni hogy végre full képernyőn kinagyítva is üt a látvány.
  • The Protector
    Annyira jó nézni,hogymostantól a screenshot készítés nemcsak a gazdagok kiváltsága,illetve a videók készítése.
  • arty
    ha elegendőnek érzed a gyári FW tudását, nem!

ha mókolt FW-t gondoltál rá: feletsd el a márkát :)
  • shaddam
    Aveline
  • AntiHero
    AC4

Nem lett rossz

• SlickAdam
    2-nel tobb banderas gif-et sztem sose toltam.:D hajprol annyit, hogy olvass csak szepen vissza ti mit muveltetek 12 ill. 13.-an.:D

en megbizhato gepet akarok. ami mukodik kibontaskor es jo esellyel azutan egy hettel, sot 1 evvel is. ezt jelenleg urbanus legendak(?) ES magyar tapasztalatok alapjan a japan krealmany tudja. se idom, se idegzetem nincs mar kuldozgetni, cserelgetni a gepeket. ott az 500-600 ojro felreteve, "original nintendo seal of quality"-t akarok erte, azaz ize... sony.:D
    ha a japan is beszarik nem-egeszseges idon belul? leveretek egy 1 eves szent jakab trip-et a 3DS-emmel.:D
    kz nem tudom milyen, mert nem jatszottam meg vele. ti igen, figyelem a velemenyeket.
  • Moby
    A kz, és a knack pont ilyen volt akkor is, amikor még a banderasgifeket toltad naphosszat. Te ideákhoz ragaszkodsz. Most épp a japán gép az. Vagy azon jobb lesz a kz? Vagy 3 hete jobb volt a kz?
    Nem. Nyilván nem.
    Kizárólag az érzelmeid vezérelnek. Nem működő gépet akarsz, hanem egy feliratot.

Mi fog történni, ha ne adj isten a japó géppelsz is beletenyerelsz? Megsértődsz örökre a sonyra?
  • TDC Geronimo
    napi KZ :D

• Kongy
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    latni fogom :)
  • Kongy
    KZ-n volt, hogy elaludtam volt, hogy elaléltam.. :D Nagyon beteg látványvilága van, és ezt MINDEN gamernek látni kell :D (még ha maga a játék annyira nem is nagy szám)
  • TDC Geronimo
    új lego marvel demo felkerült storeba. Tök jól néz ki PS4en meg furcsa, hogy milyen jól fut a régi konzolos verziók után :)
  • SlickAdam

teljesen normalis es logikus a hozzaallasom. belenyultam a forro vizecskebe, fajt nagyon, termeszetesen akkor probalkozok ujra, ha mar kihult kicsit, VAGY tudom, hogy a masik edenyben eleve hideg a viz.
    bar a te(ti) nezopontotok is normalis, hisz mukodnek a gepeitek ---> bizonyara jo az uj(?) szeria. nos sztem meg nem biztos.
    no meg latom, hogy se knack, se kz, ... sem nagy durranas, minek kapkodnek hat? csak leirtam a mai elmenyemet.:)
  • TDC Geronimo
    "From December 28-31, PlayStation Plus members will be able to play Shadow Fall's multiplayer component for free. The game can begin being pre-loaded now in order to avoid long waits to download it later this month. This 38.5GB download includes both single-player and multiplayer content, either of which players can opt to download first. Despite its inclusion, however, none of the single-player content will be available to players without them first buying the game."

• Kongy
    Igen, nekem is így van. PS3-on állítottam be anno Account Management-ben, hogy kérjen minden vásárlás előtt PSN jelszót. Így az is megakadályozható, hogy tesóm trollkodásból vegyen valami drága hülyeséget amíg nem vagyok itthon... :D
  • TDC Geronimo
    dio 3 kieg jön márciusba...PCre :(

Remélem PS4es verzióra se kell sokat várni.
  • TDC Geronimo
    Vélemény a gépről meg játékokról így pár nap próba után? :)

Azt tudom, hogy te elég nehezen váltottál boxról.