status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #3890 Nahh, beüzemeltem a PS4-et, az első tapasztalatok:
1. Csomagolás nagyon praktikus, letisztult, könnyű kipakolni belőle a cuccokat.
2. A fizikai telepítés szintén könnyű, a PS3 220-as csatlakozója jó hozzá, viszont a DulaShock 3-hoz való vezeték nem USB vége nem kompatibilis a DualShock 4-ével.
3. Indítás, szerencsére gond nélkül ment, semmi lacafaca, végigvezet a telepítés lépésein.
4. A frissítés gyorsan és simán lejött, restart, máris ott az új XMB, letisztult, szép font, de vártam volna tőle kicsit nagyobb újítást az előzőhöz képest.
5. Account transfer: simán ment, bár annak ellenére, hogy bejelöltem, ne jelezze ki a teljes nevem a nick mellett, mégis megtette.
6. Az új telepítési és töltési rendszer csillagos ötös, Killzone villámgyorsan jött le és települt, ez nagyon nagy királyság, hatalmas előrelépés a PS3-hoz képest.
7. A konzol maga csendes, bár nem hangtalan, főleg bekapcsoláskor. Azt, aki a kék diszkófényt kitalálta a kontrollerre, AZONNAL KI KELLENE RÚGNI!!! Sötétben olyan szinten zavaró, hogy tükröződik a tévé káváján, meg sötétebb jeleneteknél még magán a tévén is, hogy az elképesztő. Nem beszélve arról, hogy önmagában is rohadt zavaró, hogy egy csont sötét helységben megy a diszkófény! Jááááájjjjjj!
8. A konzol tetején lévő függőleges, fehéren világító lednek az ég világon semmi funkciója és értelme, szintén zavaró sötétben.
9. Battlefield 4 lemez betol, pillanatok alatt ment a telepítés, s már lehet is játszani. Hát nem tudom, de szerintem elbaszott jól néz ki a játék, az X360 és PS3 elbújhat mögötte, de tényleg. Bele se gondolok, hogy 3-4 év múlva mit fognak kihozni a vasból egy exkluzív címmel. Szóval nekem nagyon bejön a látványvilág, ez tényleg high end PC szint.
10. Kár, hogy nincsenek rá játékok. :(