121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Tegnap este lepörgött a knack credits.
Azonnalújrakezdtemhardon*/10
*és annyit tanultam a végigjátszás alatt a játék ritmusába, hogy mint kés a vajban...kurvajó -
Akra #4140 Már rendelem is! Big Thx! -
Megfelelő.
Bár ilyen azért kapható jóval olcsóbban is :) -
Akra #4138 optikai_sztereo_RCA_atalakító
Ez megfelelő lenne a célra,hogy a hangfalamat használni tudjam?
köszi -
BF4ben ha külön külön megcsinálok minden küldetést HARDon, megadja a trófát?Vagy előröl az egész? -
Szinkronizáltál a szerverrel? -
trófea megadta, még sincs meg ... -
Petike125 #4134 erre sokan panaszkodnak, hogy nem mentette el nekik a bakus vagy shanghaios dogtaget vagy fegyvert. hála az égnek nálam nem jelentkezett ez a probléma, úgyhogy már csak 4 multis trófea kell és platinum a bf4 :)
Egyébként páran azt írták, hogy amikor beléptek újrajátszani a Kunlun vagy Tashgar pályát, akkor megadta a hiányzó dogtaget/fegyvert és vele együtt a trófeát is. -
Hát nem tudom nekem fullba rakja ki. Nem lehet, hogy a thumbnail képet másoltad ki? -
válassz -
Akra #4131 Kérdés:
Ps3-nál Monitort használok hdmi/dvi átalakítóval. RCA átalakítóval varázsoltam neki hangot 2.1-es hangfalra.
PS4 esetében ugyan ez a megoldás nem működik mint olvasom. Milyen sufni megoldással lesz nekem hangom ha nincs hdmi/tv :s -
Fb-ra raktam..., és onnan mentettem le. -
twitterre raktad? FBre full HDbe rakja ki. -
Miért nem full HD-ben veszi ki a képeket? -
Háát azért ég és föld a különbség a BF 4-hez képest, de helyenként egész korrektül néz ki.
-
Evoluti0N #4126 Pl. -
használ valaki szilikont ds4en? -
:O
Eddig nekem szerencsém lehetett bár én nemrég kezdtem el a sok patch után, mert a single mentéseim se vesztek el és multiba se crashelt még 7 óra alatt egyszer se. -
Ez a BF4 egy köpedelem:
Baku-ban elhagytam egy Dog Tag-et, gondoltam easy-n lefutom. Mivel a végén az utolsó hiányzott, hát akkor legyen meg a 7000 pont és az ezüst trófea.
Megvan a cucc, megadja a trófeát ... jó akkor ennyi, lépjünk ki.
Nem mentett el semmit, továbbra is hiányzik a Dog Tag. -
Mihez képest? :DDDD -
Nagyon jótól az marha messze van. BF4 kampánya meg meglepően jó lett. Legalábbis BF mércéhez mérve. -
Döbbenetes lesz hogy változatos és van stroy, karakterek is?:) nextgenen, PCn a COD nagyon jól néz ki. -
" Jöhet a Ghosts kampány. :)"
Hát lehet azt kellett volna először letolni, mert a látványbeli különbség szerintem döbbenetes lesz :D -
Végigvittem a BF 4 kampányt, háát, nem volt ugyan rossz, de kiemelkedő sem. Na nem mintha világmegváltást vártam volna tőle, a 3. rész single-je is egy fos volt. Tipikus egyszer "végigjátszós" cucc. Mondjuk hardon még a platina miatt végigtolom. A látvány persze elképesztő volt. Jöhet a Ghosts kampány. :) -
Ne kapkodd el miattam. (mikor küldöd mááár? :D) -
Okés. 9. fejezetnél járok, már nem sok van hátra :) -
DEAL! :) -
Végigviszem és visszavásárolhatod tőlem, kedvezményes áron :D -
Nincs mit.
Knack-kel meg ne hergelj, mert megveszem a store-ból tizennyócért! :D (miért adtam el, én barom) -
Evoluti0N #4112 Mit keres Stan Lee egy Naughty Dog játékban? :D -
Amikor ő csatlakozott pppoe-n akkor term. Be volt állítva, de semmi. A szolgáltatómnál van a hiba. De kösz a tippet! :)
Ez a knack a végefelé egyre durvábban néz ki. Már a goblin country is álleejtős volt, de azóta csak kapkodom a fejem. A végére nagyon belehúztak Cernyék :) rettegek, de nem fogom kibírni, hogy ne toljam le ultrabrutálon. A knack egy kurvajó játék/10. -
Moby, azt próbáltad már,hogy a ps4-en MTU-nak 1492-t állítasz be? (épp belebotlottam egy fórumon egy a tiédhez hasonló sebességproblémába, hátha segít) -
Igen, van még itt egy szem KZ, amit nem játszottam, kellene kora tavasszal valami morzsa legalább. -
...vagy befizetni a vip tagság árát :) (épp most töröltem egy "Aztaku..."-t, miután írtad, hogy fake :/)
Most nézem, hogy a két alsó képen szénné fotosoppolt UC2 helyszínek vannak:P (vagy valami olyasmi...:D) -
volt - volna -
Mondjuk első genes enginenek elég durva lett volt. Kíváncsi vagyok mikor lesz belőle mozgókép. Lehet már a februári eventen, de lehet megvárják E3at és ott robbantanak. Orderből viszont már marhára ideje lenne egy gameplay videónak... -
Jó fake most olvastam utána. Hamarabb kellett volna postolás előtt :( -
Hát nem tudom mennyire hiteles a forrás, de...
"We all know for many years, teams from Naughty Dog art for video games offer us the technical aspect out of the ordinary. Today, we find that the next generation should not depart from the rule with the launch of some images.
These were taken directly from a demo performed in real time using the Naughty Dog Engine 4.1. As you will see, the visuals are very promising and although we do not know which machine will benefit from this technology, there is a safe bet that the first production studio on PS4 will leave many people in the lurch.
Sorry i used translator to translate the language from the source."
-
Kormány melletti kis ágyúszerűvel lehet ritkítani a népet a másik hajón, mielőtt elfoglalod. -
AC4 ben tud valaki segíteni?
Egy ilyet kéne csinálnom "use a swivel to kill sailors 0/3"
De sehogy sem vágom mit kéne.
Előre is köszi a segítséget!